Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
haklısın tatlım valla azcık yüz versen üstüne gelecek gibi:KK31:
bizimkide kötü niyetten değil belkide bugün naptınız yarın napacaksınız diye soruyo ya biz çalışan adam değiliz ki ne b,ileyim yarın napcamı :KK53::KK53:

aynen canm yaa bnde aynısnı düşünüyorum...

Ne iyimsersin masallah ben sevmiyorum hersey didik didik sorulmasini insan kendini özletir biraz bari konusulacak seyler olsun yok hergun ilk beni aksam esimi arar. Alisverisimize bile karisiyor esimde annesi diye birsey diyemiyor ah ah :KK43:

hoşgeldin aramıza .. :))

bn gldm kızlar sonundaa..
uyurken kv aradı..bişi yapmış kahvaltıya gelin diyo ne oldugunu soylemiimm:KK49: nese bn cvp vermedim eşime döndum arkmı uyudum oda uyudu uyanp napcz gitczmi dedim gidlm ama aksma annemlere gicez dedm tmm ddi gittik..kahvaltıdan sonra annem aradı ablan geldi fln dedi..bnde söyledim ablam gelmiş fln diye...kv dio aksma gelcenizmi bişiler yaparım fln eşimde bna bakyo gelcez dememi bekliyo..sinir oldumm cvp vermedim.

ewe geldik eşim diyo bn biraz dısarı cıkıcam tamizlik yapcaz dedm sonra yapalm dedi hyr dedm..tartıstık bi türlü kalkmadı yapmaya bn başlayınca biraz yardm etti..temizlik bitincede cıktı.:KK59:
bnde aksma annemlerde kalalım dicem..
birde görümcemin buyuk oglu(5yasında) gelmek istedi bnde gelsn demedim buyuk olan gelirse kucukde gelir dedm.sonra aksma bide onları getircezzz akıllılar annemlere nsl gitcem..ztn görümcem mevlüde gitmiş dedm annen yok olmzz..

yanii cok sinir oldum canm sıkkın..ardas gelcek ne zmn müsaitsiniz diye sorup duruyolar..bugun olmadı..hafta içi gelebilirler diyodum.çarsmba aksm ewdeyim siz gelin diyo yaaa:KK14::KK14:

Son düzenleme:
aynen canım allah sana sabır versin :26:
sakın taviz verme hemen suiatimal edilebilir gibi geldi bana :KK31:

kynvalden geliyormuş, allah kolaylık versin canım ya, ama 2 günde 1 değilde birazcık azalt arayı.... hastayım falan de , ne bileyim... ben evlendiğimizde her hafta geldiğimizde gidiyorduk şimdi 2. haftam uğramadık :KK9: çağırıyor ama bir şekilde geçiştiriyorum... eşimde gitmeye çok niyetli değil... aslında iş eşinde bitiyor... o gitmeyi istememeli...

ne bitmez notlarınız varmış sizin canım ya :KK53: kaç sınıfa giriyor eşin...o

peki benim merak ettiğim, her gün neredeyse görüşüyorsunuz, sohbet sırasında konuşulacak konu kalmıyordur ya...sen cilve yaparak eşini evde tutmaya çalış :KK34: sonrasında zaten kendi hayr gitmeyelim diyecektir....

ben olsam ky öyle dese, gitmezdim... size haftaya geliriz anne, hadi çok işim var deyip kapatırdım :KK9: ay çok fenayım ya :KK1:

arama canım ya, hani bu kadar sizin hayatınıza müdahale etmeye ne gerek var... her gün her gün... bence tavır baştan konulmalı, sonra çok zor oluyor böyle...

