• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim Doğru mu Yapıyorum?

Erkekler her zaman ilişkiye hazır olamayabilirler kadınlar da. Ayrıca planlı ilişkiyi sevmem öhöm neyse. Cinsellik bir lütuf değildir evli çift arasında. Ayrıca o beni reddetmişti hih ben de onu reddedeyim de görsün dünya kaç bucak derseniz sıkıntıya siz düşersiniz. Restlesmek doğru değil. Bir bahaneniz olmadan intikam için istemediğinizi anlamış ve kendi işini görmüş belli ki. Neyse daha yeni evli ve çok toysunuz zamanla oturacak. Buradan çıkaracağımız ders şu cinselligi intikam aracı olarak kullanmayın, erkekler her zaman aynı modda olmayabilir, ilişkinin zamanı olmaz her gün de olabilir araya birkaç gün de girebilir zamana değil libidoya bakın bence :halay:
Tavrım yanlış olabilir ama çok kırıldım incindim sırtını döndüğünde inanın ifade edemiyorum burada kendimi

İşte bakın kusura bakmayın ama ben bu görüşe karşıyım onun canı istemeyebilir normal doğal benim hayır demem onu teşvik eder ben onun eşiyim ama sex kölesi değilim ki? teşvik ettin lafına asla tahammülüm yok benim her canım istemediğinde de bunu yapması normal o zaman ? O isteyince olsun istemeyince dursun böyle birşey yok efendim
Üc kere red etmişsiniz
Ben mi yanlıs okudum ?
Zaten ondan öncede reglmişsiniz
Ne bekliyorsunuz ki bu kadar uzun sürede

Anlayışla karşılayamam ben herkesin fıtratı farklı efendim ben kaldıramam böyle şeyleri ben yapsam o da kaldıramaz kaldı ki gel uyuyalım dedim gelmedi trip yapıyor söz de hiç mi naz yapamayız hemen gidip kendi kendine mi yapması gerek o gece hayır dediginde ben kendi kendime mi yaptım

Yahu size ne zararı var ki
Adamı elinden mi kıskanıyorsunuz valla şok yaşıyorum.
Bu kadar sıkmayın insanları ya. Sen de yap kendin o hayır dediğinde. Madem amaç ihtiyaç gidermek? Arada olabilir böyle şeyler. Çocuğunuz yok sanırım. Çocuktan sonra zaten cinsel hayat tepe taklak oluyor bir süre. O sırada daha çok sıkıntı yaşarsınız. Makine miyiz canım arada insanın canı istemeyebilir

Ne kadar takılmışsınız bu konuya yahu, yok bornoz ıslakmış da aynı çamaşırı giymiş de, adam eğer öyle birsey yaptıysa sizin korkunuzdan aynı çamaşırı giyip gitmis, eşinizde olsa hayatımızdaki insanları azıcık rahat bırakın bu kadar baskılamayın.
Siz trip atınca , laf söyleyince değişecek mevzular değil ki bunlar. Ayrıca evlilik öncesi aktif bir cinsel hayat yoksa eger, çiftler arasında cinsel uyum icinde belli bir zaman gerekir ama bu konusarak, karsılıklı beklentilerin dile getirilmesiyle olur, trip atarak , o beni geri çevirdi bende onu geri cevireyim kısaslarıyla olmaz.
Evlilik öncesi belli bir mertebeye kadar vardı gayette aktifti bir uyum sürecine asla girmedik ve ilkkez reddedildim neden kimse benim yerime koymuyor kendini

Üc kere red etmişsiniz
Ben mi yanlıs okudum ?
Zaten ondan öncede reglmişsiniz
Ne bekliyorsunuz ki bu kadar uzun sürede
Hayır üc değil 2 iyi de hanımefendi bakın zaten hastalığım bittiği gün ben yaklaştım kendisine hayır dedi hali hazırda 1 haftayı geçmişti beraber olmayışımız ben mi teşvik ediyorum

Evlilik öncesi belli bir mertebeye kadar vardı gayette aktifti bir uyum sürecine asla girmedik ve ilkkez reddedildim neden kimse benim yerime koymuyor kendini
Reddilmeyi bu kadar gözünüzde büyütmeyin yeni evli olduğunuz icin böyle hassassınız muhtemelen. Bizde bunun normal olduğunu söylüyoruz size, kendinizi bosa strese sokup, bu durumu uzatmayın derim.

Hayır üc değil 2 iyi de hanımefendi bakın zaten hastalığım bittiği gün ben yaklaştım kendisine hayır dedi hali hazırda 1 haftayı geçmişti beraber olmayışımız ben mi teşvik ediyorum
Hastalıgının bittigi gün modu olmayabilir morali bozuk olabilir illaki o gün red etti diye hic istemiyor demek değil ki bu
Sonrasında iki kere red etmişsiniz bi gecede dönmüş uyumussunuz zaten buda red etmekle eş
Adamda gitmiş kendi kendine yetmiş
Evliliğin ilk aylarında günde kaç kere yapabiliriz maksimum diye düşünülürken siz cinselliği trip aracı olarak kullanmıssınız
Sonrada adamın eline kızıyorsunuz

Tavrım yanlış olabilir ama çok kırıldım incindim sırtını döndüğünde inanın ifade edemiyorum burada kendimi
Bu konular eşle konuşulduğunda çözülür. Eşinize gönlünüzü almak için fırsat vereceksiniz. Daha yeni evli olduğunuz için normal. Biz de geçtik bu yollardan eşimle bozusmalarimiz hep bunun yüzünden. Kaç kez trip yedim anlatamam. Eşim bir ara hayata küsmüştü tamam ya bizim için bitti bu olay demek ki diye :KK48: oturduk konuştuk hallettik. Akşam yapın kahvenizi sakin bir şekilde konuşun ve onu dinleyin. Neden sizi reddetti vs vs. Konuşmak tripten daha kolay

