Sanki benim görümcemi anlatıyorsun.. Bohça yapılırken de aynen senin durumun gibi oldu.
O da çok sever sayar görünürdü ama alttan alta laf sokup küçük düşürürdü insanı. Fiziğim ince ve düzgün, bir gün elbise giymiştim çok yakıştı ortamdaki herkes gözünü benden alamamıştı, görümcem de gülerek "şuna bak pislik" dedi herkes duydu. Hani şaka da olsa zoruma gitti...nişanlıydım o zamanlar üstelik.
Peki eşine olan sevgini azaltıyor mu bu durumlar, o ne düşünüyor kardeşi hakkında
Farkındaysanız hep kendi dugunlerinde birşey yapılmayan bayanlar görümceyi haklı bulmuş. "Aa bana yapılmamıştı bile çok ayıp.." demişler. Kız ve ailesi istediyse yapılmak zorunda, nişanda yerin dibine girmişmiş. Yahu gorumceye noluyo? "Bitirin artık" demiş. Sen kimsin nişan sahibi misin alt tarafı görümcesin. Kendini ne sanıyorsun ve neden bu kadar önemsiyosun? Çok değer verdiğin konserlere gittiğin kardeşinden artık daha yakın olacak o kız. Sen istesen de istemesen de o kız artık kardesinin ailesi olacak. Konu sahibi kıskançsin herseye burnunu sokuyosun. O attigin mesajda hersey ortada zaten. Bence senin KARİN AĞRİN var
Ben kendimi ikisinin de yerine koydum, benim ne yaram olucak bekarim. Ben gercekleri realist olarak söyledim, kaba olmuş olabilir ama gerçek bu.Görümceyi savunduğum için söylemiyorum ama yazdıklarınız biraz fazla abartı olmamış mı? Kıskansa ve gerçekten gelinlerine karşı fesatça duyguları olsa neden bizden fikir almak için burada konu açsın düşündün mü? Hatalarını zaten kabul ediyor konu sahibi, ama bence eleştiri yaparken de kendimizi biraz karşı tarafın yerine koyarak yorum yapalım, tabi yaramız yoksa..
Nişan,düğün,bohça,takı vs bunlar çok stresli şeyler üstelik en çokta gerginliğin çıktığı zamanlar.. İşin en kötüsü de çıkan bu gerginlikler,kalp kırıkları artık bütün hayatınızı etkiliyor çünkü sorunları yaşadığınız kişi her kimse artık onunla arana mesafe koyuyorsun buda bütün ömre yansıyor.. Sadece mecburi görüşmeler oluyor oda eşe saygıdan..... konuya gelince sizde haklı olabilirsiniz ama gelininizde haklı kusura bakmayın. Madem ona alınacak oda gelsin begensin kullanacağı şeyleri kendi seçsin sonuçta insan bir kere evleniyor herşey hayalindeki gibi olsun istiyor .Alınanların çokluğu veya pahalılığı değil mühim olan insanın kendi zevki olması.. Hadi siz gittiniz bulamadıgınız ürünler için o anda gelininizi arayabilirdiniz şunu bulamadım bunu alayımmı gibi yada bir iki gün sonra bulamadıklarınız için tekrar gidilirdi... Alternatif çözümler çok fazla
Ben kendimi ikisinin de yerine koydum, benim ne yaram olucak bekarim. Ben gercekleri realist olarak söyledim, kaba olmuş olabilir ama gerçek bu.
Doğru olanı konuştuğumu düşünüyorum. Benim şahsi fikrimKendinizi konu sahibinin yerine nerede koyduğunuzu göremedim de
Kız tarafıymışsınız gibi konuştunuz birden hihi
"Sanirim senin karin agrin her zamanki gibi konunun detayi degil, konuya benim dahil olmam. Beni lutfen kendine bukadar dert etme, hazmedemedigin ne var benimle alakali bilmiyorum, aslinda cok umrumdada degil. Beni ilgilendiren tek sey kardesim, kardesimin mutlulugu icin hayatimizda sen varsin. Herkes yerini haddini bilsin ona gore davransin"
Bu laflarinla tam bir gorumcesin. Gelin hakli hem sorup hem almiyorsan sorunu cikaran asil sensin. Madem almadin nedenini aciklasaydin verirken" kremle fondoteni bulamadim kusura bkma "diye.
Ayrica nedemek yerini haddini bilsin sen nesinki senin yerin neymis acaba kendini hanedanin sultani , gelini de cariye sandin galiba. Gercekten once kendine bak hic de kardesinin mutlulugu degil derdin sen sadece sirin gorunmeye calisiyor bunun icin kendini zorluyorsun ama neticede basbaya klasik gicik bir gorumcesin iste.