Yeni evliyim kocamla aramızdaki yakınlaşma birdenbire bozuldu

Keşke kendini daha doğru cümlelerle ifade etseydin, senin gibi düşünmeyen insanlar açısından
bakınca hiç hoş gelmiyor kurduğun cümleler.

Cinsellik ve buna dair ilklerin çok özel olduğuna, insanın kendisini (karşılıklı olarak tabi) eşine saklaması gerektiğine inanan ben bile rahatsız oldum yani..

Bu arada eşine alınman anlamsız.
Hiç bir erkek yatakta odun gibi, tepkisiz duran kadından hoşnut olmaz.
Zevk almak var almak var yani.
Sen de aktif olur, ilişkiye yön verirsen katlanarak artar o zevk ki bunları hemen bilmen gerekmiyor ama
illa önceden bir şeyler yaşaman da gerekmiyor.
İnternette çok aydınlatıcı bilgiler var, okuyarak, deneyerek açacaksın kendini.

Eşine açıyorsun sonuçta elin adamına değil.

Kafa yapını değiştirmen gerektiğini düşünüyorum.

"verdim" kelimesini kullanmadım ve kullanmam. ona kimseyle birliktelik yaşamamış bir kızla evlenme şansı bahşettiğimi ifade ettim

Bir tek sende mi var bacım o kukudan?
Kötü kötü konuşturuyorsunuz insanı, şansmış bahşetmekmiş falan.
Hymen aynı hymen yani. Nirvana'ya ulaştırmıyor bu durum sizi.

"verdim" kelimesini kullanmadım ve kullanmam. ona kimseyle birliktelik yaşamamış bir kızla evlenme şansı bahşettiğimi ifade ettim
yaw iyi de bu bir hediye olamaz arkadaşım
sen bunu neden saklarsın
ya günah dersin ondan sakınırsın
ya da sevdiğim evlendiğim kişiyle yaşıcam dersin sakınırsın kimseyle yaşamazsın
bu da yine ona hediye değil kendi arzun böyledir.
erkeğe kızlık hediye etmek ne kadar kötü bakış açısı:KK43:

Hmm hanımlar bende bayanı da biraz anlayın bu tarz bilgileri yok ayrıca evlenmeden önce de kimse de akıl vermemiş bodoslama olmuş eşinizin de öyle demesi hata tabi ki birlikte yaşayarak öğreneceksiniz orda kızmak yerine sakince konuşabilirdiniz sizin ilk olabilir ama eşinizin ilk cinselliği sizle olmamıştır erkeklerin bu Tür beklentileri oluyor eşinizin de anlayışlı olup öğretmesi gerekir sonrası içgüdüsel birşey zaten , şahsen bende Öyleydim eşim kaçın kurası biliyordum hep çekindim bende
arkadaşım kadını cinselligi bilmedigi icin ayiplamiyoruz ama farkindaysan o bircogumuzu otekilestiriyor. Dizilerdeki kotu kadin miyim kocama sehvet duydum diye?

Ya ben ki şu sitede konulara fake yazılmasına sinir olan insan, tükürdüğümü yalayıp şaka mısın sen demek istiyorum. Kelimeler özenle seçilmiş iffet, kırmızı kuşak, diğer kadınlar, biricik kocam, kızlığı armağan etmek vs vs. Zarına cafcaflı fiyonk da takaydın paketi açarken daha mutlu olurdu biricik kocan. Evlenmeden ilişki yaşamak istemeyen kadına saygım sonsuz da kendini mal olarak gören kadın nesli tükensin ya

Son düzenleme:
Hayatimda en degerli seyimi kizligimi armagan ettim deyince ne anlama geliyor

Daha degerli bir seyim yok, kisiligim, karakterin, insanligim, beynim pek para etmiyor, dandik bir doku parcasi bunlarin toplaimdan daha degerli demek.

Zar bulunuyor, ama beyin cidden bulunmuyor. Kuku cok, ama kafa bulmak zorlasti.

Ya ben ki şu sitede konulara fake yazılmasına sinir olan insan, tükürdüğümü yalayıp şaka mısın sen ddmek istiyorum. Kelimeler özenle seçilmiş iffet, kırmızı kuşak, diğer kadınlar, biricik kocam, kızlığı armağan etmek vs vs. Zarına cafcaflı fiyonk da takaydın paketi açarken daha mutlu olurdu biricik kocan. Evlenmeden ilişki yaşamak istemeyen kadına saygın sonsuz da kendini mal olarak gören kadın nesli tükensin ya

ya zaten satıraralarında hep "doğrusu bu" vs demiş. aklınca karşıt düşünenleri gaza getirip ortalık karıştıracak işte. uydurma konu olduğu burdan belli olmuyor mu zaten?

