Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hmmm o zmn boşver cnm 2gün sonra yine toz oluyor heryer..bnmde biraz çorbam var kocacığımda çiğ köfte alıcak:KK52:hamilelerden özür dileyerek..
yarın da dısarı cıkıcaz kv.nin dayısı amlyt olmus geçmiş olsuna gidicez:KK53:
aynen öyle tatlımm bitmiyo ev işleri yaa ne nankörr :KK47::KK47:
ohh daha nee ben çiğköfteyle doymam yalnız öyle bi cins huyum var :KK9::KK9: ancak atıştırmalık yiyebiliyorum midemi kıyıyooo :KK9:

Selamlar kizlarrr nasilsiniz ben yine tum gun annemdeydim bugun ilk defa bosnak boregi yaptim yien varmdr bilemyrm bizim borek ve mantilarmz meshurdur iste onu ogrendim bugun anniskodan uzun sure ayakta kaldm yaparken belim agridi simdide posirdim aksam kocise cayla birlikte servs yapacgm patatesli boregmden:)))sizler napiosunz prensescm calismlar baslamis hadi hyrlisi olsun insallah:))) beautycim hyrli yolculuklar iyi tatiler sekercim, pis gs nbr evini nie temizlemiyosun sen bakim:)))hehehe majorrr sanada iyi eglencler en guzel pcyi kaparsin umarim :)))

tatlım inatt ettimmm temizlemiyorumm:KK19::KK19: yarın yapcam temizliğiiii:KK51::KK51::KK52: sefam olsunn ayaklarımı uzattım oturuyorum :KK52:

yemek pişti mi gescannn geliyim miii :KK52:

çiğ köfteye bayılırımm ölürüm biterim :KK53:

canım sevmediğim bişey yok galiba benim de ama boşnak böreğine de bayılırım..bi arkadaşımın annesi yapardı mükemmel bişye yaaa..beauty bile rejimini bozabilir onun için :KK9: ben ağustos gibi hamiş kalmak istiyorum ellacan takıl bana hayatını yaşa :KK52:

bu gün berbattı..
müşteriler bi yandan aynı anda 5 iş birden yaptığım oldu..
bi yandan borsa-ben parayı çıktı sonra yükseldi :KK50:-
o kadar yoruldum ki...şimdi bağıra bağıra ağlayasım var..eşime de 40 yılda bi dedim ki dışarıda yiyelim gezelim biraz..baştan tamam dedi.sonra -her zaman dışarı çıkmak için ölen biten adam-biraz önce aramış eve pizza söyleriz diyor..sesi de kötü geliyordu noldu dedim bişey yok dedi...kesin yükseleni ikizler benim kocanın:KK47: sen söyle ben bişey istemiyorum dedim..bişey yok ama çok yoruldum heralde fözlerim doldu..eve gideyim de yorganın altına girip ağlıyayım ..bi sebep yok ama iş yordu heralde...ya da hayat yordu ..durdurun dünyaı inecek var:KK52:
kıyamam tatlım sen çok yorulmuşsunn sinirlerin bozulmuşşş :KK25::KK25: şimdi iyi misin kiii:KK25::KK25:
gel tatlışş yemeğe ama bugünkü menüm çok baştan savmaydı sevmezsin muhtemelen :KK52::KK52:

Ya evet ne guzel dedn hayat bu her sey olabilir onemli olan saglik ve maneviyat katiliyorum bnmde esim allah razi olsun cok dusunceli beni asla zorda birakmaz cocgmzda olsa bakar hic suphem yokki ailemde yasnz ilerlemedn yapin biz bakariz siz calisin dio annem babanem ve halamlar onlar seviolar bebek bakarlarda yani butn maddi ohtyclrnida karsilarlar ama bu yetmezki bi evim olsa cocugumu bn buyutmek her an yannda olmak isterm ,bakalim allah ne zmn nasip etmisse ozaman olucak zaten send eyapta sevelm minigimizi :)))bnde zaten seneye dusunuyorum bakalim :))bide bnm esimin ailesinden sze hc bahsetmedm zor durumda olsakta yardm etmezler durumlarida masallah iyi yani allaj daha cok versn gozum yokta cocujlarna bi ev almadlar ustune istluk bu kadr kira oduyoruz bi demediler nasil geciniosnz nenada isten cikti ne yiosunz ne iciysnz demediler allaha sukur acda deiliz ama dusunup sormalarni ister insan ben bu knulara grddmi cikamyrm sizide sikmak istemem sorarsnz anlatrm arada bir kizlar
anlatacaksın tabi tatlışkomm nlatcaksın rahatlıcaksın :KK20::KK20:
benm bir derdim var bölümünde en sevdiklerim kv konuları :KK9::KK9:
bizim düğünümüzü yaptılar bide ev eşyası aldılar haklarını yiyemem yine ama evi eşim olmasaydı imkansız alamazdık ayrıca bu ufak tefek şeyleri de hep eşim arada köprü o yaptı sağolsun yoksa çoğu şeyimiz eksik olacaktı :26:
oluyo öyle yaa napcan her insan bir değil ki takılma :26:

