Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Rabbim yüreğindeki aşkı daim etsin.. Herkezin sevdiği kendine göre tekdir :)

Herkesin sevdiği tektir,ama bu dua çok güzel canım,Rabbim seninde yüreğinde ki aşkı daim etsin

senin bir yılı geçmiş canım:nazar:,nasılda alışmışsın şimdi evliliğe,koçişe alışmışsındır

Herkesin sevdiği tektir,ama bu dua çok güzel canım,Rabbim seninde yüreğinde ki aşkı daim etsin

senin bir yılı geçmiş canım:nazar:,nasılda alışmışsın şimdi evliliğe,koçişe alışmışsındır

Yanii... İlk başlarda çok zor gibi görünsede evlilik aslında çok güzel birşey.. Sabretmeyi ögreniyorsun, fedakarlığı. Hergün sevdiğin adamın yeni bir huyunu öğreniyorsun iyi veya kötü.. Yaşamaya değer. Tabi bu benim düşüncem :)

Yanii... İlk başlarda çok zor gibi görünsede evlilik aslında çok güzel birşey.. Sabretmeyi ögreniyorsun, fedakarlığı. Hergün sevdiğin adamın yeni bir huyunu öğreniyorsun iyi veya kötü.. Yaşamaya değer. Tabi bu benim düşüncem :)

Ayyy kıyamam ne güzel özetledin,gerçekten harika bir duygu,yaşamaya değer:KK54:

erva ,nerdensin canım,ayperis gelirse selam söyle:nazar:,telden giriyorum zor buluyurum sizleri:KK43:

Hollandadan katılıyorum canım gurbetciyim maalesef.. Görürsem söylerim sanırım genelde gündüzleri giriyorlar.. Sen nerdensin

:KK9::KK9::KK9: güzel haberlerini alırız inşallah.. Bu forumu buldugumuz için şanslıyız aslında.. En yakınımızdakilerle paylaşamadıklarımızı burdan paylaşıp içimizi döküyoruz.

kkEn Büyük KK size çok tşk ederiz,yanlızlığımız giderdiniz,
:KK49:

Hollandadan katılıyorum canım gurbetciyim maalesef.. Görürsem söylerim sanırım genelde gündüzleri giriyorlar.. Sen nerdensin
İzmirdeyim canım,çok Uzak Gurbette tek başına zor kız,helal be sana aşk için nerelere gitmişsi:KK54:n

Günaydınnn tazecikler :KK54: Bebecik konuları konuşulmuş :KK49: Benim eşimde çok istiyor ama daha erken bizim için dedim yüzü düştü Rabbim herikimizinde hazır olduğu hazır hissettiği zaman versin İnşallah borcumuz harcımız bitsin ondan sonra.

Son düzenleme:
Hepsi aynı geni taşıyo belli :KK53: Nede olsa arkalarını her daim toplayacak bir kadın oluyor hayatlarında,bekarken anneleri evlenince eşleri .. Özgüvenleri ordan geliyo :) Bide çalışsam düşünemiyorum ALLAH sabır versin hem ev hem iş eminim çok zordur,tabi şartlarımıza bağlı olarak bende çalışcam bu gidişle. İlerleyen dönemlerde şuan depo olarak kullandığımız küçük odayı ona tahsis etmeyi düşünüyorum çorapları & sigarasının külleriyle mutluluklar dileyerek :KK51:

ay sen alemsin yahu :KK1: Allah yardıcımız olsn kızlar valla :)) ama benmkisi 3 gndr kahvaltıyı hazırlıyo :KK1: valla sabah kalk hazrlancammı kahvaltımı hazrlycam koş dur o yana bu yana :)) ee tabi yataktan ilk ben kalkıyorum o kalkacak hazrlancak hooop kahvaltıya gelcek :KK52: kalkmıom ötüo alarm erteliom derken bu kalkıo çayı koyuyo ben kalkıom hazrlanıom rolleri değiştik yani :KK70: amooo nasıda güzel oluyor ama öyle hazırlan kahvaltıya otur :)) mis misss :KK1: nasıda övüyorum aşkım ellerine sağlık ne güzel yapmşsn yumurtayı felan :)) demekki yataktan ilk kalkan olmamak lazmmş :KK14: hayır ben yetişmeyeceni anlaynca geç kaldk geç kaldık kahvaltı kalsn şirkette ye diyorum buda şirkettekiler eşin kahvaltı hazrlamıomu diye dalga geçmesnler diye kendi hazrlıyor :))))):KK1: :KK1:

ayprensi hoşgeldin demeden kaçtın,bende geriden okuyor geliyordum,nasılsınız,yeni gelinler çoğalmış,inşallah en kısa zamanda ben de sizin kervana katlıyorum

şimdii bnm üste mi cıkmam lazım du bakiim:44: adımı yanlış yazmısın :)) şaka bi yana yazcatm sadece okudugunu görünce vazgectim canm yoksa neden yazmiiim aşk olsun

X