Bu rakamları nerede görüyorsunuz ?ben göremiyorum.
Konu sahibesi kör kütük aşık olmalı tüm bunlara rağmen evlendiğine göre ama evlilik ne yazık ki filmlerde olduğu gibi toz pembe değil, okuyabildiğim yere kadar da kaynanasına zor sabrettim kendisi bunları yaşarken nasıl dayandı bilemiyorum çok zor şeyler bir kız gelin olurken değer verilmesini ister ama karşı taraf çok iğrenç tutum sergilemişKonu sahibesi diyor ki ; Eşimin ailesi ve kendisi aç gözlü , gurursuz , üstüne saygı bekliyorlar ama saygı göstermiyorlar ! nişanlı iken gerçek yüzünü görmüş fakat düzelir umudu ile yola devam etmiş ama elinde patlamış özetle bu kardeş !
Anneyle kaynana niye kavga etmis ?Bura kilit nokta..Yoksa cul caput gelenek..su yapimadi bu yapilmadi..Tr de bile astik biz onlari birkismimiz.Kiz tarafi da az degilmis..Özet isteyenler varsa ..Üşenmedim okudum ne gerek varsa :)
Konu sahibinin çok iyi ve anlayışlı bir ailesi var ama karşı taraf çok cimri ve anlayışsız.Hiç para harcamamışlar her şeyi kız tarafı yapar demişler konu sahibinin ailesi de kabul etmiş.Damat kredi çekmiş kendilerine kıyafet almışlar o krediyi konu sahibi ve kocası ödüyor.Kv ve anne kavga etmişler hakaret vs ama bizim gelin hanım illa evlenecek ailesini susturmuş evlenmişler.Şimdi de damat bey konu sahibinin ailesine bir ton laf ediyor,görüşmek istemiyormuş .
Anneyle kaynana niye kavga etmis bura kilit nokta..Yoksa cul caput gelenek..su yapimadi bu yapilmadi..Tr de bile astik biz onlari birkismimiz.Kiz tarafi da az degilmis..
.Adamin ailesi destek olmamis Dugun borclarini birlikte odeyeceklermis.
Kiz calisiyor mu?.
Koca da simdi kizin ailesini istemiyormus..Niye istemiyormus?
Bir de gecmise dondum.Benim ex de yozgatliydi.Viyanada yasiyordu.Ah ah..Ayrilma asamamizda ordan biriyle nisanlanmis ve evlenmisti.
Şu olay bile o insanları evinizden gönderip o nişanı atman için bir sebep..Annemde kusura bakmayin bizim adetlerimizdede var, siz kiz aliyorsunuz bizim adetlerimize uymalisiniz deyince kaynanam cildirdi annemi kolundan tutup durdugu yerden baska yere itekledi bizim evimizde bize bagrip cagrmaya basladi hakaretler etmeye basladi ben essek basimiyim ben nediorsam o diye tutturdu.