- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.461
ne güzel , birbirinize kavuşturmuş sizi arkadaşın
aynen öyle cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel , birbirinize kavuşturmuş sizi arkadaşın
sivitçik geldiiiii
tabumuzu oynadık-kızlara erkler oyandık tabiki de biz kazandık -
onlar gitti ortalığı toparlayıp size koştum..
bi geçmişe bbakayım..bu arada karı izliyorum çok güzel yaaaa ...
gerçi yarın karda işe gitmekhiç de güzel olmıcak sadece izleyeydik iyiyidi
sivitçik geldiiiii
tabumuzu oynadık-kızlara erkler oyandık tabiki de biz kazandık -
onlar gitti ortalığı toparlayıp size koştum..
bi geçmişe bbakayım..bu arada karı izliyorum çok güzel yaaaa ...
gerçi yarın karda işe gitmekhiç de güzel olmıcak sadece izleyeydik iyiyidi
depresyona giriyorum tatlışlar ben yaa :26: acaip içim sıkılıyo evde sıkılıyoru baska yerde sıkılıyorum napcam bbilmem
kk beni acayip sinir ediyor ya, zaten cepten girmek çok sıkıntılı bir durum... bir de değişik bir alıntılama yaptım yukarıda nasıl oldu bilmiyorum, neyse...
yaa bn istiyorum aslında ama daha 3 aylık ewliyimm..hemen hamile kalanlar neden biraz tadını cıkarmıyor gezsın tozsun bn hemen yapmam diyordum...yaniii hem istiyorum hem istemiyorum...bni düşündüren bn diğer adet günüm gelene kdr hep korundm nsl olabılır:26:
hoşgeldinnn... yarn sabh beraber tes yapcz
kuzucum bence boşluğun ve belirsizliğin verdiği depresyon senin yaşadığın gerçi depresyon da denmez de..
ben de mezun olduğumda bankaya girene kadar her gün ağladım nolcam ben diye
şimdi de her gün ağlıyorum niye bu bankaya girdim diye
şaka bi yana tadını çıkar bugünlerinin şubatta minimini birlerle uğraşıcaksın örtmenimmm
beutycim hoşgeldin..ihmal ettin bizi bikaç gündür
tatil yok mu oralarda kaç kocişinin yanına
ayprenses yazdığın her cümleye imzamı atarımmm
anamm sen de mi yapıcan..bence senin düşük ihtimal kuzu..zaten gecikmiştiki senin..
ya ben ne yapayım :18:
eşime test al dedim..iş çıkışı yemekten sonra eczanelere yetişemeyiz diye..gitmiş bi tanecik almış cimri koca
şimdi şeytan dürtüyo ama sabahı beklicem garanti olsun bi geçersiz testi daha kaldıramam..benim kocişin de geçersiz test yorumuna bakarmısın?bebek olmuşmak üzere ama bi ekşın daha bekliyormuş gel şu işi tamamlayalım diyor
gıcık kocaaa
ayy bsanırım tatlım inşallah bi an önce atlatıırımkuzucum bence boşluğun ve belirsizliğin verdiği depresyon senin yaşadığın gerçi depresyon da denmez de..
ben de mezun olduğumda bankaya girene kadar her gün ağladım nolcam ben diye
şimdi de her gün ağlıyorum niye bu bankaya girdim diye
şaka bi yana tadını çıkar bugünlerinin şubatta minimini birlerle uğraşıcaksın örtmenimmm
beutycim hoşgeldin..ihmal ettin bizi bikaç gündür
tatil yok mu oralarda kaç kocişinin yanına
ayprenses yazdığın her cümleye imzamı atarımmm
anamm sen de mi yapıcan..bence senin düşük ihtimal kuzu..zaten gecikmiştiki senin..
ya ben ne yapayım :18:
eşime test al dedim..iş çıkışı yemekten sonra eczanelere yetişemeyiz diye..gitmiş bi tanecik almış cimri koca
şimdi şeytan dürtüyo ama sabahı beklicem garanti olsun bi geçersiz testi daha kaldıramam..benim kocişin de geçersiz test yorumuna bakarmısın?bebek olmuşmak üzere ama bi ekşın daha bekliyormuş gel şu işi tamamlayalım diyor
gıcık kocaaa
inş.dediğin gibidir ama sanmıyorm içimde bi tedirginlik var bnde sabh erkenden göndercem eczanye alsn test
senin neden geçersiz anlamadm son kullanma tarihlerimi var acep :)
ayy bsanırım tatlım inşallah bi an önce atlatıırım
işe girmek deeert çalışmak dertt evdeoturmak ayrı dert ben anlamdım bu işiii
ben de hiç anlamadım asentoşum...keşke isteyince gidiceğimiz bi işimiz olsaa..
