- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
Selam kızlar,yaklaşık 1.5.yıl önce evlendim.Haziran 2015'te şu an oturduğumuz evi tuttuk.Duvarları berbat olduğundan en kalın ithal kağitlarla kaplattik,lavabolar,klozetleri yaptırdık(akıtıyorlardı)Parkelerin kalkan kısımlarını bile yaptırdık vs vs yani bir ton masraf ettik yeni ev gelene güzel görünsün dedik...Bir kac ay sonra yagmur yağdığında camlardan kova kova sular akmaya başladı evin içine,elimizde havlular nöbet tuttuk resmen,ev sahibine defalarca dememiz üzerine birini yolladı halloldu dediler,yagmurlar yeniden başlayınca tekrar su almaya başladı,bize kendiniz yaptıriverin ne olacak alt tarafı silikon çekilecek dedi ona da eyvallah dedik yaptırdık,ilk kira artışında en yüksek orandan kirayi arttirdi yine bisi demedik evi seviyoruz diye,yani yapilabilecek en kötü seyleri yaptı bize...
Şimdi bu aksam ev sahibi eşimi aramış ve oğlum evlenecek nisana kadar evden çıkmanızı rica ediyorum demis,eşimde yarın konusuruz su an musait diilim deyip beni aradi,önce çok sinirlendim sonra oturdum emeklerim için ağladım,taşınmak kolay diil hele bu kış zamanı nerden ev bulup tasinicam,esyalarim mahvolucak...
Ev sahibine ne gibi bir yaptırım uygulayabiliriz?Yani simdi taşın dese taşınmak masraf,bize baştan söylemesi gerekmiyor muydu oğlunun evleneceğini?Böyle kiracı çıkartılabilir mi?
Şimdi bu aksam ev sahibi eşimi aramış ve oğlum evlenecek nisana kadar evden çıkmanızı rica ediyorum demis,eşimde yarın konusuruz su an musait diilim deyip beni aradi,önce çok sinirlendim sonra oturdum emeklerim için ağladım,taşınmak kolay diil hele bu kış zamanı nerden ev bulup tasinicam,esyalarim mahvolucak...
Ev sahibine ne gibi bir yaptırım uygulayabiliriz?Yani simdi taşın dese taşınmak masraf,bize baştan söylemesi gerekmiyor muydu oğlunun evleneceğini?Böyle kiracı çıkartılabilir mi?