Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
huhu tatlışkolaaaar ben geldimmm :KK52::KK52: saat 1.30da gittim kv ye hizmetti buaşıktı derkeen 7 de döndük evimize :KK76:
ama aşırı yoruldum bide üşüdüm battaniyemi aldım sayfalarcaaaa yazdıklarınızı ancak okudum :KK76::KK76: ne çeneniz düşük be yaa :KK53::KK53:
naparsınız bakalımm:KK53::KK53:

bugün kimse uğramamış, nerdesiniz kızlar... benim boş günüm:KK16: ama sabahın 7.3 da kalktım, 1 saat sporumu yaptım...sonra annemler evi tadilat yaptıracağım için; banyo, kapı, laminant beğendik... çok güzel şeyler var ya... aslında eski bir ev alınıp 20-30 bin tl ye çok güzel istediğin gibi yapılabilir :KK53: neyse benim bir tayinim belli olsunda, duruma göre bakacaz eşimle... belki 2. evin kredisine gireriz diyoruz, ya da bana araba alacağız :KK52: bilmiyorum şartlar ne gerektirecek :KK34:
dietteyim biliyorsunuz ve ben çok açım :KK53: şimdi öğle yemeğimi yapacağım, hindiyle :KK9: ama başlangıçta 65.4 tüm kızlar bugün tartıldım 61.3 üm :KK52::KK52: yani salı başladım diete düşünün gerisini ... 58 ;dayanabilirsem 55 de bitecek diet benim için... tabi sonra 2-3 ay; yağsız, tuzsuz beslenerek devam edeceğim...sporu bırakmak yok...sonra haftada 1-2 detoksla normal beslenmeye geçmeyi düşünyorum :KK76:ilk başlarda bu kadar hızlı gidiyor da umarım haftaya da bu şekilde devam eder :KK16:

tatlımmmmm :KK52::KK52::KK52: tam bir çılgınsınnnnn nasıl verdin o 4 kiloyu maşallah yaa sen bu azimlee 50 bile olursunnn :KK52: :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

huhu tatlışkolaaaar ben geldimmm :KK52::KK52: saat 1.30da gittim kv ye hizmetti buaşıktı derkeen 7 de döndük evimize :KK76:
ama aşırı yoruldum bide üşüdüm battaniyemi aldım sayfalarcaaaa yazdıklarınızı ancak okudum :KK76::KK76: ne çeneniz düşük be yaa :KK53::KK53:

tatlımmmmm :KK52::KK52::KK52: tam bir çılgınsınnnnn nasıl verdin o 4 kiloyu maşallah yaa sen bu azimlee 50 bile olursunnn :KK52: :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Ohhh çok şükür hadi geçmiş olsun canım..
Simdi eline sıcak bi bitki Çayı alıp ayaklarını güzelce uzatıp dinlenme zamanı..

çok yoruyorsun kendini canım ya :KK20: yardım eden yokmuydu sana kayınvaldende....

ay nerde 50 kilo ya, yani ortaokulda falan 50 kiloydum :KK9: ama 50 kilo olsam, manken gibi olurum be, yağ kalmaz vücudumda :KK1:
kahve alabilrmiyim:KK53::18: ben bitki çayı içemem dee :KK50::kk77::78::100:

bitki çayı içilmezmi hiç, ben onlarsız yapamam.... ilk başlarda şekersiz çay içemiyordum, şimdi kahveyi bile şekersiz içiyorum ve bitki çayları hayatıma girdi... hem yağ yakımını hızlandıranlarda var :KK34: bir başlayınca alışıyor insan...

çok yoruyorsun kendini canım ya :KK20: yardım eden yokmuydu sana kayınvaldende....

ay nerde 50 kilo ya, yani ortaokulda falan 50 kiloydum :KK9: ama 50 kilo olsam, manken gibi olurum be, yağ kalmaz vücudumda :KK1:

bitki çayı içilmezmi hiç, ben onlarsız yapamam.... ilk başlarda şekersiz çay içemiyordum, şimdi kahveyi bile şekersiz içiyorum ve bitki çayları hayatıma girdi... hem yağ yakımını hızlandıranlarda var :KK34: bir başlayınca alışıyor insan...

kv de ayaktaydı tatlım ama baya kalabalıktı 14 kişi fln vardı çay doldur servis yap bulaşık yerleştir derken öldüm :KK43:
koşaraktan geldim eve sinirliyim nedense bugün youlduğum için heralde :KK50:

bende lisedeyken böğürtlen çayımıydı ne onu çok içerdim başkada içmedim :KK31:
tek şeker içiyorum çayı türk kahvesini 2 şeker nescafe yi şekersiiz :KK9::KK9: tuhaf bi dağılımım var :KK52:

sen bu azimle olursun valla 50 kilo :KK9:

kv de ayaktaydı tatlım ama baya kalabalıktı 14 kişi fln vardı çay doldur servis yap bulaşık yerleştir derken öldüm :KK43:

tek şeker içiyorum çayı türk kahvesini 2 şeker nescafe yi şekersiiz :KK9::KK9: tuhaf bi dağılımım var :KK52:

kayınvalden çok mutlu oluyordur senin yardımına, heleki kızı yoksa :KK1: nescafeyi şekersiz içebiliyorsun ama çayı içemiyorsun, ters bir durum vallahi bilemedim... gerçi nescafe dediğin şu 3 ü bir aradadan değildir herhalde...

50 kilo olana kadar rahat 2-3 ay geçer... sonra ki 2-3 aydan sonra hamile kalırım... gerçi 50 kiloyla hamile kalsam 60-62 falan doğuma girsem süper olur ha :KK52: ben bunu düşüneyim :KK53:

kayınvalden çok mutlu oluyordur senin yardımına, heleki kızı yoksa :KK1: nescafeyi şekersiz içebiliyorsun ama çayı içemiyorsun, ters bir durum vallahi bilemedim... gerçi nescafe dediğin şu 3 ü bir aradadan değildir herhalde...

