Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

Esin bence ailesi kendisini rezil ettigi ve senin ailen gibi olamadiklari icin böyle davranıyor sen cok sessizsin. Helede o cigerleri 5 para etmez lafindan sonra büyük kavga cikartirdim ben olsam. Herkese haddini bil bilmem ne diyor ya irada ona haddini bildirmeliydin. Susup durma ailen bu hakaretleri gak etmiyir.

Özet konusunda fena değilim.
Baştan sona okudum, hayrına yapayım.

Konu sahibi baştan sona bir gelin olarak hiç değer görmemiş, maddi manevi.
Kuruş harcamadan, kavga ile türlü kalp kırmalarla bu evlilik olmuş.
Aileler birbirine girmiş.
Konu sahibi seviyor diye ailesi bitirmemiş ama evlense de damat bey kendi ailesinin ayıbını
fevri davranışlar, baskılar ve itip kakmalarla örtmeye çalışıyor.
Hatta kızı ailesinden uzaklaştırmak için savaşıyor pislik
Kızımızı evden kovmaya kadar vardırıyor işi.
Bu arada kızımızın ailesi hala aman mutlu ol yuvanda aman geçmişi unut. Aman neyin eksik alalım derdindeler.

Evlilige kadar okuyabildim ama nisan oncesi istemede bile butun bunlar olduda nasil cesaret ettinde evlendin bu adamla? Hayret gercekte de.

ALLAH kurtarsin

Konu sahibesi kör kütük aşık olmalı tüm bunlara rağmen evlendiğine göre ama evlilik ne yazık ki filmlerde olduğu gibi toz pembe değil, okuyabildiğim yere kadar da kaynanasına zor sabrettim kendisi bunları yaşarken nasıl dayandı bilemiyorum çok zor şeyler bir kız gelin olurken değer verilmesini ister ama karşı taraf çok iğrenç tutum sergilemiş

Anneyle kaynana niye kavga etmis ?Bura kilit nokta..Yoksa cul caput gelenek..su yapimadi bu yapilmadi..Tr de bile astik biz onlari birkismimiz.Kiz tarafi da az degilmis..

.Adamin ailesi destek olmamis Dugun borclarini birlikte odeyeceklermis.

Kiz calisiyor mu?.

Koca da simdi kizin ailesini istemiyormus..Niye istemiyormus?

Bir de gecmise dondum.Benim ex de yozgatliydi.Viyanada yasiyordu.Ah ah..Ayrilma asamamizda ordan biriyle nisanlanmis ve evlenmisti.
Hem de kiz bunu parasizligiyla is sorunuyla aksiligiyle ilgisizligiyle kabul etmis.Onun da ailesi yardim etmrmisti dugunden sonra kiz kardesi borcunu geri istemisti hatta(arkadasim olur); simdi basinin etini yiyor mu acaba?Sanmam kiz cok sinsi.Cok akilli.

Son düzenleme:
Butun olumsuzluklara ragmen boyle biriyle evlenmissiniz. Ne diyebiliriz ki?

Ayrica, "dul kadinlar"a olan yaklasim da cok cirkindi.

A ay-sen kapıya atıyor beni diyosun ya geri döndüğün için o da herşeyi söyleyebiliyor dur demelisin bu duruma henüz çocuğun yokken

Bile bile lades demişsiniz... Ne yaparsınız bilmiyorum ama sakın düzelsin diye çocuk yapmayın...

Kız çalışıyor mu belli değil çalışıp çalışnadığını yazmamış.Koca bayağı şımarmış .Bütün yaptıklarına ses çıkarılmadığı için kendini bulunmaz nimet saymış .Sizin ex olabilir ortak noktalar çok :)

Ay vallahi sana da yazıklar olsun öyle bi kişinin yanında hala duruyorsun bak Adam bile demiyorum sen Nasıl zayıf karakterli bi insansın Nasıl aileni ezik duruma düşürüyorsun kadınlığına yazık!

Destan yazmışsın arkadaş.
Üşenmemiş yazmışsın okurken fenalık geldi. Zorun neydi de evlendin soyadını aldın şunların yahu.
Aileni bu kadar üzen insansılarla hayatını birleştirmişsin. Görüşmene bile izin vermiyor. Boşan desekte boşancağını sanmıyorum. Benim önerim boşan.

Şu olay bile o insanları evinizden gönderip o nişanı atman için bir sebep..
Sadece sen değil, tüm aile yanlışsınız.. O gün bitirmeliydin..
Senin durumuna çözüm şu denemez.. Kendinide bir yerden atma.. Ne olması gerektiğini az biraz biliyorsundur..

Kv annemi öyle tartaklayacak bırak evlenmeyi, ciğerini sökerim adamın sokak itlerine yediririm
Hata senin, bu kadar basit insanlara aileni pas pas edersen, onlarda sana daha beterini yapar
Düzelmesini bekleme adam neyse odur, kocana söylenebilecek tek cümle var ; işte kapı, bu da sapı....

Hatanin cogu sende kusura bakma da
Buyuk konusmak istemiyoruum ama esimin annesi yada ailesi benim aileme anama babama boyle davransa ben yuzugu atar birakip giderdim
Koca her zaman bulunur ama ailr bulunmaz kimsede suc arama suc sende

Sızde hatalısınız kac kere soyledım bırakın bohcayı,bırakın iç çamasırları .Gencler kendı dugununuzu kendınız yapın huzur bozucu bu sacma adetlerı bırakın yahu ne bu anlamıyorum.Aıle senı sevmemıs gıbı ısın butarafıda var huzursuzluk basladıgı anda ayrılacaktınız.Esınızde strese gırmıs aılesını görmeyısı bunalıma sokmus sanırım baskı yapıyorlar hala ne yana baksan cıkar yolu yok .Aıleye gıt el öp kocanı da hos tut ne dıye bılırım kı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…