Sorma bacim sorma Bugün bir yere bas sagligina gitmis aramis eve kimse geldimi o kadar yani öyle biktimki sanki onane ilk evlendigimizde el opmege gitdikten sonra kaynim vs bize geldiler eltim ve kv de de geldi neyse kapidan cikiyor lar eve gitcek dedim yine gelin donup "burasi oglumun evi tabi gelicem " dedi sanki ne dedim iyilik yaramiyor bizim kv hic arayip sormuyorum istedigini yapsin konusmak mumkun degil esimi doldurmaya calisir hemen Sema beni dinlemiyor diye sanki köy hayati yasiyor diye dusunuyorum bazen sen gelinsin sus oglum hep hakli :KK16:

uyurken kv aradı..bişi yapmış kahvaltıya gelin diyo ne oldugunu soylemiimm:KK49: nese bn cvp vermedim eşime döndum arkmı uyudum oda uyudu uyanp napcz gitczmi dedim gidlm ama aksma annemlere gicez dedm tmm ddi gittik..kahvaltıdan sonra annem aradı ablan geldi fln dedi..bnde söyledim ablam gelmiş fln diye...kv dio aksma gelcenizmi bişiler yaparım fln eşimde bna bakyo gelcez dememi bekliyo..sinir oldumm cvp vermedim.

ewe geldik eşim diyo bn biraz dısarı cıkıcam tamizlik yapcaz dedm sonra yapalm dedi hyr dedm..tartıstık bi türlü kalkmadı yapmaya bn başlayınca biraz yardm etti..temizlik bitincede cıktı.:KK59:
birde görümcemin buyuk oglu(5yasında) gelmek istedi bnde gelsn demedim buyuk olan gelirse kucukde gelir dedm.sonra aksma bide onları getircezzz akıllılar annemlere nsl gitcem..ztn görümcem mevlüde gitmiş dedm annen yok olmzz..

yanii cok sinir oldum canm sıkkın..ardas gelcek ne zmn müsaitsiniz diye sorup duruyolar..bugun olmadı..hafta içi gelebilirler diyodum.çarsmba aksm ewdeyim siz gelin diyo yaaa:KK14::KK14:

Hosbulduk canim :)

Sorma hic anlamiyorlar insan hafta ici calistimi yalniz kalmak istiyor beraber gezmek istiyor ama yok illahi aramali herseyin hesabini sormali esim 27 yasinda cocuk degil ama gelde anlat ayligimiza varana kadar herseye karisiyor :-(

kızlaaar ben geldimm:KK16:
kvler vardı bugünn yemeğe geldiler çayıydu çorbasıydı gitiler az önce bende kahvemi aldım elimee topikimizi bi okuyayım dedim:KK68::KK68:
günaydın kızlaaaarrr..
yiner erkenden ayaktayım :KK31:
biriniz gelse de yalnız kalmasam burda :KK50:
neyse biraz temizlik yapayım..arada uğrarım buraya..

bu arada kvler konusunda çok haklısınız kızlar..ama bence kvlere bir şey belli etmek yerine eşinizle konuşun..başbaşa kalmayı özlüyorum falan derseniz :KK69: belki daha çok işe yarayabilir :KK34:
biz haftada bir annemlere bir de kvlere gidiyoruz o da h.içi..3. bi gün arkadaşlara bile gitseke evimi özlüyorum..o yüzden anlıyorum sizi...

öyle işte..gelseydiniz temzizlikten kaytarıcaktım :KK9:
ama gelmediniz :KK50:

sivitoşşş ben eşimin yeterince başını yiyorum zaten yavrum yazık hiç sesi çıkmaz :KK52: dinler dinler benle dedikodu yapar çok konuşursam kızar :KK52::KK52:
ben aslında gerçekten kv kp çok seviyorum bana şimdiye kadar hiç hani rahatsız edici davranışları olmadı 3-5 olay dışlında çok da kötü gözle bakmak istemiyorum o zaman çüünkü içim soğuyacak ama bende evimde oturmak istiyorum şu boş günlerimi orda burda harap olarak tüketmek istemiyorum :KK50:
belkide çalışmaya başlayınca düzene girer zaten girmezsede ben skucam hafta içi bi gün yemeğe gideriz ikisinede zaten çocuk olunca hep dip dibe olcaz muhtemelen :KK31:

günaydın kızlarrrrr :))))

