Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
depresyona giriyorum tatlışlar ben yaa :26: acaip içim sıkılıyo evde sıkılıyoru baska yerde sıkılıyorum napcam bbilmem :KK50:
Oku 3ihlas1fatiha kendine niyetle sacma sacma knusma ne depresyonuymus sadece uzin zmndr evdesn ve sikilman cok normal yavrum
hamilelikle ilgli diyorum kiii regl gününden 2hafta sonra mı başlar yoksa regl günündemi???
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hamilelik-takvimi yazıyoo ama kafam karıştıı hamişlerr nerdeee

Valla bn cok cahilim bu knularda hic anlamamki yorum yapayim:KK43:

Oku 3ihlas1fatiha kendine niyetle sacma sacma knusma ne depresyonuymus sadece uzin zmndr evdesn ve sikilman cok normal yavrum

Valla bn cok cahilim bu knularda hic anlamamki yorum yapayim:KK43:

heralde onun için bu kadar sıkıldım tatlım valla içim geçti haa :26::KK25:

quote_icon.png
sweatfebruary27 kullanıcısından alıntı
benim kocişe anlattım senin yoğurt deneyimini..bizimki yoğurt gurmesi olaraktan sana tavsiyeleri varmış :KK9:
nasıl yaptın bilmiyorum ama tatlışım benplimkinin kvden öğrendiği kadarıyla sulu olmaması için en az 2 gün beklemesi gerekiyormuş bi de plastik kaplarda camlara göre daha güzel oluyor diyor bi de kalın plastik olcakmış :KK9:
aa ben yoğurdu kocaya yaptırıyım benden daha çok vakıf konuya :KK1:

2 gün falan beklemiyor benim bildiğim ya, annem hemen 4-5 saatte yapıyor, hatta bana da öğretecek... eşim çok seviyor yoğurdu... ben yapamıyorum ama hiç denemedim...eşim çok kızıyor hiç denemiyorsun diyerek :KK9: ama öğrenmeliyiz, çünkü ilerde bebişimiz olunca yoğurt mayalamamız gerekiyor, günlük sütten... kardeşim çok zorlanmıştı başta...

quote_icon.png
do_major kullanıcısından alıntı
ahh kıyamammm çok mu korktun sen Nenacık :KK43: valla ben uyumuşum sabaha kadar. bende bazen senin gibi kına gecesi ve düğüne gelmeyenleri düşününce sinir oluyorum :KK50: aslında düğünde kınada çok kalabalıktı ama ben o kalabalığı değil gerçekten sevdiklerimi yanımda görmek isterdim. mesela ünideki arkadaşlarım gelmedi diye çok üzülmüştüm :KK43:

benim lisedeki ve ünideki yakın olduğum 7 arkadaşım gelmişti... hatta hiç beklemediğim bir arkadaşımı görmüştüm, çok sevinmiştim... ama kesin gelir dediğim , hep ünide okurken ben hepinizin düğününe gelicem dediğimiz kişi kimsenin düğününe gitmedi... bir de benim düğünüm ankarada yapıldı, kendisi de ankara da yaşıyor, gelmedi işte...diğer arkadaşlarım hep farklı illerden gelmişlerdi... hyr düğünüm yemekliydi, kişi rezervasyonu için, herkesi tek tek arayıp soruyordum... gelicem dediği halde gelmedi:KK47:çok sinir oluyorum, boşu boşuna ben onun ücretini ödüyorum... hani o gün acil işi çıkar anlarım, ama keyfiyetten gelicem dediği halde gelmeyenlere çok kızıyorum... düğünümde rahat 150 kişilik yer boştu... baya zarardaydık yani...

quote_icon.png
do_major kullanıcısından alıntı
kızlarr yılbaşında ne gibi planlarınız var?
eşinize ne hediye alacaksınız ya da alacak mısınız?

benim doğumgünüm ama genede alırım eşime bir şeyler... kıyafet alırım büyük ihtimalle...

quote_icon.png
NeNa87 kullanıcısından alıntı
majorcum ben yeni yilda hediye almicam esim bana alirmi bilemiyorum esimin 6ocakta dogum gunu ona onumzdeki hafta profesyonel foto mak alicam bayada bi tuzlu yil sonuna dogru daha inmesni bekliyorum heralde onumzdeki hafta soni alicm onu ona o sebeple yeni yila progrm yapmadm ve hedoyede alamicam ama cok sik bir sofra hazirlicam hindi sarap vs aldm gecen gun hos bir sofra surprizi yapicam ona,zaten dogm gunundede yine evde basbasayiz ama yine ozel surproz yapicam yatak odasni ciceklerle falan suslicem:)))falan filan sen bsy alickmsn enisteye

bende eşimin doğum gününde foto makinası alıcam, alınca söylermisin bana canım, daha marta kadar bekleyebilirim ben... eşimin vardı ama geçen yaz, bir restorantta unuttu, geri de bulamadık makinayı, çok istiyor, doğum gününde söz verdim alacağım diyerek....yılbaşı tam benim doğumgünüm,eşim çiçeklerle süslesin benim doğum günüm dicem ama aklına gelir mi bilmem , muhtemelen ben güzel bir sofra hazırlarım... dışarı çıkalım desek de, yılbaşında hem çok gürültülü, hem de çok pahalı oluyor... sıkış tepiş oturuyorsun, sevmiyorum...

quote_icon.png
NeNa87 kullanıcısından alıntı
Kizlar esim kizartmayo cok sevio karisik kizartma yapiorum kendi evmde ilk defa butun mutfagm yag oldu iste bu yuzden sevmiom yapmai ya offf

ben de kızartmadan sonra o temizliği hiç sevmiyorum... her tarafa yağ sıçrıyor... ama asıl komedi , benim eşim geçenlerde bir balık kızarttı... resmen ocağın üstüne yağ döktü... tamam yanlışlıkla ama insan dikkat eder dimi... .. neymiş yeni bişi denemiş... ay sen usta aşçısın da benim mi haberim yok dedim ...

quote_icon.png
sweatfebruary27 kullanıcısından alıntı
iyi insan lafının üzerine gelirmişş..ya daaaa..... :KK9:

ya akşama gidicektim ya hastane ya misafir geliyor bize. ..kaldı kan testi :KK50:
eve giderken asenimin tavsiyesiyle 3-5 test alıcam artık :KK9:
yarın sabah kalkar kalkmaz yaparsam daha garanti olurmuş..
eğer pozitif çıkarsa üşenmem sabahın köründe pcyi açar yazarım teyzelerine...

bu arada gelenler karı koca 2 kişi tabu oynamaya geliyolar :KK52:
siz de olaydınız keşkeee :KK31:

ben geçmişi okuyup geliyorum...coşmuşunuz sankim :KK53:

ay merakla bekliyorum sonucunu...

quote_icon.png
asen7 kullanıcısından alıntı
depresyona giriyorum tatlışlar ben yaa :26: acaip içim sıkılıyo evde sıkılıyoru baska yerde sıkılıyorum napcam bbilmem :KK50:

cnm kendine yeni uğraşlar bulsan... öle depresyona girecem falan da deme... tüm gününü evde geçirme mesela... mutlaka her gün dışarı çık...

bu arada amaaya işini açıklamışsın ama hala anlamadım... ben öğretmenim mesela... benle ilgili 147 ye gelen şikayetlere falan mı bakıyorsun..​

kk beni acayip sinir ediyor ya, zaten cepten girmek çok sıkıntılı bir durum... bir de değişik bir alıntılama yaptım yukarıda :KK9: nasıl oldu bilmiyorum, neyse...

X