- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.161
haklısın tatlım valla azcık yüz versen üstüne gelecek gibi
bizimkide kötü niyetten değil belkide bugün naptınız yarın napacaksınız diye soruyo ya biz çalışan adam değiliz ki ne b,ileyim yarın napcamı
aynen canm yaa bnde aynısnı düşünüyorum...
Ne iyimsersin masallah ben sevmiyorum hersey didik didik sorulmasini insan kendini özletir biraz bari konusulacak seyler olsun yok hergun ilk beni aksam esimi arar. Alisverisimize bile karisiyor esimde annesi diye birsey diyemiyor ah ah
hoşgeldin aramıza .. :))
bn gldm kızlar sonundaa..
uyurken kv aradı..bişi yapmış kahvaltıya gelin diyo ne oldugunu soylemiimm nese bn cvp vermedim eşime döndum arkmı uyudum oda uyudu uyanp napcz gitczmi dedim gidlm ama aksma annemlere gicez dedm tmm ddi gittik..kahvaltıdan sonra annem aradı ablan geldi fln dedi..bnde söyledim ablam gelmiş fln diye...kv dio aksma gelcenizmi bişiler yaparım fln eşimde bna bakyo gelcez dememi bekliyo..sinir oldumm cvp vermedim.
ewe geldik eşim diyo bn biraz dısarı cıkıcam tamizlik yapcaz dedm sonra yapalm dedi hyr dedm..tartıstık bi türlü kalkmadı yapmaya bn başlayınca biraz yardm etti..temizlik bitincede cıktı.
bnde aksma annemlerde kalalım dicem..
birde görümcemin buyuk oglu(5yasında) gelmek istedi bnde gelsn demedim buyuk olan gelirse kucukde gelir dedm.sonra aksma bide onları getircezzz akıllılar annemlere nsl gitcem..ztn görümcem mevlüde gitmiş dedm annen yok olmzz..
yanii cok sinir oldum canm sıkkın..ardas gelcek ne zmn müsaitsiniz diye sorup duruyolar..bugun olmadı..hafta içi gelebilirler diyodum.çarsmba aksm ewdeyim siz gelin diyo yaaa
Son düzenleme: