Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr nasılsınız?

canm sen ağırladın misafirleri sıra bana geldi:18: hafta içi yeni komşularım hoşgeldine geliceklermiş.hafta sonuda annemler kayınvalidemler gelicek netcem ben ya off.
eşim nezle oldu sağ olsun banada geçti:2:

geçmiş olsun canım... merak etme güzelce atlatırsın.....

misafirlerimi başarıyla ağırladım :) dün akşam iş çıkışı kayınvalidemlere gittik.saat 11:30 gibi eve geldik vee gece 2ye kadar pasta vb yaptım :KK43: sabah da temizlik yaptım sağolsun annem de yardım etti de yetiştirdik her şeyi...ama çalışırken misafir ağırlamak haftasonu bile alarmla uyanmak çook zor :KK43: neyse bahaneyle dip bucak bi temizlik yaptım yarın gezmeyi hakettim..
bu arada lovegülcüm senin kurabiyeyi yapmaya cesaret edemidm ama sadece eşim ve ben için özel yapıcam :KK66:

eee daha daha nasılsınız?

geçmiş olsun canım... merak etme güzelce atlatırsın.....

saol canm inşallah bakalım.ne yapsam ne hazırlasam diye düşünüyorum.:KK30:

günaydın kızlarr nasılsınız?

canm sen ağırladın misafirleri sıra bana geldi:18: hafta içi yeni komşularım hoşgeldine geliceklermiş.hafta sonuda annemler kayınvalidemler gelicek netcem ben ya off.
eşim nezle oldu sağ olsun banada geçti:2:

Geçmiş olsun canım...

şimdiden kolay gelsin..insan misafir gelmeden telaş yapıyor ama gelip geçiyor..şimdiden temizliğe başlasan gelicekeleri gün pasta-börek yapsan çok rahat yetişir.hem ev temizken annenleri de arada çıkarırsın..ben kıremşanti kurabiyesi yaptım inanılmaz basit..1 paket kremşanti 1 bardak yağ 3 bardak un pişince de üzerine pudra şekeri..içine ceviz koyanlar da var..güzel oluyor...

Geçmiş olsun canım...

şimdiden kolay gelsin..insan misafir gelmeden telaş yapıyor ama gelip geçiyor..şimdiden temizliğe başlasan gelicekeleri gün pasta-börek yapsan çok rahat yetişir.hem ev temizken annenleri de arada çıkarırsın..ben kıremşanti kurabiyesi yaptım inanılmaz basit..1 paket kremşanti 1 bardak yağ 3 bardak un pişince de üzerine pudra şekeri..içine ceviz koyanlar da var..güzel oluyor...

saol canm geçiçek inşallah:2:
öyle yapıyorum temizlik yapıyorum tozlar kaldı sonrada sarma sarcam koycam dolaba.pasta borek de gelmeden yapıcam ama listem hazır deil.:44:

nasılsınız kızlarr, haftasonu bitti.... ben de ayrıldım eşimle... gün geçtikçe birazcık daha zorlanıyor, allahtan haftaya rapor alıcam, bir 10 gün beraber olacağız :KK16: çalıştığım okul çok yoruyor beni ya, çok sinirleniyorum ... bugün ağlama noktasına geldim, dayan dedim içimden... geçecek... tayinimin nolur çıksın diyorum artık....
gelelim hafta sonuna: cuma günü tam bir temizlik günüydü benim için, her yerde halının havları, tozlar... sabahtan akşama kadar temizlik... akşamda hadi dedim, eşime güzel bir sofra hazırlayayım.... yemeğe giriştim, neyse yemek bitti ama belim çatlıyordu... neyseki eşim hadi sen dinlen ben masayı toplarım dedi... ertesi gün kayınvaldeme gittik, bize gelmelerini bir hafta daha erteledim :KK34: ama kaçış yok :KK53: pazar günü tekrar ufak bir temizlik yaptık, eşim alt tarafı süpürge tuttu ama çok söylendi... niye temizlik yapıyormuymuş,ev zaten temizmiş falan filan... neyse öğleden sonra gezmeye çıktık birazcık... kayınvaldem aradı pazar günü: eee kızım evde oturmayın, gezin... içimden sana soracaktım zaten gezip gezmeyeceğimi dedim... böyle demesine çok kızıyorum... hani yönlendirme istekleri hiiç bitmiyor....
pazar günü şu meşhur yemek sitesinde yer alan meşhur imam sarığı nı ve çıtır böreği yaptım... acemilikten olsa gerek baya uzun sürdü yapması :KK1:

saol canm geçiçek inşallah:2:
öyle yapıyorum temizlik yapıyorum tozlar kaldı sonrada sarma sarcam koycam dolaba.pasta borek de gelmeden yapıcam ama listem hazır deil.:44:

canım 3-4 çeşit yapsan yeter, liste falan... açıkbüfe tarzı bişiler mi yapmayı düşünüyorsun :44: böreği yufkadan yapacaksan bir gün öncesinden hazırlanıp yapılanlardan tercih edebilirsin... hani misafirin geleceği gün fırına vermesi kalır, keki , kurabiyeyi yaparken zaten pişer o. zamandan tasarruf :KK53:

Geçmiş olsun canım...

