Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bende sevmiyorum, burası çok soğuk şu an, şöyle sıcak bir çikolata ya da salep olsa hiç hayır demezdim :KK9:

bencedee tatlışş:KK9:
sıcacık salepe hayır demem üzerine birazda tarçın ve fındık da alabilirij yanii:KK9::KK9::KK9:

bnde eşimi bekliyorum sıcak bira içicem:KK9: böbrekler için büyük ihtimal çarpcak o yuzden hemen yatcam:KK30:

kızlar ya şu merhametteki şadiye ne kadar çirkin bir gelin olmuş öyle... yakasını falan kapamışlar... hayır gelinliği ilk giydiği hali çok daha güzeldi:KK53:

ben gelddiimm..ben gitmişim siz gelip kaynatmışınız :KK50:
alıntılamaya çalıştım bişeyler ama uzun oldu..umarım karışmaz...

nerden başlasamm bugun giremedim kv.ler annem geldi az önce gittiler geçmişi okudum sadece iş konuşulmuş bugun...

ama burda tek işsiz olan benim ...yada atama beklemeyen...şikayet etmeyin kızlar halinize şükredin...herkez ya memur ya memur gibi işte çalışıyor..bnim öyle bi imkanım olsa hiç şikayet etmem kiii şu an bile halime şükrediyorum...dışarda kar var ve bnm bi ewim sıcacık yemeğim var.

eminim ki sende kpss gir fln diceksiniz ama sweat gibi bnde kitap okumayı sevmiyorum...ztn tek başıma kazanamam.dershane fln olmadan orayada gitsemm önce para lazm sonra alt yapı :KK53: okul hayatımda sadece 6-7-8-9.yıllarda ders gördm diğerleri hep meslek dersiydi...

ne yazdım ne anlattm bilmiorum umarım anlamışsınızdırr...hala regl olmadım iş demeyinnn alın maaşınızı durun durduğunuz yerdeee:110::95:

ben roman okumayı çok severim..hatta balayında bile bi kitap bitirdim güneşlenirken :KK9: ama balayı bittiiii benim kitap işi yalan oldu..tam elime alıyorum çamaşır mak.bitiyor hadi as tam elime alıyorum çay falan okuyamıyorum eskisi gibi :KK50:
ders kitaplarınıysa kafam almıyor bankanın yükselme sınavı vardı 70 almam lazımdı ama çalışamıyorum kii yattığım yerde okudum 66 aldım vee barajı 60a çektiler çok şanslıyım kiiiii :KK52:

ayy konu nerden nereye geldi..prensescim sanırım maddi olarak eşin yetebiliyor..boşver çalışma ..ne kadar gelir okadar gider..zaten eviniz de var araba da alıcaksınız daha ne olsun üzme kendini...bebişi büyütürsün..

valla burda çok kar yo malesef... okulların tatil olması çooook zooorr :KK50:

yok malesef bu hafta tatil... bende gitmeyeceğim büyük ihtimal bu hafta sonu, haftaya çarşamba rapor alıp gidicem... kızlar ya benim misafir odası oturma grubumun koltuklarından bir tanesi tüylendi gibi... yarısını silmiştim bir de...onun için istikbldn exper çağırdık, bakalım ne dicekler.... üstelik sadece suyla sildim :KK50: keşke dokunmasaydım....

eşim gezelim demişti hep eskişehiri de ben gezilcek neresi var diyorum hep :KK9:

biz okulda izledik, çok komikti, öğrenciler de çok ısrar ettiler izlemek için ama bir kısmına izin verebildik işte...

canım biz e.şehirde okuduk eşimle orda tanıştık 1.sınfta..4 yıl ordaydık..oyüzden ordaki herhangibir sokak bile tarihi eser değerinde bizim için :KK9: yoksa minicik bi şehir ama dopdolu ah gençliğimiz ahh :KK69:

yıl başında kocam 10 gün ewdee:KK24::118:

süper, güzel bir hafta geçirirsiniz beraber, dikkat edin bebiş olmasın :KK34:

anamm prenses kaçarı yok bu sefer geliyor bebiş :KK9:

afyonda görev yapıyorum ama evimiz ankarada... haftasonu gel-git yapıyorum işte...