50 kilo olana kadar rahat 2-3 ay geçer... sonra ki 2-3 aydan sonra hamile kalırım... gerçi 50 kiloyla hamile kalsam 60-62 falan doğuma girsem süper olur ha :KK52: ben bunu düşüneyim :KK53:

Ahhh ahhh ben kaç kiloyla hamile kaldım :KK43:

yok tatlı 2si bi arada olanladan içerim :KK9:
valla bencede süper olur tatlışımm:KK16: şubatta tayin isticek misinnn :KK52:

Ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın tatlımmmmm..
Biz kocisle çay içiyoruz fındığım sana afiyet olsun..

sağol tatlımmmm :KK16:
sizede afiyet olsuunnn :KK56:

ben geldim kızlarr...bebek hazırlıgından bahsetmişsinizz.. svit haklıı özendiriyonuz insanı valla..

svit izlediğim film pek güzel değildii..eşim gelince hemn yatıcaz sanrım yarın sabh gidicek işe

sanrım bu yıl kız yılı herkezin kızı oluyorr:KK52: bncede çok bişi almayınn anneler alıyor ztn birsürü şeyy bnm yeğene annem birsürü şey aldıı bn istemiyorum o kdr anne baba ne alıcak beğenemicekmii ??

canımm hoşgeldinn vee hoşgittin :KK9:
yorgunluktan uyuyamıkaldın kuzu kıyamam ya ne çektin sen bu hafta :KK9:
kv gurur duymuştur senle tabiii eşin de...ben kvye hizmet ettikçe ya da iyi anlaştıkça benimkinin gözleri parlar..
bu arada bi ortak nokta daha ben de neskafe delisiyim bitki çayını sevemedim :KK50: tatsız geliyor bana bisürü şeker atmam gerekiyor tatlansın diye o zaman da amacından sapıyor :KK9: eşimle kış başında bi heves aldık elma çayarı,ada çayı kuşburnu falan bi kısmı açılmadan duruyor ama onun üzerine kaç paket neskafe bitirdik belli değil :KK9: bu arada evlendiğimden beri daha fazla kg almamak adına çayı da neskafeyi de şekersiz içiyorum..alıştım çay daha güzel gelmeye başladııı :KK52:

buaralar karşılaşamıyoruz senle özedim beee :KK31:

Ahhh ahhh ben kaç kiloyla hamile kaldım :KK43:

kaç kiloyla hamile kaldın merak ettim :KK52:

ben geldim kızlarr...bebek hazırlıgından bahsetmişsinizz.. svit haklıı özendiriyonuz insanı valla..

svit izlediğim film pek güzel değildii..eşim gelince hemn yatıcaz sanrım yarın sabh gidicek işe

sanrım bu yıl kız yılı herkezin kızı oluyorr:KK52: bncede çok bişi almayınn anneler alıyor ztn birsürü şeyy bnm yeğene annem birsürü şey aldıı bn istemiyorum o kdr anne baba ne alıcak beğenemicekmii ??

prenseesss uyudun muuu :KK31:
senle de konuşamadık ne zamandır seni de özledimmm...
ah bi hamiş olsak...ben şimdiden lcwde faan bakıyorum bebiş kıyafetlerine ve nedense hep kız tarafına gidiyorum :KK34:
sen hamiş ol teyzeleri de alır bişeyler :KK53:
senin ne güzel yeğenin var..beautynin de yeğeni var ..benim yok :KK14: eşimin de yok...bebişe hasretiz :KK14:
bi şeyi 40 kez söyleyince olurmuş bizim de olcak sonunda prenses..

kv gurur duymuştur senle tabiii eşin de...ben kvye hizmet ettikçe ya da iyi anlaştıkça benimkinin gözleri parlar..
bu arada bi ortak nokta daha ben de neskafe delisiyim bitki çayını sevemedim :KK50: tatsız geliyor bana bisürü şeker atmam gerekiyor tatlansın diye o zaman da amacından sapıyor :KK9: eşimle kış başında bi heves aldık elma çayarı,ada çayı kuşburnu falan bi kısmı açılmadan duruyor ama onun üzerine kaç paket neskafe bitirdik belli değil :KK9: bu arada evlendiğimden beri daha fazla kg almamak adına çayı da neskafeyi de şekersiz içiyorum..alıştım çay daha güzel gelmeye başladııı :KK52:

ah bi hamiş olsak...ben şimdiden lcwde faan bakıyorum bebiş kıyafetlerine ve nedense hep kız tarafına gidiyorum :KK34:
senin ne güzel yeğenin var..beautynin de yeğeni var ..benim yok :KK14: eşimin de yok...bebişe hasretiz :KK14:

78le hamile kaldım suan 83 üm:KK17::KK17::KK17::KK17:

ehehe uyumadım kiiii sivitimmm :KK8::KK8::KK8: neskafe candır :KK16: türk kahvesi asıl candır amaaa :KK16::KK16::KK16:
bende özledim seni tatlışkommmmm :KK54::KK16:
valla gurur duydularmı bilmiyorum ama ben görevimi yaptım :KK9:
beyaz izliyorumm:KK8::KK8:
siz naptınız tatlışş sende baya yoksun topik bi sessizleşti sankim yaa :44:
lcw de kız kıyafetlerine gitmenin nedeni bence çokluğundandır nedense erkeklere azıcık bişi oluyo :KK53::KK53:
bu arada bende kızımolsun çok isterim:KK16::KK16: herkes erkek ister ben kız :KK52::KK52:

X