Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

ayyy k bakma ne güldm tek fark akşama hergün aynı misafir geliyo tmmda neden misafr diyorsn eşine ya evllk zor bi okul bi insanla aynı evi paylaşmak tmm sevgli oluyorsn ama ıo zaman aynı ev paylaşmıorsn tek sormluluk dışarı çıktığnda ödemesi gereken 2 çay oluyor :) fakat evlennce işin rengi değişiyor.. hele sende çalışıyorsan..etrafa atılan kirli çoraplar duş sonrası pis banyo sabahn körnde kalkıp koştrrak kahvbaltı hazrlamalar akşam işten eve yemek koştrması misafr deken kavgalar :)))

geveze arkadasıma katılıyorum keşke gitmeseydin.geri dönme sansınız yokmu bu kadar mutsuz olacaksan geri dön bence.tahminimce maddi ve manevi acıdan gitmişinizdir.ama sana mutluluk getirmemiş o zmn dönmek daha mantıklı değilmi? saglık sorunu fln yoksa tabbii

öncelikleee cok guldummm aynı misafireee

sen ne kdrlık evlisin merk ettim. şahsen kendim ewe ampul takılsa gidip bakıyordum 1yıl boyunca 2-3gunde bir geliyordum 5dk uzaklıkta olduğu için.
masraflara gelince çok şükür toparladık aslında zorlanmazdık ama sağolsunlar akraba ile iş yapınca pişman oluyorsun nesse. onun dısında faturalar fln yüklü bi miktar gelmedi az tüketimden düğün masrafları devam ediyor ama kul sıkışınca hızırda yetişiyor bi yerden geliyor para atlatıyoruz ay'ı çok şükürr.

şimdi annem gelir alt yola markete alısverise gitcezz malumm hafta sonuu

Henüz alışamadım eş,evlilik,sorumluk oyüzden misafir o kalıcı yatılı olanlarından 2 sene boyunca bol bol birlikte vakit geçirdik ama yanıma parfümsüz saçlar jölesiz filan gelmezdi şimdi göbeği kaşıya kaşıya gezmeler ,çorapları koltukların kenarlarına dürtmeler filan bi terbiyesiz bu misafir Benimle yediği simiti paylaşan o şimdi bi yorganı paylaşmıyo ya sabaha bi kalkıyom donmuşum evlilik çook zorr

öncelikleee cok guldummm aynı misafireee

sen ne kdrlık evlisin merk ettim. şahsen kendim ewe ampul takılsa gidip bakıyordum 1yıl boyunca 2-3gunde bir geliyordum 5dk uzaklıkta olduğu için.
masraflara gelince çok şükür toparladık aslında zorlanmazdık ama sağolsunlar akraba ile iş yapınca pişman oluyorsun nesse. onun dısında faturalar fln yüklü bi miktar gelmedi az tüketimden düğün masrafları devam ediyor ama kul sıkışınca hızırda yetişiyor bi yerden geliyor para atlatıyoruz ay'ı çok şükürr.
[/QUOTE]

1 aylık tazecikiz Evdeki iğneye kadar zaten benim kendi zevkim seçimlerim bütün eşyaları ben aldığımdan ama yinede insanın 27 yıllık alışılmış hayatı var ister istemez insan yadırgıyor.Ev sıfır bu yüzden iskan ,doğalgaz vs herbiri ayrı ayrı para istedi düğünün 3. günü.Tabi yinede Rabbime şükür geçim kaygısı çekmiyorum ama ilk günler yaşanılması gereken onca güzel şeyler varken yaşanmasa daha iyi olurdu

1 aylık tazecikiz Evdeki iğneye kadar zaten benim kendi zevkim seçimlerim bütün eşyaları ben aldığımdan ama yinede insanın 27 yıllık alışılmış hayatı var ister istemez insan yadırgıyor.Ev sıfır bu yüzden iskan ,doğalgaz vs herbiri ayrı ayrı para istedi düğünün 3. günü.Tabi yinede Rabbime şükür geçim kaygısı çekmiyorum ama ilk günler yaşanılması gereken onca güzel şeyler varken yaşanmasa daha iyi olurdu [/QUOTE]

ayy ilahi :))) terbiyesiz misafir onu kızz bende 1 yıl sevgli kaldk sonra nişan 9 ay sonra 2 aylk evlyz işde bendede var o çorap atmalar otrma odasnda çıkarpda koltğn oraya atıyor :) bende eve işten geliyorum ama hemen gynme odasına geçip eşofmanlarımı giyerm diğer kıyafetlermi krlyse kirli sepetne yoksa dolabma yerleştiririm tmm oda gelr gynme odasına geçer bazen koltuğa uzanr geldiği kıyafetlerle ama eşofmanları giyer diğer kıyafetler ütü masası var oryada atılır :)) çorap çıkmaz uzanr koltuğa tv izler ilzer çıkarr atar ama k bakmasn bende çalışıorm çok kavgamz oldu yatarken o çorap neden orda diyorum alıo sepete atıo :))) biz evlendk dğn gecesi evmize geçiyoruz babasının dedğine bak sen bunun arkasını topluycan çakmağı bi yana çorabı bi yana atar. dedm eşime ne arka toplaması arka felan toplayamam herkes kendi arkasnı toplasn..