Evet bugun herkes kocisiyle beauty yola cikti sanirim sivitte kocisini ikna edip disari cikmis olablrler plojo arada ir gelio artk bebisi sanirim rahat vermio yorulio olablr major partide prenses burdaymis gste ev mi temizlio bilemedim ki:))belkide piyano yapiyodur :)))

Afyetler olsun prensesm

bilemedin ellaammm :KK52::KK52:
kocişle avm ye kuzenimin eşine doğum günü hediyesi almaya gitmiştikk:KK52: allahım nevrim döndü yaaa 15 yere girdim beynim döndü en son kendimi karacadan neskafe fincanı almış çıkarken hatrlıyorum :KK52::KK52: amahiç içime sinmedi :KK25::KK25: fincan ne alaka yaa doğum güününde :KK5::84::84:atayım ben kendimi bi yerlerden :KK25: :78:

Bn karagulu izlemk istiyorum ama kocam mebcezir izliyo pc de aldı sinir oldum küstüm oturuyorum sen?
KocistE medcezir istioda dun vadiyi izledi her gun onun istedgi olmaz malesef:)))zaten atistik biraz bu aralar cok agresifim onu fazla kiriyrm gtti odaya yatti smdi gdim opup koklim ben kus yatamam uyuyamam sabaha kadr
Biz geldiikk kızımın güzel teyzeleri :) Valla ben dur durak yok dışardaydım son son birşeyler alacaktım aldım malum yarın kına pazar düğün var,dimijaları giyecem tahmin ediyosundur az çok kınayı Ella :) Çok elbise değiştirmicem ama..
Yormuyor miniğim beni ya kıyamam,uslu kızım diye seviyorum:nazar:
Kv ni boşver,karışmasındansa böyle olması daha iyidir,belki eşin karar verirse eve fln yardımcı olurlar..
Aa kina mi var hemserm cok dimija gyme 1tane gy yeter yorma kendini ve yegenmzi haytm bosver adeti gelenegi 1tanesni gy
aynen öyle tatlımm bitmiyo ev işleri yaa ne nankörr :KK47::KK47:
ohh daha nee ben çiğköfteyle doymam yalnız öyle bi cins huyum var :KK9::KK9: ancak atıştırmalık yiyebiliyorum midemi kıyıyooo :KK9:

tatlım inatt ettimmm temizlemiyorumm:KK19::KK19: yarın yapcam temizliğiiii:KK51::KK51::KK52: sefam olsunn ayaklarımı uzattım oeturuyorum :KK52:

kıyamam tatlım sen çok yorulmuşsunn sinirlerin bozulmuşşş :KK25::KK25: şimdi iyi misin kiii:KK25::KK25:
gel tatlışş yemeğe ama bugünkü menüm çok baştan savmaydı sevmezsin muhtemelen :KK52::KK52:

anlatacaksın tabi tatlışkomm nlatcaksın rahatlıcaksın :KK20::KK20:
benm bir derdim var bölümünde en sevdiklerim kv konuları :KK9::KK9:
bizim düğünümüzü yaptılar bide ev eşyası aldılar haklarını yiyemem yine ama evi eşim olmasaydı imkansız alamazdık ayrıca bu ufak tefek şeyleri de hep eşim arada köprü o yaptı sağolsun yoksa çoğu şeyimiz eksik olacaktı :26:
oluyo öyle yaa napcan her insan bir değil ki takılma :26:

bilemedin ellaammm :KK52::KK52:
kocişle avm ye kuzenimin eşine doğum günü hediyesi almaya gitmiştikk:KK52: allahım nevrim döndü yaaa 15 yere girdim beynim döndü en son kendimi karacadan neskafe fincanı almış çıkarken hatrlıyorum :KK52::KK52: amahiç içime sinmedi :KK25::KK25: fincan ne alaka yaa doğum güününde :KK5::84::84:atayım ben kendimi bi yerlerden :KK25: :78:

