Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ya borcsuz insanmi var sanki herkes kucuk buyuk illa bsy oduo ya bnm kimseden bsy istedgm yok istememde zaten ama hani cocuklarna sorsunlar dusunduklerni hissettrsnler aman nese bi ara anlatrm bnm mevzu uzar gder smdi durduk yere kinlenmeyim ,kocislede kovalamaca oynadik evde heheh beni yakaladi

canım konuşmak dertleşmek için burdayız hepimiz..benim bile 3 günlük hamişlik korkum için seferberlik ilan ettik topikte :KK52:
benim kvlerde maddi olarak çok destek olamadılar :KK31: oyüzden borç içindeyiz..gerçi kendi yağlarıyla anca kavruluyorlar ama insan gerçekten en azından sorulsun istiyor..yine de sloganım şu bana kimse kötülük etmesin de iyilikerini de istemem..herkes için geçerli..bekenti ne kadar büyük olursa insan okadar mutsuz oluyor :KK31:
bu arada biz de geçen gün kovalambaç oynadık ama ben kovaladım eşimi :KK53: kaçan kovalanıyor neylersin:KK9:

Biz geldiikk kızımın güzel teyzeleri :) Valla ben dur durak yok dışardaydım son son birşeyler alacaktım aldım malum yarın kına pazar düğün var,dimijaları giyecem tahmin ediyosundur az çok kınayı Ella :) Çok elbise değiştirmicem ama..
Yormuyor miniğim beni ya kıyamam,uslu kızım diye seviyorum:nazar:
Kv ni boşver,karışmasındansa böyle olması daha iyidir,belki eşin karar verirse eve fln yardımcı olurlar..

ayy teyze oluyoruz biz yaaa :KK52:heyecanlandım bak..
bence de çok elbise değiştirip yorulma kuzu ..her halinle güzelsin kiii :KK52:

aynen öyle tatlımm bitmiyo ev işleri yaa ne nankörr :KK47::KK47:
ohh daha nee ben çiğköfteyle doymam yalnız öyle bi cins huyum var :KK9::KK9: ancak atıştırmalık yiyebiliyorum midemi kıyıyooo :KK9:

tatlım inatt ettimmm temizlemiyorumm:KK19::KK19: yarın yapcam temizliğiiii:KK51::KK51::KK52: sefam olsunn ayaklarımı uzattım oturuyorum :KK52:

kıyamam tatlım sen çok yorulmuşsunn sinirlerin bozulmuşşş :KK25::KK25: şimdi iyi misin kiii:KK25::KK25:
gel tatlışş yemeğe ama bugünkü menüm çok baştan savmaydı sevmezsin muhtemelen :KK52::KK52:

anlatacaksın tabi tatlışkomm nlatcaksın rahatlıcaksın :KK20::KK20:
benm bir derdim var bölümünde en sevdiklerim kv konuları :KK9::KK9:
bizim düğünümüzü yaptılar bide ev eşyası aldılar haklarını yiyemem yine ama evi eşim olmasaydı imkansız alamazdık ayrıca bu ufak tefek şeyleri de hep eşim arada köprü o yaptı sağolsun yoksa çoğu şeyimiz eksik olacaktı :26:
oluyo öyle yaa napcan her insan bir değil ki takılma :26:

bilemedin ellaammm :KK52::KK52:
kocişle avm ye kuzenimin eşine doğum günü hediyesi almaya gitmiştikk:KK52: allahım nevrim döndü yaaa 15 yere girdim beynim döndü en son kendimi karacadan neskafe fincanı almış çıkarken hatrlıyorum :KK52::KK52: amahiç içime sinmedi :KK25::KK25: fincan ne alaka yaa doğum güününde :KK5::84::84:atayım ben kendimi bi yerlerden :KK25: :78:

yarın ben de temizlik yapıcam:KK14:
annemler gelicek..evi dağıttık bi de savaş alanı gibi cinnet geçricem..evin kirlenmesinden daha çok dağınıklık rahatsız ediyor beni..

bu arada sağol asoşum şimdi daha iyiyim..işyeri yıpratıyor beni..gerçekten tükendim..okullar tatile girince kocişl beraber ben de 1 hafta izine çıkıcam..son 1ay..ben menüye değil sana gelicektim kiiii :KK53:

biz de geçengün yeni evlenen arkadaşlara ev hediyesi baktık eşimle de aynen bizim de nevrimiz dönmüştü..deli gibi bi porland bi bernardo girdik çıktık vee bizde neskafe kupası aldık :KK52: hani şu yanlarına kaşık takılıyor ya 4lü..çok da beğendiler..bence iyi fikir asoşum her yudumda seni hatırlarlar:KK9: ben ufacık bi hediyeden mutlu olurum...ama ben de alırken strese giriyorum hele ki çok yakınım değilse..

