• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim daha

Haklısınız ama içmediği zaman bambaşka biri be içtiği zaman sadece o degl bende degsyrm bende saldırganlaşıyrum cnku konusmak istyrm ama oralı olmuyor aen kendni tart diyor bende en sonunda gülüp durdgu ve yalan söyledgi içn çenesini sıktım falan vurmadm beya hakaret etmedm yalancı oldgnu söyledm benden degerli mi dedm

Su anlattiklarinizla ondan asagi kalir yaninizin olmadigi belli.
Adam hakli demiyorum ama biri benim suratini tutacak yolacak filan bnde put gibi durcam karsisinda, oldu..
Cinsiyetle alakasi yok bunun, sizde ona siddet uygulamissiniz hatta baslatan da sizsiniz.
Adam bide alkollu, yurek mi yediniz ya?
Oracikta olduruverse sizi, hatirlamiyorum der cikar isin icinden.
Alkollu kisiyle neyi konuscaksiniz hem?
Birakin yatsin uyusun sabah konusursunuz.
Siz tencere kapak.
Ayrilin birbirinizi oldurmeden.

o zaman adamın da devam etmemesi gerekiyor. konu sahibesinin adamdan aşağı kalır yanı yok maşallah. biri beni tahrik edip durma dediğim halde bağırıp çağırıp yüzümü tırnaklasa kusura bakmasın da bende yapıştırırım bir tane. ha alkolden olduğuna bende inanmıyorum ama alkole sığınma var.
Evet o da etmemeli.

Zaten benim kararsızlıgımda bu yüzden ben çok sinirli biriyim ve ağzımdan cıkanı kulagm duymuyor cunku bı söz verldgnde haliyle bi beklenti içine giriyorum ama tekrar içince ve bana yalan söyleynce cileden cıkıoyorum o sus gel uyuyalm desede suymuyorum birşeyler kırıp döküyorum veya snrlenp çenesini sıkıyorum vs yaptgı hc dogru degl bnmde yanlslarm var normal bi snrlenmek degl dedgm gbi ağlayamyrmda ama ayrılsak eminm o duysa bryle beraber oldgmu veya ben onun olmasa bile pişmanlk duyulcak bi tarafım ikimizde tedavi olalım son defa deneyelm dıyor bı tarafım bırak bilmiyorum
Tamam işte tedavi olun ikinizde yalnız bunu yaşayan ilk siz değilsiniz her yeni evli Kişiler mutlaka şiddetli kavga eder taakii bir birlerine alışana kadar şiddet güzel olamamış içki içtiği için olmuş olabilir bırakırsa öfke kontrolü olabilir belki ne bileyim bence iyi düşünün iyi karar verin boşan en kolayı gider tek celsede boşanırsınız önemli olan sonrası inş içkiyi bırakır kontörlü sağlayabilir

Daha durun ya 2 aylik evlisiniz ne ara evinize kendinize alistiniz da esli gitme gelme olaylarina girdiniz daha size insnalar hayirli olsuna gelir olur biter. Bu ne yahu. Siddete basvurmalar. Aile danismanina gidin

Su anlattiklarinizla ondan asagi kalir yaninizin olmadigi belli.
Adam hakli demiyorum ama biri benim suratini tutacak yolacak filan bnde put gibi durcam karsisinda, oldu..
Cinsiyetle alakasi yok bunun, sizde ona siddet uygulamissiniz hatta baslatan da sizsiniz.
Adam bide alkollu, yurek mi yediniz ya?
Oracikta olduruverse sizi, hatirlamiyorum der cikar isin icinden.
Alkollu kisiyle neyi konuscaksiniz hem?
Birakin yatsin uyusun sabah konusursunuz.
Siz tencere kapak.
Ayrilin birbirinizi oldurmeden.
Bnm istedgm içkiyi bırakması onun dısında bi sorununuz yok bazı arkadaslar bnmde problemli oldgumu söylems haklılar inkar edemem sadece onun suclu oldgunu dsunsem konu acmazdm burda ne yapmam gerektgi hakknda bna yardmcı olmsnzı istedgm içn actm saolun görüşlerinizi paylastgnz için

