- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- Konu Sahibi birkedilianne
Demek ki bır yararını görmüşler tövbe tövbeMillet bu kadarmi ac sperm yiyor burda bir konu okumustum guzellik icin yuzune suruyorladi simdi de yiyorlar sanirim kuscam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki bır yararını görmüşler tövbe tövbeMillet bu kadarmi ac sperm yiyor burda bir konu okumustum guzellik icin yuzune suruyorladi simdi de yiyorlar sanirim kuscam
UzdunBeni beni bihterini
Ise yariyorsa déselerde bizde denesekDemek ki bır yararını görmüşler tövbe tövbe
Şişeye mi biriktirsek acaba. Tazeliğini kaç gün korur. Oda sıcaklığı mı dolap mı daha iyi olurMillet yüzüne falan sürüyormuş bu baya değerli bişeymiş tuhhh... Şimdi okadari boşuna mı gitti
Bilmem neresine süren çok iflah olmuşta yüzüne süren meftah olmuşturMillet bu kadarmi ac sperm yiyor burda bir konu okumustum guzellik icin yuzune suruyorladi simdi de yiyorlar sanirim kuscam
Bak şişeye doldur buzluğa at arada yuzunde gezdır hem kan dolaşımını da sağlarsınŞişeye mi biriktirsek acaba. Tazeliğini kaç gün korur. Oda sıcaklığı mı dolap mı daha iyi olur
merve
Sen beni daha çok
Kahkaha attimBilmem neresine süren çok iflah olmuşta yüzüne süren meftah olmuştur
Tecrübe ile sabit diyorsunBak şişeye doldur buzluğa at arada yuzunde gezdır hem kan dolaşımını da sağlarsın
Bacım bu sperm bebe yapmada işe yarıyor dedilerdi ben yanlış yere sürüyormuşum meğerKahkaha attim
Oral sekste mi mide bulanıyomuş? Yoksa daha fazlası mı oluyomuş açıklamamış ki?Şişeye mi biriktirsek acaba. Tazeliğini kaç gün korur. Oda sıcaklığı mı dolap mı daha iyi olur
merve
Bu nasıl bi yorumdur midem fena olduCanım kokusu hoş değil gerçekten ama tadı fena değil, kişiden kişiye değişiyor algı meselesi. En iyisi eşle paylaşmak yoksa çok zorlar insanı ya
yutuyormuş tadı güzelmiş kokusu kötüymüşOral sekste mi mide bulanıyomuş? Yoksa daha fazlası mı oluyomuş açıklamamış ki?
Sanırım bende aydınlatsinlar bizi gocammm gelince ustune atlayayimBacım bu sperm bebe yapmada işe yarıyor dedilerdi ben yanlış yere sürüyormuşum meğer
Oral bence yoksa niye öğürsün....Oral sekste mi mide bulanıyomuş? Yoksa daha fazlası mı oluyomuş açıklamamış ki?
Canım kokusu hoş değil gerçekten ama tadı fena değil, kişiden kişiye değişiyor algı meselesi. En iyisi eşle paylaşmak yoksa çok zorlar insanı ya