kızlar eşime çok sinir oldum... levs den kot almıştım 200 tl ye, bunu mürekkep yapmış, kocaman hem de... napdıysam çıkmadı leke, kurutemizlemeci bile çıkaramadı... neyse kotu koydum bir köşeye...

geçen gün gene kot almıştık bugün aramış ben gene mürekkep lekesi yaptım ama bu seferki küçük diyerek... çok kızdım , sonra o bana kızdı niye bağırıyorsun , bir daha anlatmayacağım hiçbirşeyi diyerek falan... offf.... uzadı mesele işte :KK14:

biz de bazen öyle konulardan tartışıyoruz ki..sinir oluyorum o zaman bize....mesela sizin de öyle altı üstü bi kot ama biliyorum tartıma esnasında olay kottan çıkıyo biz de bazen neye tatıştığımızı unuturuz kavga içinde :KK1:

aynen tatlımmmbide yarın star da aramızda kalsın diye bi dizi var bak bunu da izleyinn:KK52: ben çok gülüyorum nedense:KK9::KK9:

diğer dizilerinizi izlemiyorum ama aramızda kalsına bayılıyorum..kahkaha atıyorum baze

bnde foxta umuysuz ew kadınlarını bekliyorum yasemin çok komikk bnde onlardan oldum umutsuzzz:111:

swaetcmma sesleniyorummm ya ordaki gibi 4 çocuk üzerine ikiz gebelik olsaaa napardık:KK52::KK52:
ama bnm dizim yarın "intikam" ve pazar "sana bir sır vereceğim":KK51:

ahaha aynen tatlım sivitcan ömür boyu çalışır artık bakmak için :KK9::KK9:
anommm 6çocuğa nasıl bakılır kii:KK53::KK53:
benmde o yasemin çok hoşuma gidiyoo :KK9::KK9:

ayy kuzuların kulaklarımı çınlatmış :KK52:
asen yasemin bize benziyo sanki leyla biraz :KK9:ben d en çok onu severim :KK53:
ayhh 6 çocuğumuz olursa eşimle ek işe gireriz artık tabii ben tımarhaneye gitmediysem..2 tanecik yeter ..Allah olmayanlara versin :KK52:

bencede allah kolaylık versin valla ama ben durumum iyi olursa ilerde 3 tane isterim:KK52::KK52::KK52:

asencik söz diniyor en az 3 çocuk :KK9: sen bi öğretmenliğe başla bakalım o sayı 1e iniyor mu hemen gör :KK52:

bnde eşimi bekliyorum sıcak bira içicem:KK9: böbrekler için büyük ihtimal çarpcak o yuzden hemen yatcam:KK30:

ayhh benim eşim de bira içince hemen sızar ben de gıcık olurum o zaman :KK31:

yoruldum bee yaz yaz bitmedi..biz de annemlerden geldik..1 haftadır görmüyodum özlemişim..çok güldük bu akşam..Allah ağlatmasın amin..

ben gelddiimm..ben gitmişim siz gelip kaynatmışınız :KK50:
alıntılamaya çalıştım bişeyler ama uzun oldu..umarım karışmaz...

ben roman okumayı çok severim..hatta balayında bile bi kitap bitirdim güneşlenirken :KK9: ama balayı bittiiii benim kitap işi yalan oldu..tam elime alıyorum çamaşır mak.bitiyor hadi as tam elime alıyorum çay falan okuyamıyorum eskisi gibi :KK50:
ders kitaplarınıysa kafam almıyor bankanın yükselme sınavı vardı 70 almam lazımdı ama çalışamıyorum kii yattığım yerde okudum 66 aldım vee barajı 60a çektiler çok şanslıyım kiiiii :KK52:

ayy konu nerden nereye geldi..prensescim sanırım maddi olarak eşin yetebiliyor..boşver çalışma ..ne kadar gelir okadar gider..zaten eviniz de var araba da alıcaksınız daha ne olsun üzme kendini...bebişi büyütürsün..