Anlatcm zamnla kizlar ,bazen dusundukce icim sikilio gscim size yinede az da olsa destek olmuslar kuzum,fincan mi aldn guzel bi hediye kiyafet alinmaz kmseye ya herkesn zevki farkli senn begendgni begenmeyip gdip degstrcek vs ben uyuz olirim oe seylere bnce iyi yapip ole bsy almissin cok sik 2adet samdan da alablrdn ama foncan guzel bnce

KocistE medcezir istioda dun vadiyi izledi her gun onun istedgi olmaz malesef:)))zaten atistik biraz bu aralar cok agresifim onu fazla kiriyrm gtti odaya yatti smdi gdim opup koklim ben kus yatamam uyuyamam sabaha kadr

Aa kina mi var hemserm cok dimija gyme 1tane gy yeter yorma kendini ve yegenmzi haytm bosver adeti gelenegi 1tanesni gy

Anlatcm zamnla kizlar ,bazen dusundukce icim sikilio gscim size yinede az da olsa destek olmuslar kuzum,fincan mi aldn guzel bi hediye kiyafet alinmaz kmseye ya herkesn zevki farkli senn begendgni begenmeyip gdip degstrcek vs ben uyuz olirim oe seylere bnce iyi yapip ole bsy almissin cok sik 2adet samdan da alablrdn ama foncan guzel bnce

ya aslında zücaciye eşyasıda çokkk salonun da objeler doluuu çok güzel şeyleri var kıyafette alamam zeevkine uuymazz :KK25:
amaan değiştirsin yaa değiştirme kartıda koydurdum içine :KK52::KK52:
hediye almaktan nefret ediyorum ben yaa :KK31::KK31:

Yok gitiiğim elbise,sonra dimija (benim bitane var zaten beyaz,çok seviyorum),sonra da dimijadan sonra bir elbise o kadar..

Ben diziye daldım ya normalde çok severek izlemem ama Medcezir bu akşam iyi gidiyor :KK9:

Yok gitiiğim elbise,sonra dimija (benim bitane var zaten beyaz,çok seviyorum),sonra da dimijadan sonra bir elbise o kadar..

Ben diziye daldım ya normalde çok severek izlemem ama Medcezir bu akşam iyi gidiyor :KK9:

Bi küs bi barışık sevmiyorum bn böyle dizileri

iyi etmişsin slm söylee:KK3: arada gel hep gel kiç gitme:KK9:

boşluk bulunca geliom kuzum ya kociş pc elime alınca bozuluyo küsüyo genelde birbirimizle ilgilenmeyi tercih ediyoz breaber film tv falan ama boşluk bulunca gelicem canım benim :KK16:

boşluk bulunca geliom kuzum ya kociş pc elime alınca bozuluyo küsüyo genelde birbirimizle ilgilenmeyi tercih ediyoz breaber film tv falan ama boşluk bulunca gelicem canım benim :KK16:

O nozılma bizde de oluyo ya kıskanıyor yada bn onu kıskanıuorum.pc dalınca unutuyoruz mendimizi o yüzden sanırım

ben kac saattr yaziomda kimseler yok kocisimde yorgun erken yatti :KK43:(

Ben burdym tatlim

kıyamamm sanaa :KK16: bizde yan yanayız ama konuşma yok ben telefon bilgisayar o telefon bilgisayar :KK9::KK9:moron gibiyiz iyice :KK9:

medceziri bende bir iki izledim ama bu aralar yalan dünyaya sardık :KK9: sardık dediysem yukardaki duruma +1 tv ekle işte :KK9:

kıyamamm sanaa :KK16: bizde yan yanayız ama konuşma yok ben telefon bilgisayar o telefon bilgisayar :KK9::KK9:moron gibiyiz iyice :KK9:

medceziri bende bir iki izledim ama bu aralar yalan dünyaya sardık :KK9: sardık dediysem yukardaki duruma +1 tv ekle işte :KK9:

Ya kocis uyanikken ben pek takilamiyorum burda :)))ama o bu gece erken yatti cok yoruluo isleri fazla yogun bnde kaldim bu gece yalniz

X