Orada birileri varmıııııı

burda biri varrrr:KK16:
ama sadece biri var....:KK53:

ben de işten sonra eve gedim ama nasıl stres sinir içindeyim..kocişe patladım istemiyorum pizza falan diye..o da kıyamam tost yapmış kıyamam belki ben yapınca yersin dedi..onu yerim kiii :KK69:
sonra çıktık dolaştık geldik eve..rahatladım biraz...
ama siz yoksunuzz..

canım konuşmak dertleşmek için burdayız hepimiz..benim bile 3 günlük hamişlik korkum için seferberlik ilan ettik topikte :KK52:
benim kvlerde maddi olarak çok destek olamadılar :KK31: oyüzden borç içindeyiz..gerçi kendi yağlarıyla anca kavruluyorlar ama insan gerçekten en azından sorulsun istiyor..yine de sloganım şu bana kimse kötülük etmesin de iyilikerini de istemem..herkes için geçerli..bekenti ne kadar büyük olursa insan okadar mutsuz oluyor :KK31:
bu arada biz de geçen gün kovalambaç oynadık ama ben kovaladım eşimi :KK53: kaçan kovalanıyor neylersin:KK9:

yarın ben de temizlik yapıcam:KK14:
annemler gelicek..evi dağıttık bi de savaş alanı gibi cinnet geçricem..evin kirlenmesinden daha çok dağınıklık rahatsız ediyor beni..

bu arada sağol asoşum şimdi daha iyiyim..işyeri yıpratıyor beni..gerçekten tükendim..okullar tatile girince kocişl beraber ben de 1 hafta izine çıkıcam..son 1ay..ben menüye değil sana gelicektim kiiii :KK53:

biz de geçengün yeni evlenen arkadaşlara ev hediyesi baktık eşimle de aynen bizim de nevrimiz dönmüştü..deli gibi bi porland bi bernardo girdik çıktık vee bizde neskafe kupası aldık :KK52: hani şu yanlarına kaşık takılıyor ya 4lü..çok da beğendiler..bence iyi fikir asoşum her yudumda seni hatırlarlar:KK9: ben ufacık bi hediyeden mutlu olurum...ama ben de alırken strese giriyorum hele ki çok yakınım değilse..

burda biri varrrr:KK16:
ama sadece biri var....:KK53:

ben de işten sonra eve gedim ama nasıl stres sinir içindeyim..kocişe patladım istemiyorum pizza falan diye..o da kıyamam tost yapmış kıyamam belki ben yapınca yersin dedi..onu yerim kiii :KK69:
sonra çıktık dolaştık geldik eve..rahatladım biraz...
ama siz yoksunuzz..

evet ev dağını olunca sinir geliyo :KK47: ben valla 2 gündür kaynımla jenga oynamıştık o orta sehbanın orda dağınık bi şekilde duruyo bi elimi atıpta toplamadım gözüme batıyo ama canım bugün toplamak istemediii :KK53: yarına inşallah :KK9:
kolay gelsin tatlışım sana da sen halledersin 2 dakikada evii :KK16: hamaratsın sendee:KK16::KK16::KK16:
bizde pazar babanneme gitcez kv eşimin babannesi annem :KK52::KK52: cümbür cemaat maşallah :KK9::KK9:
yarın azcık temizlerim :KK31:
bak tatlışkom almış kocann gönlünüü daha ne istiyosun :KK1::KK1:
benmde gece gece canım bişi istedi eşim gıcık da burda güzel yapmıyolar diye sipariş vermeyince bende küstüm gitmiş kahvaltı hazırlamı çay demlemiş gece gece :KK9::KK9: yarım ekmeği indirdik mideye :KK9:

benimki öyle dörtlü güzellerden değil ama :KK31::KK31:
english home dan cupcake standı alacaktım ama ondada değişim yokmuş içimde kaldı çok seviyorum oranın aksesuarlarını yaa :KK16::KK16:
senin dediklerin çok güzeeelll :KK16::KK16::nazar:

