Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bende çok seviyorum elbecerisi gerektiren şeylerle uğraşmayı ama öğrenciyken çok yapardım. işe başlayaınca bıraktım onlarıda :KK43: en çok resim yapmayı ve takı yapmayı severdim :)

Çalışırken herşey rafa kalkıyor :) Ama çalışmakta ayrı bir güzel yahu:KK9:

valla hayalimi anlatı plojovic..bir yudum da benim için iç salepten:KK53:

ne güzel el becerilerin var..ben çöp adam çizemem :KK31:

bitince paylaş yaptıklarının fotolarını...ben de kıskanayım :KK52:

Tamam kıskandırırım,sen evde oturursan sana da yaptırırım merak etme :KK9: Salep bitti yarın ki senin için :KK9: Ben yemeğimi yapayım benim uzun oturma yavaş yavaş yatmaya dönüşmeden:KK9:

Hemserim sen hamaratmssin baya ben becerikszm elisi konusunda bide usengecimdr sanirim bilmedgmdrn:) bendr disariya karsi kusburnu iciyorim ohhh

Ohh afiyet olsuun :) Vardır seninde hamarat olduğun şeyler denememişsindir belki :) Yıllarca kadınlar dantel öreceklerine farklı şeyler yapsalar ne ressamlar çıkardı acaba:KK9: Sinir oluyorum dantellere,oyalara :KK9:

Ohh afiyet olsuun :) Vardır seninde hamarat olduğun şeyler denememişsindir belki :) Yıllarca kadınlar dantel öreceklerine farklı şeyler yapsalar ne ressamlar çıkardı acaba:KK9: Sinir oluyorum dantellere,oyalara :KK9:
Ya bilmemki hic el becerim yoktur ya oyle dantelden falanda anlamam zaten annem ceyizime bissuru koudu hepsi dolapta kullanmyrm bile
aa ne güzel müjde verdin nenacım..
babam havala uçuyodur şimdi..
akşama da onlardayız iyi keyfi yerinde olucak :KK52:
evey switos bnde havalara uctum kesin galip gelmemiz lazmdi son 5dkka kala attik iyi oldu

canlarım bu akşam annemlerdeyiz..
buraya uğrayamayabilirim :KK14:
eve gelince yazmaya çalışıcam ama kociş bozuluyor hep sizle olunca :KK50:
öptüm hepinizi tekerr tekerr :KK54:

canlarım bu akşam annemlerdeyiz..
buraya uğrayamayabilirim :KK14:
eve gelince yazmaya çalışıcam ama kociş bozuluyor hep sizle olunca :KK50:
öptüm hepinizi tekerr tekerr :KK54:

Tmm afyet olsun size kocisler hakli sanirim bnmkide arada laf edio ama napim o da her aksam calismaya evde devam edio yazismalari eve brakio bide surekli ameikayi cini falan ario 2saat knusuo bnde yalnz kaliom

benim kocam da gecikti bu akşam, bitmemiş işleriii....

benim de hiç el becerim yoktur. bi örgü severim, onda da bazı arkadaşlarım kendileri model falan çıkarır hiç işim olmaz, biri bana burdan kol kes falan dicek de yapcam :))))

ne nananaaaaa..... senin nicki her gördüğümde böle diyom ya ben:KK16:

benim de 4 yıl olucak nerdeyse..
iyi tazminat alırım aslında ama daha iyi bi iş bulamam :KK50:
ben halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunuyum bizim sektör istanbulda..ki eşim zaten reklam işinde falan çalıştırmaz beni:KK31:gece yarılarına kadar çalışıyorlar..o yüzden mecbur çalışıyorum..kpss ye hazırlanıım diyorum ama kitap zor okuyorum:KK31:
napalım kaderimse çekerim :KK9:
1 sene dişimi sıkıp doğum iznimi bekliyim...sonra yine sıkılınca 2.yi yapar nefes alırım:KK1: 10 senem dolmuş olur alışırım heralde ..
ne uzun planlar yaptım bee :KK52:

Hahah cok guldum planin detayina bakarmsn:)iyi bolum okumusua zor bo sektor bankacilik idir gris cikisin tatilin her seyn belli

nerden başlasamm bugun giremedim kv.ler annem geldi az önce gittiler geçmişi okudum sadece iş konuşulmuş bugun...

