Hediye paketinden sevindirici birsey cikmamis olan bubu kafayla yetiştirilmeyi anliyorum da gurur duymayi anlayamiyorum kusura bakmayin
hemfikir olmayabilirsiniz, lütfen saygılı olun,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hediye paketinden sevindirici birsey cikmamis olan bubu kafayla yetiştirilmeyi anliyorum da gurur duymayi anlayamiyorum kusura bakmayin
"verdim" kelimesini kullanmadım ve kullanmam. ona kimseyle birliktelik yaşamamış bir kızla evlenme şansı bahşettiğimi ifade ettim
yaw iyi de bu bir hediye olamaz arkadaşım"verdim" kelimesini kullanmadım ve kullanmam. ona kimseyle birliktelik yaşamamış bir kızla evlenme şansı bahşettiğimi ifade ettim
arkadaşım kadını cinselligi bilmedigi icin ayiplamiyoruz ama farkindaysan o bircogumuzu otekilestiriyor. Dizilerdeki kotu kadin miyim kocama sehvet duydum diye?Hmm hanımlar bende bayanı da biraz anlayın bu tarz bilgileri yok ayrıca evlenmeden önce de kimse de akıl vermemiş bodoslama olmuş eşinizin de öyle demesi hata tabi ki birlikte yaşayarak öğreneceksiniz orda kızmak yerine sakince konuşabilirdiniz sizin ilk olabilir ama eşinizin ilk cinselliği sizle olmamıştır erkeklerin bu Tür beklentileri oluyor eşinizin de anlayışlı olup öğretmesi gerekir sonrası içgüdüsel birşey zaten , şahsen bende Öyleydim eşim kaçın kurası biliyordum hep çekindim bende
Ay lafı ağzımdan aldın ahahahahCariyelige devam o zaman.
Hayatimda en degerli seyimi kizligimi armagan ettim deyince ne anlama geliyor
Ya ben ki şu sitede konulara fake yazılmasına sinir olan insan, tükürdüğümü yalayıp şaka mısın sen ddmek istiyorum. Kelimeler özenle seçilmiş iffet, kırmızı kuşak, diğer kadınlar, biricik kocam, kızlığı armağan etmek vs vs. Zarına cafcaflı fiyonk da takaydın paketi açarken daha mutlu olurdu biricik kocan. Evlenmeden ilişki yaşamak istemeyen kadına saygın sonsuz da kendini mal olarak gören kadın nesli tükensin ya
Ya ben ki şu sitede konulara fake yazılmasına sinir olan insan, tükürdüğümü yalayıp şaka mısın sen ddmek istiyorum. Kelimeler özenle seçilmiş iffet, kırmızı kuşak, diğer kadınlar, biricik kocam, kızlığı armağan etmek vs vs. Zarına cafcaflı fiyonk da takaydın paketi açarken daha mutlu olurdu biricik kocan. Evlenmeden ilişki yaşamak istemeyen kadına saygın sonsuz da kendini mal olarak gören kadın nesli tükensin ya
arkadaşım kadını cinselligi bilmedigi icin ayiplamiyoruz ama farkindaysan o bircogumuzu otekilestiriyor. Dizilerdeki kotu kadin miyim kocama sehvet duydum diye?
Aynen. Bizde safız ya anlamıyoruz.Bu nedir ya. Bu arlaar garip konular aciliyor. Birileri dikkat cekmek adina aciyor bu konulari. Gercek degil bunlar. Boyle bi uslup mu olur Allah askina. "Ben ona kizligimi armagan ettim, kadinligimla ona zevk verdim, sonrasinda ovguler aldim, bundan buyuk bir haz duydum" Bu nedir ya. Seks hikayesi anlatir gibi olmus. Sahte konular bunlar inanmayin.