Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
allah isteyen herkeze istediği zamanda nasip etsin.sağlıklı hayırlı ewlatlar canm..bnde 2 yıl diyordum ama dayanamıyorum:KK52:

Ya evet cnm 2yil diyordunda senin evin var yine daha rahat dusunebiliosn bazi seyleri bnde svit gibi dusunuorum ev yok biraz daha beklim en azindan bi eve greblsek ben daha rahat dusunucem bebegi

Ya evet cnm 2yil diyordunda senin evin var yine daha rahat dusunebiliosn bazi seyleri bnde svit gibi dusunuorum ev yok biraz daha beklim en azindan bi eve greblsek ben daha rahat dusunucem bebegi

canm tabii ew maddiyata baglı güvence en önemlisi eşine kendine güven duymak.ewimiz elimizden gidebilir hayat bu deprem olur hastalık olur..ama eşim bn olmasam bile bebeğime ve aileme saygıda kusur etmeyeceğini biliyorum.yada eşime birşey oldugunda eşimin ailesi beni zor duruma sokmazlar.o yüzden manevi olarak rahatım maddiyat da önemli tabii ama maddiyat bi şekilde karşılanıyor önemli olan manevi olarak güvencem var:26:

Son düzenleme:
ben yapmadım temizlik prensesss :KK5::KK5: çok üzgünüüümm:KK5::KK5: sen bitirdin tabi ohh missss :KK76:

şimdide yemek yapıyorum :KK5:
dün herkes geldi gitti gelmezler daha bana:KK1::KK1:

iyi yolculuklaar tatlımmmmmmmm :KK16:

yemek pişti mi gescannn geliyim miii :KK52:

hmmm o zmn boşver cnm 2gün sonra yine toz oluyor heryer..bnmde biraz çorbam var kocacığımda çiğ köfte alıcak:KK52:hamilelerden özür dileyerek..
yarın da dısarı cıkıcaz kv.nin dayısı amlyt olmus geçmiş olsuna gidicez:KK53:

çiğ köfteye bayılırımm ölürüm biterim :KK53:

Selamlar kizlarrr nasilsiniz ben yine tum gun annemdeydim bugun ilk defa bosnak boregi yaptim yien varmdr bilemyrm bizim borek ve mantilarmz meshurdur iste onu ogrendim bugun anniskodan uzun sure ayakta kaldm yaparken belim agridi simdide posirdim aksam kocise cayla birlikte servs yapacgm patatesli boregmden:)))sizler napiosunz prensescm calismlar baslamis hadi hyrlisi olsun insallah:))) beautycim hyrli yolculuklar iyi tatiler sekercim, pis gs nbr evini nie temizlemiyosun sen bakim:)))hehehe majorrr sanada iyi eglencler en guzel pcyi kaparsin umarim :)))

canım sevmediğim bişey yok galiba benim de ama boşnak böreğine de bayılırım..bi arkadaşımın annesi yapardı mükemmel bişye yaaa..beauty bile rejimini bozabilir onun için :KK9: ben ağustos gibi hamiş kalmak istiyorum ellacan takıl bana hayatını yaşa :KK52:

bu gün berbattı..
müşteriler bi yandan aynı anda 5 iş birden yaptığım oldu..
bi yandan borsa-ben parayı çıktı sonra yükseldi :KK50:-
o kadar yoruldum ki...şimdi bağıra bağıra ağlayasım var..eşime de 40 yılda bi dedim ki dışarıda yiyelim gezelim biraz..baştan tamam dedi.sonra -her zaman dışarı çıkmak için ölen biten adam-biraz önce aramış eve pizza söyleriz diyor..sesi de kötü geliyordu noldu dedim bişey yok dedi...kesin yükseleni ikizler benim kocanın:KK47: sen söyle ben bişey istemiyorum dedim..bişey yok ama çok yoruldum heralde fözlerim doldu..eve gideyim de yorganın altına girip ağlıyayım ..bi sebep yok ama iş yordu heralde...ya da hayat yordu ..durdurun dünyaı inecek var:KK52:

canm tabii ew maddiyata baglı güvence en önemlisi eşine kendine güven duymak.ewimiz elimizden gidebilir hayat bu deprem olur hastalık olur..ama eşim bn olmasam bile bebeğime ve aileme saygıda kusur etmeyeceğini biliyorum.yada eşime birşey oldugunda eşimin ailesi beni zor duruma sokmazlar.o yüzden manevi olarak rahatım maddiyat da önemli tabii ama maddiyat bi şekilde karşılanıyor önemli olan manevi olarak güvencem var:26:

Ya evet ne guzel dedn hayat bu her sey olabilir onemli olan saglik ve maneviyat katiliyorum bnmde esim allah razi olsun cok dusunceli beni asla zorda birakmaz cocgmzda olsa bakar hic suphem yokki ailemde yasnz ilerlemedn yapin biz bakariz siz calisin dio annem babanem ve halamlar onlar seviolar bebek bakarlarda yani butn maddi ohtyclrnida karsilarlar ama bu yetmezki bi evim olsa cocugumu bn buyutmek her an yannda olmak isterm ,bakalim allah ne zmn nasip etmisse ozaman olucak zaten send eyapta sevelm minigimizi :)))bnde zaten seneye dusunuyorum bakalim :))bide bnm esimin ailesinden sze hc bahsetmedm zor durumda olsakta yardm etmezler durumlarida masallah iyi yani allaj daha cok versn gozum yokta cocujlarna bi ev almadlar ustune istluk bu kadr kira oduyoruz bi demediler nasil geciniosnz nenada isten cikti ne yiosunz ne iciysnz demediler allaha sukur acda deiliz ama dusunup sormalarni ister insan ben bu knulara grddmi cikamyrm sizide sikmak istemem sorarsnz anlatrm arada bir kizlar

yemek pişti mi gescannn geliyim miii :KK52:

çiğ köfteye bayılırımm ölürüm biterim :KK53:

canım sevmediğim bişey yok galiba benim de ama boşnak böreğine de bayılırım..bi arkadaşımın annesi yapardı mükemmel bişye yaaa..beauty bile rejimini bozabilir onun için :KK9: ben ağustos gibi hamiş kalmak istiyorum ellacan takıl bana hayatını yaşa :KK52:

bu gün berbattı..
müşteriler bi yandan aynı anda 5 iş birden yaptığım oldu..
bi yandan borsa-ben parayı çıktı sonra yükseldi :KK50:-
o kadar yoruldum ki...şimdi bağıra bağıra ağlayasım var..eşime de 40 yılda bi dedim ki dışarıda yiyelim gezelim biraz..baştan tamam dedi.sonra -her zaman dışarı çıkmak için ölen biten adam-biraz önce aramış eve pizza söyleriz diyor..sesi de kötü geliyordu noldu dedim bişey yok dedi...kesin yükseleni ikizler benim kocanın:KK47: sen söyle ben bişey istemiyorum dedim..bişey yok ama çok yoruldum heralde fözlerim doldu..eve gideyim de yorganın altına girip ağlıyayım ..bi sebep yok ama iş yordu heralde...ya da hayat yordu ..durdurun dünyaı inecek var:KK52:

Hahahha ayy sivit guleyimmi aglayayimmi yahu ne komik kadinsin yorulmussun belliki ahlayip zirlama kiz eve gt pizzani ye totisi buyut otur cau keyfi yap ne aglicaksin genciz guzelim gencken yorulcazki yaslannca ayaklarmizi uzatip kocalarmizi yanimiza alip ojhh diyecegiz sende he :)))bosnak boregne bende bayilirim heleki ispanakli olanina :))yemeyenlere tavsiye edilir :)))

Ya evet ne guzel dedn hayat bu her sey olabilir onemli olan saglik ve maneviyat katiliyorum bnmde esim allah razi olsun cok dusunceli beni asla zorda birakmaz cocgmzda olsa bakar hic suphem yokki ailemde yasnz ilerlemedn yapin biz bakariz siz calisin dio annem babanem ve halamlar onlar seviolar bebek bakarlarda yani butn maddi ohtyclrnida karsilarlar ama bu yetmezki bi evim olsa cocugumu bn buyutmek her an yannda olmak isterm ,bakalim allah ne zmn nasip etmisse ozaman olucak zaten send eyapta sevelm minigimizi :)))bnde zaten seneye dusunuyorum bakalim :))bide bnm esimin ailesinden sze hc bahsetmedm zor durumda olsakta yardm etmezler durumlarida masallah iyi yani allaj daha cok versn gozum yokta cocujlarna bi ev almadlar ustune istluk bu kadr kira oduyoruz bi demediler nasil geciniosnz nenada isten cikti ne yiosunz ne iciysnz demediler allaha sukur acda deiliz ama dusunup sormalarni ister insan ben bu knulara grddmi cikamyrm sizide sikmak istemem sorarsnz anlatrm arada bir kizlar