ama senin güzel olucak..yarım güncük..sonra eve geliceksin oohh misss
benim en yakın arkadaşım öğretmen bazen ben öğle tatilinde beni arar sivit 1 saat önce eve geldim canım sıkılıyor der..ben de küfretmemi istemiosan kapa derim valla küfür gibi..benim yarım kadar çalışıp aynı maaşıı alıyo yaa
farklı 2 eczaneden aldım belki bozukluk var diye ama nedeni bence şimdi açık yazıyorum...test yapmadan yarım saat önce zaten wc mi yapmıştım ben testleri yaparken gerçek idrar değildi bence suyla yaptığını düşün..ben öyle yorumladım ama yarın sabah görücez:18: hatta gece uyanrsam o zman bile yapabilirim ..
prenses yaa yanı tedirginlik bende de var :18:
haziranda mezun oldum...hep bankalara başvudum akıl yok kii..bi de eşim o zaman sevgilim olan şahıs özelde çalıştırmam seni dedi yicekler ya patronlar beni...kasımda bankanın yazılı sınavına girdim martt mülakat nisanda başladım..yani 10ay sonra falan..ama o belirsizlik yedi bitirdi beni..nisanda başılcağım belli olsa keyifle bekliyim ama ya olmasaydı sil baştan iş başvuruları falanüzülme yavrutomm sen mezun olduktan ne kadar süre sonra başladın işeee
hmm olabilir.peki başka belirtiler varmı yoksa sadece gecikmemi
belki yanılırım amaiçimden bi ses ikinizinde hamile olmadığını söylüyo
haziranda mezun oldum...hep bankalara başvudum akıl yok kii..bi de eşim o zaman sevgilim olan şahıs özelde çalıştırmam seni dedi yicekler ya patronlar beni...kasımda bankanın yazılı sınavına girdim martt mülakat nisanda başladım..yani 10ay sonra falan..ama o belirsizlik yedi bitirdi beni..nisanda başılcağım belli olsa keyifle bekliyim ama ya olmasaydı sil baştan iş başvuruları falan
bi de sana da atandın mı diye soruyolardır bana da iş buldun mu diye soruyordu herkes ben de tabi zır zır ağlama odundaydım neyse 4 sene olcak nerdeyse başlıyalı kaldı 25 sene falan emekliliğe
şimdi prensescim artık özel falan kalmadı aramızda.."g.üslerim şişmişti geçen hafta acıyodu falan normalde şişkimlikten 1 hafta sonra hemen gelmesi lazım..ama şimdi acımıyor geçen haftaki kadar ama gelmedi de..bi de bazen başım dönüyor ama psikolojik olabilir..sen de durumlar nasıl?
asennnnn
sustur o sesiii
belki yanılırım amaiçimden bi ses ikinizinde hamile olmadığını söylüyo
haziranda mezun oldum...hep bankalara başvudum akıl yok kii..bi de eşim o zaman sevgilim olan şahıs özelde çalıştırmam seni dedi yicekler ya patronlar beni...kasımda bankanın yazılı sınavına girdim martt mülakat nisanda başladım..yani 10ay sonra falan..ama o belirsizlik yedi bitirdi beni..nisanda başılcağım belli olsa keyifle bekliyim ama ya olmasaydı sil baştan iş başvuruları falan
bi de sana da atandın mı diye soruyolardır bana da iş buldun mu diye soruyordu herkes ben de tabi zır zır ağlama odundaydım neyse 4 sene olcak nerdeyse başlıyalı kaldı 25 sene falan emekliliğe
şimdi prensescim artık özel falan kalmadı aramızda.."g.üslerim şişmişti geçen hafta acıyodu falan normalde şişkimlikten 1 hafta sonra hemen gelmesi lazım..ama şimdi acımıyor geçen haftaki kadar ama gelmedi de..bi de bazen başım dönüyor ama psikolojik olabilir..sen de durumlar nasıl?
hamile mi kalmak istiyodun tatlım yanlış mı bişi dedimm:44::44:
inş o ses bnm için doğru söylüyordurr...
bnm sankii sadece gguslermde şiişlik var gibi ama acıma fln yok.bugun de karnm ağrıyo üsttüm sanırm sabh lv giderken bnde gelir diye saat başı gidiyorm ama yoook yarn mutlaka sonucu yazz öğlene kdr bnde eğer ağlma krizine girmezsem yazıcamm