Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

Neden bu kadar şaşırdı şaşıranlar ben anlamadım.Yaygın bir şey halbuki,insanlar açlıktan da yemiyor onu,bir çeşit fantezi :110:
Buralar böyle. Yutmak benim de yaptığım bir şey değil ama ağza boşalma, yutma falan dünya üzerinde olmayan bir şeymiş gibi bir algı var niyeyse.

fantazi olarak sperm yiyende ne bileyim :kusmuk:

Meniden bahsediyorsunuz değil mi yani o kadar şaşırdım ki yorumlara,ben mi yanlış anladım diye oturup düşünüyorum.
Sperm nasıl ayrıca yeniyor onu hiç anlamadım zaten,o tek bir hücre ama neyse.O sıvının içinde bir sürü şey var,sadece sperm değil.Vitaminden tutun da proteine kadar.Öyle düşündüğünüz gibi iğrenç/çok zararlı bir şey değil yani.
Size göre çok ters olabilir,bir kere yorum attınız anladık zaten ne yargılıyorsunuz bu ne açlık falan diye ?

Meniden bahsediyorsunuz değil mi yani o kadar şaşırdım ki yorumlara,ben mi yanlış anladım diye oturup düşünüyorum.
Sperm nasıl ayrıca yeniyor onu hiç anlamadım zaten,o tek bir hücre ama neyse.O sıvının içinde bir sürü şey var,sadece sperm değil.Vitaminden tutun da proteine kadar.Öyle düşündüğünüz gibi iğrenç/çok zararlı bir şey değil yani.
Size göre çok ters olabilir,bir kere yorum attınız anladık zaten ne yargılıyorsunuz bu ne açlık falan diye ?
Ne kadar yorum yazacağımı size soracak değilim kuralmı var bir kere iki kere yazın kafi diye 🙄 siz neden üzerinize alındınız?

X