Yeni evliyim daha

Peki simdi napcan
Ariyormu mesaj atiyor mu

Ben anladım sizi ınanın cok da üzüldüm. Bosansanız da barissanız da hakkınızda ins hayırlisi olur. Ben evliliginizden bagımsız olarak yorum yapıcagım, bu durum hayatınınızın her alanını zora sokar. En önemlisi kendiniz cok yıpranırsınız iş hayatınız, sosyal hayatınız ileride cocuklarınızla olan dıyaloklarınız istemediginiz sekilde kontrolsuz olarak sekteye ugra. Cunku kesinlikle saglıklı kararlar veremezsınız. Öfke promlemı cinsiyetten bagımsız olarak her birey etkiler.

Peki simdi napcan
Ariyormu mesaj atiyor mu
Eve gtmstm esyalarımı almaya geldi güzel güzel konusalm dedi ben dnlemedm elimden tuttu cek pis ellerini bana dokunma dye avazm cktgı kadar bagrdm snra mesaj attm boşanıcam senden bna naptn dedm km kmr ne yaptı bnm yaralarm hala duruyo kabul et etme saldrgansn şiddete egilmn var bna saldrdgn içn oldu durup dururken degil fln bşiler işte

Bi ara ilaç kullanıyordum o zaman gerçekten çok iyiydim ama ilacı bırakınca hersey daha beter oldu

Sen niye bu kadar sinirlisin peki. Koc burcumusun.
Baban karismiyormus.
Esin kac yasinda bide
Ve son soru hergun mu iciyor bazisi hergun iciyor o katlanilmaz cunku istiyormusun barismak

Sen niye bu kadar sinirlisin peki. Koc burcumusun.
Baban karismiyormus.
Esin kac yasinda bide
Ve son soru hergun mu iciyor bazisi hergun iciyor o katlanilmaz cunku istiyormusun barismak
Yengeç burcuyum yükselenm koç babam karısmıyor cnku daha öncede ayrıldnz barstnz sen suan braz kadanı dnle ne yapmak istedgıne karar ver ben arkandaym diyor 26 yasında eşim ve evet son zamanlarda hergün içmeye basladı

Kuzum ne diye iciyor peki yani kimisi zevkine icer kimisi icince 2.karaktere dönüşür içince ne yaptigini bilmez oylemi esin
Benim babam ickici ben biliyorum sinirimi bozuyor sen laf etme diye senden sakliyoedur ama yaptigi yanlis saklamamasi lazim sen salak deilsin anlarsin ictigini ama sorun sanki icmesinden ziyade o arkadaslariyla takilmasi gibime geldi

Bi ara ilaç kullanıyordum o zaman gerçekten çok iyiydim ama ilacı bırakınca hersey daha beter oldu
Cünkü sunu toplumumuzun bazı kesimleri hala idrak edemiyor . Lütfen ama lütfen kafanıza göre kendınızı iyi hissedip tevadiyı bıtırmeyın. Bu hekımınızın kararı olsun. Ruh saglıgı malesef beden saglıgından daha gec iyilesiyor. Yıne diyorum ben evliliginizden bagımsız olarak sızı baglayan kısmına yorum yapıyorum, birincisi öyle olsaydı böyle olmazdı şöyle davransaydım ılımlı olsaydım gıbı kendınızı suclayıcı düsünceleri bir kenara birakın. Siz bu evlilige devam da etseniz bosandanızda kendınız için her kosulda tedavi olun. Bu rahatsızlıgın ne boyuta gelicegi sizi zamanla nekadar etkileyecegı bir belirsızlik. Ve siz bu belirsizlikle savrulup gitmeyin. Ama en önemlisi, evliliginizin devamı için degil kendi sagligınız icin bunu yapın.

Evliligin akibetini bilmem de lutfen korunun. Cocuk mocuk yapmayin. Ikinizde normal degilsiniz. Kari koca hastalikli derecede siddet egiliminiz var. Birbirinize sayginiz yok. Dogacak cocuga ne olur dusunemiyorum bile...

