Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
selam gelincikler
bugün bizim işyerinde parti var :KK52::KK66:
akşam saat 5'te başlayacak ve bir sürü hediye var umarım çekilişten bana laptop ya da tablet çıkar :KK16:
bu arada hp masa üstü bilgisayarı olanlar onları bizim fabrika yapıyor :KK34:

aynen birde kapı arkalarına halılardan cıkanlar toplanıyor ya deli oluyorm baharda vericem yıkatmaya kurtulmak isityorum şu tozlardan

ben oturma odamızınkini verdim..deli gibi açık renk almışım :KK31: bi de ben meyve suyu döktüm reziş oldu halı...ama yıkamada tertemiz yapmışlar bi de mutfağınkini de verdim aradan çıksın diye toplamda 20 tl verdik..dedim silmeye değmezmiş :KK53:

o zaten nette yazışırken söyledi , benden ters tepki alınca bir daha konusu bile açılmadı😉 ama hafta sonu ky gideriz, o kesin sorar... Napıyorsunuz yılbaşında diyerek . Herkese cevabım aynı; başbaşa beraber kutlayacağız😄

Canım ben temizlik yaparken eşime düzgünce anlattım bak burda bir sürü toz var ve biz bunları yutuyoruz diyerek 😄 şimdi yatağın altını süpürür, vileda yapar... Tabi canı isterse 😊
bu arada hamiş çalışmalarına başlamışsınız, mutlu haberlerini bekliyoruz... Saç modelini çok beğendim , kestiricem yakında bende öyle... Uzun saçlarım ama güçsüz kaldı... Boya konusundada benim ikizim hamile olduğunu bilmiyordu ve boyattı saçlarını, hiç bir şey olmadı... Hani yasak ama bilmeden yapılırsa bir şey de olmuyor😚hamileliğin 7 . Ayından sonra Dr gene boyaya izin veriyor ama sen ya bir şey olursa korkusuyla boyatmıyorsun... Sonra emzirme dönemi, zaten çocuk Doğunca saça başa bakacak vaktiniz kalmıyor😃

ben de o yüzden eğer bi kaza olmazsa hamilelik çalışmalarına başlamadan önce saçımı koyu renk boyatıcam ki beni 1 sene idaret etsin..hem belki bahane ile kendi rengine de dönerim...sen gittin mi ankaraya ?

hoşgeldin cnm.bnde eşime anlatıyorum burayı yaptınmı burasını yapsana ama hep aynı işine öyle deliyor..
boyatmayabilirim canm ama kesin kestiricem.kurutması taraması cok zorlanıyorm. hamilelik için ewt başladık :KK17: 1hafta dayanmaya çalısyorum test yapmak isityorum ama erken diye düşünüyorum :KK17:

bence de test için erken canım..hastalığına bikaç gün kala yap...aynı zamanda olduğumuzdan ben hatırlatırım sana :KK9: ama sen not alıyodun galiba..
selam gelincikler :KK3:
keyifler nasıl :KK23:

cumanın keyfindeyiz canım sen nasılsın :KK16:

bu arada majörü gördüm aşağılarda..sabah gözüm arad yoktun majörcan:KK53:
nasılsın iyi misin kuzu?

selam gelincikler
akşam saat 5'te başlayacak ve bir sürü hediye var umarım çekilişten bana laptop ya da tablet çıkar :KK16:

aaa süpermişş :KK52:
inşallah istediğin çıkar mjörcüm...belki evden daha rahat bağlanırsın bize...
biz de dün öğle yemeğini şubece yedik..müdür ısmarladı :KK53:
her sene yılbaşında bişey alıyorlar personele ama bakalım bu sene bişey alıcaklar mı?
küçük bişey de olsa sevindiriyor insanı :KK52:

ben oturma odamızınkini verdim..deli gibi açık renk almışım :KK31: bi de ben meyve suyu döktüm reziş oldu halı...ama yıkamada tertemiz yapmışlar bi de mutfağınkini de verdim aradan çıksın diye toplamda 20 tl verdik..dedim silmeye değmezmiş :KK53:

ben de o yüzden eğer bi kaza olmazsa hamilelik çalışmalarına başlamadan önce saçımı koyu renk boyatıcam ki beni 1 sene idaret etsin..hem belki bahane ile kendi rengine de dönerim...sen gittin mi ankaraya ?

