- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Derinddn88
-
Hanımefendi iyi misiniz? İçmediği zaman başka biri olmasının önemi yok. İçtiği zaman sizi öldürse ne olacak?Haklısınız ama içmediği zaman bambaşka biri be içtiği zaman sadece o degl bende degsyrm bende saldırganlaşıyrum cnku konusmak istyrm ama oralı olmuyor aen kendni tart diyor bende en sonunda gülüp durdgu ve yalan söyledgi içn çenesini sıktım falan vurmadm beya hakaret etmedm yalancı oldgnu söyledm benden degerli mi dedm
Ben rapor almadım mesajmda da belirttm bende sakin bir degilm demiyorumki ben yüzde yüz hatasızm melegm ama ne olursa olsn onun gucuyle bnmki bir degl içtiği zaman degstfni tartstgmzı bile bile içmeye devam edyor bna yalan söylemeye devam edyr dedgm fbi bende söyledklermle tahrk ettm farkındaym suan dsunmemen sebebide o eğer üstne gtmeseysm bunlar olmazdı ama ynede anlayamyrm bile bile neden içiyor
Hakettiniz mi yani? Hakaret ettiniz, çenesini tuttunuz o zaman yerlerde sürüklenmeniz lazım.Haklısınız ama içmediği zaman bambaşka biri be içtiği zaman sadece o degl bende degsyrm bende saldırganlaşıyrum cnku konusmak istyrm ama oralı olmuyor aen kendni tart diyor bende en sonunda gülüp durdgu ve yalan söyledgi içn çenesini sıktım falan vurmadm beya hakaret etmedm yalancı oldgnu söyledm benden degerli mi dedm
Eşinizi seviyorsanız ve ayrılmak istemiyorsanız aklı başında bir aile büyüğünüzden rica edin,oturup güzelce konuşun eşinizle.Zaten bende de hata var biliyorum o yüzden sizlerin görüşlerini merak edyrm ne yapmam gerektgni bilmiyorum
Ailem daha önce ayrldnz yne barstnız eger btrceksende arkandayz ama tekrar gelr pişman olursa affedersen olmaz diyorlar haliyle ben snrlensgi zaman onu bnu fırlatan biriym dedgm gibi baska ailevi sorunlar yasadm psikolojm pek iyi sayılmaz bir anda snrlenyrm üşüme geliyor normal bir sinir degl oda sarhos olunca olanlar bunlar işteyanlış anladınız siz haksızsınız tahrik etmişsiniz demiyorum. ama adam buysa ve daha önceleride yaptıysa neden üstüne gittiniz diyorum.
bile bile bağımlı olduğu için içiyordur.
Zaten bende de hata var biliyorum o yüzden sizlerin görüşlerini merak edyrm ne yapmam gerektgni bilmiyorum
Ailem daha önce ayrldnz yne barstnız eger btrceksende arkandayz ama tekrar gelr pişman olursa affedersen olmaz diyorlar haliyle ben snrlensgi zaman onu bnu fırlatan biriym dedgm gibi baska ailevi sorunlar yasadm psikolojm pek iyi sayılmaz bir anda snrlenyrm üşüme geliyor normal bir sinir degl oda sarhos olunca olanlar bunlar işte
İlk cümlelerde anlattığınız uyum ve birliktelikten son duruma 2 aylık süreçte sadece alkol ile mi geldiniz?merhaba arkadşlar ben daha 2 aylık evliyim eşimle uzun zamandr beraberdk zaten yeni tanısmadık bana kahvaltı hazrlar uyandırır ev temzlgi yaparz beraber ama benmde eksklerm vardır ki öyle agresif biriyimdr hemen sinrlenp çabuk sakinleşen biriyim yasadıgım baska olaylardan dolayı insanlara karsı eskisi gibi degilim oldukca mesafeliym eşim arkadaslaryla be eslerinle gdiş geliş yapmamızı istiyor bitanesyle yapıyruzda gayet nerde nasıl davranmasnı bilen insanlar o yüzden sorun yok. Ama bazı arkadaslarınn eşleri var ki oldukca laubaliler ve ben böyle kişilerle anlaşamam evimede almam bu yüzden sorun yasadık içme dedm söz verdi ama her sefernde beni aptal yerine koydu yalan söyledi ben dha da agresif mutsuz memnuniyetsz biri olmaya basladım bu böyle gitti neden içiyosun dedgnde düşmanı gördü beni bikaç kez hırpladı morardı biryerlerm bende karşılık verdim dün gece yine kavga ettik benim sacımı cekti bogazıma sarıldı yere attı içtiği zaman bambaska biri ben ona bagrdm cagrdm sevmyem dedi bende ailemn evine geldm nasıl buraya kadar geldk bilmiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizin bu konu hakkndaki fikirlerinizi merak ediyorum
Zaten görünrde birşeym yok ama hayallerm yıkıldı ailem üzgün ben paramparcaym öfkemden ağlayamyrm bile nasıl buralara geldk anlayamyrmHakettiniz mi yani? Hakaret ettiniz, çenesini tuttunuz o zaman yerlerde sürüklenmeniz lazım.
Adam size içmiyorum diyor, içtiği zaman zarar verdiğini bile bile içiyor. Bu nasıl sevgi? Bi kere gittiniz evden tamam bitti. Bu kadar zayıf olmayın Allah aşkına. Hiç mi korkmadınız, hiç mi hayal kırıklığı yaşamadınız?
İlk cümlelerde anlattığınız uyum ve birliktelikten son duruma 2 aylık süreçte sadece alkol ile mi geldiniz?
Sistit oldugum içn ilişkiyede giremyrz biz evlimyzki uyuyp uyanyrz yeni evliler ne yapıyo bz napyrz doktora git diyo gidelim demek yok ben gdicem heralde tek basımaİlk cümlelerde anlattığınız uyum ve birliktelikten son duruma 2 aylık süreçte sadece alkol ile mi geldiniz?
E gidin doktora, engel olan nedir size? Birinin elinizden tutup götürmesine gerek var mı? İdrar yolu enfeksiyonu altı üstü...Sistit oldugum içn ilişkiyede giremyrz biz evlimyzki uyuyp uyanyrz yeni evliler ne yapıyo bz napyrz doktora git diyo gidelim demek yok ben gdicem heralde tek basıma
Ben hastaneye gitmekten aciz deglm tek basıma ama o suan calsmyırken engel yokken neden tek basıma gidiyimE gidin doktora, engel olan nedir size? Birinin elinizden tutup götürmesine gerek var mı? İdrar yolu enfeksiyonu altı üstü...
Yani biri götürmezse gitmeyeceksiniz doğru mu anladım? Aranızda sorun yaşanmış zaten dayak yedim diyorsunuz. Üzerine beni doktora götürsün diye mi bekliyorsunuz? Eşiniz zaten suçlu konu o değil kiBen hastaneye gitmekten aciz deglm tek basıma ama o suan calsmyırken engel yokken neden tek basıma gidiyim
Sorgulamayı bırakın artık. Bu duruma geldiniz mi geldiniz. Nasıl geldinizin ne önemi var? Şiddet gördünüz, bitti. Daha da geri dönerseniz her şeye razı olsun.Zaten görünrde birşeym yok ama hayallerm yıkıldı ailem üzgün ben paramparcaym öfkemden ağlayamyrm bile nasıl buralara geldk anlayamyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?