Yeni evliyim daha

Derinddn88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
42
14
88
33
merhaba arkadşlar ben daha 2 aylık evliyim eşimle uzun zamandr beraberdk zaten yeni tanısmadık bana kahvaltı hazrlar uyandırır ev temzlgi yaparz beraber ama benmde eksklerm vardır ki öyle agresif biriyimdr hemen sinrlenp çabuk sakinleşen biriyim yasadıgım baska olaylardan dolayı insanlara karsı eskisi gibi degilim oldukca mesafeliym eşim arkadaslaryla be eslerinle gdiş geliş yapmamızı istiyor bitanesyle yapıyruzda gayet nerde nasıl davranmasnı bilen insanlar o yüzden sorun yok. Ama bazı arkadaslarınn eşleri var ki oldukca laubaliler ve ben böyle kişilerle anlaşamam evimede almam bu yüzden sorun yasadık içme dedm söz verdi ama her sefernde beni aptal yerine koydu yalan söyledi ben dha da agresif mutsuz memnuniyetsz biri olmaya basladım bu böyle gitti neden içiyosun dedgnde düşmanı gördü beni bikaç kez hırpladı morardı biryerlerm bende karşılık verdim dün gece yine kavga ettik benim sacımı cekti bogazıma sarıldı yere attı içtiği zaman bambaska biri ben ona bagrdm cagrdm sevmyem dedi bende ailemn evine geldm nasıl buraya kadar geldk bilmiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizin bu konu hakkndaki fikirlerinizi merak ediyorum

Şiddet görmeniz için “ benimde eksiklerim var” diye bir sebep olamaz ..

Ya da “kahvaltı” hazırlaması size şiddet göstermeyeceği anlamına gelemez .. siz biraz durumunuzu yumuşatmaya çalışmışsınız .. ama bu duruma nasıl geldik demenize gerek Yok , şiddet görüyorsunuz , ailenizin yanında olmanız çok normal .. umarım darp raporu falan almışsınızdır

Anlayamıyorum öncedende içiyodu ama bırakıcgnı söyledi bna saldrdgnda bende karşılık verdm sarhos dye üstüne gitme güzelkle anlat dediler ama kolumu tutup beni tahrik etme deyince dayanamadm bende onu yoldum tırnaklarımla dün gece yine dedm içme tamam dedi içip gelms drekt yatak odasına gitti bende konusalm dedkce git dedi yanına cagrdı yatalm dye bn üsteledm o güldkce snrlendm sonuc bu oldu işte

Şiddet görmeniz için “ benimde eksiklerim var” diye bir sebep olamaz ..

Ya da “kahvaltı” hazırlaması size şiddet göstermeyeceği anlamına gelemez .. siz biraz durumunuzu yumuşatmaya çalışmışsınız .. ama bu duruma nasıl geldik demenize gerek Yok , şiddet görüyorsunuz , ailenizin yanında olmanız çok normal .. umarım darp raporu falan almışsınızdır

Henüz almadım sadece düşünüyorum neyi düşündüğümüde bilmiyorum ailem yanımda babam ben sana boşan veya boşanma demem ama bence düzelir diye düşünme düzelmez eğer ayrıldıktan sonra buraya gelirse onu öldürürm diyor

Darp raporunu mutlaka alın

kolunuzu tuttuğu için mi yoldunuz adamı?
karşılıklı hatalısınız olmadığı yerde zorlamamak gerek.

Belli ki bir bağımlılık var alkole karşı , siz darp raporunuzu alın elinizde bulunsun , sonra ne yapacağınızı elbet düşünürsünüz .. ailenizin evladısınız , sizi üzmesine izin vermeyin lütfen

kolunuzu tuttuğu için mi yoldunuz adamı?
karşılıklı hatalısınız olmadığı yerde zorlamamak gerek.
Evet cnkü daha önce tartstgımızda zorla sarlmaya calstı bnde sinirlym gelme üstüme otur dedm beni itti snra bnde gdp bagrdm ittm snra hırpalamstı yne aynsnı yapmasn dye tahrk etme beni dedgnde bu sefer ben saldrdm

Bilmiyorum aile buyukleri girdi araya onlara içkiyi bırakıcagını söylemiş bana söyledkleri son bi şans ver daha yeni evlesnz sen haklısn son şans ver snra olmuyosa zorlamazsnz dediler

Bilincini kaybedene kadar içen bi adamla aynı odada nefes bile alamam. Tavsiye sormanız bile garip. Şiddet görmüşsünüz, öldürülmeyi mi bekleyeceksiniz?
Haklısınız ama içmediği zaman bambaşka biri be içtiği zaman sadece o degl bende degsyrm bende saldırganlaşıyrum cnku konusmak istyrm ama oralı olmuyor aen kendni tart diyor bende en sonunda gülüp durdgu ve yalan söyledgi içn çenesini sıktım falan vurmadm beya hakaret etmedm yalancı oldgnu söyledm benden degerli mi dedm

Evet cnkü daha önce tartstgımızda zorla sarlmaya calstı bnde sinirlym gelme üstüme otur dedm beni itti snra bnde gdp bagrdm ittm snra hırpalamstı yne aynsnı yapmasn dye tahrk etme beni dedgnde bu sefer ben saldrdm

daha önce darp raporu aldınız mı?
yani adam daha önce yapmış bunu neden üstüne üstüne gidip kendinizi dövdürtüyorsunuz?
daha önce dayak yediğinizde boşanmamışsınız ama adamın hamurunu öğrenmişsiniz.
her kadın eşinden şiddet görebilir her kadın için bu ihtimal var ama akıllı kadın bir kere dayak yer.

Ben rapor almadım mesajmda da belirttm bende sakin bir degilm demiyorumki ben yüzde yüz hatasızm melegm ama ne olursa olsn onun gucuyle bnmki bir degl içtiği zaman degstfni tartstgmzı bile bile içmeye devam edyor bna yalan söylemeye devam edyr dedgm fbi bende söyledklermle tahrk ettm farkındaym suan dsunmemen sebebide o eğer üstne gtmeseysm bunlar olmazdı ama ynede anlayamyrm bile bile neden içiyor

Ya sarhoş adamda zaten akıl yarım olur.
Ne demeye üzerine gidip,yalancı vs deyip,
zorla dayak yiyorsunuz?
Ben de bunu anlamadım.
Ayrıca ne konuşacaksınız adamla,
sarhoş haldeyken?
Sabah olsun,ayılsın,yapın bir kahve, konuşun,içmesini istemediğinizi söyleyin.
Eşinizin yaptığını onaylamıyorum elbette ama sizde de hata var.

Zaten bende de hata var biliyorum o yüzden sizlerin görüşlerini merak edyrm ne yapmam gerektgni bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…