Bu nedir ya. Bu arlaar garip konular aciliyor. Birileri dikkat cekmek adina aciyor bu konulari. Gercek degil bunlar. Boyle bi uslup mu olur Allah askina. "Ben ona kizligimi armagan ettim, kadinligimla ona zevk verdim, sonrasinda ovguler aldim, bundan buyuk bir haz duydum" Bu nedir ya. Seks hikayesi anlatir gibi olmus. Sahte konular bunlar inanmayin.

Ya ben ki şu sitede konulara fake yazılmasına sinir olan insan, tükürdüğümü yalayıp şaka mısın sen ddmek istiyorum. Kelimeler özenle seçilmiş iffet, kırmızı kuşak, diğer kadınlar, biricik kocam, kızlığı armağan etmek vs vs. Zarına cafcaflı fiyonk da takaydın paketi açarken daha mutlu olurdu biricik kocan. Evlenmeden ilişki yaşamak istemeyen kadına saygın sonsuz da kendini mal olarak gören kadın nesli tükensin ya

madem fake bir konu olduğunu düşünüyorsunuz, o halde mesaj yazarak prim yaptırmazsınız olur biter.

arkadaşım kadını cinselligi bilmedigi icin ayiplamiyoruz ama farkindaysan o bircogumuzu otekilestiriyor. Dizilerdeki kotu kadin miyim kocama sehvet duydum diye?

Hayır diyorum ki dikkatli okursanız bodoslama olmuş kimse bişey dememiş bu bir cinsel bozukluk bir nevi hep onu korucaksın o olmasa bir hiçsin gibi düşünce Tarzı aslında bu , kız o an zevk almamıştır siz her ilişkinizden zevk alıyor olabilirsiniz ama kız almamıştır bu bir sorundur ama eşinin de öyle dememesi gerekiyordu bilerek evlendi birşeyler de Yaşadı anlamıştır karısını düzgünce demek yerine üstünüzde size de böyle bişey denilse siz ne derdiniz ? Bi de böyle düşün :)

Cinsellik algını değiştirmen lazım bacım senin baştan aşağıya. Evet eşinle yaşadığın her şey ilk ve özel olabilir çok güzel ama sen bu adamla senelerce evli kalacaksın. 10 sene sonra da eşinin karşısına "ama ben ilk defa senle oldum" la mı geleceksin.
Adam senden yatakta action beklemiş, helalin olan adamla eğlen coş kim ne karışır?
Hiç bilgin yoksa erotik film filan izle, seksi çamaşırlar, kendini seksi hissetmeye başla.
Ay sevişmek gibisi var mı ayol mis asdfggh :)))

Bak canım. Esin seni kırmak istememiş. Sadece yatakta davranışlarının onubheyecanlandirmadigini söylemiş. Belki kırıcı olmuş ama iyi ki De söylemiş.

Yatakta nasıl olmanı istiyor. Otur esinle konuş bunu. Seninle mutluluğu oynayıp dışarıda tatmin olmasından iyidir seni eleştirmesi.

Beklentisi ne mesela.
Benim eşim yatakta isteklerimi ona seksi bi şekilde soylrmeme ve onu yönlendirmeye bayılıyor.

Gunn icinde bile ahhhh desem tahrik olur. Benim ozel hayatimi anlatmak degil mesele ornek olsun diye soyledim.
Ses lazım görüntü lazım. Gülüş isve cilve.

Korkma cinselliği kocanla dibine kadar yasa. Soğuk durma. O seni çok seviyor.
Gerekirse biraz video izle ilham al derim.

Kadınlığını sunuş şeklinde ilgili yazdıklarına hiç deginmiyorum. O anlayışın tam bir fiyasko. Bakış avını değiştir. Esin de sana erkekliğin armağan etti. Sırf sen orgazm ol zevkten kendinden geç diye. Bi de olayın bu boyutu var. Başka kızlarla kendini kıyaslaması bırak. O kızlar şimdi her gece zevkle ...

Bu nedir ya. Bu arlaar garip konular aciliyor. Birileri dikkat cekmek adina aciyor bu konulari. Gercek degil bunlar. Boyle bi uslup mu olur Allah askina. "Ben ona kizligimi armagan ettim, kadinligimla ona zevk verdim, sonrasinda ovguler aldim, bundan buyuk bir haz duydum" Bu nedir ya. Seks hikayesi anlatir gibi olmus. Sahte konular bunlar inanmayin.
Aynen. Bizde safız ya anlamıyoruz.

X