evet ev dağını olunca sinir geliyo :KK47: ben valla 2 gündür kaynımla jenga oynamıştık o orta sehbanın orda dağınık bi şekilde duruyo bi elimi atıpta toplamadım gözüme batıyo ama canım bugün toplamak istemediii :KK53: yarına inşallah :KK9:
kolay gelsin tatlışım sana da sen halledersin 2 dakikada evii :KK16: hamaratsın sendee:KK16::KK16::KK16:
bizde pazar babanneme gitcez kv eşimin babannesi annem :KK52::KK52: cümbür cemaat maşallah :KK9::KK9:
yarın azcık temizlerim :KK31:
bak tatlışkom almış kocann gönlünüü daha ne istiyosun :KK1::KK1:
benmde gece gece canım bişi istedi eşim gıcık da burda güzel yapmıyolar diye sipariş vermeyince bende küstüm gitmiş kahvaltı hazırlamı çay demlemiş gece gece :KK9::KK9: yarım ekmeği indirdik mideye :KK9:

benimki öyle dörtlü güzellerden değil ama :KK31::KK31:
english home dan cupcake standı alacaktım ama ondada değişim yokmuş içimde kaldı çok seviyorum oranın aksesuarlarını yaa :KK16::KK16:
senin dediklerin çok güzeeelll :KK16::KK16::nazar:

kocişlerimiz de hamaratmış bak :KK53:
bana tost her şeye bedel geldi eminim kahvaltı da öyledir..ee hazır önümüze konmuş bikere baldan tatlı :KK52:
ben de gittim mutfağı topladım..klasik bulaşık mak.boşalt-doldur..neyse şimdi bomboş 2-3 gün rahatım :KK9:
yarın akşam annemler gelicek ne yemek yapıcam bilemedim :KK31:
çorba-pilav kesin de...etli patates mi yapayım fırında köfte mi?fikri olannn ??

bi de yarın hem temizlik yapıcam-hem kocişle biraz dışarıda gezinicez-hem de yemek yapıcam bi de öğleye kadar uyucam..gün 48 saat olsa bana anca yetecek :KK52:

asoşş bak ben de gece 2ye kadar ayaktayım kkiiiii:KK8:

Gününüzaydııııınnn,haftasonunuzz bol süprizzliii,mutlu mutluu geçsiiinnn:124: Herkes uyuyor mu kii:KK31:

He iyi canimcim kendni zorlama fazla:)))ne zmn kina

Bu akşaam :) Haydi kızlar oynamaya :KK76:

Bi küs bi barışık sevmiyorum bn böyle dizileri

Sadece Merhamet'i çok severim :-)

Teşekkür ederim kii :)) Yok yorulmayacam azcık oynayacam sadece:KK76::KK9:

tünaydın kk'nın en tatlı gelinleri :KK16:
herkes c.tesinin rehavetinde galiba bi plojocum gelmiş sabah..
biz de dün gece pardon sabah 5 te uyuduk :KK52:
şaka gibiyim ama gece 2 ile 4 arası temizlik yaptım :KK9:
tabi süpürge açamadım ama ortalığı toparlayıp wc banyo mutfak temizledim..huzurla uyudumm :KK8:
sabah da 12 de uyandım eşim 1:30 a kadar uyudu..ben de yemekleri yaptım..
sivit çok hamarat bu haftasonu :KK53:
şimdi de dışarı çıkıp dolaşıcaz..annemler 6 gibi gelir..herşey hazır sofrayı bile hazırladım..
haydi sizde gelin :KK52:

tabi süpürge açamadım ama ortalığı toparlayıp wc banyo mutfak temizledim..huzurla uyudumm :KK8:
şimdi de dışarı çıkıp dolaşıcaz..annemler 6 gibi gelir..herşey hazır sofrayı bile hazırladım..

kızzz nasıl yaptın gecenin 2sinde temizlikkk:KK9::KK9::KK9:
valla çılgınsın tatlım yaa:KK52::KK52::KK52:
seni topiğin en hamaratı ilan ediyorumm:101::KK19::KK19::KK19::KK64:
bende ancak bitirdim temizliğiii :KK52: canım çıktı :KK51: şimdi çamaşır attım onu bekliyorum:KK51:
ohhh bide dolaşcak maşallaahh :nazar::KK1:

