Yeni evliyim daha

Hanımefendi iyi misiniz? İçmediği zaman başka biri olmasının önemi yok. İçtiği zaman sizi öldürse ne olacak?

yanlış anladınız siz haksızsınız tahrik etmişsiniz demiyorum. ama adam buysa ve daha önceleride yaptıysa neden üstüne gittiniz diyorum.
bile bile bağımlı olduğu için içiyordur.

Hakettiniz mi yani? Hakaret ettiniz, çenesini tuttunuz o zaman yerlerde sürüklenmeniz lazım.

Adam size içmiyorum diyor, içtiği zaman zarar verdiğini bile bile içiyor. Bu nasıl sevgi? Bi kere gittiniz evden tamam bitti. Bu kadar zayıf olmayın Allah aşkına. Hiç mi korkmadınız, hiç mi hayal kırıklığı yaşamadınız?

Zaten bende de hata var biliyorum o yüzden sizlerin görüşlerini merak edyrm ne yapmam gerektgni bilmiyorum
Eşinizi seviyorsanız ve ayrılmak istemiyorsanız aklı başında bir aile büyüğünüzden rica edin,oturup güzelce konuşun eşinizle.
Alkol ve öfke problemini çözmesini isteyin.
Aksi halde evliliğe devam etmek istemediğinizi söyleyin, bakalım ne tepki verecek?
Ben olsam devam etmem,o ayrı.

Lütfen sesli harfleri kullanın , okurken oldukça zorlandım.Eşinizin alkol sorunu var , belli.İçme demekle durduramıyor kendini.Siz de sarhoş adamla uğraşmayın , bişey yapar sonra hatırlamaz filan.Canınızı düşünün.

ikiniz de darp raporu alıp birbirinizi dava edin, hakim son kararı versin,
2 aylık evlilikte bu kadar yüz göz olduysanız bu işin sonu yaş, saygı ve güven bir kere kaybedildikten sonra geri kazanılmıyor.

yanlış anladınız siz haksızsınız tahrik etmişsiniz demiyorum. ama adam buysa ve daha önceleride yaptıysa neden üstüne gittiniz diyorum.
bile bile bağımlı olduğu için içiyordur.
Ailem daha önce ayrldnz yne barstnız eger btrceksende arkandayz ama tekrar gelr pişman olursa affedersen olmaz diyorlar haliyle ben snrlensgi zaman onu bnu fırlatan biriym dedgm gibi baska ailevi sorunlar yasadm psikolojm pek iyi sayılmaz bir anda snrlenyrm üşüme geliyor normal bir sinir degl oda sarhos olunca olanlar bunlar işte

Darp raporu al. Ikinci sansi vermek hata olur cunku soz verse de bu sefer gizli gizli icecek. O el bir kere kalkarsa bir daha da inmez. Istedigi kadar soz versin siddet bir kez yasandiysa hiderek dozu ve sıklığı artarak devam eder. Siddet goren kadinlar hep bir gun durulir diye bekleyenler ama durulmaz. Elleri kirilsin. Bogaza yapismak ne demek? Bir de belki bedeninizdeki yaralar morluklar zamanla gecse de ruhunuzdaki actigi yaralar hic gecmeyecek. Artik eskisi gibi olmaz hicbir sey. Ev supurmesi ya da kahvalti hazirlamasi onun iyi oldugunu gostermez. Size davranislari kaba. Insan sevdigine kiyamaz.

Zaten bende de hata var biliyorum o yüzden sizlerin görüşlerini merak edyrm ne yapmam gerektgni bilmiyorum

sizdeki ilk hata ilk dayakta boşanmamak.
ikinci hata madem boşanmıyorsunuz dayak yememek için çenenizi tutmanız lazımdı.
yoksa eşinizin varlığı külliyen hata.

siz önce kendinizle ilgilenin şu aşamada bence. destek alın öfke probleminiz için. tedavi olmazsanız eşiniz yada bir başkası ilişkileriniz hep problemli olacaktır.

Dayak yedikten sonra evliligi kurtarmayi beklemiyorsunuz herhalde. Daha iki ay , en azindan hayatinizi kurtarin.

İlk cümlelerde anlattığınız uyum ve birliktelikten son duruma 2 aylık süreçte sadece alkol ile mi geldiniz?

Zaten görünrde birşeym yok ama hayallerm yıkıldı ailem üzgün ben paramparcaym öfkemden ağlayamyrm bile nasıl buralara geldk anlayamyrm

İlk cümlelerde anlattığınız uyum ve birliktelikten son duruma 2 aylık süreçte sadece alkol ile mi geldiniz?
Sistit oldugum içn ilişkiyede giremyrz biz evlimyzki uyuyp uyanyrz yeni evliler ne yapıyo bz napyrz doktora git diyo gidelim demek yok ben gdicem heralde tek basıma

Sistit oldugum içn ilişkiyede giremyrz biz evlimyzki uyuyp uyanyrz yeni evliler ne yapıyo bz napyrz doktora git diyo gidelim demek yok ben gdicem heralde tek basıma
E gidin doktora, engel olan nedir size? Birinin elinizden tutup götürmesine gerek var mı? İdrar yolu enfeksiyonu altı üstü...

Ben hastaneye gitmekten aciz deglm tek basıma ama o suan calsmyırken engel yokken neden tek basıma gidiyim
Yani biri götürmezse gitmeyeceksiniz doğru mu anladım? Aranızda sorun yaşanmış zaten dayak yedim diyorsunuz. Üzerine beni doktora götürsün diye mi bekliyorsunuz? Eşiniz zaten suçlu konu o değil ki

Zaten görünrde birşeym yok ama hayallerm yıkıldı ailem üzgün ben paramparcaym öfkemden ağlayamyrm bile nasıl buralara geldk anlayamyrm
Sorgulamayı bırakın artık. Bu duruma geldiniz mi geldiniz. Nasıl geldinizin ne önemi var? Şiddet gördünüz, bitti. Daha da geri dönerseniz her şeye razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…