- 3 Nisan 2014
- 36.166
- 147.533
- 798
- Konu Sahibi Derinddn88
-
Sistit oldugum içn ilişkiyede giremyrz biz evlimyzki uyuyp uyanyrz yeni evliler ne yapıyo bz napyrz doktora git diyo gidelim demek yok ben gdicem heralde tek basıma
Tedavi olmayı düşünür müsünüz? Ne kadar rahat anlatıyorsunuz böyle normal değilim, sorunlarım var diye. Bu psikolojiyle evlenmek de cesaret işi doğrusu. Ha ama konumuz şiddet, hiçbir durumda affı olmaz bence.Ailem daha önce ayrldnz yne barstnız eger btrceksende arkandayz ama tekrar gelr pişman olursa affedersen olmaz diyorlar haliyle ben snrlensgi zaman onu bnu fırlatan biriym dedgm gibi baska ailevi sorunlar yasadm psikolojm pek iyi sayılmaz bir anda snrlenyrm üşüme geliyor normal bir sinir degl oda sarhos olunca olanlar bunlar işte
Öncedn böyle degldm ama zaten bnde bu halimden memnun deglm son bi şans verymmi tabi ikimznde destek alması gerekiyor yoksa bitirym bilmyrmgeçimsizsiniz sanırım biraz..
destek alın mutlaka yoksa kimse ile mutlu olamazsınız.
Ben sadece bana destek olsun istedim ben cabuk snrlenyrum ama benimle sakince konussa inanın 2 dk önce kıyameti koparan ben kuxu gibi olurum o bunun yerine arkadaslayla beraber içmeyi sonrass benden şikayet etmeyi deçtiTedavi olmayı düşünür müsünüz? Ne kadar rahat anlatıyorsunuz böyle normal değilim, sorunlarım var diye. Bu psikolojiyle evlenmek de cesaret işi doğrusu. Ha ama konumuz şiddet, hiçbir durumda affı olmaz bence.
Tabiki düşünüyorum cünkü evliliği gectm hayat bana zevk vermiyo birşey yapmak istemiyorum dürekli uyumak kimseyle muhattap olmak istemiyorum bu yuzdende sağlıklı hcbr ilişki kuramıyorum kimsenin olmadgı byerde olmak istyrum düşünmemk veya hc bitmeyen bir yolu yürümekTedavi olmayı düşünür müsünüz? Ne kadar rahat anlatıyorsunuz böyle normal değilim, sorunlarım var diye. Bu psikolojiyle evlenmek de cesaret işi doğrusu. Ha ama konumuz şiddet, hiçbir durumda affı olmaz bence.
Keşke evlenmek yerine önce kendinizi iyileştirseydiniz. Bu hassas ruh halinizin üstüne bir de bu olayları yaşıyorsunuz şimdi. Darp raporu alın ve bir süre ailenizin evinde kalın, önce idrar yolları enfeksiyonunuz için doktora görünün. Bekar da olabilirdiniz, tek başınıza gidin sağlığınız söz konusu. Mesele sadece ilişkiye girebilmek değil. Sonrasında bir psikologla görüşün. Eşiniz konusunda ne yaparsınız bilmiyorum. Şiddetin alkolle bir ilgisi olmadığını biliyorum çünkü. Ben olsam devam etmem.Tabiki düşünüyorum cünkü evliliği gectm hayat bana zevk vermiyo birşey yapmak istemiyorum dürekli uyumak kimseyle muhattap olmak istemiyorum bu yuzdende sağlıklı hcbr ilişki kuramıyorum kimsenin olmadgı byerde olmak istyrum düşünmemk veya hc bitmeyen bir yolu yürümek
Öncedn böyle degldm ama zaten bnde bu halimden memnun deglm son bi şans verymmi tabi ikimznde destek alması gerekiyor yoksa bitirym bilmyrm
Bu şiddet olayı birgün bi konuda tartsrken güldüğü be sucunu kabul etmedgi içn cok snrlendm bogazına yapstm öyle basladıKeşke evlenmek yerine önce kendinizi iyileştirseydiniz. Bu hassas ruh halinizin üstüne bir de bu olayları yaşıyorsunuz şimdi. Darp raporu alın ve bir süre ailenizin evinde kalın, önce idrar yolları enfeksiyonunuz için doktora görünün. Bekar da olabilirdiniz, tek başınıza gidin sağlığınız söz konusu. Mesele sadece ilişkiye girebilmek değil. Sonrasında bir psikologla görüşün. Eşiniz konusunda ne yaparsınız bilmiyorum. Şiddetin alkolle bir ilgisi olmadığını biliyorum çünkü. Ben olsam devam etmem.
