- 30 Ocak 2019
- 35
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi bkalintici
-
Bakın takip etmedim rengi canlı bir renk aynı saatt uyanıyoruz giyinirken gördüm o çktı banyoya gittim ellerimi kurulamak icin havlu dolabına uzanırken ıslak bornoza çarptı kolum baktım nemli ıslak donu geldi aklıma neden değişmedi diye değişse bu kadar şüphelenmezdm ayrıca niye yıkandı diye bilmiyorum derdimi anltabiliyor muyumoyy ergen tribi gibi yeni evli tripleri bunlar. hemen don takibini bırakıyorsun.ilk işimiz bu seninle
anlattın. bende sinir olmuştum zamanında ıslak bornozu görünce.bence ikinizinde istediği zamanlarda sevişin en mantıklısı bu.böylece sorunda olmaz.Bakın takip etmedim rengi canlı bir renk aynı saatt uyanıyoruz giyinirken gördüm o çktı banyoya gittim ellerimi kurulamak icin havlu dolabına uzanırken ıslak bornoza çarptı kolum baktım nemli ıslak donu geldi aklıma neden değişmedi diye değişse bu kadar şüphelenmezdm ayrıca niye yıkandı diye bilmiyorum derdimi anltabiliyor muyum
Bakın bornoz ıslaktı belli ki yıkanmış yıkansın lafım yok ama kirlisini giymenin anlamı nedir
3-4 günü abes karşıladığımdan belirtmedim düzenin sekteye girdiğini belirttim ben illa benimle pazar akşamı neden yapmadı da demiyorum yeni evliyim severek evlenmişiz reddedilmek zoruma gitti bende istedim ki sadece o isteyince olmayacak bu iş benimde istediğim anlarda reddedilmemesi gerekir. Bir kadın kocasına hayır diyor diye linç ediliyor aldatılmalara bile bir hak sebebiyeti veriyor ama bir erkek hayır deyince çok normal karşılanıyor ben buna karşıyım
Regldm birlikte olamıyorduk olmak istedi ben de birlikte olmadım ama kendisi ile isteği doğrultusunda ilgilendim daha açık nasıl söylenebilir bilemedim. Herşey sadece birliktelik depil değil mi?Regl idim ama yine de ona yardım ettim ne demek ?
Ayrıca neden kocanın donunu ve yıkanma saatlerini takip ediyorsun ?
Belki üşendi değişmeyeRegldm birlikte olamıyorduk olmak istedi ben de birlikte olmadım ama kendisi ile isteği doğrultusunda ilgilendim daha açık nasıl söylenebilir bilemedim. Herşey sadece birliktelik depil değil mi?
Ben birşey takibinde değilim bin kere yazdım sabah aynı saatte uyanıyoruz hazırlanıyoruz çamaşırını gördüm farklı bir renk o renkte de bir tane var sabahda banyoda havlu dolabına uzanırken bornoza çarptm nemliydi dedim ki yıkanabilir okey ama çamaşrnı neden değişmedi şüphelendiğim tek şey buydu keşke dalga geçmeden önce insanları anlamayı tercih etseniz
Ama bornoz komple ıslaktı saç havlusu var o kuruydu zaten onu hic kullanmıyor sadece saçını yıkayınca direkt kurulama makineysiyle kurutup çkıyor bilmyorum çok ssıkkın canınBenim esim bazen sadece sacini yikar ve bornoza kurulayip cikar mesela. Yani yikanip kirli camasir giyecegine ihtimal vermek istemedim.
O konuda da haklisiniz ama sen istemedin simdi de ben istemiyorum gibi bir misilleme yapmak yerine bunu sakince konusmak isteklerinizi veya dogru bulmadiklarinizi dile getirmek daha dogru.
ama her yorumunda dona getiriyorsun lafı .normal olarak dikkatini çekti herkesin.eminim rengi neydi diye bir çoğuda merak etti yani.Regldm birlikte olamıyorduk olmak istedi ben de birlikte olmadım ama kendisi ile isteği doğrultusunda ilgilendim daha açık nasıl söylenebilir bilemedim. Herşey sadece birliktelik depil değil mi?