bence de test için erken canım..hastalığına bikaç gün kala yap...aynı zamanda olduğumuzdan ben hatırlatırım sana :KK9: ama sen not alıyodun galiba..

nasılsın iyi misin kuzu?

bende süperim :KK1:
ama yarın görümcelerim gelecek çaya ondan biraz dertliyim :KK53::KK53:

günaydın tatlışkolarımmmmmmmmmmmmmm:KK16:
güzel bi günden merhabaa :KK16:
vee hayırlı cumalar olsun inşallaahhh :KK16:
Arkadaşlar sizin evinizde de israf oluyor mu? Bozulan yeşillik,artan yemek vs. :KK43: sebzeye sahip çıksam meyvelerden bir iki bozuluyor.. :KK43:

benmde çok oluyo tatlım çoğu kez dökmek zorunda kalıyorum ekmek de çok brikiyo sağolsun kv alıyo onları değerlendiriyo :26:
bende çok üzülüyorum dökerken :26:

günaydn kızlar.bugun kaytarmak yok temizlik yapıcam..

oluyor tabii olmaz mı ama ilk aylara göre azaldı artık tahmin edebiliyorum.azalttım israfı zmnla alısırız herhalde :))
ooo kolay gelsin tatlımm bana da gaz versene evim berbat :KK5::KK5:

olmaz mı :KK50:
özellikle yaptığım yemekleri atmak zorunda kalıcan çok üzülüyorum..emeğime mi üzüliyim giden nimete mi :KK50:
daha az şey alıp daha az yemek yapmaya çalışıyorum nerdeyse günlük yaşıcaz :KK52:

bu arada günaydınnn tüm güzel yeni gelinlerrr :KK16:

huhuuu günaydın tatlışımm :KK16:

o zaten nette yazışırken söyledi , benden ters tepki alınca bir daha konusu bile açılmadı😉 ama hafta sonu ky gideriz, o kesin sorar... Napıyorsunuz yılbaşında diyerek . Herkese cevabım aynı; başbaşa beraber kutlayacağız😄

Canım ben temizlik yaparken eşime düzgünce anlattım bak burda bir sürü toz var ve biz bunları yutuyoruz diyerek 😄 şimdi yatağın altını süpürür, vileda yapar... Tabi canı isterse 😊
bu arada hamiş çalışmalarına başlamışsınız, mutlu haberlerini bekliyoruz... Saç modelini çok beğendim , kestiricem yakında bende öyle... Uzun saçlarım ama güçsüz kaldı... Boya konusundada benim ikizim hamile olduğunu bilmiyordu ve boyattı saçlarını, hiç bir şey olmadı... Hani yasak ama bilmeden yapılırsa bir şey de olmuyor😚hamileliğin 7 . Ayından sonra Dr gene boyaya izin veriyor ama sen ya bir şey olursa korkusuyla boyatmıyorsun... Sonra emzirme dönemi, zaten çocuk Doğunca saça başa bakacak vaktiniz kalmıyor😃

açılmasın tabi zaten 10 günlüğüne geliyosunn eşini göremiyosun doğru düzgünnn :KK31: oturuversinler evlerinde :KK52::KK52:

selam gelincikler

süpeerr tatlımm bak çok merak ettim ne çıkaaaarrr inşallahh laptop sana çıkar tatlımmm :KK16:

sağol canm :KK16:
biri 28 diğeri de 30 yasında :KK52:
kafamda bişeyler var ama daha tam menüye karar veremedim var mı tavsiyeleriniz :KK53::KK53:

piyano kek buranın meşhuru oldu tatlım ondan yapabilirsin:KK9::KK9:
bde ben kıymalı börek yapıyorum etrafını çekilmiş ekmeğe buluyorum o da güzel olluyoo:KK16:
pudingli kurabiye yanına da o da hemen 20 dk da yaparsın :KK9:
yeter daha ne :KK9:

piyano kek buranın meşhuru oldu tatlım ondan yapabilirsin:KK9::KK9:
bde ben kıymalı börek yapıyorum etrafını çekilmiş ekmeğe buluyorum o da güzel olluyoo:KK16:
pudingli kurabiye yanına da o da hemen 20 dk da yaparsın :KK9:
yeter daha ne :KK9:

demi :KK1:
çalışan bi bağyanım ben :KK53::KK53:
piyano kek mi o nasıl bişi ya adı kulağa hoş geliyo netten bakim hemen :KK56:

sonunda bitti temizliğimm miss gibi yaptım geldimm tam da ewim şahane başladıı..

selam gelincikler

hadiii ya ne güzeelll inş cıkar cnm. bnm eşimede vericekler ama ne zmn veririler bilmiyorum..

nasılsın iyi misin kuzu?

bekliyorum cnm ewt not alıyorum herşeyii:KK23: ama tam yumurtlama günümümün 1günüydüüü:KK17:
bugun yarın ödemelirimiz var onları halledince ona göre gidicm kuaföree.ablam gitsin ewine annemle gidicem..bn köye gidiyorum kuaföre de 1saate geliyor minibüs tek sıkılırm:KK52:

günaydın tatlışkolarımmmmmmmmmmmmmm:KK16:
güzel bi günden merhabaa :KK16:
vee hayırlı cumalar olsun inşallaahhh :KK16:

benmde çok oluyo tatlım çoğu kez dökmek zorunda kalıyorum ekmek de çok brikiyo sağolsun kv alıyo onları değerlendiriyo :26:
bende çok üzülüyorum dökerken :26:

ooo kolay gelsin tatlımm bana da gaz versene evim berbat :KK5::KK5:

huhuuu günaydın tatlışımm :KK16:

açılmasın tabi zaten 10 günlüğüne geliyosunn eşini göremiyosun doğru düzgünnn :KK31: oturuversinler evlerinde :KK52::KK52:

süpeerr tatlımm bak çok merak ettim ne çıkaaaarrr inşallahh laptop sana çıkar tatlımmm :KK16:

gess sen hamarat ew hanımısın nasıl temizlik yapmazsınnn hemen temizlik ya bak yeni hafta yeni yıll geliyor misafirler doluşur fln:KK52::KK52:(bnde o yuzden eşimi beklemedn yaptım pat diye biri çıkıp gelrisee hem çalısmıyorum hem piss gelin demesinler diyee:KK53:)

selam gelincikler

Bugün çoğu iş yerinde parti var sanırım, inş sana çıkar hediye canım

swit yoldayım şu an, 2 saat sonra falan varmış olurum... Ama diet yapıyorum ve eşimin yanında bozulmasından çok korkuyorum ...

swit yoldayım şu an, 2 saat sonra falan varmış olurum... Ama diet yapıyorum ve eşimin yanında bozulmasından çok korkuyorum ...

iyi yolculuklar cnm allah kavuştursun..valla eşler bozduruyo insana ama sen bozmazsın diyetini :KK34:

sonunda bitti temizliğimm miss gibi yaptım geldimm tam da ewim şahane başladıı..

hadiii ya ne güzeelll inş cıkar cnm. bnm eşimede vericekler ama ne zmn veririler bilmiyorum..

bekliyorum cnm ewt not alıyorum herşeyii:KK23: ama tam yumurtlama günümümün 1günüydüüü:KK17:
bugun yarın ödemelirimiz var onları halledince ona göre gidicm kuaföree.ablam gitsin ewine annemle gidicem..bn köye gidiyorum kuaföre de 1saate geliyor minibüs tek sıkılırm:KK52:

gess sen hamarat ew hanımısın nasıl temizlik yapmazsınnn hemen temizlik ya bak yeni hafta yeni yıll geliyor misafirler doluşur fln:KK52::KK52:(bnde o yuzden eşimi beklemedn yaptım pat diye biri çıkıp gelrisee hem çalısmıyorum hem piss gelin demesinler diyee:KK53:)

ben yapmadım temizlik prensesss :KK5::KK5: çok üzgünüüümm:KK5::KK5: sen bitirdin tabi ohh missss :KK76:

