- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
-
- Konu Sahibi birkedilianne
Kız beni gözünde büyütme dayı diyesimde geliyor o yorumundan sonra ama neyserezil oldum yani şuan resmen off
Pırağmıyor yakamı anamHadi gidelimmm
anlamadım bişey ama seni büyüttüğüm yok neyse muhabbet çok fazla uzadı bidaha aynı forumda denk gelmemek üzere görüşürüzzKız beni gözünde büyütme dayı diyesimde geliyor o yorumundan sonra ama neyse
Ben de buda onun bunun gibi biriyimMune abla gelip benide banlarsa anlarsın bağımsız olduğumu
Benim partnerimde olmuyor ama eskisinde oluyordu, zevk suyu diye bir şey var sonuçta. Acı ve kötü bir tadı var. Sizinkilerde hiç olmuyor mu?Boşalmadan bırakırsanız gelmez o sıvı.. beklemiyoruz tabi sonuna kadar
Açıkça anlatayım mı?Kınamıyorum, yargılamıyorum. Ama anlamıyorum da. Çoğu fantazide zevk alma durumu var. Bunda nasıl zevk alınıyor, çözemedim. Temiz olabilir ama çıktığı yer belli. İğrenme duygusu güçlü bir duygu. Ben ilişkide bir tek bunu anlayamıyorum. Benim anlamadığımı başkası anlıyordur, zevk olayı nasıl oluyor yutarken, öğrenmek isterim.
Anlamadığım prezervatifle mi oral yapılıyormuş?Tartışmanın üzerine konuya dönelim
Benim partnerimde olmuyor ama eskisinde oluyordu, zevk suyu diye bir şey var sonuçta. Acı ve kötü bir tadı var. Sizinkilerde hiç olmuyor mu?
Meni yutmak daha az rahatsız edici oluyor bunun yanında.
Açıkça anlatayım mı?
_________________________________________________________________________________________________________________________
@goldensnitch konuyu açıp gitmişsiniz, ne yapıyorsunuz da bulanıyor mideniz? Bir üyenin dediği gibi prezervatif kullanmıyorsanız prezervatif kullanarak meniyle temasınızı azaltabilirsiniz. Korunuyor musunuz, yoksa çocuk sahibi olmaya mı çalışıyorsunuz, onu da bilmiyoruz tabi
Yok kuzu normal sekste meni kokusu almasın, meniyi görmesin diye önerdim ben onu. Meyveli prezervatiflerle yapılabiliyor ama oral seks de.Anlamadığım prezervatifle mi oral yapılıyormuş?
Ay yok bee plastik plastik ben hoşlanmadım.Yok kuzu normal sekste meni kokusu almasın, meniyi görmesin diye önerdim ben onu. Meyveli prezervatiflerle yapılabiliyor ama oral seks de.
Seks gurusu, ordinaryüs delfi gelmiş. Bu kıza sorun sorabildiklerinizi açık açık anlatırTartışmanın üzerine konuya dönelim
Benim partnerimde olmuyor ama eskisinde oluyordu, zevk suyu diye bir şey var sonuçta. Acı ve kötü bir tadı var. Sizinkilerde hiç olmuyor mu?
Meni yutmak daha az rahatsız edici oluyor bunun yanında.
Açıkça anlatayım mı?
_________________________________________________________________________________________________________________________
@goldensnitch konuyu açıp gitmişsiniz, ne yapıyorsunuz da bulanıyor mideniz? Bir üyenin dediği gibi prezervatif kullanmıyorsanız prezervatif kullanarak meniyle temasınızı azaltabilirsiniz. Korunuyor musunuz, yoksa çocuk sahibi olmaya mı çalışıyorsunuz, onu da bilmiyoruz tabi
Buradaki konularda normal sekste de meniden midesinin bulandığını söyleyen olmuştu, ondan şey ettim.Ay yok bee plastik plastik ben hoşlanmadım.normal sekste değil bence zaten hoşnutsuzluğu.
Şaşkınım.Buradaki konularda normal sekste de meniden midesinin bulandığını söyleyen olmuştu, ondan şey ettim.
Yazmıyo zaten yalarken mi, yutarken mi, normal sevişirken mi?öte yandan konuyu anlamadim tam olarak ne zaman midesi bulaniyor , yorumlari okudum ama göremedim gülerken gözlerim yasardi
Yalayıp yutarkenYazmıyo zaten yalarken mi, yutarken mi, normal sevişirken mi?
Pof kızım ya en normal mesaja bu kadar gülmen...Yalayıp yutarken
kız burda da mı buldun benizeynoooo topigine geri dön