bu arada dün burda yılbaşı için hediyelik eşya fuarı açıldı onu gezdik, eşimin iş yerinde parti vardı ama çok gitmek istemedim, eşim burayı gezelim bari diyince kıramadım
neyse kaç senedir ankaradayım, hiç gitmemişimdir böyle yerlere, bundan sonra asla kaçırmam, o kadar eğlenceli ki
her ülkeden gelmişler, rusya, sudan,çin... herkesin önünde tezgahta yaptığı şeyler var işte... çok keyif aldım, ama yöresel ürünler diye ayrı bir bölüm vardı... hatayın künefesinden urfanın çiğköftesine kadar her şey vardı... aklınıza ne gelirse... zeytin, peynir, işte marmelat, kahve çeşitleri, kuruyemişin alası , her yörenin ayrı lezzetleri... hamişlerden özür diliyorum
benim diet yalan oldu tabiki
her şey de ikram var, esnaf çok sıcak kanlıydı, fuara girdiğimizde açtık, ama çıktığımızda yemek yiyecek halimiz yoktu, o derece doymuştuk
bir sürü şey de aldık tabi... alırken annemi aradım istediğin bir şey var mı diyerek, eşim benimkini de ara dedi, ee onu da ara, bize bir şey alırken aynı şeyden 3 tane al
birazcık tuzlu oldu açıkcası bizim için, ama ben annemlere almadan duramıyorum, evlendiğimizde, her iki tarafa da ne alınırsa eşit alıcaz diye söz vermiştik eşimle, onlarada alıyoruz falan filan... aman dedik sonra, iki aileye de yılbaşı hediyemiz olur dedik
bugün de sabah başladım temizliğe, ortalığı toplamam çok vaktimi alıyor ya... wc ve banyo temizliğini eşime bıraktık yarın yapacak söz verdi
bir de ben bugün sandal böreği diye yufkadan bir börek yaptım, çooook pratik, o meşhur sitede, sabah kahvaltıları ve beş çayları için ideal, bir yufkadan 8 tane çıkıyor bir de
şimdide yılbaşı menümüzü belirledik eşimle, yarın alışveriş yapıcaz... 2 kişi de olsak, sofrayı donatmak istiyorum, gerçi yılbaşında yaramazlık yapamayız, regl oldum bugün