• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim daha

Size şiddet uygulayan bir melek denmesini beklemiyorsunuz sanırım .
Yaş kendinize gelin ..
Kahvaltı hazırlaması şiddet uyguladığının üstünü örtermi .
Dönmek için bahane aramayın ..
Bidahaki içtiğinde öldürmiceği ne malum..
Ailnizin evindeymişsiniz .
Bence gitmeyin ..

şiddet görmeniz yanlış bahanesi olamaz
ama
en ufak kavgada "sevmiyorum" "annemin evine gideceğim " yanlış
siz aynı eve birbirinizi hapsetmeye evlenmediniz ve kimse de 4x4 lük değildir
kesin birinde bir kusur olur adam herşeyde iyi içince kötü
kardeşim içince konuşma uyu kaavga etmeyin saygıyı kaybediyorsunuz
ayrıca oda keyfine baksın adamı sıkmayın bu kadar geçimsiz gördüm sizi

Siddet dogru degil bunun icin bosanabilirsiniz yanliz kiskirtmakta dogru degil bence sizde kiskirtmissiniz bu adami biraz daha sakin olsaniz surekli kabga modundasiniz

Alkol aldigini bile bile bir adamla niye evlenilir ha evleniliyorsa da sonradan niye sikayet edilir alkol aldigini bilerek evlenmisisnz.

Ne guzel farkindasiniz aslinda problem oldugunun. Bence once kendinizle ilgilenin bir psikolog yardimi aile danismanindan daha oncelikli su an hayatinizda. Problemi kabul ederek buyuk bir adim atmissiniz zaten. Lutfen akisina birakmayin hayatinizi.

offff offff daha neyi soruyorsun be çocum
seni dövmüş hırpalamış hemde alkollüyken
silkele yakanı düşsün
ömür böyle geçmez ,2 aylık evliyken bunlar oluyorsa gerisini düşünemiyorum

offff offff daha neyi soruyorsun be çocum
seni dövmüş hırpalamış hemde alkollüyken
silkele yakanı düşsün
ömür böyle geçmez ,2 aylık evliyken bunlar oluyorsa gerisini düşünemiyorum
Ben darp raporu almaya gtsem morarmıs bryerm yok yani rapor içn gösterebilecegm brsey yok ben zaten cok buyuk yanls yaptgı içn evi terk ettm demek istedgm bende onu hırpaladm bende öfkemi kontrol edemyrm kendmn bi sorunu oldgnu bilmesem uzatmam ben iradeli birym be henüz cok gencm bosanıcam hayat bticek öyle bi dsuncem yok ilk ayrılan deglz sonda olmayz demek istedgm hani ben hcbrsey yokken şiddet görürm sesimi cıkaramam korkudan öyle bir durum degil aksine ben saçma sapan konusunca ona saldırıyorum neticesinde bu oldu tekrar altını çiziyoruö ne kendmi savunuyrum öfke kontrolüm yok dye veya da eşimi savunuyorum bazı arkadaslarnda dedgi gbi ben böyle olursam ne baska esle olablrm nede sosyal cevremde iletişim kurablrm

Ne guzel farkindasiniz aslinda problem oldugunun. Bence once kendinizle ilgilenin bir psikolog yardimi aile danismanindan daha oncelikli su an hayatinizda. Problemi kabul ederek buyuk bir adim atmissiniz zaten. Lutfen akisina birakmayin hayatinizi.
Evet ailemde onu söylüyor önce benim tedavi görmemi istiyorlar evliliğm işn degl benm içn

2 ayda nasıl dayak işin içine giriyor anlamıyorum. büyük başarı gerçekten.

2 ayda nasıl dayak işin içine giriyor anlamıyorum. büyük başarı gerçekten.
Şöyle anlatym ben sabırsız biriym öyle olucak dersem bi söz verılıyosa aksi oldugunda elime geceni fırlatırım ki en sevdgm eşyalarımı benm içn degerli olan esyalarımı bile kırarım yani zamana brakmyrm gözüm o an hcbsey görmez böyle bi sinirlilk öfke patlaması hernyse onu yasıyorum agzından cıkanı kulagm duymuyor o susunca baslyrm ben saldrmaya konusmak istemyrm dedkce delryrm herseye zarar veryrm dedgm gbi rapor almaya gtsem elle tutulur birşey yok ama o istese alablr heryeri çizik içnde hala ha bnm gcumle onunki bir degl ne olursa olsun bna bnu yapmamlydı ama ben drekt karsmdaki suclu ben melegm demyrm kapıyı klitliyo kapıları tekmeliyorum yumrukluyorum ailemde suan kendi sğlıgım ve insanlarla sağlıklı iletişim kurmam içn tedavi olmamı istiyor suan önceliğn evlilk degl bnm ruh sağlığm oldgunu düşünüyorlar

Şöyle anlatym ben sabırsız biriym öyle olucak dersem bi söz verılıyosa aksi oldugunda elime geceni fırlatırım ki en sevdgm eşyalarımı benm içn degerli olan esyalarımı bile kırarım yani zamana brakmyrm gözüm o an hcbsey görmez böyle bi sinirlilk öfke patlaması hernyse onu yasıyorum agzından cıkanı kulagm duymuyor o susunca baslyrm ben saldrmaya konusmak istemyrm dedkce delryrm herseye zarar veryrm dedgm gbi rapor almaya gtsem elle tutulur birşey yok ama o istese alablr heryeri çizik içnde hala ha bnm gcumle onunki bir degl ne olursa olsun bna bnu yapmamlydı ama ben drekt karsmdaki suclu ben melegm demyrm kapıyı klitliyo kapıları tekmeliyorum yumrukluyorum ailemde suan kendi sğlıgım ve insanlarla sağlıklı iletişim kurmam içn tedavi olmamı istiyor suan önceliğn evlilk degl bnm ruh sağlığm oldgunu düşünüyorlar

kusura bakmayın da kimse bu şımarıklığı çekmek zorunda değil. kendinize hakim olamıyorsanız doktora gidin, tedavi olun.

kusura bakmayın da kimse bu şımarıklığı çekmek zorunda değil. kendinize hakim olamıyorsanız doktora gidin, tedavi olun.
Haklısınız ama düne kadar farkında degldm ben snrlendm mesela sabahı hatrlayamyrm ne yaptgımı ne kırdım görünce hatrlyorum oda yarım yamalak empati kuramyrdm ailemle konustgumda anladmki evet ortada buyuk bi sorun var ama tek taraflı degl veeşim benm annem babam degl ister bosanın veya sen psikolojk tedavi gör o da içkiyi bırakmak içn bi yardım alsın bide böyle deneyin bi süre ayrı kalın yada çözüm olcaksa bosanın arkandayz dıyorlar

yanlışını kabullenmen çok güzel, tedavi için ilk adımı atmışsın tatlım istersen yardımda alarak kendini düzeltebilirsin
eşinde alkol sorunu için yardım alırsa hayatınız kurtulur düzene girer
allah yardımcınız olsun canım inş herşey düzene girer

Back