Hepsi aynı geni taşıyo belli Nede olsa arkalarını her daim toplayacak bir kadın oluyor hayatlarında,bekarken anneleri evlenince eşleri .. Özgüvenleri ordan geliyo :) Bide çalışsam düşünemiyorum ALLAH sabır versin hem ev hem iş eminim çok zordur,tabi şartlarımıza bağlı olarak bende çalışcam bu gidişle. İlerleyen dönemlerde şuan depo olarak kullandığımız küçük odayı ona tahsis etmeyi düşünüyorum çorapları & sigarasının külleriyle mutluluklar dileyerek

hadi canım sabahın 4ü ne kadar konuşmuş olmazsınız veeee bende bayılırım o şarkıya

Vallahi farketmeden çok hızlı oldu :26: ama iyi ki de olmuş

bence de iyiki de olmuş.... dua et kız bana da benim de olsun:) bu ayın sonunda vereceğimle beraber 10 bin olcak tüp bebeğe verdiğim para, daha krediler bitmeden, yazık kız bizede :)

maşallah sağlıkla kucağına almanı Rabbim nasip etsin inşallah... yaşın kaç ki ? ama iyi olmuş evet darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn... bu arada bence sende bekleme... galiba aranızdaki en yaşını almış hatun benim, 32 olaraktan :) tecrübeyle sabit. bu günkü aklım olsa ve eşimi 18 yaşında tanımış olsam hemen evlenir ve hemen çocuk yapardım. çocukla anne böyle arkadaş gibi oluyo ya bayılıyom ben onlara

kolay derken????? şanslısınız şekerim vallahi...

amin inşallah.. yaa bende 28 yaşndayım çok istiyorum nesi kolay olmuyor yapıoz yapıoz olmu

Rabbim işde ya sual olunmaz... bend yumurtlama dönemne denk getiriyorum deniyoruz ama :44: inş olur yaşım geçmeden bi doğursaydım

rabbim tez vakitte sana da nasip etsin canım.....

"benimle yediği simidi paylaşan, şimdi yorganı paylaşamıyo" dimi yaaaa..... kız bazen diyorum ki örüyon kozalağını içine beni de almıyon, donuyom valla :))))) bi sarınıyo varya..... hele o çorap mevzuuna hiç girmiyim... demek ki herkes aynı dertten muzdarip. yazık ama bize yaaaaa

Son düzenleme:

canım beraber bişeyler yapmayı deneseniz en basitinden puzzle yapın,film izleyin ..biz jenga aldık oynuyoruz çok zevkli bi de kim neskafe yapıcak diye oyanyınca daha zevkli oluyor :)..biz büyük şehirdeyiz göya ama bütün gün çalışıp gelince yorgunluktan sosyal hayatımızı h.içi evde yaşıoruz..c.tesi pazar da avm geziyoruz öyle çok renkli şeyler yok hayatımızda ama bereber olmak güzel..ama ailenden uzak olduğun için sıkıntı yaşıyor olabilirsin..sen sıkıldıkça buraya yaz rahatlarsı :)

ben her akşam eşimden sonra geldiğim için her akşam aynı eve misafirliğe gidiyorum sayılır :)biz 7 yıl birlikte olup evlendik.üniversitede de hep beraber olduğumuz için çok farklı gelmedi bana onunla beraber yaşamak...evlenmeden önce de nerdeyse temizlik eşya vb nedenle evimde olduğum için evi kolay benimsedim ama eşim nişanlılık döneminde farklı şehirde olduğu için evi toğlamda 2-3 kez görüp evlendi o daha yeni benimsiyor..ee benim düzenime göre kurulu olunca o uyum sağladı :)
aile konsunda haklısın benimkiler çok yakın ama ona rağmen içim buruk oluyor bazen amaaaa düğün masrafları konusunda yazsam roman olur..kredi kredi kartı ne ararsan var halılar kirlendi ama ben hala halı taksidi ödüyorum kredi kartımda geçen ekstreye baktımda güldüm sinirden :) napalım Allah maddiyatla imtihan etsin bi tek...

amayaaaa alıntının içine cevap yazmışım kafa yok ki şöylee temiz bi yere kopyalıyım :

4e kadarkonuşmadık saçmaladık zaten :))) şarkı bile söyledik içmiş gibiydik uykusuzluk başımıza vurdu heralde...bu arada canım umarım bebişin olur hep dua ediyorum senin için..

ay çenem açıldı valla parmakalrım yoruldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…