kv ve anneler benim için aynı grupta... annem de kv de aynen dediğiniz gibi her haftasonu gidelim istiyorlardı kendi anneme ben anlattım, eşime de dedim ben çalışıyorum her zaman aklıma gelmeyebilir sen ara anneni bi eksiği falan olmasın ama her zaman gidemem bunu da tatlı bi dille anlat dedim. sağolsun oda anlattı.... ilk zamanlar annem azcık tavır yaptı gelmiyosunuz gitmiyosunuz diye, özellikle damadının gelip gitmemesine. annemle ablam birlikte yaşıyolar. e anne dedim adam ne konuşcak bizim yanımızda, hepimiz hatun, sıkılıyodur doğal olarak... geliyo arada bir sen de idare et dedim, alıştı yavaştan artık :))))) kv genelde eşimi arar zaten, o da hergün değil belki hafta da bir defa belki iki defa.....
haklısın tatlışım çalışınca daha farklı oluyo sanırım olay belkide çalışmadığımız için bizim üstümüze bu kadar düşüyolar :KK30:

kynvalden geliyormuş, allah kolaylık versin canım ya, ama 2 günde 1 değilde birazcık azalt arayı.... hastayım falan de , ne bileyim... ben evlendiğimizde her hafta geldiğimizde gidiyorduk şimdi 2. haftam uğramadık :KK9: çağırıyor ama bir şekilde geçiştiriyorum... eşimde gitmeye çok niyetli değil... aslında iş eşinde bitiyor... o gitmeyi istememeli...

ne bitmez notlarınız varmış sizin canım ya :KK53: kaç sınıfa giriyor eşin...

peki benim merak ettiğim, her gün neredeyse görüşüyorsunuz, sohbet sırasında konuşulacak konu kalmıyordur ya...sen cilve yaparak eşini evde tutmaya çalış :KK34: sonrasında zaten kendi hayr gitmeyelim diyecektir....

ben olsam ky öyle dese, gitmezdim... size haftaya geliriz anne, hadi çok işim var deyip kapatırdım :KK9: ay çok fenayım ya :KK1:

arama canım ya, hani bu kadar sizin hayatınıza müdahale etmeye ne gerek var... her gün her gün... bence tavır baştan konulmalı, sonra çok zor oluyor böyle...
valla çok sohbet ettiğimiz söylenemez daha çok tv ye bakıyoruz hep berabermeyve çay derken oturuyoruz öyle mesela annemlerle haftada 1 görüşüyoruz onlarla daha çok muhabbet halindeyiz hatta eşim diyo ben senin babanla kendi babama göre daha çok muhabbetimiz oluyo diyo :KK53:

Uuuu kaynanalar uyuyamamıştır kulakları çınn çınnn :)))
Çok şükür böyle bir sorunum yok.Bende çalışırken haftada 1 giderdik 2 tarafada.Şimdi bile daha az gidebiliyorum.Düşünceliler bizimkiler ya Allah razı olsun,özlüyorum ben onları :) Tabi yaş unsuru önemli bu konularda,benim eşim tekne kazıntısı :KK9: Eşimi 40ında doğurmuş,şimdi 70li yaşlarında kayınvalidem :) Amaaaa öyle bildiğiniz 70 değil,sana bana taş çıkarır fırfırr döner :) Boşnak mantıları,biryanlar havada uçuşur :KK9::nazar: Çok istiyorum miniğimin onlarla vakit geçirmesini..Rabbim gecinden versin yokluklarını.
Böyle şeylerde ilk tepkiler önemli kızlar,kayınvalide gb düşünmeden karşısına oturup konuşun anne sen şöyle diyorsun ama ben yanlış anlıyor olabilir miyim fln gb..Daha çok gözünüze batmadan güzelleştirin ilişkileri :KK31:

Pazarı çok seviyorummmm:KK52: Herşeyi bitirdik eşim sağolsun,film izliyoruzz çıkmadaann:KK9:
O aşağıya kadar inince size bakayım dedim:KK9: Ben sizi çok sevdim:130::78:
aynen canım az kaynatmadık valla :KK53::KK53:
ne güzel tatlım bencede anlayış kesinlikle şart ya :26:
annemler anlayışlı ama kv ler hep ilgi bekliyolar bi de ben tek çocuğum düşün :26::26:

bu sözlerine bende katılıyorum, bende seviyorum hem annemi hem de kayınvalidemi, Allah gecinden versin yokluklarını.... ancak mesela benim gibi çalışıyosanız, zaten eve gel yemek yap derken bi yorgunluk bi bi şii oluyo, hafta sonlarında kocamla olmak istiyorum.... yada evde yayılmak istiyorum. bu kv sevme sevmeme meselesi değil. dinlenmeye zaman ayırma meselesi :) bir de zaten olurda sırayı ona getirebilirsek kv üst katındaki ev inşaatımız biterse zaten altlı üstlü oturcaz, şimdiden gerek yok :) gerçidediğim gibi benimkiler çok çok anlayışlı canım.... :KK16::KK16:çok seviyom da zaten :)
ben de çok seviyorum allah gecinden versin aynen canımm:26:
sevme sevmeme meselesi kesinlikle değil ama ben çekirdek aileye çok önem veriyorum sanırım :KK9:
bide ben misafiri seviyorum ama evimde bi yer kirli kalsın yada ne bileyim bi yerde bi eksiğim olsun o zaman çok tedirgin oluyorum :KK50:
aklım hep orda oluyo birazda ondan rahatsız oluyorum sanırım :KK50:
mesela camlarımı 1.5 aydan fazla oldu silmeyeli kv gelince camlara bakcak diye korkuyorum:KK50:

bide niye akşama kadar oturasın ki kv de anneme gitcez demişsin ısrarı sevmiyorurm :26:
halden anlamalı ya insanlar :26:

Sorma bacim sorma Bugün bir yere bas sagligina gitmis aramis eve kimse geldimi o kadar yani öyle biktimki sanki onane ilk evlendigimizde el opmege gitdikten sonra kaynim vs bize geldiler eltim ve kv de de geldi neyse kapidan cikiyor lar eve gitcek dedim yine gelin donup "burasi oglumun evi tabi gelicem " dedi sanki ne dedim iyilik yaramiyor bizim kv hic arayip sormuyorum istedigini yapsin konusmak mumkun degil esimi doldurmaya calisir hemen Sema beni dinlemiyor diye sanki köy hayati yasiyor diye dusunuyorum bazen sen gelinsin sus oglum hep hakli :KK16:

eşinin tepkisi nasıl peki, önemli olan annesinin değil de senin eşinin yorumları.... annesi doldurur ama o dolduruşa gelmemeli mesela... iş erkekte bitiyor derim ben hep...

benim kayınvaldede aramış , ee kızım,dışarı çıktınız mı bugün...
çıktık anne dedim, ee gelmiyormusunuz, hava soğuk diye çok ısrar edemiyorum dedi... havalar sıcak olsa sanki her gün gideceğim :KK9: neyse görüşürüz elbet dedim telefonu eşime verdim :KK34:

bu arada çok komik bir olay yaşadık bugün, akşama ikimizinde canı hamsi tava çekti.... neyse netten püf noktalarına baktık işte gidip malzemeleri aldık... balık tavası bile aldık yani... ama sonuç, HAMSİ BULAMADIK :KK1: kaç balıkçı gezdik hatırlamıyorum ama yok hamsi... çok güldük , eve geldiğimizde makarnayla çorbaya talip olduk :KK53:

eşinin tepkisi nasıl peki, önemli olan annesinin değil de senin eşinin yorumları.... annesi doldurur ama o dolduruşa gelmemeli mesela... iş erkekte bitiyor derim ben hep...