ama burda tek işsiz olan benim ...yada atama beklemeyen...şikayet etmeyin kızlar halinize şükredin...herkez ya memur ya memur gibi işte çalışıyor..bnim öyle bi imkanım olsa hiç şikayet etmem kiii şu an bile halime şükrediyorum...dışarda kar var ve bnm bi ewim sıcacık yemeğim var.

eminim ki sende kpss gir fln diceksiniz ama sweat gibi bnde kitap okumayı sevmiyorum...ztn tek başıma kazanamam.dershane fln olmadan orayada gitsemm önce para lazm sonra alt yapı :KK53: okul hayatımda sadece 6-7-8-9.yıllarda ders gördm diğerleri hep meslek dersiydi...

ne yazdım ne anlattm bilmiorum umarım anlamışsınızdırr...hala regl olmadım iş demeyinnn alın maaşınızı durun durduğunuz yerdeee:110::95:

benim kocam da gecikti bu akşam, bitmemiş işleriii....

benim de hiç el becerim yoktur. bi örgü severim, onda da bazı arkadaşlarım kendileri model falan çıkarır hiç işim olmaz, biri bana burdan kol kes falan dicek de yapcam :))))

ne nananaaaaa..... senin nicki her gördüğümde böle diyom ya ben:KK16:
Hahaha vaja condios nenanana na nannaaaaa cocukken cok dinlerdm o sarkiyi
nerden başlasamm bugun giremedim kv.ler annem geldi az önce gittiler geçmişi okudum sadece iş konuşulmuş bugun...

ama burda tek işsiz olan benim ...yada atama beklemeyen...şikayet etmeyin kızlar halinize şükredin...herkez ya memur ya memur gibi işte çalışıyor..bnim öyle bi imkanım olsa hiç şikayet etmem kiii şu an bile halime şükrediyorum...dışarda kar var ve bnm bi ewim sıcacık yemeğim var.

eminim ki sende kpss gir fln diceksiniz ama sweat gibi bnde kitap okumayı sevmiyorum...ztn tek başıma kazanamam.dershane fln olmadan orayada gitsemm önce para lazm sonra alt yapı :KK53: okul hayatımda sadece 6-7-8-9.yıllarda ders gördm diğerleri hep meslek dersiydi...

ne yazdım ne anlattm bilmiorum umarım anlamışsınızdırr...hala regl olmadım iş demeyinnn alın maaşınızı durun durduğunuz yerdeee:110::95:
Bnde hc sevmem ders kitabi okumayi roman falan cok severm sik sikta okurim ama ders kitabi hc sevmem onumzdeki sene kpss denicem kocam kitaplarmida aldi arada acip bakiom bsy anlamayrm kapatiorm kociste soruo dersler ne alemde die eh iste diom heheh sende bndemsin kuzum. Smdilik bnde evimdeym sicacik sicacik ohhh sende haline sukret kuzim sikma canini bnde regl olcam galiba hcte takip etmem tarhi ama artk edicem gergn oluyorum bide tatli krizine griom kuzu ya

ben öğle yemeğimi yedim sen kahvaltıdan bahsediyorsun asen ya :KK43: neyse afiyet olsun.
tatlışım napim kalkamıyoruz :// siz çalıştığınız için erken kalkıyosunuzbence çalışmanın en güzel yanı da bi düzeni olması insanın :KK16:

günaydın sana asencim :KK16:

bu gün de ben burdayım kimse yok :KK50:

neyse sen biraz sosyalleş kendine gel kuzucum..
iyi eğlenceler..
geldim tatlış ama sen yoksun :KK43:

oo ben unuturm valla nicknameler daha kolay hic kafami karistrmayayim kafiyeye bak sen:)

Ya romantik mi kocam bilmyrm guzelvsozler soyler ne blim bn romantik seyler hazrladgmda eslik eder keyf kacrmazda ole cicek almaz daha da hc almadi topige ilk geldgnde bundan muzdariptim demirbaslar bilir:))

Saol kuzus :)))

Kadinlar erkeklere gore daha duygusal ve romantik ayrica detaycyiz her sey 4/4luk olsun osteriz

