- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.181
Topiğimizimn vazgeçilmez gece kuşu gess napıyosun artık altta kimler vsr görüyorum olleeeyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napayım tatlımkucağımda bilgisayarr bir derdim var okuyodum bi yandanda 3 adam izliyorum seeen
bende anlam verememiştim yazıyı okuyunca, alla alla dedim bu kız sufle yapmıyormuydu , hatta tarifi söylemişti bana , demekki ben yanlış anlamışımSufle kapları dediğin gibi çok hesaplı geldiben sufleyi demedim tatlışkom ben yapıom zaten sufleee çok kolay ve güzel bi tadı oluyoo yanında dondurmada olcakkk
ohh missss
ben o malum siteden bi tarifle yapıyorum onda 4 tane çıkıyoo
ben sandal böreğe baktım onu mutlaka deniceeeemmm
bu arada çok ucuza almışsın tatlışkom ben geçen 2 tanesine 6tl verdimmigrostan aldımdaa
bu arada senin kv de garip valla baya zenginler o zaman ve çok üzüldümsize kredi borcu ödetmelerine
hiç laf çarpıtmıyor musun ella ya, ben duramıyorum böyle durumlarda ky ile kayınpedere laf çarpıtmadan... sanırım yapım böyle bizimkiler normal bir memur ailesiymiş, ky zamanında belediye başkanlığı falan yapmış ama çok yokluk çekmişler zamanında, şimdi iş güvenliği uzmanı... emekliliğinden sonra allah yürü ya kulum demiş ve şu an paraya para demiyor, aylık geliri 10-15 bin tl civarıdır tahminimce... evliliğimizde şimdi haklarımı yemeyeyim çoğu şeyi yaptılar, düğünümü yemekli ve içkiliydi, onlar yaptı, çoğu şeyin takviyesini yaptılar, şu an oturduğumuz evin 30 bin peşinatını falan vermiş, takılar falan, daha bir sürü şey...
mobilya, beyaz eşya, halıları almadılar bi... ee be kızım bu kadar çok şey yapmış daha ne yapsın diyorsunuzdur ama öyle değil... mobilyayı da alabilirdi diyorum... çünkü imkanı çok var ve en sinirlendiğim şey, ben evlenirken hep eşimin küçük kardeşine de aynı şeyler yapıldı... daha bekar ve evlenmeyi düşünmüyor... işte bana takı alınırken onunkilerde alındı, ona da ev alındı, bizim ev temizlenirken onun ev de temizlendi... her şey, hemen hemen , ona da yapıldı... eşim arabasını sıfır kendi aldı, ama kardeşine babası altına sıfır araba çekti... biz daha geçen ay bitirdik , arabanın taksitini, diğer paşanın altına hooop araba geldi, çocuk binmiyor arabaya bu ayrı bir mesele...bu beni çok sinir etti ... adamın evlenmesine belki 5-6 sene var, hani niye şimdi her şeyi ona da yapıyorlar...