Butun gun evde yoktu o gun çalıştı tam eve geldm evimm onunde arkdsları nereye dedm gelicm 2 saat snra geldi yine içmiş sen gayet iyi anladn beni evlendgnin farkına varmaması hala arkadslaryla hergün vakit gecrmesi üstüne içme dedgmde içmcm dyp içip eve gelmesi beni aptal yerine koyması

Evliligin akibetini bilmem de lutfen korunun. Cocuk mocuk yapmayin. Ikinizde normal degilsiniz. Kari koca hastalikli derecede siddet egiliminiz var. Birbirinize sayginiz yok. Dogacak cocuga ne olur dusunemiyorum bile...
Zaten çocuk bakıcak psikolojide deglm cocuk ağlaması beni deli eder veya uykusuzluk hc dayanamam bu psikolojyle cocuga yazk etms olurum

Zaten çocuk bakıcak psikolojide deglm cocuk ağlaması beni deli eder veya uykusuzluk hc dayanamam bu psikolojyle cocuga yazk etms olurum

Kesinlikle bu dusuncenin arkasinda dur. Cunku ben boyle evliliklerde hep cocuklara uzuluyorum.

Kesinlikle bu dusuncenin arkasinda dur. Cunku ben boyle evliliklerde hep cocuklara uzuluyorum.
Benim psikolojm bu durumdayken baskasylada evlensem sürdüremem öfkemi kontrol edemyrm eşime snrlendgm zaman ki haklı olarak snrlenyrm tabiki bna vurmaya hakkı yok ama dsunuyrmda bnmde onu hırpalamaya hakkm yok sonumuz ne olur bilemyrm o yüzden cocuk benm istycegm en son şey

Zaten 26 yas ergen bir yas yillar elbet onu olgunlaştırır senide iyi taniyor demekki flort etmissiniz ya hani kizcagini biliyor sakliyor ne bu bekar gibi arkadaslariyla takilmalar evinde otursun inan bugun cok samimi arkadasimla konustum kocasi 37 yasinda yasa bakmiyor bu isler de hergun disarda icki iciyor bekar gibi bosanmayi dusunuyorum falan dedi bide onun cocuguda var disari bagimli erkek düzelmiyor 3 senelik evli o da. Olmaz boyle serseri gibi benim esimde tam tersi 7 24 haftaici haftasonu hep evdedir home ofis çalışıyor. Buda geriyor beni simdi ofis tutcam bana mobilya baksana dedi evden ciksin ne bu surekli evde buda kötü aslinda ama ev islerine yardimci olmasi yonunden iyi sadece bence biraz sakinlesin derim sular durulsun ickiden nefrer ediyorum artik ya babam yüzünden el iyisi yillarca millete icki ismarladi evin yolunu bilmedi hic

Ya tabi sürekli evde olmasıda olmaz haklısn valla sakinleşelm sakinlesmesine ne olcak bnde blmyrm hakkımzda hayırlısı içki içilen hcbr ailede huzur görmedm etrafmdanda şahidm

Alkol sorunu olan biriyle keşke bilerek evlenmeseydiniz çünkü tedaviyi kendi istemediği sürece asla bırakamaz..

evliliğe devam edecekseniz çocuk yapıpta bu mutsuzluğa onuda dahil etmeyin..çocuk kötü giden hiçbir evliliği düzeltmezde, kurtarmazda.

Biliyrum bir yakını cocuk yapın dizelr dedi cocuk yapmak sağlam psikoloji grektrir bu iknzdede yok ve cocuklarn hcbr gunahı yok bzm sorunlarmızda bogulrsa ne anlamı kalır ya düzelicej ya bticek cocuk istemyrm bu yuzden

Bende de hata var ve kabul ediyorum da ikimizinde tedavi görüp yeniden baslamamz mı mantıklı yoksa evliliği bitirmek mi bilmiyorum
Bunu bilip ne yapacağınıza karar verecek olan sizsiniz.
Biz sizin anlattığınız kadarını bilip ona göre yorum yapıyoruz.
Ayrıca herkes kendi kişiliğine,dünya görüşüne göre farklı farklı bakıyor bu tip olaylara.
Burdan size ne yapmanız gerektiğinin söylenmesini beklemeyin.
Kendi hayatınız ve evliliğiniz için, bir ailenizle birlikte bir karar alıp uygulamaya geçin.
Ama önce sistit sonra da öfke kontrolü hatta başlamış görünen depresyonunuz için tedavi olun.
Eşinizin tavırları normal değil evet, ama psikolojik olarak siz de sağlıklı değilsiniz.

Adam psikopat içkiyle alakası yok, o bahanesi.
Komşularımız her akşam rakı sofrası kurardı. Bir kez bile taşkınlık yaptıklarına, eşlerini dövdüklerine şahit olmadık. Serseri bir oğulları vardı, o bile sarhoşken asla sınırı aşmazdı.

Kocanız şiddete meyyal. Bugün boğazınıza sarılmış. Yarın boğar sizi.

Darp raporu alın ve babanızı dinleyin.
Değişmez.
Şiddet daha şimdiden sıradanlaşmış. Düzelmez bu evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…