:))evet evet nena sordu
kızlar merhaba
ben de 9 aylık evliyim ama çok mutsuzum... 9 aydır sürekli kavga ediyoruz annesi sürekli hayatımızın içinde ben çıkarmaya çalıştıkça kendisi inatla içine girmeye çalışıyor.... eşim sürekli içki içmeye başladı bana saygı duymamaya başladı sürekli bağırışlar çağırışlar... artık ne benim ona ne de onun bana saygısı kaldı ama gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum... gruba biraz kötü bir giriş yaptım galiba ama bunları birileriyle paylaşmam ve fikir almam gerekiyordu ve bunun en doğru adresinin burası olduğunu düşünüyorum... kızlar kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama görüş ve canim oncelikle hg , yorum yapariz ama sana ne derece fikir olur bilemem bnm dogrularima gore sevgi saygi hadi sevgiyihectm saygi yoksa o iliski bnm acimdan btmistr heleki alkole baslamissa affedemem ailen desyekse annene kulak ver derim cunku ilerde cocuk olur vs hayatn dahada zorlasir sonra keskelere basvirursun keske dememk icin biraz daha dusun derim esin ayaklarna kapanio vs bunlar onemli deil onemli olan tekrarlayip tekrarlamamasi uzucu bir durum allah yardmcin olsun hayatim

He kocam cok romantik evdeki yapma cicekten alip koymus bide para vererek alaydo iidi :))

kız olsun onu akıl etmiş en azından:KK1: benimki totoyu kaldırıp asla bişi yapmaz 4 aya yakındır evliyiz ve evdeyiz bi kere o da benim zorumla kahvaltı hazırladı :KK43:
topla demezsem toplamaz yada bahanesi vardır :2::KK25:

Bende işte çıkkmadan ahh evde olsam diyordum.Balayından sonra hemen işe başlayınca evin tadını hiç çıkaramamıştım.Sonra bebeğe karar verince çıktım şartlar yoğundu ve kışı orada geçiremezdim.Şimdi eskiye döndüm karakalem yağlıboya çok seviyorum,el becerilerim fazla çok şükür şuan ay sonu için bir düğüne elbisemi ve kışlık kabanımı dikiyorum,paylaşırım bitince :) Sonra da keçe kumaş karışımı birsürü şey yapacam bebek takı yastığı kapı süsü vs vs hazırlıklar başlayacak :) Şimdi salep elimde dışarıda kar camın önüne puf'a uzun oturmuş bi sizin yazdıklarınıza bi annelerin yazdığı topiğe bakıyorum :) :KK9:

yavrummm bitirince paylaaaş:KK52::KK52: çok merak ettimki beeeen:KK52::KK52:
keşke3 bende yapabilsem :KK31::KK31:

Hahaha vaja condios nenanana na nannaaaaa cocukken cok dinlerdm o sarkiyi

Bnde hc sevmem ders kitabi okumayi roman falan cok severm sik sikta okurim ama ders kitabi hc sevmem onumzdeki sene kpss denicem kocam kitaplarmida aldi arada acip bakiom bsy anlamayrm kapatiorm kociste soruo dersler ne alemde die eh iste diom heheh sende bndemsin kuzum. Smdilik bnde evimdeym sicacik sicacik ohhh sende haline sukret kuzim sikma canini bnde regl olcam galiba hcte takip etmem tarhi ama artk edicem gergn oluyorum bide tatli krizine griom kuzu ya

bn roman bile sevmiyorm istiyorm ama en fazla 20syfa okurm...
bn yıllardır işaretlerim tele XxXx :) artık XyXy de işaretlicem:KK23: sonraaa:KK49:olmayayım :))

Son düzenleme:
boluda yine okullar tatil maşallah kızlar yaa 3 gündür okull yok resmen :KK1: beauty tatlım keşke senin orda olsaymışşş:KK50: eşinin yanına giderdinnn

valla burda çok kar yo malesef... okulların tatil olması çooook zooorr :KK50:

beutycim hoşgeldin..ihmal ettin bizi bikaç gündür :KK31:
tatil yok mu oralarda kaç kocişinin yanına :KK53:

yok malesef bu hafta tatil... bende gitmeyeceğim büyük ihtimal bu hafta sonu, haftaya çarşamba rapor alıp gidicem... kızlar ya benim misafir odası oturma grubumun koltuklarından bir tanesi tüylendi gibi... yarısını silmiştim bir de...onun için istikbldn exper çağırdık, bakalım ne dicekler.... üstelik sadece suyla sildim :KK50: keşke dokunmasaydım....