eşim 5 yıldır özel bir şirkette çalışıyor, hep parasını ailesine verdi, biz sevgiliyken de... babasıyla hesapları düğünden 3-4 ay önce ayırdılar...ki maaşı dolgun sayılır, hep evlenirken tartışmalar çıktı aramızda, eşim hep kredi çekicem diyordu, ben de çekme , neyle ödeyeceğiz o krediyi diyordum... babasının yapmasını istiyordum, ama eşim nedense hiç o taraflı olmuyordu, babası da hep son dakikalarda devreye giriyordu... ya gelirin çok iyi, allah artırsın da, ilk oğlun, bir zahmet uğraştırmadan hallet dimi, ama yok... baksana ella ben bile ne kadar çok konuştum, anlatsana sen de derdini hani daha da anlatırım ama işte uzatmayayım
bende bernrdodan o kupalardan aldım evime
kızım deli misin sen ya o saatte temizlik mi yapılır iş yerindeki stres, seni temizliğe vurdurtmuş anlaşılan annenler gelmişdir büyük ihtimalle neler yaptın bakayım yemeğe
Günaydın tatlışlarr herkerze iyi hafta sonları bmm kocm bu hafta ewde kacçamak giricem
günaydın kknın en güzel gelinleriiiii
aaa ne güzel saat 3 ve ben günaydın diyebiliyorum
oysa yarın bu saatlerde günüm çoktan aydınlanıp kararmaya yüz tutucak
dün annemler geldi yedik içtik 11e doğru kaktılar..tabi benim aklım sizde,onlar gidince hemen pcyi aldım elime tam açıcakkenn eşim hemen koş kkya geç kaldın dedi öyle deyince dedim kocişi küstürmiyim bu gece kızlar özlesin beni
sonra tvde açmadık...gece 3e kadar falan oturup konuştuk...tavsiye edilir kızlar...pc'ydi tv'ydi tel.di derken dikkat hep başka yerde oluyor..böyle sessizlikte onun kucağına yatıp konuşmak o kadar huzurluydu ki
beauty'cim yazdıklarını okuyunca senin şikayte ettiğin şeylere ben özendim
bizim her iki tarafta emekli..kendi yağlarıyla kavrulup gidiyorlar işte..biz de kimseye yük olmayalım maaşlarımız iyi dedik..
kimse de siz nasıl yapıcaksınız altından kalkıcakmısınız demedi..düğünden tut beyaz eşya mobilya gelinlik kuaför parasına kadar hep biz yaptık kredi ile..ayda 1000tlden fazla sadece bunlar için çektiğimiz krediyi ödüyoruz tabi bi de750 tl kira...
çok şükür geçinip gidiyoruz ama ikimizin maaşıyla rahat rahat yaşamak varken ben sürekli hesap kitap halindeyim maaş günleri..
neysee konumuz ben değil ama yine de anladım seni..bence kvlerin durumu olmayıp da yapmasalardı bu kadar kızmazdın..bana da saçma geldi daha aday olmamasına rağmen diğerine de aynı şeyi almaları..önce bi ilk oğlunu evlendir de sonra 2.sinin derdine düş dimi ?hem 2.sinin evleniceği de mualllak hakkatten ele karışmak zor derlerdi de inanmazdım..
ella bi başladı döküldük hepimiz ne çekmişiz beeee
bu arada dünkü menüm tarha çorbası-zaten tarhanaydı annem yapıp vermişti-
sulu köfte
ve makarna-bizimkiler makana delisi-
salatayı da kocişe yaptırdım valla benden güzel yapıyor...tatlı da gezmeye gidince kolaya kçatım bisküvili pugindli en kolayındna yaptımzaten annemler gelince hiç dert etmiyorum çook rahatım..
çok yazdım bu gün çok bi iç kararttım ama bi de eşimin öğrenim kredisi borcu çıktı başımıza..10000 tl falan...Allah sınıyor bizi..araba da almak istiyorduk..çok strese girdik.ve sanırım bebiş işini biraz daha ertelemek zorunda kalıcaz gibi
asoşum bu gidişle senle beraber doğurucaz ama Allah büyük..hem bebiş kısmtiyle gelirmiş dimi
bu günlük dert seansım bu kadar verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü özürlerimi sunarım
hoşgeldin swit ,siz geceyle-gündüzün yerini değiştirmişsiniz bu aralar şu sizin tv ve pcyi kapatıp konuşma olayını bir de biz deneyelim, gerçi eşim her şeyi yaparda teli kapatamaz gibime geliyor, wc ye bile telle gidiyor ya dediğin gibi sözde ella anlatacaktı derdini, ondan önce biz döküldük dediğin gibi durumları olmasalardı lafını etmezdim, ama çook çook iyi durumun var, gene de sağdan soldan kısıyorsun, üstüne 2. oğlunun kini de yapmaya çalışıyorsun neyse dediğin gibi ele karışmak zor, anlayamıyorsun bazı şeyleri, senin yaşam tarzına ters geliyor....