bnde zaten seneye dusunuyorum bakalim :))bide bnm esimin ailesinden sze hc bahsetmedm zor durumda olsakta yardm etmezler durumlarida masallah iyi yani allaj daha cok versn gozum yokta cocujlarna bi ev almadlar ustune istluk bu kadr kira oduyoruz bi demediler nasil geciniosnz nenada isten cikti ne yiosunz ne iciysnz demediler allaha sukur acda deiliz ama dusunup sormalarni ister insan ben bu knulara grddmi cikamyrm sizide sikmak istemem sorarsnz anlatrm arada bir kizlar
hiç laf çarpıtmıyor musun ella ya, ben duramıyorum böyle durumlarda ky ile kayınpedere laf çarpıtmadan... sanırım yapım böyle :KK17:bizimkiler normal bir memur ailesiymiş, ky zamanında belediye başkanlığı falan yapmış ama çok yokluk çekmişler zamanında, şimdi iş güvenliği uzmanı... emekliliğinden sonra allah yürü ya kulum demiş ve şu an paraya para demiyor, aylık geliri 10-15 bin tl civarıdır tahminimce... evliliğimizde şimdi haklarımı yemeyeyim çoğu şeyi yaptılar, düğünümü yemekli ve içkiliydi, onlar yaptı, çoğu şeyin takviyesini yaptılar, şu an oturduğumuz evin 30 bin peşinatını falan vermiş, takılar falan, daha bir sürü şey...
mobilya, beyaz eşya, halıları almadılar bi... ee be kızım bu kadar çok şey yapmış daha ne yapsın diyorsunuzdur ama öyle değil... mobilyayı da alabilirdi diyorum... çünkü imkanı çok var ve en sinirlendiğim şey, ben evlenirken hep eşimin küçük kardeşine de aynı şeyler yapıldı... daha bekar ve evlenmeyi düşünmüyor... işte bana takı alınırken onunkilerde alındı, ona da ev alındı, bizim ev temizlenirken onun ev de temizlendi... her şey, hemen hemen , ona da yapıldı... eşim arabasını sıfır kendi aldı, ama kardeşine babası altına sıfır araba çekti... biz daha geçen ay bitirdik , arabanın taksitini, diğer paşanın altına hooop araba geldi, çocuk binmiyor arabaya bu ayrı bir mesele...bu beni çok sinir etti ... adamın evlenmesine belki 5-6 sene var, hani niye şimdi her şeyi ona da yapıyorlar...

eşim 5 yıldır özel bir şirkette çalışıyor, hep parasını ailesine verdi, biz sevgiliyken de... babasıyla hesapları düğünden 3-4 ay önce ayırdılar...ki maaşı dolgun sayılır, hep evlenirken tartışmalar çıktı aramızda, eşim hep kredi çekicem diyordu, ben de çekme , neyle ödeyeceğiz o krediyi diyordum... babasının yapmasını istiyordum, ama eşim nedense hiç o taraflı olmuyordu, babası da hep son dakikalarda devreye giriyordu... :KK47::KK47::KK47::KK47:ya gelirin çok iyi, allah artırsın da, ilk oğlun, bir zahmet uğraştırmadan hallet dimi, ama yok... baksana ella ben bile ne kadar çok konuştum, anlatsana sen de derdini :KK9:hani daha da anlatırım ama işte uzatmayayım :KK14:

bende bernrdodan o kupalardan aldım evime :KK9:

kızım deli misin sen ya :KK52: o saatte temizlik mi yapılır :KK52: iş yerindeki stres, seni temizliğe vurdurtmuş anlaşılan :KK9: annenler gelmişdir büyük ihtimalle :KK9: neler yaptın bakayım yemeğe:KK53:

bu arada dün burda yılbaşı için hediyelik eşya fuarı açıldı onu gezdik, eşimin iş yerinde parti vardı ama çok gitmek istemedim, eşim burayı gezelim bari diyince kıramadım :KK9: neyse kaç senedir ankaradayım, hiç gitmemişimdir böyle yerlere, bundan sonra asla kaçırmam, o kadar eğlenceli ki :KK1: her ülkeden gelmişler, rusya, sudan,çin... herkesin önünde tezgahta yaptığı şeyler var işte... çok keyif aldım, ama yöresel ürünler diye ayrı bir bölüm vardı... hatayın künefesinden urfanın çiğköftesine kadar her şey vardı... aklınıza ne gelirse... zeytin, peynir, işte marmelat, kahve çeşitleri, kuruyemişin alası , her yörenin ayrı lezzetleri... hamişlerden özür diliyorum :KK17: benim diet yalan oldu tabiki :KK9: her şey de ikram var, esnaf çok sıcak kanlıydı, fuara girdiğimizde açtık, ama çıktığımızda yemek yiyecek halimiz yoktu, o derece doymuştuk :KK52: bir sürü şey de aldık tabi... alırken annemi aradım istediğin bir şey var mı diyerek, eşim benimkini de ara dedi, ee onu da ara, bize bir şey alırken aynı şeyden 3 tane al :KK53: birazcık tuzlu oldu açıkcası bizim için, ama ben annemlere almadan duramıyorum, evlendiğimizde, her iki tarafa da ne alınırsa eşit alıcaz diye söz vermiştik eşimle, onlarada alıyoruz falan filan... aman dedik sonra, iki aileye de yılbaşı hediyemiz olur dedik :KK9:

bugün de sabah başladım temizliğe, ortalığı toplamam çok vaktimi alıyor ya... wc ve banyo temizliğini eşime bıraktık yarın yapacak söz verdi :KK1: bir de ben bugün sandal böreği diye yufkadan bir börek yaptım, çooook pratik, o meşhur sitede, sabah kahvaltıları ve beş çayları için ideal, bir yufkadan 8 tane çıkıyor bir de :KK53: şimdide yılbaşı menümüzü belirledik eşimle, yarın alışveriş yapıcaz... 2 kişi de olsak, sofrayı donatmak istiyorum, gerçi yılbaşında yaramazlık yapamayız, regl oldum bugün :KK50:

bu arada dün burda yılbaşı için hediyelik eşya fuarı açıldı onu gezdik, eşimin iş yerinde parti vardı ama çok gitmek istemedim, eşim burayı gezelim bari diyince kıramadım :KK9: neyse kaç senedir ankaradayım, hiç gitmemişimdir böyle yerlere, bundan sonra asla kaçırmam, o kadar eğlenceli ki :KK1: her ülkeden gelmişler, rusya, sudan,çin... herkesin önünde tezgahta yaptığı şeyler var işte... çok keyif aldım, ama yöresel ürünler diye ayrı bir bölüm vardı... hatayın künefesinden urfanın çiğköftesine kadar her şey vardı... aklınıza ne gelirse... zeytin, peynir, işte marmelat, kahve çeşitleri, kuruyemişin alası , her yörenin ayrı lezzetleri... hamişlerden özür diliyorum :KK17: benim diet yalan oldu tabiki :KK9: her şey de ikram var, esnaf çok sıcak kanlıydı, fuara girdiğimizde açtık, ama çıktığımızda yemek yiyecek halimiz yoktu, o derece doymuştuk :KK52: bir sürü şey de aldık tabi... alırken annemi aradım istediğin bir şey var mı diyerek, eşim benimkini de ara dedi, ee onu da ara, bize bir şey alırken aynı şeyden 3 tane al :KK53: birazcık tuzlu oldu açıkcası bizim için, ama ben annemlere almadan duramıyorum, evlendiğimizde, her iki tarafa da ne alınırsa eşit alıcaz diye söz vermiştik eşimle, onlarada alıyoruz falan filan... aman dedik sonra, iki aileye de yılbaşı hediyemiz olur dedik :KK9:

bugün de sabah başladım temizliğe, ortalığı toplamam çok vaktimi alıyor ya... wc ve banyo temizliğini eşime bıraktık yarın yapacak söz verdi :KK1: bir de ben bugün sandal böreği diye yufkadan bir börek yaptım, çooook pratik, o meşhur sitede, sabah kahvaltıları ve beş çayları için ideal, bir yufkadan 8 tane çıkıyor bir de :KK53: şimdide yılbaşı menümüzü belirledik eşimle, yarın alışveriş yapıcaz... 2 kişi de olsak, sofrayı donatmak istiyorum, gerçi yılbaşında yaramazlık yapamayız, regl oldum bugün :KK50:
ne güzeeell:KK52::KK52::KK52: bende geleydimoraya sanırım eşim beni çkartamazdı :KK9::KK9:
bende sevmiyorum tatlım ona alınca öbürüne almamaya çok üzülüyorum :KK25: o yüzden en güzelini yapmışsınızz 2 tarafa da alaraakk :KK16:
donat tabiki masayı tatlım e güzeli evde kutlamak da iştee ben de inada bindirdim dışarı çıkcam diye :KK9::KK9:
o sandalböreği görmüştümmm :KK16: onu da deniceeem tatlışkom aklımda bulunsunn:KK16::KK16:
bu arada bi önceki mesajını da okudum tatlım eşinin ailesi baya ayrımcılık yapmış :KK47::KK47: peki eşin ne diyo bu duruma kardeşine herşeyin en iyisi yapılırken kendisine yapılmamasına ben olsamçok üzülürdüm.
sanırım bi de ola ilk çocuklara oluyo yaa ikinci her zaman daha şanslı sanırım:KK31:
bizimki de ilk de ordan biliyorum :KK9::KK9:

iyi akmslar kızlar bn geldm.. bugun sabhtan dısarı cıktık..önce carsıya sonra buyuk dayıya gittik eşimin...