asencim tuhafım gerçekten...istiyorum bi bebişim olsun ama çok erken..daha yeni toparlıyoruz maddi durumumuzu..daha öncede yazdım ya gezip dolaşıcak çok yer var..şubat tatilinde e.şehire kaçıcaz hadi gelin :KK52: ama hamile kalırsam bütün herşeyim kısıtlanıcak..bi de çevremde herkes başlıcak daha yeni evlendin bekleyemedinmi falan..en azından arkamdan söylenicek bunlar ki bu huyumdan nefret ederim ama çok etkileniyorum ben çevremden :KK50:

ayhh eğer hamile değilsem boşuna meşgul ettim sizii..

eşim gezelim demişti hep eskişehiri de ben gezilcek neresi var diyorum hep :KK9:
Dun gsnin juventus maci iptal olmustu simdi basladi kizlar oturdum heyecanli bi sekilde isliyorum kocis izleyemedi cok uzulcek

biz okulda izledik, çok komikti, öğrenciler de çok ısrar ettiler izlemek için ama bir kısmına izin verebildik işte...

yıl başında kocam 10 gün ewdee:KK24::118:
Ooooo supper haber tatliiimm :))))
valla burda çok kar yo malesef... okulların tatil olması çooook zooorr :KK50:

yok malesef bu hafta tatil... bende gitmeyeceğim büyük ihtimal bu hafta sonu, haftaya çarşamba rapor alıp gidicem... kızlar ya benim misafir odası oturma grubumun koltuklarından bir tanesi tüylendi gibi... yarısını silmiştim bir de...onun için istikbldn exper çağırdık, bakalım ne dicekler.... üstelik sadece suyla sildim :KK50: keşke dokunmasaydım....

eşim gezelim demişti hep eskişehiri de ben gezilcek neresi var diyorum hep :KK9:

biz okulda izledik, çok komikti, öğrenciler de çok ısrar ettiler izlemek için ama bir kısmına izin verebildik işte...

Hangi ildeydin tatlimmm sen :KK66:

Bir yandan okumaya çalışıyorum,bir yandan Vicdan izliyorum asıl amacım Merhamet ama vicdan piyango merak ettim yeni diye :)) Bir tek Merhameti izlerim ben dizi olarak onda da gün takip edemiyorum ben ayy bugün dizim var diyemedim hiç bazen böyle denk geliyorum :))))

Ya bilmemki hic el becerim yoktur ya oyle dantelden falanda anlamam zaten annem ceyizime bissuru koudu hepsi dolapta kullanmyrm bile

Aman dantel mantel yapma zaten :KK9: İşe başlayana kadar kursa fln gidebilirsin aslında :KK28: istediğini seçersin.

yavrummm bitirince paylaaaş:KK52::KK52: çok merak ettimki beeeen:KK52::KK52:
keşke3 bende yapabilsem :KK31::KK31:

Hepiciiiiini paylaşacaam sizinlede :KK34:

Son düzenleme:
Bir yandan okumaya çalışıyorum,bir yandan Vicdan izliyorum asıl amacım Merhamet ama vicdan piyango merak ettim yeni diye :)) Bir tek Merhameti izlerim ben dizi olarak onda da gün takip edemiyorum ben ayy bugün dizim var diyemedim hiç bazen böyle denk geliyorum :))))

Aman dantel mantel yapma zaten :KK9: İşe başlayana kadar kursa fln gidebilirsin aslında :KK28: istediğini seçersin.

Zevklerimiz tutuyoo yavrutoo bende vicdan izliyorum ve favorim merhamet :)))

yap yapp bnde keçeden bardak altlığı yapmıştım..keçelerim kaldı..belki bnde yaparm seninkilerdn :KK52:

Son düzenleme:
X