şu ay sonu meselesini hiç sorma, sözde arabanın taksidi bitti, onu bir kenara koyarız dedik, ohoo nerde, başka yerlerden bir sürü şey çıkıyor... şu aldığımız, mobilyaların ve gittiğimiz balayının taksiidi bir bitse... neyse o da biter diyoruz, üstelik benim tayinim çıkarsa, ev kredisi ödeyeceğiz, onun yanında da kiraya çıkmamız gerekecek, okula yakın bir yerde... hadi dedi eşim kiraya çıkmayalım, sana araba alalım, onla git-gel, ee arabanın benzini... falan derken astarı yüzünden pahalı olacak... nakliye için 2000 civarı istediler bilmiyorum napacağız, neyse tayinim çıksın, bir kavuşalım da dedik, her şey hallolur :
:
şu öğrenim kredisini de benim kardeşim ödemiyor, o da devlet memuru, hem öyle nakit ödeyeceğim dediğinde falan indirim yapmıyorlarmış... ee dedim ne zaman ödeyeceksin, af geliyor, tekrar taksitlendiriyorlar dedi... o yüzden bir araştırın derim....
aynen beautycim biri bitiyor biri başlıyor..bi de şu bi gerçekki eve ne kadar para gelse okadar gidiyor..yani eminim ayda 10000 tl de kazansak yine sıkıntı çekerdik aynen senin ankaraya bi tayinin çıksa gerisi kolay..ama araba alma işi daha mantıklı geldi bana hem düzeniniz bozulmaz hem belki sonra il içi tayin istersin..yine derslerini 4 güne toplasan 4 gün gider gelirsin..
benim eşim de hiç ödemedi..neyseki ben ödemişim haziranda biticek..biz de af geliyor diye duyduk.bi sorgulayalım ne kadar borç var dedik..kykya bi baktık ki borç vergi dairesine gitmiş biraz daha ödemesek maaşına haciz falan geliyor...ocakta afla birlikte takstilendirme yapsak dedik 2 ayda bir en az 700 falan ödemesi gerekecek..bu da bütçeyi çok sarsar bu yüzden banka kredimizi yenileyip vadesini uzatarak peşin yatıralım aylık ödemelerimiz sabit kalsın dedik..çok karışık yazdım ama bizim işler de karışık
bu arada ankaraya gittiğin anda regl olmana ben de gıcık oldum 10 gün beklese ne olurdu
,ay ben kardeşimi de uyarayım ya, düşünsene maaşına haciz geldiğini ben sadece katkı almıştım, oda 1-2 arası oluyor, taksitlendirmeye baktık geçen eşimle, 5 yıl sonra falan bitiyor, yuh dedim neyse bütçeyi biraz düzeltelim, erken başlatıcam ben ödemeye, biraz da olsa indirim yapıyorlarmış...
eşimde gıcık oldu, ben evlendiğimiz gün de regl olacaktım da hap kullandım... oda artık hep, bilerek denk getiriyorsun dimi diyor neyse benimki 4-5 gün sürer, perşembe falan bitmiş olur diye düşünüyorum dün yediğim ne dokundu bilmiyorum ama hala ishal devam ediyor akşam da kayınvaldemlere gidecektik ama çok da istemiyorum şu an... gerçi eşim söylemiş hasta olduğumu, 2 kez aradı, gelelim mi, doktora götürelim mi, iyimisin kızım diyerek...ben aramadım eşim toplantı da diye, o aramış, çabuk git eve, kıza bir şey falan olur diyerek mide bulantısı diyince onlar hamile olduğumu falan düşünmemişlerdir umarım neyse eşim toplantı da (şirkette acil durum ilan edildi), bende kahvem elimde, romantik bir film izliyorum, bir sen burdasın herhalde... diğer kızlar geziyor anlaşılan... çok da kasvetli bir hava var ankarada
Slm kızlar nn geldim..yazdıklarınızı okuyordum.haklısınız ne kdr maaş geliyorsa o kdr gidiyor cok sukur bizim az gelip az gidiyor.