çıktık anne dedim, ee gelmiyormusunuz, hava soğuk diye çok ısrar edemiyorum dedi... havalar sıcak olsa sanki her gün gideceğim :KK9: neyse görüşürüz elbet dedim telefonu eşime verdim :KK34:

bu arada çok komik bir olay yaşadık bugün, akşama ikimizinde canı hamsi tava çekti.... neyse netten püf noktalarına baktık işte gidip malzemeleri aldık... balık tavası bile aldık yani... ama sonuç, HAMSİ BULAMADIK :KK1: kaç balıkçı gezdik hatırlamıyorum ama yok hamsi... çok güldük , eve geldiğimizde makarnayla çorbaya talip olduk :KK53:

allah sizi yahuu:81::81::KK52::KK52: çok güldüm yaa tava bile aldınızsa bari başka balık alaydınız ya tatlışkom :KK52::KK52: çabuk vazgeçmişsiniz :KK53:

eşin bu konuda ne düşünüyo canm :26: kızmıyomu annesine

Annesine laf dedirmemeye calisiyor kendide kiziyor ama birsey demiyor mesela arar annesi iyiyim anne Offfff tmm grs deyip kapatiyor kv huyu bu aliskanlik etmis kaynimada aynisini yapiyor gecenlerde kavga etmis kaynim neden hergun ariyorsun diye anneside esimi aramis abini ara diye ben hep annem olsun kv isterdim bu cok fena o kadar uzuyorki insani :-( mesela gitmeyiz arar evde su yok der esime o da kiyamaz gider halbuki su degil sadece esim gitsin diye :-@ Ay gelinlerim benim kizlarim der ama hic öyle degil mesela gecenlerde hasta olmusum aramis gecmis olsun demiyor ay ogluma bulastirma diyor korkma bulastirmam deyip kapatdim telefonu :-@

Son düzenleme:
ama o tavada başka balık yapılmaz ki, hem hamsi tavanın tadını da hiç bi balık veremez :KK16::KK16: severek yediğim tek balık türü
balık sever olmadığım nası belli :KK1::KK1: hiç anlamam tatlım yeni yeni yediğim için :KK1::KK1:

Annesine laf dedirmemeye calisiyor kendide kiziyor ama birsey demiyor mesela arar annesi iyiyim anne Offfff tmm grs deyip kapatiyor kv huyu bu aliskanlik etmis kaynimada aynisini yapiyor gecenlerde kavga etmis kaynim neden hergun ariyorsun diye anneside esimi aramis abini ara diye ben hep annem olsun kv isterdim bu cok fena o kadar uzuyorki insani :-( mesela gitmeyiz arar evde su yok der esime o da kiyamaz gider halbuki su degil sadece esim gitsin diye :-@ Ay gelinlerim benim kizlarim der ama hic öyle degil mesela gecenlerde hasta olmusum aramis gecmis olsun demiyor ay ogluma bulastirma diyor korkma bulastirmam deyip kapatdim telefonu :-@

ayy allah kolaylık versin tatlım sana :KK53:
2 ayda böyleyse ohooo:KK53::KK53: bide çocuk olsa nolacak bakalım:KK53::KK53:
bende olsam lafı yapıştırırdım:KK53:
senden sonra kv mi çok seviyorum o zaman ben :103: sen arada anlat böyle ben sevgi pıtırcığı olayım :KK52::KK52:

bu arada kızlaaaaarrr :KK50: baya boşladınız burayı yoklamayı alıyorum :KK50::KK50:
sivit :KK47:
ayprensesi :KK47:
plocovic :KK47:(yazamadım :KK70: )
beauty :KK47:
nena :KK47:
domajor :KK47:
amayaa :KK47:
geveze :KK47: zaten unuttun gelmiyo artık:KK50:
evli_mutlu :KK47: zaten oda gelmiyo artık pek:KK50:
unuttuğum varsa çıksın dışarı :KK47::KK47:
nerdesiniiiiiiiiizzzzzzzz:KK53::KK53:

Son düzenleme:
allah sizi yahuu:81::81::KK52::KK52: çok güldüm yaa tava bile aldınızsa bari başka balık alaydınız ya tatlışkom :KK52::KK52: çabuk vazgeçmişsiniz :KK53:

evde buzlukta levrek vardı ama canımız hamsi istiyordu bizim, istavrit falan kurtarmazdı yani :KK9: tabi biz tüm alışverişi akşam 8.3 ta bitirdik, o saatte de kalmamış çoğu yerde :KK53:

ama o tavada başka balık yapılmaz ki, hem hamsi tavanın tadını da hiç bi balık veremez :KK16::KK16: severek yediğim tek balık türü

küçük balıklar gene kızartılır belki de, dediğin gibi hamsinin tadını vermez, her nekadar pişirirken evi çok kokutsa da favorim hamsi tava, çok açsam bir oturuşta 750 gr falan yerim herhalde :KK53::KK37:
:103: sen arada anlat böyle ben sevgi pıtırcığı olayım :KK52::KK52:

bu arada kızlaaaaarrr :KK50: baya boşladınız burayı yoklamayı alıyorum :KK50::KK50:

öhöm öhöm, geldim ben :79:
valiz hazırladım , ütü yaptım , anca be güzelim :KK34:

iyi sabrediyorsun bence, ben laf söylemeden duramazdım... mesela bizim kayınvalde evden arıyor , öyle her akşam bedava diye arar, öyle çok uzatmıyor, havadan sudan konuşuyorda,çok sinir oluyorum, yakında onun telini engelleyebilirim telefondan....arada da engeli kaldırmayı düşünüyorum :KK9:

demek istediğim kayınvaldeme saygıda kusur etmem de , böyle laf sokuşturuyorsa, altta kalmam, öyle bir laf eder kapatırım ki, o düşünsün gerisini derim :KK34: eşin inanmıyor mu, mesela sana, yok annem öyle demek istememiştir diyorsa, kayda al konuşmaları, uygun bir dilde anlat eşine, ben hoşlanmıyorum bu durumdan de...

mesela bana oğluma bulaştırma dediği an, anne bir geçmiş olsun der insan, şu an oğlun mu önemli ben mi önemliyim, aşkolsun yani, denilir mi bu laf, kalbimi kırıyorsun, ilerde sen hasta olsan ben böyle desem hoşuna gider mi...cinsinden bir sürü laf sayarım, çok kırıldım der kapatırım....

çok sinirimi bozuyorsa, hastalığın bulaşmaması imkansız, öpmeden duramıyor oğlun der kapatırım :KK9: bunlar şu an aklıma gelenler ama dediğim gibi, bence sen çok alttan alıyorsun kayınvaldeni... daha yeniyiz hepimiz, ama şu an nasıl giderse ilerdede öyle devam ediyor...

evde buzlukta levrek vardı ama canımız hamsi istiyordu bizim, istavrit falan kurtarmazdı yani :KK9: tabi biz tüm alışverişi akşam 8.3 ta bitirdik, o saatte de kalmamış çoğu yerde :KK53:

küçük balıklar gene kızartılır belki de, dediğin gibi hamsinin tadını vermez, her nekadar pişirirken evi çok kokutsa da favorim hamsi tava, çok açsam bir oturuşta 750 gr falan yerim herhalde :KK53::KK37:

öhöm öhöm, geldim ben :79:
valiz hazırladım , ütü yaptım , anca be güzelim :KK34:

ahah artık tavanızda var erken çıkın o zaman balık almaya tatlışş:KK76:
doğru tatlışş sende haklısın yarın yola çıkıyosun :KK50:

iyi sabrediyorsun bence, ben laf söylemeden duramazdım... mesela bizim kayınvalde evden arıyor , öyle her akşam bedava diye arar, öyle çok uzatmıyor, havadan sudan konuşuyorda,çok sinir oluyorum, yakında onun telini engelleyebilirim telefondan....arada da engeli kaldırmayı düşünüyorum :KK9:

demek istediğim kayınvaldeme saygıda kusur etmem de , böyle laf sokuşturuyorsa, altta kalmam, öyle bir laf eder kapatırım ki, o düşünsün gerisini derim :KK34: eşin inanmıyor mu, mesela sana, yok annem öyle demek istememiştir diyorsa, kayda al konuşmaları, uygun bir dilde anlat eşine, ben hoşlanmıyorum bu durumdan de...

mesela bana oğluma bulaştırma dediği an, anne bir geçmiş olsun der insan, şu an oğlun mu önemli ben mi önemliyim, aşkolsun yani, denilir mi bu laf, kalbimi kırıyorsun, ilerde sen hasta olsan ben böyle desem hoşuna gider mi...cinsinden bir sürü laf sayarım, çok kırıldım der kapatırım....