Keşke evlenmek yerine önce kendinizi iyileştirseydiniz. Bu hassas ruh halinizin üstüne bir de bu olayları yaşıyorsunuz şimdi. Darp raporu alın ve bir süre ailenizin evinde kalın, önce idrar yolları enfeksiyonunuz için doktora görünün. Bekar da olabilirdiniz, tek başınıza gidin sağlığınız söz konusu. Mesele sadece ilişkiye girebilmek değil. Sonrasında bir psikologla görüşün. Eşiniz konusunda ne yaparsınız bilmiyorum. Şiddetin alkolle bir ilgisi olmadığını biliyorum çünkü. Ben olsam devam etmem.
Ben aile danısmanına gitmeyi düşündüm beraber veya alkolü bırakması içn onun tedavi görmesinidediğim gibi önce her ikinizde tedavilerinizle ilgilenin. bu süreçte geri dönmeyin. ne zaman ikinizde sağlıklı birer birey olursunuz o zaman eve dönün. eşiniz eğer bu evliliği kurtarmak istiyorsa bu zamanı ayrı geçirmeyi kabul eder.
Bu şiddet olayı birgün bi konuda tartsrken güldüğü be sucunu kabul etmedgi içn cok snrlendm bogazına yapstm öyle basladı
O bir erkek ve sizin eşiniz. Anne babanız gibi davranmasını beklemeyin. Hele de alkole meyilliyse bu şekilde, muhakemesinin zayıf olması normalBen sadece bana destek olsun istedim ben cabuk snrlenyrum ama benimle sakince konussa inanın 2 dk önce kıyameti koparan ben kuxu gibi olurum o bunun yerine arkadaslayla beraber içmeyi sonrass benden şikayet etmeyi deçti
Ben aile danısmanına gitmeyi düşündüm beraber veya alkolü bırakması içn onun tedavi görmesini
Bende de hata var ve kabul ediyorum da ikimizinde tedavi görüp yeniden baslamamz mı mantıklı yoksa evliliği bitirmek mi bilmiyorumzaten hep ilk başlatan sizsiniz.
kimse evliya değil öbür yanağını çevirsin.
Ahh bu alkolmerhaba arkadşlar ben daha 2 aylık evliyim eşimle uzun zamandr beraberdk zaten yeni tanısmadık bana kahvaltı hazrlar uyandırır ev temzlgi yaparz beraber ama benmde eksklerm vardır ki öyle agresif biriyimdr hemen sinrlenp çabuk sakinleşen biriyim yasadıgım baska olaylardan dolayı insanlara karsı eskisi gibi degilim oldukca mesafeliym eşim arkadaslaryla be eslerinle gdiş geliş yapmamızı istiyor bitanesyle yapıyruzda gayet nerde nasıl davranmasnı bilen insanlar o yüzden sorun yok. Ama bazı arkadaslarınn eşleri var ki oldukca laubaliler ve ben böyle kişilerle anlaşamam evimede almam bu yüzden sorun yasadık içme dedm söz verdi ama her sefernde beni aptal yerine koydu yalan söyledi ben dha da agresif mutsuz memnuniyetsz biri olmaya basladım bu böyle gitti neden içiyosun dedgnde düşmanı gördü beni bikaç kez hırpladı morardı biryerlerm bende karşılık verdim dün gece yine kavga ettik benim sacımı cekti bogazıma sarıldı yere attı içtiği zaman bambaska biri ben ona bagrdm cagrdm sevmyem dedi bende ailemn evine geldm nasıl buraya kadar geldk bilmiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizin bu konu hakkndaki fikirlerinizi merak ediyorum
Bende de hata var ve kabul ediyorum da ikimizinde tedavi görüp yeniden baslamamz mı mantıklı yoksa evliliği bitirmek mi bilmiyorum
Zaten benim kararsızlıgımda bu yüzden ben çok sinirli biriyim ve ağzımdan cıkanı kulagm duymuyor cunku bı söz verldgnde haliyle bi beklenti içine giriyorum ama tekrar içince ve bana yalan söyleynce cileden cıkıoyorum o sus gel uyuyalm desede suymuyorum birşeyler kırıp döküyorum veya snrlenp çenesini sıkıyorum vs yaptgı hc dogru degl bnmde yanlslarm var normal bi snrlenmek degl dedgm gbi ağlayamyrmda ama ayrılsak eminm o duysa bryle beraber oldgmu veya ben onun olmasa bile pişmanlk duyulcak bi tarafım ikimizde tedavi olalım son defa deneyelm dıyor bı tarafım bırak bilmiyorumŞiddetin her türlüsü sıkıntı siz sanırım biraz gazla fevrisiniz herzaman şunu derim boşanmak herşeyi çözecekse boşanın ama yok ben özlüyorum seviyorum falan filan olacaksa boşuna kendinizi burda gaza getirmeyin derim çünkü kimse sizin şuan yaşadığınız duyguyu bilemez herkes fikrini söyler hatta şiddet vs yaşamış insan bile sizi anlayamaz çünkü duygular aynı değildir biraz düşünün mantıklı kararlar vermeye çalışın rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın inş herşey çok iyi olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?