- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.681
huhu tatlışkolaaaar ben geldimmm saat 1.30da gittim kv ye hizmetti buaşıktı derkeen 7 de döndük evimize
ama aşırı yoruldum bide üşüdüm battaniyemi aldım sayfalarcaaaa yazdıklarınızı ancak okudum ne çeneniz düşük be yaa
naparsınız bakalımm
tatlımmmmm tam bir çılgınsınnnnn nasıl verdin o 4 kiloyu maşallah yaa sen bu azimlee 50 bile olursunnn
ama aşırı yoruldum bide üşüdüm battaniyemi aldım sayfalarcaaaa yazdıklarınızı ancak okudum ne çeneniz düşük be yaa
naparsınız bakalımm
bugün kimse uğramamış, nerdesiniz kızlar... benim boş günüm ama sabahın 7.3 da kalktım, 1 saat sporumu yaptım...sonra annemler evi tadilat yaptıracağım için; banyo, kapı, laminant beğendik... çok güzel şeyler var ya... aslında eski bir ev alınıp 20-30 bin tl ye çok güzel istediğin gibi yapılabilir neyse benim bir tayinim belli olsunda, duruma göre bakacaz eşimle... belki 2. evin kredisine gireriz diyoruz, ya da bana araba alacağız bilmiyorum şartlar ne gerektirecek
dietteyim biliyorsunuz ve ben çok açım şimdi öğle yemeğimi yapacağım, hindiyle ama başlangıçta 65.4 tüm kızlar bugün tartıldım 61.3 üm yani salı başladım diete düşünün gerisini ... 58 ;dayanabilirsem 55 de bitecek diet benim için... tabi sonra 2-3 ay; yağsız, tuzsuz beslenerek devam edeceğim...sporu bırakmak yok...sonra haftada 1-2 detoksla normal beslenmeye geçmeyi düşünyorum ilk başlarda bu kadar hızlı gidiyor da umarım haftaya da bu şekilde devam eder
tatlımmmmm tam bir çılgınsınnnnn nasıl verdin o 4 kiloyu maşallah yaa sen bu azimlee 50 bile olursunnn