Hastalıgının bittigi gün modu olmayabilir morali bozuk olabilir illaki o gün red etti diye hic istemiyor demek değil ki bu
Sonrasında iki kere red etmişsiniz bi gecede dönmüş uyumussunuz zaten buda red etmekle eş
Adamda gitmiş kendi kendine yetmiş
Evliliğin ilk aylarında günde kaç kere yapabiliriz maksimum diye düşünülürken siz cinselliği trip aracı olarak kullanmıssınız
Sonrada adamın eline kızıyorsunuz
Pazartesi kırıldım istemiyorum dedim salı yani dün uyudum iki yani sayısı da cok önemli degil benim yaptığım yanlıstır olabilir zaten doğru mu bilmiyorum konuyu ondan açtım lakin zoruma gidiyor neden kimse kendni benim yerime koymuyor burada anlamıyorum

Ben o gece hayır dedigi icin kırıldım kırıldığımı da anlasın istedim illa yapmak zorunda değildi o gece tamam ama ben hayır dedigimde de kendisi yapmak zorunda degil sizi anlıyorum kadın erkek farklıdır doğrudur ama biz daha iki aylık evliyiz ve çok severek evlendik ben içerdeyken yapılması kaldırılamaz birşey. Ben evde olmam başka bir yerdeyimdir belki anlayış gösterilebilinir zaten açıkça sen istemiyorsun diye istemiyorum imasında bulunmuşum benimle gelip biraz ilgilenmk yerine kendi yapması kaldıramam yani bencede yapmıştır

Anlıyorum canım ben seni gerçekten. Ama sen hayır diyince , seni rahatsız etmeden kendisini tatmin etmesi seni bir yere kadar rahatsız edebilir doğrudur, ama çok da etmemeli. Sonuçta seni zorlamamış rahatsız etmemiş...Aldatmamış...
Bence bu kadar zorlama. Neden? Evlilik elbet bir birlikteliktir ama insanların bazen özel alanlara ihtiyacı olur. Bu cinslelik olur, kitap okumak olur yalnız kalma isteği olur... Bu alan bence bırakılmazsa ters teper. benim naçizane tavsiyem bu.

Bu konular eşle konuşulduğunda çözülür. Eşinize gönlünüzü almak için fırsat vereceksiniz. Daha yeni evli olduğunuz için normal. Biz de geçtik bu yollardan eşimle bozusmalarimiz hep bunun yüzünden. Kaç kez trip yedim anlatamam. Eşim bir ara hayata küsmüştü tamam ya bizim için bitti bu olay demek ki diye :KK48: oturduk konuştuk hallettik. Akşam yapın kahvenizi sakin bir şekilde konuşun ve onu dinleyin. Neden sizi reddetti vs vs. Konuşmak tripten daha kolay

Bende konuşmayı düşünüyorum ancak bu gizli duştan bahsetmek istiyorum

Pazartesi kırıldım istemiyorum dedim salı yani dün uyudum iki yani sayısı da cok önemli degil benim yaptığım yanlıstır olabilir zaten doğru mu bilmiyorum konuyu ondan açtım lakin zoruma gidiyor neden kimse kendni benim yerime koymuyor burada anlamıyorum
Tam tersine kendimizi senin yerine koyuyoruz ve gereksiz trip attıgını uzattıgını fazla hassas oldugunu düşünüp gözünü acmaya calısıyoruz

Sorun ilk kez reddedildiğinizde bu triplere girip adama ders vermeye çalışmanız zaten. Sıklıkla tekrarlanan bir durum olsa haklısınız derdik. Adam yorgunmuş sevişmek istememiş, bu kadar basit. Bunu afedersiniz sidik yarışına çeviren, "sen reddedersen ben de seni reddederim naaberr" diyen sizsiniz. Tavrınız yanlış, eşiniz haklı.

Bakın bornoz ıslaktı belli ki yıkanmış yıkansın lafım yok ama kirlisini giymenin anlamı nedir

3-4 günü abes karşıladığımdan belirtmedim düzenin sekteye girdiğini belirttim ben illa benimle pazar akşamı neden yapmadı da demiyorum yeni evliyim severek evlenmişiz reddedilmek zoruma gitti bende istedim ki sadece o isteyince olmayacak bu iş benimde istediğim anlarda reddedilmemesi gerekir. Bir kadın kocasına hayır diyor diye linç ediliyor aldatılmalara bile bir hak sebebiyeti veriyor ama bir erkek hayır deyince çok normal karşılanıyor ben buna karşıyım

Kadinda erkekte hayir diyebilmeli. Yoksa isteksiz cinselliğe, hatta tecavüze gider olay. Cinsellik red edilince, kişi red edilmiş olmuyor. Yani bu kadar çok kirilmaya, yaygarayi koparmaya gerek yok.

Ve gece kim bilir bir kaza gecerdi yada cidden rahatlamaya ihtiyaci vardi. Bu kadar takip etme ve bu kadar hemen tavir yapma. Bu konuda daha çok yenisiniz ve yolunuzu bulacaksiniz daha.

Belli bir standart yok ayrica. Yani her zaman iki günde bir, yada hatta her hafta olacak diye birşey yok. Kadinda, erkekte cani istemeyebilir, yorgun olabilir, ..

Back