Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
vaaay:KK16: süperr tebrikler canım eşine :KK9:
benmki genelde yiyici bişey hazırlamak yerine yememeyi tercih edenlerden :KK9::KK9:
değiştirmem lazım ama nasıl :KK8::KK6:

Ay tatlim bnm kocam biraz degisik usenme denen bsy yok disardan bsy lazm olsa cikar cnm bsy cekse hazrlar bakti ben enerjsz yatyrm karicigima vitamin hazirlayip geliyrm dedi yarim saat yoktu piyasada hazrlamis guzel bi tabaka yedim iyide geldi vallahi:))saolsun cnm sevglm,senin koca bana benzio hazirlamak yerine yememeyi terch ederm bazen cok uzeniyorum hani sen gece gece kalkip tatli yapiosun ya yok piyano yok sufle hayatta yapamam yani hele bu saate mumkun degil

Slmlar tatlisler nasilsiniz? Ella hasta oldu usuttum ya:KK43:(( beautycim ve prensesm sizde usutmussunz gecmisler olsun canlarim, gescim,sweatim napiosnz bakalim ben bugn disaridaydim arkdsmn d.gubuydu kutlama yaptk alkolu braz fazla kacirdim cok lazmdi sanki midem bulanio bide hasta oldgmdan kemiklerm agrio offfff , beautycm kv cozemedm yani ayni anda iki ogullarna ayni seyleri yapmalari inanilmaz abes geldi yani sonuc itibariyle birine napiolarsa tabiki dierinede ayni seyi yapmak istemelrri normalde zamanlama yanlis otekinin sevglsi bile yok ne alaka cok sinir oldum hihhh :s ben yazicam uzun uzun merak etmeyn ama bu aksam rahatszm ve tablette okadr uzun sey yazmam zor oluo dertlesicem sznle sz beni nisanliyken gorcektnz cok fena deprasyona grcektm smdi evlendm ya dusunmuyorum bile onu yapmadilar bunu yapmadilar die bazen aklima gelioda cildiriorum bucarada kizceler bnmde kocamin 5000tl ogrenim kredisi borcu var bzde bi kac ay snra odemeye baslicaz yapilandrma yapicaz onu bakalim

anlaşılan herkesin devlete borcu var :KK9: dertlerimiz aynı:KK9::KK9:, bu aralar ben dahil, herkes hasta oluyor kızlar, aman dikkat:KK53:sen ortaya bir laf attın hepimiz döküldük, müsait bir zamanında seninkileri de dinleriz tatlım :KK34:

Kimler var kimler yok gorremiyorum ama ben yatyrm kizlar cok halsizim yarin gorusuruz opuldunuz

iyigeceler canım, bende yatıcam şimdi....

kızlar nasıl olduğumu sorarsanız, bir şey yemediğim sürece gayet iyiyim, bugün sadece 1-2 dilim ananas, 1 tane mandalina, birazcık da köfte yedim... kociş bir sürü şey yaptı ama yoook, yemediğim sürece çok daha iyiyim.... şimdi film izledik, sözde beraber izleyecektik, ben izledim, iş yüzünden onu rahat bırakmadılar... yılbaşına yetiştirmeleri gereken projeler var, artık bu son 2 gün, sabahlayacaklar gibi duruyor :KK9: yarına her şeyim düzelir inş... hepinize iyigeceler....

günaydın kk nın güzel hatunları, herkes nerlerde ... bu hafta ben izinliyim, biliyorsunuz, o yüzden , buranın demirbaşıyım herhalde:KK9:

merhaba :) bende 2 aylık evliyim. eşimde henüz bi değşiklik yok ilgisi sevgisi yerinde allaha şükür inş böyle devam eder. tek sıkıntım ev hanımlığı yani ekonomik özgürlüğümün olmaması eşimden para isteyemiyorum çekiniyorum nedense oda nezaman verirse artık paran varmı diye sorduğunda bile yok diyemiyorum :KK17: sizdede bu sorun var mı. ben 2 yıllık üni. mezunuyum iş bulamıyorum zaten bulsamda işle ev sorumluluğunu yürütmek çok zor :KK43:

Tünaydıınn:KK31: Yoğun geçen haftasonundan sonra yeni uyandım..Niye o kadar oynuyorsun di mi otur azcık :KK31: Ama nasıl oturayım akordiyon bir yandan oyunlar bir yandan:KK9:

