ya arkadaşım gercekten durumun zor ama bencede eşinde bitiyo iş ayrıca beni çok korkuttun bende kayınvalidemle altı üstlü oturucam ve bunları okuyunca içim daraldı resmen bende çalışıyorum ve kazancım güzel ama erkek arkadasım ilerde çalışmamı istemiyo onunda kazancı çok güzel ve işi yorucu o yüzden seninde öle olmanı kaldıramam diyo yani ben işyerindeki olumsuzluklardan etkileniyourm ve bünyem cok zayıf buda o yüzden asla çalışmıcaksın eve geldiğimde güler yüz tatlı dil ve seni iyi görmek istiyorum falan diyo bende açıkcası olumlu bakıyodum çünkü ben su andada calışsamda çok gezerim onu biliyo ve her sohbetimizde ben evlnince sen işe ben gezmeye derim gidicek olmasamda alıştırmak için şimdilik hiç bişey demiyo hatta annemlerlede iyi gecinirsen aşkım canında sakılmaz evde dursanda diyo ama senin yazdıklarını okuyunca çok korktum merak edişyorum nişanlıyken eşin ne derdi yani alana kadarmı acaba benimkide gerci benim yırtık olduğumu ve abilerimin beni cok tuttuğunu bilir sıkar biraz ama ne bileyim ya uf nolur aydınlat beni canım