• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim misafir gibiyim

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
103
Merhabalar,

Yaklaşık iki aylık evliyim ve evime alışamadım eşime de. Özellikle akşamları eşim eve gelince yemekten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yemek yedikten sonra direk tv izlemeye geçiyor ben öylece kalıyorum. Bazen çay hazırlıyorum yanına gidiyorum. Ama genelde durum bu. Hafta sonu da evdeyken durum aynı tv izlemekten başka bişey yapmıyor evdeysek. Kendimi tuhaf hissediyorum. Erkekler böyle mi?

Sizlerin rutininiz nasıl eşiniz evdeyken?

Öyle bırakırsan öyle olur. İnce düşünemiyor onlar. Yavaş bir geçiş yapın tvda ikinizinde ilgisini çeken bir şey izleyin konuşarak yada film açın sarmaş dolaş izleyin. Sonra başka şeyler çıkarın. Oyun oynayın mesela. Masa oyunu olur konsol oyunu olur. Dışarı çıkın. Çayı termosa koyun alın çiğdem parka gidin. Eğlenmeye gidin vs

Alışırsın hele 1 yıl geçsin sende ona benzersin
31-gif.1318277

Evliliğin henüz çok taze,herşey yoluna girer ,ama sevmediğin şeyleri eşine söyle ki düzeltsin baştan alışmasın.

Merhabalar,

Yaklaşık iki aylık evliyim ve evime alışamadım eşime de. Özellikle akşamları eşim eve gelince yemekten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yemek yedikten sonra direk tv izlemeye geçiyor ben öylece kalıyorum. Bazen çay hazırlıyorum yanına gidiyorum. Ama genelde durum bu. Hafta sonu da evdeyken durum aynı tv izlemekten başka bişey yapmıyor evdeysek. Kendimi tuhaf hissediyorum. Erkekler böyle mi?

Biz ilk zamanlar balkonda keyif yapardık hep çay meyve cips film açardık bilgisayardan. Arkadaşlarımız gelirdi oyun oynardık. Birsürü puzzle aldık yaptık. elele yürüyüş yapardık. Şimdi bebeklerimiz oldu akşamları hala balkonda çay keyfi yapıyoruz gününü soruyorum anlatıyor bebeklerle oynuyoruz falan öyle geçiyor

Ben de 2 aylik evliyim.Yaz tatilimizdeydik bu 2 ayda .Gunduz gezmek istedim malum sicak hava avm vs.Aksam da balkonda ya da tv basinda oturuyoruz.Sizin ne gibi beklentiniz var?Bunlari paylasin esinizle memnun degilseniz.

Eşimle konuştuk ancak o daha sakin ve evde oturmayı seven birisi. Ben akşamları yürüyüş yapmak çayımızı alıp sahile gitmek istiyorum. Beraber tv izlemek ktiap okumak sohbet etmek.. oise ben seni memnun edemem beklentilerin çok yüksek diyor.

çok normal ben evliligimin ilk 3 ayını hatirlamiyorum bile ruh gibi yaşamışım eve tek bi aksesuar bi resim bile koymadan. zamanla alışırsın. eşinlede konuş hep tv izleme benimle ilgilen de

Söylesene şuraya gidelim buraya gidelim dışarı çıkalım film izleyelim vs. Diye.
Adam ne bilsin sen ses çıkarmıyorsun diye halinden memnunsun sanıyordur.
Evlilik sürecinde isteklerini düzgün bir dille dile getirmeyi öğrenmen gerek. Onun anlamasını bekleme

Merhabalar,

Biz de iki aylık evliyiz. Akşamları film izliyoruz yabancı dizi izliyoruz oyun oynuyoruz evcil hayvanımız var onunla vakit geçiriyoruz yürüyüşe çıkıyoruz sohbet ediyoruz zaman geçiyor. Eşinizle kısa mı oldu flört döneminiz?

Back