canım biz e.şehirde okuduk eşimle orda tanıştık 1.sınfta..4 yıl ordaydık..oyüzden ordaki herhangibir sokak bile tarihi eser değerinde bizim için :KK9: yoksa minicik bi şehir ama dopdolu ah gençliğimiz ahh :KK69:

anamm prenses kaçarı yok bu sefer geliyor bebiş :KK9:

biz de bazen öyle konulardan tartışıyoruz ki..sinir oluyorum o zaman bize....mesela sizin de öyle altı üstü bi kot ama biliyorum tartıma esnasında olay kottan çıkıyo biz de bazen neye tatıştığımızı unuturuz kavga içinde :KK1:

diğer dizilerinizi izlemiyorum ama aramızda kalsına bayılıyorum..kahkaha atıyorum baze

ayy kuzuların kulaklarımı çınlatmış :KK52:
asen yasemin bize benziyo sanki leyla biraz :KK9:ben d en çok onu severim :KK53:
ayhh 6 çocuğumuz olursa eşimle ek işe gireriz artık tabii ben tımarhaneye gitmediysem..2 tanecik yeter ..Allah olmayanlara versin :KK52:

asencik söz diniyor en az 3 çocuk :KK9: sen bi öğretmenliğe başla bakalım o sayı 1e iniyor mu hemen gör :KK52:

ayhh benim eşim de bira içince hemen sızar ben de gıcık olurum o zaman :KK31:

yoruldum bee yaz yaz bitmedi..biz de annemlerden geldik..1 haftadır görmüyodum özlemişim..çok güldük bu akşam..Allah ağlatmasın amin..

ahhh eskişehir dimi sivitcann bazen geceleri düşünüyoruz eşimle şimdi şunu yapardık bunu yapardık diye :26: hayatımda başka hiç bişeyi o şehir kadar özlemiyorum sanırım o şehir arkadaşlarınla güzell :KK16:
aynen tatlım söz dinlerim ben en son kendimi güncellememişim 5 dicektim :KK53::KK53: sayı 5 e çıktı ya :KK53::KK53::KK53:
3 doğurcam erken emekli olcam ben :KK53::KK53::KK53:
kız ev şenlensin yaa çok isterim cidden 3 tane durumum iyi olursaaa:nazar:

ahhh eskişehir dimi sivitcann bazen geceleri düşünüyoruz eşimle şimdi şunu yapardık bunu yapardık diye :26: hayatımda başka hiç bişeyi o şehir kadar özlemiyorum sanırım o şehir arkadaşlarınla güzell :KK16:
aynen tatlım söz dinlerim ben en son kendimi güncellememişim 5 dicektim :KK53::KK53: sayı 5 e çıktı ya :KK53::KK53::KK53:

girene kadar işkence gibi gelen girdikten sonra çıkılmak istenilmeyen tek yer duştur :KK9::KK9:

5 miii :KK53: siz çalışmalara şimdiden başlayın anca yetiştirirsiniz :KK9:
beni e.şehr konusunda en iyi sen anlarsın asen ama dediğin gibi arkadaşarla ve öğrenciyken-özgürken güzel..belki aynı şartlarda bursada okusaydım eşimle buraya aşık olurdum...ahh ah bak porsuk da donmuştur şimdi üzerinde koşuyolardır :KK52:

aynen kuzu yaa duş alıp uyumaya bayılıyorumm bi huzur kaplıyor içimi..
bi de nezle olmuşum..burnum akıyor hapşıramadıkça gözlerim akıyor muşmulaya döndü suratım bi çirkinleştim :KK31:

5 miii :KK53: siz çalışmalara şimdiden başlayın anca yetiştirirsiniz :KK9:
beni e.şehr konusunda en iyi sen anlarsın asen ama dediğin gibi arkadaşarla ve öğrenciyken-özgürken güzel..belki aynı şartlarda bursada okusaydım eşimle buraya aşık olurdum...ahh ah bak porsuk da donmuştur şimdi üzerinde koşuyolardır :KK52:

aynen kuzu yaa duş alıp uyumaya bayılıyorumm bi huzur kaplıyor içimi..
bi de nezle olmuşum..burnum akıyor hapşıramadıkça gözlerim akıyor muşmulaya döndü suratım bi çirkinleştim :KK31:

sen çirkin olamazsın tatlışkommm:nazar::nazar: aynen eskişehir ancak esk de yaşayan bilirrr:nazar::nazar::KK16::KK16: ahh ahh:KK14::KK14:
aynen tatlı duşa gir ve uyu ama saçlarını kurut sinüzit olursun :KK25:

sen çirkin olamazsın tatlışkommm:nazar::nazar: aynen eskişehir ancak esk de yaşayan bilirrr:nazar::nazar::KK16::KK16: ahh ahh:KK14::KK14:
aynen tatlı duşa gir ve uyu ama saçlarını kurut sinüzit olursun :KK25:

tamam örtmenimm sütümü de içicem yatmadan öncee :26:

şaka bi yana aynen asenimin dediği gibi duşumu alıyım saçıkımı kurutup uyuyayım..bak ben gedim muhabbet bitti ben gidyim devam edin :KK9:

yarın gürüşürüz iyi geceler herkesciklereee :KK16:

(bu arada asencim asıl benden de sana gelsin :nazar: :nazar: :nazar: tatlı kuzum benimmm..)

yaşasınn prenses yakadı beni :KK52:
hoşbuldum kuzucan..
duşa giricem üşeniyorum :KK31:

bi çırpıda yetiştin kuzu bize :)
çok şükür eşimin maaşı yetiyor..aslında düğün taksitleri olmasa daha rahat olucaz nisanda sıfırlanıyor inş.
yılbaşına kalmıcak gibime geliyorr allah sonumuzu hayır etsin:KK16:

Eşim bozaları koymayı unuttu dedim ama meğer çamaşırlar bitmiş onları asmış bana süpriz olsun diye,bozayı ondan unutmuşşş canımıniçii:101::109:

İyi fikirmiş :)) Dikkat et amann hazır çarpmışken deyip yine birşey olmasın:KK9:

Son düzenleme:
Eşim bozaları koymayı unuttu dedim ama meğer çamaşırlar bitmiş onları asmış bana süpriz olsun diye,bozayı ondan unutmuşşş canımıniçii:101::109:

İyi fikirmiş :)) Dikkat et amann hazır çarpmışken deyip yine birşey olmasın:KK9:

ne güzell bnmkide asar çamaşır ama söylersem :))
yok cnm iççki ile yarmazlık aynı zmnda olmazz

Son düzenleme:
ahhhh ahhhh...Kuzenim telefondan Yeni Türkü'yü dinletiyor..Hayatım boyunca sevdiğim,dinlemekten bıkmadığım,sesine çok çok fazla hayranlık duyduğum tek kişi Derya Köroğlu..Buraya önceki geldiklerinde işten çıkıp koşa koşa gitmiştik eşimle geçen kış :) Bu sefer farklı bir mekana geldi,minişim için gitmemeye karar verdim.Ayakta çok uzun durursam belimin ağrısından bütün geceyi ağlayarak geçirebilirdim ki Allah korusun başka sorunda olabilirdi,sigara flnda çok olur diye göze alamadım.Ama miniğime yazdığım yazıları temize geçireceğim defter imzalanmak üzere gitti :) En küçük hayranı miniğim olsa gerek hep dinliyor benimle :) Telefondanda dinlerken yedim tekmeyi :KK16:

Son düzenleme:
ne güzell bnmkide asar çamaşır ama söylersem :))
yok cnm iççki ile yarmazlık aynı zmnda olmazz

Olsun burun kırın edeceğine söyleyince assın o da güzel :))
Fikrine sevindim,bence de öyle.Babam sağolsun kullanmamda zaten alkol hiç.

kızlar nasıl doğuracaksınız 3 çocuk ya, ben 2. bile tek kalmasın diye yapmayı düşünüyorum ...

ay ne güzel... sen söylemeden çamaşır asması harika vallahi ...

X