şimdide yemek yapıyorum :KK5:
dün herkes geldi gitti gelmezler daha bana:KK1::KK1:

iyi yolculuklaar tatlımmmmmmmm :KK16:

ben yapmadım temizlik prensesss :KK5::KK5: çok üzgünüüümm:KK5::KK5: sen bitirdin tabi ohh missss :KK76:

şimdide yemek yapıyorum :KK5:
dün herkes geldi gitti gelmezler daha bana:KK1::KK1:

iyi yolculuklaar tatlımmmmmmmm :KK16:

hmmm o zmn boşver cnm 2gün sonra yine toz oluyor heryer..bnmde biraz çorbam var kocacığımda çiğ köfte alıcak:KK52:hamilelerden özür dileyerek..
yarın da dısarı cıkıcaz kv.nin dayısı amlyt olmus geçmiş olsuna gidicez:KK53:

Selamlar kizlarrr nasilsiniz ben yine tum gun annemdeydim bugun ilk defa bosnak boregi yaptim yien varmdr bilemyrm bizim borek ve mantilarmz meshurdur iste onu ogrendim bugun anniskodan uzun sure ayakta kaldm yaparken belim agridi simdide posirdim aksam kocise cayla birlikte servs yapacgm patatesli boregmden:)))sizler napiosunz prensescm calismlar baslamis hadi hyrlisi olsun insallah:))) beautycim hyrli yolculuklar iyi tatiler sekercim, pis gs nbr evini nie temizlemiyosun sen bakim:)))hehehe majorrr sanada iyi eglencler en guzel pcyi kaparsin umarim :)))

Kizlar biri yemekelerim ziyan oluo cope atiyorum demis ben onun formulunu buldum soyle yapiyorum, yemegi cok fazla yapmissam 1.gun ve sikilmazsak2.gunde yioruz cok cope atmam he baktim cok cok fazla 2yemelikten fazlasa plastik kaplara koyup donduriciya atyrm aradan uzun zaman gecnce yapocak bsu bulamaynca sabahtan cikariorim aksama kadr cozuluo sonra isitip yioruz bozulma kokma hic bsy olmuo daha 1-2ay once yaptgm kuru fasulyem var dondurucuda ve bugun lahana koydum dondurucaya ayni sistemle sizde deneyn bosa cope atmayn gunah

Selamlar kizlarrr nasilsiniz ben yine tum gun annemdeydim bugun ilk defa bosnak boregi yaptim yien varmdr bilemyrm bizim borek ve mantilarmz meshurdur iste onu ogrendim bugun anniskodan uzun sure ayakta kaldm yaparken belim agridi simdide posirdim aksam kocise cayla birlikte servs yapacgm patatesli boregmden:)))sizler napiosunz prensescm calismlar baslamis hadi hyrlisi olsun insallah:))) beautycim hyrli yolculuklar iyi tatiler sekercim, pis gs nbr evini nie temizlemiyosun sen bakim:)))hehehe majorrr sanada iyi eglencler en guzel pcyi kaparsin umarim :)))

hoşgeldinn ella eline koluna sağlık..afiyet olsn.ne güzel herkezi özetlemişsin :))
biz başladık hayırlısı artık darısı senin ve svittin başına:KK24:

Ay tatlim bnm sagol,amin alah isteyen herkese anneligi nasip etsin kismetse insallah bnde 1.senemde yapmai dusunuyorum alah nasip ederse

allah isteyen herkeze istediği zamanda nasip etsin.sağlıklı hayırlı ewlatlar canm..bnde 2 yıl diyordum ama dayanamıyorum:KK52:

X