içine başka şeker koymuyormusun cnm, çok basitmiş, deneyecem yarın... annemin günü var, benden medet umuyor :KK37:bende bu aralar acayip pasta börek yapma isteği duyuyorum... ah bir de kilo almasam....

içine başka şeker koymuyormusun cnm, çok basitmiş, deneyecem yarın... annemin günü var, benden medet umuyor :KK37:bende bu aralar acayip pasta börek yapma isteği duyuyorum... ah bir de kilo almasam....

yok canım başka şeker koymuyorsun..üzerine pudra şekeri döküyorsun ya tat veriyor...bu arada senin branşın ne?eşim de öğretmendi geldi yanıma ki bu sene kimse madur olmadı herkesi iyi-kötü yere de olsa gönderdiler eşinin yanına sen de hiç merak etme şubatta kavuşursunuz :)

yok canım başka şeker koymuyorsun..üzerine pudra şekeri döküyorsun ya tat veriyor...bu arada senin branşın ne?eşim de öğretmendi geldi yanıma ki bu sene kimse madur olmadı herkesi iyi-kötü yere de olsa gönderdiler eşinin yanına sen de hiç merak etme şubatta kavuşursunuz :)
Branşım matematik , söZde beni de sevgili devletimiz mağdur etmeden atadı, ama taaaa 4 saatlik uzak bir ilçeye.... Ki ben şu an şehirlerarası 3 saat uzaklıktayım...illa aynı il olsun diye atama yaparsa olacağı buydu....benim gibi olan binlerce kişi var... Şubat'ta da il içi ve il dışını açarsa işim gene çok zor....

Branşım matematik , söZde beni de sevgili devletimiz mağdur etmeden atadı, ama taaaa 4 saatlik uzak bir ilçeye.... Ki ben şu an şehirlerarası 3 saat uzaklıktayım...illa aynı il olsun diye atama yaparsa olacağı buydu....benim gibi olan binlerce kişi var... Şubat'ta da il içi ve il dışını açarsa işim gene çok zor....

şaka gibi yaaa ..şubat tatilinde inşallah gelirsin eşinin yanına...yine de yakınsınız her hafta sonu görüşebiliyorsunuz..bizim bi arkadaşın eşi mardinde kendi istanbulda....bir çok kişi eşinin yanına geldiği için şubatta olur gibime geliyor..çok pozitifim bugün sana da gönderdim biraz enerji :))

şaka gibi yaaa ..şubat tatilinde inşallah gelirsin eşinin yanına...yine de yakınsınız her hafta sonu görüşebiliyorsunuz..bizim bi arkadaşın eşi mardinde kendi istanbulda....bir çok kişi eşinin yanına geldiği için şubatta olur gibime geliyor..çok pozitifim bugün sana da gönderdim biraz enerji :))

cidden çok pozitifsin, her zaman mı böylesin yoksa bugüne has bir şey mi....

merhaba yeni geliniklerr :KK76: bende 24 ağustosta evlendim ama bu topici görmem çok geç oldu buna çok üzüldümm :KK25: ama neyse ben şuan çalışmıyorum evdeyim ama hiç ev işi yapmak istemiyorum bi yeri kirli görüüncede bana sinir geliyo :KK70: ayarı tutturamadımm:KK52:

merhaba yeni geliniklerr :KK76: bende 24 ağustosta evlendim ama bu topici görmem çok geç oldu buna çok üzüldümm :KK25: ama neyse ben şuan çalışmıyorum evdeyim ama hiç ev işi yapmak istemiyorum bi yeri kirli görüüncede bana sinir geliyo :KK70: ayarı tutturamadımm:KK52:

aramsıza hoşgeldin :KK42: 1hafta aramız var bnde aynı durumda sayırılırm senınle ama ew işi konusunda değil.bekarken de ben yapardım temizlik yemk vs.o yuzden alısığım. şuan daha rahatım.kafama gore yepıyorum. yemek yapmak istemediğimde kv. yada annemlere gidelim diyorum :KK9: temizliği de haftada 1 yada 2 kez yapıyorum.:KK17:

merhaba merhaba merhaba :)) tezecik gelincikler bende 25 ağustosta evlendim 2 aylık 12 gnlk :))) yeni gördüm bende burasını geç mi kldım:44:

aramsıza hoşgeldin :KK42: 1hafta aramız var bnde aynı durumda sayırılırm senınle ama ew işi konusunda değil.bekarken de ben yapardım temizlik yemk vs.o yuzden alısığım. şuan daha rahatım.kafama gore yepıyorum. yemek yapmak istemediğimde kv. yada annemlere gidelim diyorum :KK9: temizliği de haftada 1 yada 2 kez yapıyorum.:KK17:
hoşbuldum tatlımm:)
ben evlenmeden pek karışmazdım ev şlerinede yemeğede canım isterse yapardım sanırım braz rahattım:KK53: rahat batmış :KK23: neyse benim kv biaz titiz sanırım ondan dolayı evhamlanıyorum ben her gün nerdeyse süpürge açıyorum :KK23: eşimde annesinde öyle yetişiği için etrafı inceler :KK19: :18:yavaş yavaş alışcam galiba öf pöf demeden temizliğe :KK30:

Son düzenleme:
X