Yeni evliyim daha

Sistit oldugum içn ilişkiyede giremyrz biz evlimyzki uyuyp uyanyrz yeni evliler ne yapıyo bz napyrz doktora git diyo gidelim demek yok ben gdicem heralde tek basıma

geçimsizsiniz sanırım biraz..
destek alın mutlaka yoksa kimse ile mutlu olamazsınız.

Tedavi olmayı düşünür müsünüz? Ne kadar rahat anlatıyorsunuz böyle normal değilim, sorunlarım var diye. Bu psikolojiyle evlenmek de cesaret işi doğrusu. Ha ama konumuz şiddet, hiçbir durumda affı olmaz bence.

Ben sadece bana destek olsun istedim ben cabuk snrlenyrum ama benimle sakince konussa inanın 2 dk önce kıyameti koparan ben kuxu gibi olurum o bunun yerine arkadaslayla beraber içmeyi sonrass benden şikayet etmeyi deçti

Tabiki düşünüyorum cünkü evliliği gectm hayat bana zevk vermiyo birşey yapmak istemiyorum dürekli uyumak kimseyle muhattap olmak istemiyorum bu yuzdende sağlıklı hcbr ilişki kuramıyorum kimsenin olmadgı byerde olmak istyrum düşünmemk veya hc bitmeyen bir yolu yürümek

Keşke evlenmek yerine önce kendinizi iyileştirseydiniz. Bu hassas ruh halinizin üstüne bir de bu olayları yaşıyorsunuz şimdi. Darp raporu alın ve bir süre ailenizin evinde kalın, önce idrar yolları enfeksiyonunuz için doktora görünün. Bekar da olabilirdiniz, tek başınıza gidin sağlığınız söz konusu. Mesele sadece ilişkiye girebilmek değil. Sonrasında bir psikologla görüşün. Eşiniz konusunda ne yaparsınız bilmiyorum. Şiddetin alkolle bir ilgisi olmadığını biliyorum çünkü. Ben olsam devam etmem.

Öncedn böyle degldm ama zaten bnde bu halimden memnun deglm son bi şans verymmi tabi ikimznde destek alması gerekiyor yoksa bitirym bilmyrm

dediğim gibi önce her ikinizde tedavilerinizle ilgilenin. bu süreçte geri dönmeyin. ne zaman ikinizde sağlıklı birer birey olursunuz o zaman eve dönün. eşiniz eğer bu evliliği kurtarmak istiyorsa bu zamanı ayrı geçirmeyi kabul eder.

Bu şiddet olayı birgün bi konuda tartsrken güldüğü be sucunu kabul etmedgi içn cok snrlendm bogazına yapstm öyle basladı

o zaman adamın da devam etmemesi gerekiyor. konu sahibesinin adamdan aşağı kalır yanı yok maşallah. biri beni tahrik edip durma dediğim halde bağırıp çağırıp yüzümü tırnaklasa kusura bakmasın da bende yapıştırırım bir tane. ha alkolden olduğuna bende inanmıyorum ama alkole sığınma var.

Ben aile danısmanına gitmeyi düşündüm beraber veya alkolü bırakması içn onun tedavi görmesini

Ben sadece bana destek olsun istedim ben cabuk snrlenyrum ama benimle sakince konussa inanın 2 dk önce kıyameti koparan ben kuxu gibi olurum o bunun yerine arkadaslayla beraber içmeyi sonrass benden şikayet etmeyi deçti
O bir erkek ve sizin eşiniz. Anne babanız gibi davranmasını beklemeyin. Hele de alkole meyilliyse bu şekilde, muhakemesinin zayıf olması normal

Ahh bu alkol

Şiddetin her türlüsü sıkıntı siz sanırım biraz gazla fevrisiniz herzaman şunu derim boşanmak herşeyi çözecekse boşanın ama yok ben özlüyorum seviyorum falan filan olacaksa boşuna kendinizi burda gaza getirmeyin derim çünkü kimse sizin şuan yaşadığınız duyguyu bilemez herkes fikrini söyler hatta şiddet vs yaşamış insan bile sizi anlayamaz çünkü duygular aynı değildir biraz düşünün mantıklı kararlar vermeye çalışın rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın inş herşey çok iyi olur sizin için

Zaten benim kararsızlıgımda bu yüzden ben çok sinirli biriyim ve ağzımdan cıkanı kulagm duymuyor cunku bı söz verldgnde haliyle bi beklenti içine giriyorum ama tekrar içince ve bana yalan söyleynce cileden cıkıoyorum o sus gel uyuyalm desede suymuyorum birşeyler kırıp döküyorum veya snrlenp çenesini sıkıyorum vs yaptgı hc dogru degl bnmde yanlslarm var normal bi snrlenmek degl dedgm gbi ağlayamyrmda ama ayrılsak eminm o duysa bryle beraber oldgmu veya ben onun olmasa bile pişmanlk duyulcak bi tarafım ikimizde tedavi olalım son defa deneyelm dıyor bı tarafım bırak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…