Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bırakın g.tü felan yaaa.. Bak ben çok hazırlıksız yakalandım ama içimde o kadar güzel bir heyecan var ki.. Bence bu güzel duygudan kendinizi mahrum bırakmayın.. Beraberce doğuralım :)))

heheh beraberce doguralım hee :KK70:
bizimde öyle biraz borclar var ama ben çalışmıyorum gerçii bi kısmı ocaka bi kısmıda nisanda biticek inş. öyle de böylede bebek olana kadar bitmiş olucak :) eşimlede konusuyoruz böylee.anneme kalsa borc hiç bitmez der :KK70: bilmiyorum kızlar bnde birde burc takıntısı var yaa onu atlatabilsem belkide olucakk :18:

hangi burç istiyordun?o dönemi kaçırırsan bi sene daha beklemeyesin sakın :)

bu arada saat 2 oldu bizim internet kapanıcak hüü :KK43:

saat 6 da gelirim özleyin beni..ben sizleri çok özliyiciğim :))

heheh beraberce doguralım hee :KK70:
bizimde öyle biraz borclar var ama ben çalışmıyorum gerçii bi kısmı ocaka bi kısmıda nisanda biticek inş. öyle de böylede bebek olana kadar bitmiş olucak :) eşimlede konusuyoruz böylee.anneme kalsa borc hiç bitmez der :KK70: bilmiyorum kızlar bnde birde burc takıntısı var yaa onu atlatabilsem belkide olucakk :18:

Döverim seni he :) Burç takıntısı diyor bu kadar takıntı yapma herşeyi lütfen.. Bırak oluruna rahat ol ya..

hangi burç istiyordun?o dönemi kaçırırsan bi sene daha beklemeyesin sakın :)

bu arada saat 2 oldu bizim internet kapanıcak hüü :KK43:

saat 6 da gelirim özleyin beni..ben sizleri çok özliyiciğim :))

akrep yada balık istiyorum akrep için ocak subat. balık için hazıran yapmak lazm daha var yanee :KK70:
özlücez canm merk etmee ama bnmde eşim gelio o giriyo pc ye malesef

ne güzell :) annem hep der insan sevdiği yere gider diye.demekki seviliyorsun:KK9:

tabiki hoşgeldin:KK42:

sanda günaydınnn gece uyumadımm.uykum düzensizlesti ve 3saat uyudum şimdi başım ağrıyo bugun uyumamam gerek yardım kızlarrr :KK53:

öyle sanırım tatlım ama nedense bem misafirim hiç bitmiyooo :KK52: oyhh böreğimi yaptım geldim okudum şimdi yine gidiyorum :KK70: gece yazdıklarınızı okurummm En Büyük KK :KK14:

Aşırı derece mutsuzum. Bazen keşke hiç evlenmeseydim diyorum. Kocamın tartıştığımız konularla ilgili sürekli özür dilemesi söz vermesi affet diye yalvarmasına sinir oluyorum. Defalarca aynı konular... artık ne güvenim kaldı ne saygım. :KK43:

Aşırı derece mutsuzum. Bazen keşke hiç evlenmeseydim diyorum. Kocamın tartıştığımız konularla ilgili sürekli özür dilemesi söz vermesi affet diye yalvarmasına sinir oluyorum. Defalarca aynı konular... artık ne güvenim kaldı ne saygım. :KK43:

özel değilse konular ne ?

Mrb çiçeği burnunda gelinler nasılsınız canlar.. ŞİMdi yine cıkmam lazım aksam 6dan sonra tekrar buralardayım

özel değilse konular ne ?
Çok uzun sürer anlatmam... en genel haliyle özetlersem; biz istanbulda yaşarken evlenip kocamın ailesinin yaşadığı ilçeye geldik. ve bu kararı alırkende çok zorlandık. benim birtakım şartlarım vardı bu şartların hepsi yalan oldu. Şartlarımda; burda yaşayan insanlar gbii yaşamamak ( kocamın çevresi kapalı ve at gözlüğü takan insanlarla dolu hayatta tek amaçları para biriktirmek karın doyurmak , hiçbirinin sosyal hayatı yok) , istanbulda ki gibi zevk aldığımız şeyleri yapmak, tekdüze yaşamamak vesaire... yaa aslında o kadar canım sıkkın ki bunları yazamıyorum bile doğru dürüst :KK43:

aramıza hosgeldin canm:KK42:
hayırdır nedir seni üzen. 5ayda neden tükendi güvenib saygın.? özel değilse anlat eşini değiştiremeyiz belki ama derdini dinleriz

Mrb çiçeği burnunda gelinler nasılsınız canlar.. ŞİMdi yine cıkmam lazım aksam 6dan sonra tekrar buralardayım

görüşmek üzere bekliyoruzz:KK55:

Çok uzun sürer anlatmam... en genel haliyle özetlersem; biz istanbulda yaşarken evlenip kocamın ailesinin yaşadığı ilçeye geldik. ve bu kararı alırkende çok zorlandık. benim birtakım şartlarım vardı bu şartların hepsi yalan oldu. Şartlarımda; burda yaşayan insanlar gbii yaşamamak ( kocamın çevresi kapalı ve at gözlüğü takan insanlarla dolu hayatta tek amaçları para biriktirmek karın doyurmak , hiçbirinin sosyal hayatı yok) , istanbulda ki gibi zevk aldığımız şeyleri yapmak, tekdüze yaşamamak vesaire... yaa aslında o kadar canım sıkkın ki bunları yazamıyorum bile doğru dürüst :KK43:

anlıyorum seni üstelik sen sosyal hayata alışknsan çevren çoksa öyle bi ortamdan sonra öyle bi ilçe çekilmez evet :KK50: ama 5ay henüz çok yni hepimiz sorunnlar yaşıyoruz eşlerimizle ama öncelkle kendni üzme neden kabul ettn kv oldğu ilçeye gelmeyi keşke etmeseydn bence benm fkrm yani

Evliliğinizin ilk zamanlarını nasıl atlattınız?

Nitekim farklı bir ortam,farklı ev eşyalar insanlar vs vs. Hele birde ailenizden çok uzaktaysanız :KK43: Düğün masrafları ve daha kullanmadığınız elektriğin suyun faturası kapınıza dayandığında dahada çekilmez. İlk günler odayı kilitleyip saatlerce ağladığımı bilirim alışmak nekadar zor.Şuanda ise kendimi 'bekar hayatı' yaşıyor gibi şartlandırıyorum tek fark akşama hergün aynı misafir geliyo
r:KK52:

X