Beauty cok gecmiş olsun cnm.salgn varmış hastneye fln git.
Svit daha bulamadım dr araştırıyorum. Ama sen o bursanın manzarasını bozan binalardamı oturuyorsun? ? Odasıda bna.cok uzak
salgın olduğunu sanmıyorum ben ya, dün temizlik yaparken her yeri açtım, üşüttüm büyük ihtimalle, aslında ishali kesebilirim de annem bir yol söyledi, yapmak istemiyorum, hani vücut atsın mikrobu diyorum, tabi doğru mu yapıyorum tartışılır :44:Slm kızlar nn geldim..yazdıklarınızı okuyordum.haklısınız ne kdr maaş geliyorsa o kdr gidiyor cok sukur bizim az gelip az gidiyor.
Beauty cok gecmiş olsun cnm.salgn varmış hastneye fln git.
Svit daha bulamadım dr araştırıyorum. Ama sen o bursanın manzarasını bozan binalardamı oturuyorsun? ? Odasıda bna.cok uzak
gitmeyeceğiz ky lere, ya hastayken insanın evde olması en iyisi, hele wcyle aranda aşk yaşıyorsan eğer geceye kadar geçmesse giderim acile, dr arkadaşlarıma sordum onlar, kesme ishali, bol bol su iç dediler, 4 lt içtim herhalde kesinlikle- belki diye film izliyoum, gideceğin film güzelse söyle, ben de merak ediyorum,
geçmiş olsun canım..ben de eylül ayında aynen senin gibi olmuştum mide bulantı ishal falan..tam da o gün kvlerle eşimin kuzenine gitmiştik yemeğe..bütün gece ilk kez gittiğim evde wcden çıkamayarak rezil olmuştum
veee herkes beni hamile sanmıştı sonrası olnlar için hayal kırıklığı gece doktora gitmiştik de serum takmışlardı..bence b doktora git vee hala kötüysen gitme kv'lere..o durumda olunması gereken tek yer ev iyi bilirim kesin 55e düşmüşündür..ben bile 2kg vermiştim 1 günde ama daha o hafta aldım tabi geri
hangi filmi izliyorsunn?
bende anlam verememiştim yazıyı okuyunca, alla alla dedim bu kız sufle yapmıyormuydu , hatta tarifi söylemişti bana , demekki ben yanlış anlamışımSufle kapları dediğin gibi çok hesaplı geldi
Kızlar bu arada midemi üşütmüşüm , dün tüm gece alttan - üstten çıkardım , tabiri caise, hala da devam ediyor, wc nin yanında uyuyacaktım resmen...
günaydın kknın en güzel gelinleriiiii
aaa ne güzel saat 3 ve ben günaydın diyebiliyorum
oysa yarın bu saatlerde günüm çoktan aydınlanıp kararmaya yüz tutucak
dün annemler geldi yedik içtik 11e doğru kaktılar..tabi benim aklım sizde,onlar gidince hemen pcyi aldım elime tam açıcakkenn eşim hemen koş kkya geç kaldın dedi öyle deyince dedim kocişi küstürmiyim bu gece kızlar özlesin beni
sonra tvde açmadık...gece 3e kadar falan oturup konuştuk...tavsiye edilir kızlar...pc'ydi tv'ydi tel.di derken dikkat hep başka yerde oluyor..böyle sessizlikte onun kucağına yatıp konuşmak o kadar huzurluydu ki
geç yatınca 2'ye geliyordu kalktığımızda..asoşa selam olsun 2 gündür onlar gibiyiz
güzel hayat beee neyse ç.şamba tatill deyip teselli edeyim kendimi...
beauty'cim yazdıklarını okuyunca senin şikayte ettiğin şeylere ben özendim
bizim her iki tarafta emekli..kendi yağlarıyla kavrulup gidiyorlar işte..biz de kimseye yük olmayalım maaşlarımız iyi dedik..
kimse de siz nasıl yapıcaksınız altından kalkıcakmısınız demedi..düğünden tut beyaz eşya mobilya gelinlik kuaför parasına kadar hep biz yaptık kredi ile..ayda 1000tlden fazla sadece bunlar için çektiğimiz krediyi ödüyoruz tabi bi de750 tl kira...
