- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
hoşbuldum caNIm benimne kadrlık evlisin çalışıyormusun
bir gün arayla evlenmişiz :) ben 24 ağustosta evlendim atanamayan sınıf öğretmeniyim :) atama bekliyorum tatlım sen?
evet ya benm kınam 24 dğn 25 ağstostu :) ahh ahh bende atanamamş bi tarih öğretmeni adayıyımama yıldm garii şmdi bi firmada muhasebe işine bakıyorum
öğretmenlerin dertleri bitmez atanamazsın dert atanırsın ayrı dert :) bende 26 yı açsam gidiyodum ama kafammmm salak kafaaaam:2: şimdi 26dan atama yaparlarsa kahrımdan ölürüm herhalneyse canım en azından evde değilsin evdede vakit geçmiyoo
ayy bazen evde olmayı öyle çok iatiyorum kii dnlenmek için sabhn körnde kalkmamak içinama şükürler olsn yinede çalışmak güzel yorsada eve koşup yemek yap et ddnsnde güzel
her ikisi de ayrı güzel :) ama dozunda olursa tabiibebik düşünen var mı acaba yeni gelinlerdeenn
hayırlı olsun canm az kalmış düğünune.ewlenince erkeklerin %90'ı değişiyor ama biraz da eşlerine bağlı bu durum.en başta annelere bağlı anneleri öyle yetiştiriyo ewlenincede eşlerinden aynısını bekliyolar. maalesefff
merhalara bende 1 yıl 4 aylık evliyimm yeni gelin kategorisine giriyormuyum :)
merhaba merhaba merhaba :)) tezecik gelincikler bende 25 ağustosta evlendim 2 aylık 12 gnlk :))) yeni gördüm bende burasını geç mi kldım:44:
ben istiyorum ama olmuyohenüz yapamadık yaşım 28 yaşlanmadan anne olmak istiyorum
hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz..
hayırlısı tatlım stres yapma Allah ım nasip eder inşallaah
her ikisi de ayrı güzel :) ama dozunda olursa tabiibebik düşünen var mı acaba yeni gelinlerdeenn
ben istiyorum ama olmuyohenüz yapamadık yaşım 28 yaşlanmadan anne olmak istiyorum
ben düşünüyorum ama sadece o kadar düşünüyorumhenüz cesaret edemiyoruz cok yeniyiz senye belkiii
canm hakkımda kısmsından ewlilik panosunu acsana sende :) otomatik günlerini sayar
ben düşünüyorum ama sadece o kadar düşünüyorumhenüz cesaret edemiyoruz cok yeniyiz senye belkiii
canm hakkımda kısmsından ewlilik panosunu acsana sende :) otomatik günlerini sayar
4 aylık evliyim evlendiğimiz günden beri hep tartışma yaşadık. evlendkten bir ay sonra kaynanam ve eşimin bekar erkek kardeeşi bizmle yaşamaya başladılar. herşeyime karışıyo kocama kendm yemek bile hazrlayamıyorum . sabah geç kalkıyomuşum sürekli laf sokuyo kaynanam çok ii bir kadındı ne oldu böyle anlamıyoruumm. kocamla hiç özelimiz kalmadıı çok kötü bir durum e bizde yeni evliyiz n daha kocama alışamamışken onlar buraya geldi memlekette evleri de var oysa. bilmiyorum ya bazen kendme kızıyorum sende yaşlanıcan diyorum ama olmuyo arkadaşlar şu an o kadar pişmanm ki evlendğime . kocamla hep aram bozuk o beni hiç ezdrmiyo sağolsun ama yine de çok mutsuzumve bunu hep ona yansıtıyorum o yaklaştığında kaçıyorum nedeni de banyo yapmak. ama bunlar ona çok basit geliyo şu an bile aramz bozuk bktım onunla küs olmaktan yardm edin lütfeenn
hu huuuunabıyonuz kiii
tşk ederm yeniyim blmiyorum dedğini yapıyorum hemencik :)
kızlar benimde 17 gün sonra bir yıl oluyor evleneli.İlk 5 ay kadar kayınvalidemle birlikte kaldık saolsun sanki gelini değilim kızıyım iş çıkışı eve gittiğimizde hep yemek olurdu. Arada söylerdim yardım edicek bişey varmı diye -Kendi evine geçince zaten istesende istemesende yapıcaksın şimdi misafirimsim sen otur derdi. 5 ay sonunda kendi evimize geçtik. O zmnda hamileydim ve çalışmaya devam ediyordum die yemekleri hep ya atlar ya eşimle yapar ya bişekilde geçirirdik. Bebeğim düşünce işten ayrıldım ve yaklaşık olarakta 4 aydır evdeyim. Ve ben yemek yapmayı hiiiiç sevmiyorum . Eşim hep destek çıkar en berbat yemeğe bile olmuş aşkım çok güzel der.. Ama ben beceremiyorum sevmiyorum nedense olmuyorda hiç istediğim gibi... Sizde de varmı bunu yaşayanlar ??
gg-aa-yyyy şeklinde giriniz.
Söz, nişan veya düğün tarihinizi giriniz..
Hatalar Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. olmuo neden25.08.2013 yazdm
bende olsa ne güzel olur diyorummm sonra daha işim yok cocuğumu nasıl büyütürüm byük sorumluluk diyorum gerçi bu düşüncelerimden eşimin haberi yokçünkü o şuan istemiyo :) bide aileler çocuğu hiç paylaşamaz ilk torun olaağı için bencede 1 sene sonra en iyisi :)