Ellacık geçmiş olsuunn:KK70:
Kekler suffleler alışverişler ohh herkes iyi inşallah :KK34:
Okuyup oyalandım hemen gidip güzel bir kahvaltı yapayım..
Ben sizi özlüyorum yahu:KK17:

merhaba :) bende 2 aylık evliyim. eşimde henüz bi değşiklik yok ilgisi sevgisi yerinde allaha şükür inş böyle devam eder. tek sıkıntım ev hanımlığı yani ekonomik özgürlüğümün olmaması eşimden para isteyemiyorum çekiniyorum nedense oda nezaman verirse artık paran varmı diye sorduğunda bile yok diyemiyorum :KK17: sizdede bu sorun var mı. ben 2 yıllık üni. mezunuyum iş bulamıyorum zaten bulsamda işle ev sorumluluğunu yürütmek çok zor :KK43:

Hoşgeldiiiinnn..İnşallah hep böyle devam eder,etsin zaten bi zahmet enişte:KK20:
Para isteyebilmek biraz yapı meselesi sanırım,bende isteyemezdim galiba..Ama ben çalışırkende maaşlar aynı yerde toplanırdı,şimdide çalışmıyorum hamilelikten dolayı ama eşim yine maaşı alınca veriyor ayarlıyoruz ne nedir diye,beraberce geçindiriyoruz evi :KK34:

Merhaba cnm hg mutlulugunuz daim olsun para konusuna gelince bnde 1aydir evdeym ben babamdan bile para isteyemezdm annemden cok rahat alirdm smdi kocamdanda isteyemiyorum paran varmi die sordgnda yoksa bile var diyorumki o bnm isteyemedgmi bilir ve sabah ise gtmeden masaya brakir hani mutfak icin belki iste su yemegi yapmak istyrm derm o yine verirde kisisel bakimim icin isteyemiyorum o da erkek kafasi almaz dusunemez sonucta ne aralikta kuafor ihtycm olablr die gecen dedm biraz kisisel bakimima para lazm uygunsan vereblrmsn die hemen cikardi verdi ama ben alim al morum mor oldum utandm ama yapick bsy yok carli gibi gezemem sonucta:))yine ise grcem ozaman istemem mecbur kalinca alinio yani cekinsende cekinmesende
Tünaydıınn:KK31: Yoğun geçen haftasonundan sonra yeni uyandım..Niye o kadar oynuyorsun di mi otur azcık :KK31: Ama nasıl oturayım akordiyon bir yandan oyunlar bir yandan:KK9:

Hoşgeldiiiinnn..İnşallah hep böyle devam eder,etsin zaten bi zahmet enişte:KK20:
Para isteyebilmek biraz yapı meselesi sanırım,bende isteyemezdim galiba..Ama ben çalışırkende maaşlar aynı yerde toplanırdı,şimdide çalışmıyorum hamilelikten dolayı ama eşim yine maaşı alınca veriyor ayarlıyoruz ne nedir diye,beraberce geçindiriyoruz evi :KK34:
saol hemserm bnm bugun daha iyiyim sviraclar seni costurmus ohhh masallah oynamissondr soteleri,cacaklari nevestayla gaza geldm oynamak istyrmmmmm:KK43:((

günaydınlar..tüanaydınlar herkeseeee :KK16:
dün bu saate hala uyurken bu gün tam 6 saattir uyanığım :KK14:
bi de bu hafta nöbetçiyim bankada ben açıp ben kapatıcam :KK14: oyüzden ilk giren ve son çıkan ben oluyorum..herzamankinden 1 saat az uyudum..göya erken yatayım dedim ama sinemadan geç geldik...bi de benim erken yatasım tutunuca kocişin çenesi açılır...sonuç 2de yatıp 7de kalktım :KK50:

salgın olduğunu sanmıyorum ben ya, dün temizlik yaparken her yeri açtım, üşüttüm büyük ihtimalle, aslında ishali kesebilirim de annem bir yol söyledi, yapmak istemiyorum, hani vücut atsın mikrobu diyorum, tabi doğru mu yapıyorum tartışılır :44:

gitmeyeceğiz ky lere, ya hastayken insanın evde olması en iyisi, hele wcyle aranda aşk yaşıyorsan :KK9: eğer geceye kadar geçmesse giderim acile, dr arkadaşlarıma sordum onlar, kesme ishali, bol bol su iç dediler, 4 lt içtim herhalde :KK53: kesinlikle- belki diye film izliyoum, gideceğin film güzelse söyle, ben de merak ediyorum :KK34:

canım daha iyisindir inşallah..bak raporun hakkını verdin bu hafta :KK9:
sinemaya sanırım çok beklentiyle gittik..herkes ayılıp bayılmıştı ama biz o kadar sevemedik...arada güzel espiriler falan var ama ne bileyim işte..kafam dağılsın deyip beklentisiz gidiceksen git derim...yine de en kötü film bile sinemada ayrı bi güzel...

ben geldimmm tatlışkolaaarr:KK53::KK53: yine maşallaahh kaynatmışsınız :KK9::KK9:
bende sabah 12 de3 kalktım kahvaltı yaptıkk babanemlere gittik kv kvnin kvsi yani eşimin babanesi annem halamlar felan vardı:KK9:
ordan kvlere geçtik bu arada insanın annesini geride bırakıp kv yle gitmek insana çok koyuyo :KK25::KK25::KK25:
işte orada tam anlıyosun evlendiğiniele karıştığını :KK25::KK25:
sonraa yemek yedikk ordan çıktık anca geldik evee :KK25: evimi çok özlüyorummmm :KK16::KK16::KK16:

olsun tatlım karışmıştır kafa topikte yüz yüze değiliz ya karıştırıyo insan :KK9::KK9:
bu arada geçmiş olsun tatlım yaa :26: şuan nasılsınnn :26::26:

tatlım nasıl oluyo geç yatıp geç kalmak :KK76::KK76: harika bişey demi insanlar günü bitirirken yeni başlamış olmak :KK9::KK9: ama depresyona girecem yakında bu durumdan ötürü :KK9::KK9:
bu arada benmde eşiminde seneye başlayacak galiba :KK52::KK52: hem de 20 22 bin liraa :KK52::KK52: nasıl ödeyeceksek :KK53::KK53:
aynen tatlım bu gidişle beraber doğuracaz :KK53::KK53::KK16: ama yok sen benden önce yaparsın duramazsın :KK52::KK52:

beni de götürsenizeee düğün derneğee :KK52::KK52::KK52:
eşim yılbaşına dışarıda kutlayacağımız için asla sinemaya götürmez şuan :KK9::KK9:
bugün nöbet sizdeydi şimdi akşam devralıyorum :KK1::KK1::KK1:

önemli bişey değil dimi tatlım :26::26:
ay benmkide yanımda savaş oyunu oynuyo özel mouse aldı bugün :KK53: manyak bunlar bee :KK53::KK53:

gesacım unutmuşum babaanneye gidiceğinizi merak ettim dün seni:KK52:
neyseki ben çıkınca gelip topiği yalnız bırakmamışın :KK1:
kıyamam sana ben..insanın evet annesini geride bırakıp kvye gitmesi buruk oluyor..ben ilk zamanlar annemlerdene ve giderken bile bi tuhaf oluyordum ama şimdi senin gibi nereye gitsem evimi özlüyorum..alışıcaz kiiii :KK53:
bence de ben dayanamıcam galiba ya doğurucam gitsin :KK52: gelsin bebiş kısmetiyle :KK9: tabiki de yazdan sonra..en azından yaşları yakın olsun bizimkilerin:KK9:

burda olsaydın keşke hep beraber giderdik sinemaya....ama bence filmin en güzel kısmı müziği hım hım yar en çok söylediğim şarkı :KK9:

Sinir bozucu kv iştee
Bnm miğdem bulanıyor çok fena hasta olucm sanırm beauty sndn bna geçiyor sanırım

geçmiş olsun canım sana da..da midem bulanıyor deyince sivitin aklı bi başka çalışır bilirsin:KK53: :KK76:

Slmlar tatlisler nasilsiniz? Ella hasta oldu usuttum ya:KK43:(( beautycim ve prensesm sizde usutmussunz gecmisler olsun canlarim, gescim,sweatim napiosnz bakalim ben bugn disaridaydim arkdsmn d.gubuydu kutlama yaptk alkolu braz fazla kacirdim cok lazmdi sanki midem bulanio bide hasta oldgmdan kemiklerm agrio offfff , beautycm kv cozemedm yani ayni anda iki ogullarna ayni seyleri yapmalari inanilmaz abes geldi yani sonuc itibariyle birine napiolarsa tabiki dierinede ayni seyi yapmak istemelrri normalde zamanlama yanlis otekinin sevglsi bile yok ne alaka cok sinir oldum hihhh :s ben yazicam uzun uzun merak etmeyn ama bu aksam rahatszm ve tablette okadr uzun sey yazmam zor oluo dertlesicem sznle sz beni nisanliyken gorcektnz cok fena deprasyona grcektm smdi evlendm ya dusunmuyorum bile onu yapmadilar bunu yapmadilar die bazen aklima gelioda cildiriorum bucarada kizceler bnmde kocamin 5000tl ogrenim kredisi borcu var bzde bi kac ay snra odemeye baslicaz yapilandrma yapicaz onu bakalim

canikom geçmiş olsun sana da..
valla nazar değdi topiğimize :nazar:
bu gün nasılsın?kociş iyileştirmiştir seni :KK34:
bu öğrenim kredileri de dert valla..alırken iyiydi ama :KK8:

tünaydın canım..ohh ne güzel uyuyuyp dinlenmişin..genelde erkencisin çünkü...
oyanyıp da kurtlarını da dökmüşsün...
kızımız yorulmadı dimi?

Gunaydin fistik manken mi olucan ne ananas mandalina kizim elden ayaktan dusme beautyim:)))ohhh evindesn hem dinlnrsn nasil oldun iyilestnmi kuzum

hasta olduğumdan yiyemedim dün canım ya, eskisi kadar yapmıyorum detoks falan, ama sporumu asla ihmal etmiyorum:KK8:

ay başında bir kere hesap yaparken kendine para istesen ve bir kerede kurtulsan canım :KK34:ben çalıştığım için hiç böyle şeyler sorun olmuyor , iş olayı bence tamamen şans, hani tanıdık falan devreye girince yaklaşık 1000 tl ye iş bulabiliniyor, ama çevre lazım işte... gazetedeki ilanlarla zor... ya da dişini sıkıp kpss ye girip devlete gireceksin canım....
bi de bu hafta nöbetçiyim bankada ben açıp ben kapatıcam :KK14: oyüzden ilk giren ve son çıkan ben oluyorum..herzamankinden 1 saat az uyudum..göya erken yatayım dedim ama sinemadan geç geldik...bi de benim erken yatasım tutunuca kocişin çenesi açılır...sonuç 2de yatıp 7de kalktım :KK50:

sinemaya sanırım çok beklentiyle gittik..herkes ayılıp bayılmıştı ama biz o kadar sevemedik...arada güzel espiriler falan var ama ne bileyim işte..kafam dağılsın deyip beklentisiz gidiceksen git derim...yine de en kötü film bile sinemada ayrı bi güzel...
iyiyim canım , iyileştim bomba gibiyim :KK52: eşime çok nazlandım sanırım, senin hamileliğini düşünemiyorum dedi dün :KK53: birazcık şımardım kabul :KK17: bankada genelde güvenlik memurunun nöbetçi kaldığını düşünürdüm ben hep :44: bugün iyi dinlende yarın uyuyarak girme yılbaşına :KK9:

ben geldim :KK55:
napıyo yeni gelincikler keyifler nasıl yeni yıla 2 gün kala :KK64:

iyi valla, tv de seda sayanın saçma bir programı var, allahım insanlar gelin-kaynana yarışmasına nasıl katılırlar ya... soru: eşinizi mi tercih edersiniz- annenizi mi.... aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık hesabı :KK37: neyse ben yarın yılbaşı menüm için birazdan alışverişe gidicem, indirim varmış diyorlar, birazcık da gezinirim... dönüşte de kociş alır beni, eve döneriz, tabi ilk önce benim yemek yapmam gerekiyor :KK53:

iyi valla, tv de seda sayanın saçma bir programı var, allahım insanlar gelin-kaynana yarışmasına nasıl katılırlar ya... soru: eşinizi mi tercih edersiniz- annenizi mi.... aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık hesabı :KK37: neyse ben yarın yılbaşı menüm için birazdan alışverişe gidicem, indirim varmış diyorlar, birazcık da gezinirim... dönüşte de kociş alır beni, eve döneriz, tabi ilk önce benim yemek yapmam gerekiyor :KK53:

Demi gel de tercih yap :KK1:
küçükken sorarlardı ya anneni mi seviyosun babanı mı o hesap desene :KK52::KK52:
oh oh kolay gelsin neler var yılbasında menüde :KK23:
hadi iyi alışverişler sana canım:KK12:

ben geldim :KK55:
napıyo yeni gelincikler keyifler nasıl yeni yıla 2 gün kala :KK64:

mesai saatleri içinde berbat eve gidince bomba gibiyim :KK52:
şu ay sonu yıl sonu bitse de sakinlese işler...
sen nasılsın canım?gözükmüyorsun pek?

hasta olduğumdan yiyemedim dün canım ya, eskisi kadar yapmıyorum detoks falan, ama sporumu asla ihmal etmiyorum:KK8:

ay başında bir kere hesap yaparken kendine para istesen ve bir kerede kurtulsan canım :KK34:ben çalıştığım için hiç böyle şeyler sorun olmuyor , iş olayı bence tamamen şans, hani tanıdık falan devreye girince yaklaşık 1000 tl ye iş bulabiliniyor, ama çevre lazım işte... gazetedeki ilanlarla zor... ya da dişini sıkıp kpss ye girip devlete gireceksin canım....

iyiyim canım , iyileştim bomba gibiyim :KK52: eşime çok nazlandım sanırım, senin hamileliğini düşünemiyorum dedi dün :KK53: birazcık şımardım kabul :KK17: bankada genelde güvenlik memurunun nöbetçi kaldığını düşünürdüm ben hep :44: bugün iyi dinlende yarın uyuyarak girme yılbaşına :KK9:

aslında düşüncen yarı yarıya doğru..kapı 2 anahtarla açılıyor bi anahtar personelde bi anahtar da güvenlik görevlisinde oluyor beraber açıp-kapatıyoruz..
heralde daha güvenli olsun diye böyle ..
ay ne güzel kadın programları izliyorsun yaa kıskandım kiii:KK53:
neysee tam 1 ay sonra benim de 1 hafta iznim var ben de izlicem bütün gün..hatta izdivaç programlarını bile izlicem işte banaenee:KK53:
indirim var canım..bak bakalım..
yarınki menün ne bu arada?

mesai saatleri içinde berbat eve gidince bomba gibiyim :KK52:
şu ay sonu yıl sonu bitse de sakinlese işler...
sen nasılsın canım?gözükmüyorsun pek?

ben iyiyim çok şükür :nazar:
çarsamba gnkü hafta ortası tatili düşünüp mutlu oluyorum :KK23:
evde net yok telefondan da cok zor oluyo buraya girmek :KK52::KK52:
şimdi cocuklar resim yapıyor da bende onlara ödev hazırlıyorum bi yandanda burdayım :13:

kıyamam sana ben..insanın evet annesini geride bırakıp kvye gitmesi buruk oluyor..ben ilk zamanlar annemlerdene ve giderken bile bi tuhaf oluyordum ama şimdi senin gibi nereye gitsem evimi özlüyorum..alışıcaz kiiii :KK53:
bence de ben dayanamıcam galiba ya doğurucam gitsin :KK52: gelsin bebiş kısmetiyle :KK9: tabiki de yazdan sonra..en azından yaşları yakın olsun bizimkilerin:KK9:

burda olsaydın keşke hep beraber giderdik sinemaya....ama bence filmin en güzel kısmı müziği hım hım yar en çok söylediğim şarkı :KK9:

geçmiş olsun canım sana da..da midem bulanıyor deyince sivitin aklı bi başka çalışır bilirsin:KK53: :KK76:

canikom geçmiş olsun sana da..
valla nazar değdi topiğimize :nazar:
bu gün nasılsın?kociş iyileştirmiştir seni :KK34:
bu öğrenim kredileri de dert valla..alırken

tünaydın canım..ohh ne güzel uyuyuyp dinlenmişin..genelde erkencisin çünkü...
oyanyıp da kurtlarını da dökmüşsün...
kızımız yorulmadı dimi?