çok şükür geçinip gidiyoruz ama ikimizin maaşıyla rahat rahat yaşamak varken ben sürekli hesap kitap halindeyim maaş günleri..
neysee konumuz ben değil ama yine de anladım seni..bence kvlerin durumu olmayıp da yapmasalardı bu kadar kızmazdın..bana da saçma geldi daha aday olmamasına rağmen diğerine de aynı şeyi almaları..önce bi ilk oğlunu evlendir de sonra 2.sinin derdine düş dimi ?hem 2.sinin evleniceği de mualllak hakkatten ele karışmak zor derlerdi de inanmazdım..
ella bi başladı döküldük hepimiz ne çekmişiz beeee
bu arada dünkü menüm tarha çorbası-zaten tarhanaydı annem yapıp vermişti-
sulu köfte
ve makarna-bizimkiler makana delisi-
salatayı da kocişe yaptırdım valla benden güzel yapıyor...tatlı da gezmeye gidince kolaya kçatım bisküvili pugindli en kolayındna yaptımzaten annemler gelince hiç dert etmiyorum çook rahatım..
günaydın prensess doktor buldun mu?
ben medikale gidicem kadın doğuma.orda özlem hanım varmış bizim bi arkadaş gitti çok memnundu..bi de ben medikalin arkasında yüksekkk binalar var ya yeni yapılan orda oturuyorum eve yakın ya bi sancı gelse 2.dk hastanedeyim
çok yazdım bu gün çok bi iç kararttım ama bi de eşimin öğrenim kredisi borcu çıktı başımıza..10000 tl falan...Allah sınıyor bizi..araba da almak istiyorduk..çok strese girdik.ve sanırım bebiş işini biraz daha ertelemek zorunda kalıcaz gibi
asoşum bu gidişle senle beraber doğurucaz ama Allah büyük..hem bebiş kısmtiyle gelirmiş dimi
bu günlük dert seansım bu kadar verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü özürlerimi sunarım
beni de götürsenizeee düğün derneğee,
geçmiş olsun canım..ben de eylül ayında aynen senin gibi olmuştum mide bulantı ishal falan..tam da o gün kvlerle eşimin kuzenine gitmiştik yemeğe..bütün gece ilk kez gittiğim evde wcden çıkamayarak rezil olmuştum
veee herkes beni hamile sanmıştı sonrası olnlar için hayal kırıklığı gece doktora gitmiştik de serum takmışlardı..bence b doktora git vee hala kötüysen gitme kv'lere..o durumda olunması gereken tek yer ev iyi bilirim kesin 55e düşmüşündür..ben bile 2kg vermiştim 1 günde ama daha o hafta aldım tabi geri
hangi filmi izliyorsunn?
aynen o binalardayım..evet çok kötü duruyor o binalar amaaa bizim manzaramız güzel 12.katta
işime yakın diye oturuyoruz yoksa 750 vermem buraya gider fsmde otururum o paraya..
bizdeeee sinemaya gidiyoruzzzzz
evlendiğimizden beri hattaaa belki de ünv.den mezun olduğumuzdan beri hiç ikimiz gitmedik sinemaya..oturur bi kafede konuşuruz mantığındaydık..dedim evlenince gidelim bari..yine benimkinin gidesi yoktu da kardeşim geldi izmirden o da düğün derneğe gitmek istiyormuş..3ümüz gidicez...hayatında ilk kez sinemaya gidicek küçük çocukar kadar mutluyum
en son geçen sene arkadaşlara kelebeğin rüyasına gitmiştim..
