- 23 Ağustos 2019
- 516
- 1.289
- 113
- 35
Bu konuda düşünmesi gereken siz değil misiniz? Siz o kadar hassasken adam sizin uykunuzu bile umursamıyor. Sizin de sabahları ışığı açma zamanınız gelmiş!İşe ondan önce gittiğim için sabah rahatsız olmasın diye yan odaya akşamdan koyuyorum kıyafetlerimi ve orada giyiniyorum. Yanında telefonda bile konuşmuyorum odaya geçiyorum rahatsız olmasın diye. Kendi aynı şekilde erken gidince ışığı açar tuvalate giyer çıkar dolabı çeker. Sizce bu konuda yine aynı mı düşünüyorsunuz
Nerden buldun bu adamı? Yatak odasında biseyler yenmesine karşıyım bendeMerhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
Tahammülsüz insan değer vermiyodurMerhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
Sen 32 yasindaysan annen nasıl 40 oluyorO konuyu annem için açtım ben. Yaşım 32
Annem 40 demedim. Annem 42 küsür yaşlarında doğum yaptı dedim. Açtığım konu da 9 yıl önceki konu. Dikkatli bakarsanız anlarsınızSen 32 yasindaysan annen nasıl 40 oluyoryaş problemleri çözerken ben shhssh
Benim esim de yaninda ses cikaran seyler yenildiginde cok sinir oluyor..Dışarda çalışan kadınların bu geyşa halleri beni aşırı sinir ediyor. Ben ev hanımıyım ben bile eşime bu kadar hizmet etmiyorum hatta ve hatta ben ondan bu hizmeti görüyorum.
Bu şekilde değerli olmuyosunuz. Bakın hemen sesten rahatsız olmuş bile sultan 3.kel mahmut abimizOturun konuşun hayatı paylaşmanız gerektiğini öğretin bi zahmet. Sabah kahvaltı etmeden gitsin ( Kesin hazırlatıyordur hünkarımız)
Merhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
Benim esim de yaninda ses cikaran seyler yenildiginde cok sinir oluyor..cips cekirdek çerez vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?