çok sinirimi bozuyorsa, hastalığın bulaşmaması imkansız, öpmeden duramıyor oğlun der kapatırım :KK9: bunlar şu an aklıma gelenler ama dediğim gibi, bence sen çok alttan alıyorsun kayınvaldeni... daha yeniyiz hepimiz, ama şu an nasıl giderse ilerdede öyle devam ediyor...

bende altta kalmam sabrederim sabrederim bi patlarım tam olur :KK53::KK53:

Gü-nay-dııınnnnn :)

Ben geldimmm hafta sonu gelmeyince baya kaynatmışsınız burda valla :KK1:
Özledim hepinizi kuzucuklar :KK16:

Bende yeni evliyim hayirli ile iki aylik olduk biz :KK1:

Masallah escazimin tembellikten baska sorunu yok ona kalsa ise gitsin gelsin uyusun :KK1: Birde mac baksin yoksa gül gibi gecinip gidiyoruz tek kv rahat birakmiyor bizi evlendigimiz ilk günden beri hep ariyor hep :KK16: Gecen haftasonu esime güzel bir kahvalti surprizi yapcaktim aradi bize gelin kahvaltiya dedim yok zaten ben esime evde supriz yapcam donup demesinmi yok gelin haftaya yaparsin bizde geliriz ayyyy :-( istemedim ben boyle :-(

hoşgeldin canım aramıza,
sende mi kv mahdurusun yaa :KK14:

o sana burası oğlumun evi tabi gelicem dediğinde sende ona ben senin oğlun olmadığını mı söyledim gibi bir şey deseydin keşkee ayyy insan kötü olmayayaım diyor ama onlarda çok üzüyorlar değilmi. benimde ilk başlarda çok fenaydı ama artık söylene söylene biraz düzeldi. birde biz birlikte yaşıyoruz canım düşün.

senin görümcen falan yok mu canım hiç anlamıyor gelinden bence. hasta olduğun için gelip sana bir nane limon yapacağına oğluma bulaştırma diyor. sende onun kızı olmadın mı artık sonuçta. aman kaynana değil mi işte en iyisi bile kötü oluyor bence :KK5: hepsinde bir laf sokma merakı var.

bende hiç haz etmem :26:
ama ne yapayım soruyo dicek bişi bulamıyorum mesela bi yerlere gidiyoruz bizi niye götürmediniz demesin diye söylemiyoruz gittiğimizi :26::26:
en sevmediğim şeydir bu olay :26: herkes yerini bilecek o da bende :26::26:

cumartesi günü AÖF sınavlarım için Tekirdağ'a gittik o da geldi bizimle :KK47:
Yahu arkadaş zaten bütün haftanın her günü sizinleyim neden yalnız bırakmıyorsuuz bizi :84: :KK14:

balık sever olmadığım nası belli :KK1::KK1: hiç anlamam tatlım yeni yeni yediğim için :KK1::KK1:

ayy allah kolaylık versin tatlım sana :KK53:
2 ayda böyleyse ohooo:KK53::KK53: bide çocuk olsa nolacak bakalım:KK53::KK53:
bende olsam lafı yapıştırırdım:KK53:
senden sonra kv mi çok seviyorum o zaman ben :103: sen arada anlat böyle ben sevgi pıtırcığı olayım :KK52::KK52:

sınavlar vardı bebğim ne yapayım gelemedim :KK50:
sonrada dönüşte anneme gittim 1 haftadır görmüyordum annemi eve geldiğimde de geç olmuştu biraz yazıştıklarınızı okudum asoş :KK16: yarın yazarım diye çıktım :21:

Son düzenleme:
X