hadi yaa bazı aileler öyle gerçkten. seni cok iyi anlıyorum bnm arkadasım da yaşadı böyle şeyler ew aldılar ama bi ara ayırldılar kv.si kendi istediği gibi mutfk yaptırmıs fln sonra barısınca ewlenincede bişeye destak olmadılar.hep eşi ile kendisi çıktılar işin içinden bebeği oldu.vee en kısa zmnda taşınmak isityorm burdan gelsin otursun diyor.

anlat canm kımse kimseyi sıkmıyor burda herkezin derdi var bnm hayatım 4 4lük değil sonucta herkezin bi derdi var dertleşmek için burdayız.:KK16:
kvlerin borçları bizden cok aslnda bizim hiç borcumuz olmazdı ama onların yükünü hafifletmek için her iki tarafında borclarından biraz aldık.ama yinede borcları cok da olsa lazmmı ihtiyacınız var mı derler..bnmkiler gelirken peynir kaşar kvler zeytin getirir allah razı olsun..:26:

hadi yaa bazı aileler öyle gerçkten. seni cok iyi anlıyorum bnm arkadasım da yaşadı böyle şeyler ew aldılar ama bi ara ayırldılar kv.si kendi istediği gibi mutfk yaptırmıs fln sonra barısınca ewlenincede bişeye destak olmadılar.hep eşi ile kendisi çıktılar işin içinden bebeği oldu.vee en kısa zmnda taşınmak isityorm burdan gelsin otursun diyor.

anlat canm kımse kimseyi sıkmıyor burda herkezin derdi var bnm hayatım 4 4lük değil ksonucta herkezin bi derdi var dertleşmek için burdayız.:KK16:
kvlerin borçları bizden cok aslnda bizim hiç borcumuz olmazdı ama onların yükünü hafifletmek için her iki tarafında borclarından biraz aldık.ama yinede borcları cok da olsa lazmmı ihtiyacınız var mı derler..bnmkiler gelirken peynir kaşar kvler zeytin getirir allah razı olsun..:26:

Ya borcsuz insanmi var sanki herkes kucuk buyuk illa bsy oduo ya bnm kimseden bsy istedgm yok istememde zaten ama hani cocuklarna sorsunlar dusunduklerni hissettrsnler aman nese bi ara anlatrm bnm mevzu uzar gder smdi durduk yere kinlenmeyim ,kocislede kovalamaca oynadik evde heheh beni yakaladi

hoşbulduk canım kimsecikler yok sanırım :KK14:
Evet bugun herkes kocisiyle beauty yola cikti sanirim sivitte kocisini ikna edip disari cikmis olablrler plojo arada ir gelio artk bebisi sanirim rahat vermio yorulio olablr major partide prenses burdaymis gste ev mi temizlio bilemedim ki:))belkide piyano yapiyodur :)))
geldim geldimmm yemek yedikk..şimdi eşim alcak pc bn telden giricem.

iim cam sen napıyosun nasıl durumlarr:KK76:

Afyetler olsun prensesm

Evet bugun herkes kocisiyle beauty yola cikti sanirim sivitte kocisini ikna edip disari cikmis olablrler plojo arada ir gelio artk bebisi sanirim rahat vermio yorulio olablr major partide prenses burdaymis gste ev mi temizlio bilemedim ki:))belkide piyano yapiyodur :)))

Afyetler olsun prensesm

saol canmm :KK51:
yoklama alındı ve tahminen hepsi doğru:KK9:

Afyetler olsun prensesm

Biz geldiikk kızımın güzel teyzeleri :) Valla ben dur durak yok dışardaydım son son birşeyler alacaktım aldım malum yarın kına pazar düğün var,dimijaları giyecem tahmin ediyosundur az çok kınayı Ella :) Çok elbise değiştirmicem ama..
Yormuyor miniğim beni ya kıyamam,uslu kızım diye seviyorum:nazar:
Kv ni boşver,karışmasındansa böyle olması daha iyidir,belki eşin karar verirse eve fln yardımcı olurlar..

X