Ben birşey takibinde değilim bin kere yazdım sabah aynı saatte uyanıyoruz hazırlanıyoruz çamaşırını gördüm farklı bir renk o renkte de bir tane var sabahda banyoda havlu dolabına uzanırken bornoza çarptm nemliydi dedim ki yıkanabilir okey ama çamaşrnı neden değişmedi şüphelendiğim tek şey buydu keşke dalga geçmeden önce insanları anlamayı tercih etseniz
yawrum ısrarla ben fakeyim diyorsun neredeyse.biz laf anlatamıyoruz asıl sanaAma bornoz komple ıslaktı saç havlusu var o kuruydu zaten onu hic kullanmıyor sadece saçını yıkayınca direkt kurulama makineysiyle kurutup çkıyor bilmyorum çok ssıkkın canın
Yahu fake olsam sabahın dokuzunda ne işim var burdaanlattın. bende sinir olmuştum zamanında ıslak bornozu görünce.bence ikinizinde istediği zamanlarda sevişin en mantıklısı bu.böylece sorunda olmaz.
Cinsellik öyle tek taraf isteyince olacak bir şey değil. Yprgunum demiş, saygı göstermeliydiniz. Hemen misilleme yapmak çok çocukça. İkiniz de istiyorsanız sevişirsiniz, bu sizin için de geçerli.
Anlattıklarınızdan çıkardığım yaklaşık 2 hafta sevişmemişsiniz. 2 hafta sevişmeyen bir insan (kadın da erkek de) masturbasyon yapabilir bu normal. Eşiniz sadece bu tip faaliyetler sonrası mı duş alıyor? Muhtemelen öyle olduğu için siz anlamayın diye kirli çamaşırını giymiş. Çünkü sizden korkuyor. Sorun çıkacağına kirli çamaşırla gezerim demiş muhtemelen.
Masturbasyon ve sevişmenin yeri ayrıdır. İnsanlar (yine kadın da erkek de) zaman zaman sevişmek yerine masturbasyonu tercih edebilirler. Bu çiftin cinsel yaşamını etkilemiyorsa sorun edilmemesi gerekir.
ama erkelerde sadece o işi yapınca banyo yapmıyor değilmi.sabah işe gidince herkes banyo yapar.ben aslında eşim banyo yapmışsa sabah ,onu sorun etmeden kirli donu neden değişmedi diye sorun ederdim.Yahu fake olsam sabahın dokuzunda ne işim var burda
Yapabilirdiniz.Sonuçta o bana hayır dediğinde bende gidip kendim bişeyler yapmadım ki açıkçası yaptı mı onuda bilmiyorum sizce yapmış mıdır
evet malesef yapmış ama bu büyütülecek birşey değil belliki senin böyle birşey için sorun çıkaracağını bildiğinden sen anlama diye kirli çamaşırını falan giymiş banyoyu toparlamış. ama bunun için birbirinizi kırdığınıza değmez. bence sende uzatmaYapmıştır diyorsunuz öyle mi
Ben o gece hayır dedigi icin kırıldım kırıldığımı da anlasın istedim illa yapmak zorunda değildi o gece tamam ama ben hayır dedigimde de kendisi yapmak zorunda degil sizi anlıyorum kadın erkek farklıdır doğrudur ama biz daha iki aylık evliyiz ve çok severek evlendik ben içerdeyken yapılması kaldırılamaz birşey. Ben evde olmam başka bir yerdeyimdir belki anlayış gösterilebilinir zaten açıkça sen istemiyorsun diye istemiyorum imasında bulunmuşum benimle gelip biraz ilgilenmk yerine kendi yapması kaldıramam yani bencede yapmıştırYa hemcinslerimi cidden savunma taraftarıyım. Ve anlıyorum da. Ama bazen şaşıyorum.
Cinsellik evlilikte önemli ama iki taraftan birisinin psikolojisi uygun olmaz, yorgun olur ya da hiç bir neden yokken istemeyebilir. Yani, bu sevmiyor manasına gelmez. Bir süre ilişki de olmayabilir bence.
Biz kadınlar cinsellikte daha sabırlıyız erkeklere göre. Ama erkekler öyle değil benim anladığım. Bir şekilde o an kafasına düştüyse o işi yapacak ya da kendi halledecek. Eşitiz erkeklerle ama aynı değiliz. DOlayısı ile bence yapmış olaiblir kendi kendine. Kafana da takma.
Peki sizce kuruntum yersiz miCok irdelemissiniz bu kadar takintili olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?