Evt nazar var vala hepimz hastayiz ama kizlar tam 3saat utu yaptm belim agridi valla smdi kim yerlestrcej bunlari gardroba aksam kocisime yaptirim en iyisi:)))gelinkaynana sedaya gelin fie bsy baslamis ya ne sacma bi yarisma kavga cikacak adamlar karilari tuolar analar bi bozuluo hey allam hic katilmazdm bu programa yuzgoz olmanin manasi yok hele bitanesi hep anasini tutuo nisanlisi evlenemkten vazgececek nerdeyse hahah :)))

Tünaydınn kızlar bn yine telden yazıyorum. Kv aradı onlar geliyormuş onlar gelmeden bi bakauım dedm..

Hosgeldin aramıza.mutluluğun daim olsun allah bozmasın. En önemlizzi eşinle mutlu olman.
Bnde 2ylık üni . mezunuyum ve ewim şehre uzK iş bılmam mesleğimde iş bılmam imkanız nerdeyse beauty haklı torpik olmDn cok zor.
Bnde ailemdn para isteyemezdm ama ailem cok anlayıskıydı ni kez babam git calıs demedi.bn calıştığım parayı haecamazdm.annemlr bnden istrdi sn kirli çıkısın calışmasanda snde var die.

Şimdi eşimle cok sukur 4 ay değilde 40yıllık ewli gibiyiz öyle bi istememe olmuyor kisisel ihtiyacm olunca kuafore gitmm gerek dediğimde verir.maaştn kalan paranın %60bi kenara koyarm %30bnm cüzdanda %10eşimde. İhtiyacı olan dier taraftn alır pek para isteme olmaz haber verme olur böyesi daha güzel. Ewlenmeden önce eşine kntr bile aldırmadm.ama artık bn yok biz var

Svitt bnde snn gibi duşundm ama degil test tek çizgi çıktı:KK14: bn anladm ki hamile kalmak dizilrrdeki gibi kolay değilmiş:KK14::KK14:

Demi gel de tercih yap :KK1:
küçükken sorarlardı ya anneni mi seviyosun babanı mı o hesap desene :KK52::KK52:
oh oh kolay gelsin neler var yılbasında menüde :KK23:
hadi iyi alışverişler sana canım:KK12:

hamilelerden özür diliyorum:KK17: bütün kızarmış sebzeli piliç,kuş üzümlü pilav, abdestli börek, mor lahana salatası, şakşuka, havuç borani, kaşarlı mantar :KK34: tatlı yok, eşim muhtemelen doğum günüm diye pasta alır gelir, onu yeriz diye düşündüm :KK52:

aslında düşüncen yarı yarıya doğru..kapı 2 anahtarla açılıyor bi anahtar personelde bi anahtar da güvenlik görevlisinde oluyor beraber açıp-kapatıyoruz..
heralde daha güvenli olsun diye böyle ..
ay ne güzel kadın programları izliyorsun yaa kıskandım kiii:KK53:
neysee tam 1 ay sonra benim de 1 hafta iznim var ben de izlicem bütün gün..hatta izdivaç programlarını bile izlicem işte banaenee:KK53:
indirim var canım..bak bakalım..
yarınki menün ne bu arada?
valla güzel evde pineklemek ama uzun vadede beni sıkar :KK9: ky sıkılmıyormusun evde diyor, yahu ben daha yeni izne ayrıldım , dinleniyorum, niye sıkılayım, hiç anlaşamıyoruz bu konuda... yukarda yazdım menüyü :KK34:

Evt nazar var vala hepimz hastayiz ama kizlar tam 3saat utu yaptm belim agridi valla smdi kim yerlestrcej bunlari gardroba aksam kocisime yaptirim en iyisi:)))gelinkaynana sedaya gelin fie bsy baslamis ya ne sacma bi yarisma kavga cikacak adamlar karilari tuolar analar bi bozuluo hey allam hic katilmazdm bu programa yuzgoz olmanin manasi yok hele bitanesi hep anasini tutuo nisanlisi evlenemkten vazgececek nerdeyse hahah :)))

bende baktım da valla yarışma diye cılkını çıkarmışlar işin, çoğu kurmacadır onların ya...
Svitt bnde snn gibi duşundm ama degil test tek çizgi çıktı:KK14: bn anladm ki hamile kalmak dizilrrdeki gibi kolay değilmiş:KK14::KK14:

valla ben sanki böyle yapınca pat diye hamile kalıcam gibi hissediyorum ama anlaşılan öyle kolay değil :KK53:

Ay tatlim bnm kocam biraz degisik usenme denen bsy yok disardan bsy lazm olsa cikar cnm bsy cekse hazrlar bakti ben enerjsz yatyrm karicigima vitamin hazirlayip geliyrm dedi yarim saat yoktu piyasada hazrlamis guzel bi tabaka yedim iyide geldi vallahi:))saolsun cnm sevglm,senin koca bana benzio hazirlamak yerine yememeyi terch ederm bazen cok uzeniyorum hani sen gece gece kalkip tatli yapiosun ya yok piyano yok sufle hayatta yapamam yani hele bu saate mumkun degil
tam tersiz tatlım bekarken bende öyleydim evlenince bi manyak oldum ben :KK53::KK53:

aldım tarifini ama yapmadım bu sefer başka seyler yaptım birazını da görümcelere yaptrdım tabi :KK53::KK53::KK53:
kötü gelin ben :KK9::KK9:
ama resimlerde güzel gözüküyo denicem en kısa zamanda belki yılbaşında kocişime yaparım :KK16::KK19::KK19:
dene tatlışşş tadı güzeelll :KK16: sizde tarif verin yaa yeni şeyler denemeyi çok seviyorummm :KK52::KK52:
dün kv bende piyano kekin tarifini alıyo eşim diyoki anne sen bu hallere düşecek kadınmıydın :KK9::KK9::KK9: o da kızdı yediremedi :KK9: kp de boynuz kulağı geçer dedi :KK9::KK9: iyice sinir olmuştur :KK9::KK9:

hoşgeldin tatlımmmm :KK16:
evet ev hanımlığı zor gerçekten ama hem çalışıp hem evi çevirmek daha zor burdan o arkadaşlara bol selam :KK3:
bide çocuk olsa yandık valla :KK9::KK9:
bulursun tatlım daha zamanı vardır azık evin tadını çıkaar:KK16:

ahh canım beni hatırlamışsın çok teşekkür ederimmm :KK16::KK16:
valla keşke aynı yerde olsaydık çok görüşmek isterdimmm :KK52:sinemaya giderdikk yemeğe giderdikkk :KK56::KK16:
bu arada benm eşim sivaslı tatlım asıl benmizlemem lazım heralde o filmi :KK9::KK9:
doğur tatlış bende belki seneye kışın düşünürüm ama atanınca tatilleri hesaplamak lazım beauty ne zaman doğurcaksınn:KK52::KK52: bana da söyle de hesaplayıp bende öyle yapayım:KK52::KK52:

ben iyiyim çok şükür :nazar:
çarsamba gnkü hafta ortası tatili düşünüp mutlu oluyorum :KK23:
evde net yok telefondan da cok zor oluyo buraya girmek :KK52::KK52:
şimdi cocuklar resim yapıyor da bende onlara ödev hazırlıyorum bi yandanda burdayım :13:
tatlım sen öğretmen miydinn :KK16: okul öncesi mi branşın :KK16:

ellacaan 3 saat ütümüüü :KK53::KK53:ben heralde kafayı yerdim :KK9::KK9:
ay o yarışmaya bende gıcık oldum ne biçim yüz göz oluyolar ya hele bi tanesi daha nişanlıymış :KK30::KK30::KK30:

hamilelerden özür diliyorum:KK17: bütün kızarmış sebzeli piliç,kuş üzümlü pilav, abdestli börek, mor lahana salatası, şakşuka, havuç borani, kaşarlı mantar :KK34: tatlı yok, eşim muhtemelen doğum günüm diye pasta alır gelir, onu yeriz diye düşündüm :KK52:

çok güzel menün tatlımmm :KK16::KK16:
peki abdestli börek nasıl oluyo tatlımm çok merak ettimm :KK17:
burdaaa ilgimi çekenlerrrrr mor lahana salatasııı şakşukaaa :KK56: bide abdestli böreeekk :KK56::KK56:
bende gelimmiii :KK52: mutlaka biri dahil olacak programınızaa :KK52::KK53:

X