ben gelddiimm..ben gitmişim siz gelip kaynatmışınız
alıntılamaya çalıştım bişeyler ama uzun oldu..umarım karışmaz...
ben roman okumayı çok severim..hatta balayında bile bi kitap bitirdim güneşlenirken
ama balayı bittiiii benim kitap işi yalan oldu..tam elime alıyorum çamaşır mak.bitiyor hadi as tam elime alıyorum çay falan okuyamıyorum eskisi gibi
ders kitaplarınıysa kafam almıyor bankanın yükselme sınavı vardı 70 almam lazımdı ama çalışamıyorum kii yattığım yerde okudum 66 aldım vee barajı 60a çektiler çok şanslıyım kiiiii
ayy konu nerden nereye geldi..prensescim sanırım maddi olarak eşin yetebiliyor..boşver çalışma ..ne kadar gelir okadar gider..zaten eviniz de var araba da alıcaksınız daha ne olsun üzme kendini...bebişi büyütürsün..
canım biz e.şehirde okuduk eşimle orda tanıştık 1.sınfta..4 yıl ordaydık..oyüzden ordaki herhangibir sokak bile tarihi eser değerinde bizim için
yoksa minicik bi şehir ama dopdolu ah gençliğimiz ahh
anamm prenses kaçarı yok bu sefer geliyor bebiş
biz de bazen öyle konulardan tartışıyoruz ki..sinir oluyorum o zaman bize....mesela sizin de öyle altı üstü bi kot ama biliyorum tartıma esnasında olay kottan çıkıyo biz de bazen neye tatıştığımızı unuturuz kavga içinde
diğer dizilerinizi izlemiyorum ama aramızda kalsına bayılıyorum..kahkaha atıyorum baze
ayy kuzuların kulaklarımı çınlatmış
asen yasemin bize benziyo sanki leyla biraz
ben d en çok onu severim
ayhh 6 çocuğumuz olursa eşimle ek işe gireriz artık tabii ben tımarhaneye gitmediysem..2 tanecik yeter ..Allah olmayanlara versin
asencik söz diniyor en az 3 çocuk
sen bi öğretmenliğe başla bakalım o sayı 1e iniyor mu hemen gör
ayhh benim eşim de bira içince hemen sızar ben de gıcık olurum o zaman
yoruldum bee yaz yaz bitmedi..biz de annemlerden geldik..1 haftadır görmüyodum özlemişim..çok güldük bu akşam..Allah ağlatmasın amin..