Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

Kız beni gözünde büyütme dayı diyesimde geliyor o yorumundan sonra ama neyse
Ben de buda onun bunun gibi biriyim Mune abla gelip benide banlarsa anlarsın bağımsız olduğumu
anlamadım bişey ama seni büyüttüğüm yok neyse muhabbet çok fazla uzadı bidaha aynı forumda denk gelmemek üzere görüşürüzz

Tartışmanın üzerine konuya dönelim

Boşalmadan bırakırsanız gelmez o sıvı.. beklemiyoruz tabi sonuna kadar
Benim partnerimde olmuyor ama eskisinde oluyordu, zevk suyu diye bir şey var sonuçta. Acı ve kötü bir tadı var. Sizinkilerde hiç olmuyor mu?
Meni yutmak daha az rahatsız edici oluyor bunun yanında.

Açıkça anlatayım mı?

_________________________________________________________________________________________________________________________

@goldensnitch konuyu açıp gitmişsiniz, ne yapıyorsunuz da bulanıyor mideniz? Bir üyenin dediği gibi prezervatif kullanmıyorsanız prezervatif kullanarak meniyle temasınızı azaltabilirsiniz. Korunuyor musunuz, yoksa çocuk sahibi olmaya mı çalışıyorsunuz, onu da bilmiyoruz tabi

Anlamadığım prezervatifle mi oral yapılıyormuş?

Seks gurusu, ordinaryüs delfi gelmiş. Bu kıza sorun sorabildiklerinizi açık açık anlatır

Kızlar bir yıllık evliyim ama ben de mesela hiç oral yapmadım eşim de bana yapmadı.. Aslında ben Bi iki kere yapmayı düşündüm ama cesaret edemedim düşünürken bile miğdem bulanıyor işenen Bi Yer sonuçta.. Ve zevk suyu da gelir ağza illa ki siz nasıl cesaret edip denediniz Bi de ben kendim için oral istiyorum ama eşim sen de bana yapmıyorsun ki der zorunda kalırım diye söylemiyorum Bi de istese çoktan yapardı ben dedim diye istemeden o da tiksinerek yapmak zorunda hisseder diye de çekiniyorum 1 yıllık evli olup hiç oral yapmamak normal mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…