öyle işte gescan ve diğerleri yok ortalıkta amayaa geldi kaçtı
bu gün nöbet biz aitmiş
Slm kızlar bn geldm. Annelerdeydık.yarn ablm gidiyor kv.istanbuldn geldi.gelir gelmez de ablamı üzdü deli oluuorum yaaa
Neyse bnde tw nm bu aksm fox da dizimi izliyorum kocamda aldı pc gitti y.odasında menejrlik yapıuo fatih terim giti konuşuyor içerde
ben geldimmm tatlışkolaaarr yine maşallaahh kaynatmışsınız
bende sabah 12 de3 kalktım kahvaltı yaptıkk babanemlere gittik kv kvnin kvsi yani eşimin babanesi annem halamlar felan vardı
ordan kvlere geçtik bu arada insanın annesini geride bırakıp kv yle gitmek insana çok koyuyo
işte orada tam anlıyosun evlendiğiniele karıştığını
sonraa yemek yedikk ordan çıktık anca geldik evee evimi çok özlüyorummmm
olsun tatlım karışmıştır kafa topikte yüz yüze değiliz ya karıştırıyo insan
bu arada geçmiş olsun tatlım yaa :26: şuan nasılsınnn :26::26:
tatlım nasıl oluyo geç yatıp geç kalmak harika bişey demi insanlar günü bitirirken yeni başlamış olmak ama depresyona girecem yakında bu durumdan ötürü
bu arada benmde eşiminde seneye başlayacak galiba hem de 20 22 bin liraa nasıl ödeyeceksek
aynen tatlım bu gidişle beraber doğuracaz ama yok sen benden önce yaparsın duramazsın
beni de götürsenizeee düğün derneğee
eşim yılbaşına dışarıda kutlayacağımız için asla sinemaya götürmez şuan
bugün nöbet sizdeydi şimdi akşam devralıyorum
önemli bişey değil dimi tatlım :26::26:
ay benmkide yanımda savaş oyunu oynuyo özel mouse aldı bugün manyak bunlar bee
Sinir bozucu kv iştee
Bnm miğdem bulanıyor çok fena hasta olucm sanırm beauty sndn bna geçiyor sanırım
Slmlar tatlisler nasilsiniz? Ella hasta oldu usuttum ya(( beautycim ve prensesm sizde usutmussunz gecmisler olsun canlarim, gescim,sweatim napiosnz bakalim ben bugn disaridaydim arkdsmn d.gubuydu kutlama yaptk alkolu braz fazla kacirdim cok lazmdi sanki midem bulanio bide hasta oldgmdan kemiklerm agrio offfff , beautycm kv cozemedm yani ayni anda iki ogullarna ayni seyleri yapmalari inanilmaz abes geldi yani sonuc itibariyle birine napiolarsa tabiki dierinede ayni seyi yapmak istemelrri normalde zamanlama yanlis otekinin sevglsi bile yok ne alaka cok sinir oldum hihhh :s ben yazicam uzun uzun merak etmeyn ama bu aksam rahatszm ve tablette okadr uzun sey yazmam zor oluo dertlesicem sznle sz beni nisanliyken gorcektnz cok fena deprasyona grcektm smdi evlendm ya dusunmuyorum bile onu yapmadilar bunu yapmadilar die bazen aklima gelioda cildiriorum bucarada kizceler bnmde kocamin 5000tl ogrenim kredisi borcu var bzde bi kac ay snra odemeye baslicaz yapilandrma yapicaz onu bakalim
geçmiş olsun tatlımmm sendemii hasta oldunn:26::26: topiğimize nazar değdi vallaa
iyiyiz tatlışş kocsayla akşam keyfi yapıyoruzz ay bugün herkes hasta mı yahuuu:26:
nazar değdii bilen varsa bi nazar duası okusun topiğimizeee
Ohhh ne guzel vizde kocsle kyf yapyrz o bana masaj yapti iyi geldi smdi karisina meyve salatasi hazrlamaya gtti yarim saattr yok susluyomu napio anlamadm :)) bnde uzanyrm,evet nazar duasi iyi gelr topikimize :)))