beauty çok sevinmdim mutlu olmuşsun gözün gönlün açılmışş hep detoksla olmaz dimi :)) sen iyine iyisin 3 tane alıyorsun bn 5 tane almak zorunda kalıyorum kendime annelere ablalara..:KK53: sanırm çocuklar arasında ayrımcılık var ama eşinin sessiz kalmaması gerk yada sen onu uyar.bnm ablma arba alcklar bna almıcaklar valla yıkarım ortalığııı:KK52::KK4: ya herşey eşit olucak ya eşit olucak:KK36:

ne güzeeell:KK52::KK52::KK52: bende geleydimoraya sanırım eşim beni çkartamazdı :KK9::KK9:
bende sevmiyorum tatlım ona alınca öbürüne almamaya çok üzülüyorum :KK25: o yüzden en güzelini yapmışsınızz 2 tarafa da alaraakk :KK16:
donat tabiki masayı tatlım e güzeli evde kutlamak da iştee ben de inada bindirdim dışarı çıkcam diye :KK9::KK9:
o sandalböreği görmüştümmm :KK16: onu da deniceeem tatlışkom aklımda bulunsunn:KK16::KK16:
bu arada bi önceki mesajını da okudum tatlım eşinin ailesi baya ayrımcılık yapmış :KK47::KK47: peki eşin ne diyo bu duruma kardeşine herşeyin en iyisi yapılırken kendisine yapılmamasına ben olsamçok üzülürdüm.
sanırım bi de ola ilk çocuklara oluyo yaa ikinci her zaman daha şanslı sanırım:KK31:
bizimki de ilk de ordan biliyorum :KK9::KK9:
o sandal böreğini hazırlamak max 10 dk, 20 dk falan fırında duruyor, yarım saatte hazır :KK9: şimdi de suffle yapıcam, tabiki kocişe... böreği de o yedi zaten :KK1: umarım olur sufflem, bu saatte suffle kabı aramaya çıktım... markette buldum, altında suffle yazıyor, onlar çerezlik diye satıyor, kadına sordum , ısıya dayanklı mıdır, sanmıyorum dedi, ee dedim ama suffle yazıyor, mal mal suratıma bakıyor, neyse başka çarem olmadığı için aldım ... umarım çatlamaz :KK37:
eşimin ailesine gelince kardeşinin maaşı düşük, yani 1.5 civarı- bir şey desem koruyor kardeşini, ailecek koruyorlar , garip biri zaten kardeşi... hani hiç kız arkadaşı, olmamış ve bildiğiniz ana kuzusu :KK1: hani allah onla evlenecek kadına sabır versin, cidden, öyle böyle değil, annesine düşkünlüğü...

iyi akmslar kızlar bn geldm.. bugun sabhtan dısarı cıktık..önce carsıya sonra buyuk dayıya gittik eşimin...

beauty çok sevinmdim mutlu olmuşsun gözün gönlün açılmışş hep detoksla olmaz dimi :)) sen iyine iyisin 3 tane alıyorsun bn 5 tane almak zorunda kalıyorum kendime annelere ablalara..:KK53: sanırm çocuklar arasında ayrımcılık var ama eşinin sessiz kalmaması gerk yada sen onu uyar.bnm ablma arba alcklar bna almıcaklar valla yıkarım ortalığııı:KK52::KK4: ya herşey eşit olucak ya eşit olucak:KK36:

eşim ben kendim alırım havasında valla, ben olsam bana almamıştınız derim ama işte, çok da bişi denilmiyor, hani sanki babasının parasında gözüm var gibi oluyor :KK50: :KK50: bir kaç bişi dedim gerçi, duramadım gene de, aldığım cvp, ee onun maaşı düşük... o da mühendis, o kadar iş imkanı sundular, yok... saf gibi birazcık... hani arabayı aldılar, kursa yolladılar, öğrenmesi için, neyse öğrenmiştir.... ama kullanmıyor arabayı ya...garajda duruyor, öylece... ya bir erkek alınan arabayı neden kullanmaz hala mantığım almıyor... korkuyor demekki... sinemaya, alışverişe falan hep ky le gider... tek hayatı bilgisayar... hani ky lemlere gittiğimde görmem bile onu... diyorum ya garip diyerek... kendi annemler falan da bir şey var o çocukta diyorlar :KK53:

o sandal böreğini hazırlamak max 10 dk, 20 dk falan fırında duruyor, yarım saatte hazır :KK9: şimdi de suffle yapıcam, tabiki kocişe... böreği de o yedi zaten :KK1: umarım olur sufflem, bu saatte suffle kabı aramaya çıktım... markette buldum, altında suffle yazıyor, onlar çerezlik diye satıyor, kadına sordum , ısıya dayanklı mıdır, sanmıyorum dedi, ee dedim ama suffle yazıyor, mal mal suratıma bakıyor, neyse başka çarem olmadığı için aldım ... umarım çatlamaz :KK37:
eşimin ailesine gelince kardeşinin maaşı düşük, yani 1.5 civarı- bir şey desem koruyor kardeşini, ailecek koruyorlar , garip biri zaten kardeşi... hani hiç kız arkadaşı, olmamış ve bildiğiniz ana kuzusu :KK1: hani allah onla evlenecek kadına sabır versin, cidden, öyle böyle değil, annesine düşkünlüğü...

eşim ben kendim alırım havasında valla, ben olsam bana almamıştınız derim ama işte, çok da bişi denilmiyor, hani sanki babasının parasında gözüm var gibi oluyor :KK50: :KK50: bir kaç bişi dedim gerçi, duramadım gene de, aldığım cvp, ee onun maaşı düşük... o da mühendis, o kadar iş imkanı sundular, yok... saf gibi birazcık... hani arabayı aldılar, kursa yolladılar, öğrenmesi için, neyse öğrenmiştir.... ama kullanmıyor arabayı ya...garajda duruyor, öylece... ya bir erkek alınan arabayı neden kullanmaz hala mantığım almıyor... korkuyor demekki... sinemaya, alışverişe falan hep ky le gider... tek hayatı bilgisayar... hani ky lemlere gittiğimde görmem bile onu... diyorum ya garip diyerek... kendi annemler falan da bir şey var o çocukta diyorlar :KK53:

hmmm:26: allah yardımcınız olsun canm ama 1.5 maaş az değil:KK53:

nasıl oldu suflen tatlım çatladımı çok merakettim:44:
çerezlik olarak satılıyosa daha uyguna satılıyodur bence :KK52::KK52:
bu arada kaynın çok tuhaf gerçekten acaba bu içine kapanıklığı yüzünden mi çok üzerine düşüyolar dersin ? :44: çok tuhaf annesiyle gezen erkek :KK53: ayrıca maaşıda çok da düşük değil hatta ortalama bi maaş yani :KK31: yinede bu haksızlık yapmalarını gerekytirecek bi durum değil sonuçta o hala onların himayesinde ama diğer oğulları ev geçindirmek zorunda :KK31: tuhaf boşver tatlım takılma aamaann başına kakacaklarına sizin yapmanız daha iyi olmuş çoğu şeyi :KK31: bu arada kaynın kaç yaşındaeşin kaç yaşında erak ettim :44:

hmmm:26: allah yardımcınız olsun canm ama 1.5 maaş az değil:KK53:

ortalama maaş işte de onların aileye göre az sayılır cnm, ky nin bir haftalık maaşı...

nasıl oldu suflen tatlım çatladımı çok merakettim:44:
çerezlik olarak satılıyosa daha uyguna satılıyodur bence :KK52::KK52:
bu arada kaynın çok tuhaf gerçekten acaba bu içine kapanıklığı yüzünden mi çok üzerine düşüyolar dersin ? :44: çok tuhaf annesiyle gezen erkek :KK53: ayrıca maaşıda çok da düşük değil hatta ortalama bi maaş yani :KK31: yinede bu haksızlık yapmalarını gerekytirecek bi durum değil sonuçta o hala onların himayesinde ama diğer oğulları ev geçindirmek zorunda :KK31: tuhaf boşver tatlım takılma aamaann başına kakacaklarına sizin yapmanız daha iyi olmuş çoğu şeyi :KK31: bu arada kaynın kaç yaşındaeşin kaç yaşında erak ettim :44:

2 tanesi çatladı, bir tanesi çatlamadı, aslında çatlamadan kabarması gerekiyordu :KK9: çok güzel kabardılar ama, tam kıvamında olmuş... kaynım benden büyük, 26 yaşında, askerliğini falan her şeyini yapmış, eşimin maaşı dolgun, ee bende öğretmenim, hayli hayli geçiniyorlardır diyorlardır bizim için, neyse ben kaynımın düğününü merak ediyorum aslında... napacaklar diyerek... tabi evlenebilirse, evlenmem diye kavga ediyorlarmış ky ile... dedim ya, garip, iç güveysi bile alabilirler gelini yanlarına, ev dublex çünkü, bir katını ona verir, kayınpederim zaten sürekli il- il geziyor, kayınvalde de yanlız kalmamış olur ... ki benim ky bunu daha önceden düşünmüştür :KK53::KK53:

beautyyy bende deniceeem şimdi baktım iyicee kesnlikle denenmeli ve çok kolaymışşş:KK52::KK52:
valla bir bitter çikolataya bakıyor, dene mutlaka :KK53: 10 dk da hazır... eşim 2. sini yiyor :KK9: o tariften 3 tane çıktı bende.... aslında fırına koyarken, hadi dedim kaplar çatlarsa, gece gece eğlenceyi gör şimdi, her yer çikolata olur dedim ama sağlam çıktı kaplar... zaten üstünde suffle kabı yazıyor ya :KK37: aklıma geldikçe gülüyorum, marketteki adamlar bir şeye benzetememişler herhalde kapları, çerezlik niyetine satıyorlar :KK9::KK9: 7 tl ye aldım 4 tane suffle kabını :KK53:beni de gece gece suffle kabı sorduğum için aş erdiğimi falan düşünmüşlerdir herhalde :KK1:

ortalama maaş işte de onların aileye göre az sayılır cnm, ky nin bir haftalık maaşı...

2 tanesi çatladı, bir tanesi çatlamadı, aslında çatlamadan kabarması gerekiyordu :KK9: çok güzel kabardılar ama, tam kıvamında olmuş... kaynım benden büyük, 26 yaşında, askerliğini falan her şeyini yapmış, eşimin maaşı dolgun, ee bende öğretmenim, hayli hayli geçiniyorlardır diyorlardır bizim için, neyse ben kaynımın düğününü merak ediyorum aslında... napacaklar diyerek... tabi evlenebilirse, evlenmem diye kavga ediyorlarmış ky ile... dedim ya, garip, iç güveysi bile alabilirler gelini yanlarına, ev dublex çünkü, bir katını ona verir, kayınpederim zaten sürekli il- il geziyor, kayınvalde de yanlız kalmamış olur ... ki benim ky bunu daha önceden düşünmüştür :KK53::KK53:

valla bir bitter çikolataya bakıyor, dene mutlaka :KK53: 10 dk da hazır... eşim 2. sini yiyor :KK9: o tariften 3 tane çıktı bende.... aslında fırına koyarken, hadi dedim kaplar çatlarsa, gece gece eğlenceyi gör şimdi, her yer çikolata olur dedim ama sağlam çıktı kaplar... zaten üstünde suffle kabı yazıyor ya :KK37: aklıma geldikçe gülüyorum, marketteki adamlar bir şeye benzetememişler herhalde kapları, çerezlik niyetine satıyorlar :KK9::KK9: 7 tl ye aldım 4 tane suffle kabını :KK53:beni de gece gece suffle kabı sorduğum için aş erdiğimi falan düşünmüşlerdir herhalde :KK1:

valla boşver tatlım bence de senin kv alır yanına gelini böyle çocuk varken :KK9::KK9:
bu arada görücü usulü evlenir senin kaynın ancak yaşı da var aslında valla :KK53::KK53:
ben sufleyi demedim tatlışkom ben yapıom zaten sufleee :KK52::KK52: çok kolay ve güzel bi tadı oluyoo yanında dondurmada olcakkk :KK56::KK56::KK56:
ohh missss:nazar:
ben o malum siteden bi tarifle yapıyorum onda 4 tane çıkıyoo :KK52:
ben sandal böreğe baktım onu mutlaka deniceeeemmm :KK76::KK76:
bu arada çok ucuza almışsın tatlışkom ben geçen 2 tanesine 6tl verdimmigrostan aldımdaa :KK76:

bu arada senin kv de garip valla baya zenginler o zaman ve çok üzüldümsize kredi borcu ödetmelerine :KK53:

Slm kızlar bn geldm telden yazıyorum kimlr uuyumadı bnm gibi.
Bu arada telden yazıyorum ya siteyi full yaptm harika oldu pc gini hersey cıktı smyler fln:KK52:

X