Daha durun ya 2 aylik evlisiniz ne ara evinize kendinize alistiniz da esli gitme gelme olaylarina girdiniz daha size insnalar hayirli olsuna gelir olur biter. Bu ne yahu. Siddete basvurmalar. Aile danismanina gidin
Aile danısmanına gderz sorun degl ama benim öfkem konusmayla gecicek degl öncedende kullandgm brtakım ilaçlar vardı tanı olarak bipolar bozuklk koydular baska bir doktor borderline bilmiyorum

merhaba arkadşlar ben daha 2 aylık evliyim eşimle uzun zamandr beraberdk zaten yeni tanısmadık bana kahvaltı hazrlar uyandırır ev temzlgi yaparz beraber ama benmde eksklerm vardır ki öyle agresif biriyimdr hemen sinrlenp çabuk sakinleşen biriyim yasadıgım baska olaylardan dolayı insanlara karsı eskisi gibi degilim oldukca mesafeliym eşim arkadaslaryla be eslerinle gdiş geliş yapmamızı istiyor bitanesyle yapıyruzda gayet nerde nasıl davranmasnı bilen insanlar o yüzden sorun yok. Ama bazı arkadaslarınn eşleri var ki oldukca laubaliler ve ben böyle kişilerle anlaşamam evimede almam bu yüzden sorun yasadık içme dedm söz verdi ama her sefernde beni aptal yerine koydu yalan söyledi ben dha da agresif mutsuz memnuniyetsz biri olmaya basladım bu böyle gitti neden içiyosun dedgnde düşmanı gördü beni bikaç kez hırpladı morardı biryerlerm bende karşılık verdim dün gece yine kavga ettik benim sacımı cekti bogazıma sarıldı yere attı içtiği zaman bambaska biri ben ona bagrdm cagrdm sevmyem dedi bende ailemn evine geldm nasıl buraya kadar geldk bilmiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizin bu konu hakkndaki fikirlerinizi merak ediyorum
malesef içki bütün kötülerin anasıdır.:işsiz:bayanlara el kaldıran erkek acizdir ..eli kırılsın

Psikoloğa gidin (eşiniz ve siz)
Aile terapistine gidin
Canice değil insanca davranın
Agresifim lafına sığınıp hayatı dar etmeyin insanlara. Azcık uyumlu ılımlı olun.
Adam alkolle rahatlıyorsa kimseye zarar vermiyorsa içip uyuyorsa kendi haline bırakın. Neticede alkol kullandığını bilerek evlendiniz. Kaldıramıyorsanız boşanın. Allah muhafaza ilerde tırnaklama saç çekmeyle kalmaz, haberlerde neler okuyoruz.

Bnm istedgm içkiyi bırakması onun dısında bi sorununuz yok bazı arkadaslar bnmde problemli oldgumu söylems haklılar inkar edemem sadece onun suclu oldgunu dsunsem konu acmazdm burda ne yapmam gerektgi hakknda bna yardmcı olmsnzı istedgm içn actm saolun görüşlerinizi paylastgnz için

Eger bipolar veya borderline gibi bi teshis konulduysa size, adam ickiyi biraksa da baska biseye takar adami yine tartaklarsiniz, o da size karsilik verir.
Bakin adam arada iki tek atmayi seviyorsa bunu baskiyla kavgayla engelleyemezsiniz.
Esim arada iki kadeh sarap icer yemek yaninda ya da kirk yilda bir bira acar icer.
Bense omru hayatimda bi kere agzima koymadim icki.
Hic icmese daha mutlu olurum ama napayim.

Esnek olun rahat olun.

Psikoloğa gidin (eşiniz ve siz)
Aile terapistine gidin
Canice değil insanca davranın
Agresifim lafına sığınıp hayatı dar etmeyin insanlara. Azcık uyumlu ılımlı olun.
Adam alkolle rahatlıyorsa kimseye zarar vermiyorsa içip uyuyorsa kendi haline bırakın. Neticede alkol kullandığını bilerek evlendiniz. Kaldıramıyorsanız boşanın. Allah muhafaza ilerde tırnaklama saç çekmeyle kalmaz, haberlerde neler okuyoruz.
Haklısınız ben agresif olmama sıgınmıyorum yemin edyrm elimde degl susmayı denedm bu sefer hasta oluyorum onun annem babam olmadgnı unuttm karslklı saygısızlk yaptk brbrmze bende hatalym ama o daha buyuk yanls yaptı

Eger bipolar veya borderline gibi bi teshis konulduysa size, adam ickiyi biraksa da baska biseye takar adami yine tartaklarsiniz, o da size karsilik verir.
Bakin adam arada iki tek atmayi seviyorsa bunu baskiyla kavgayla engelleyemezsiniz.
Esim arada iki kadeh sarap icer yemek yaninda ya da kirk yilda bir bira acar icer.
Bense omru hayatimda bi kere agzima koymadim icki.
Hic icmese daha mutlu olurum ama napayim.

Esnek olun rahat olun.
Aslında öyleydm ama onun ailesi bnm ailem içirme diye sürekli telkin ettkleri içn bu bende takıntı oldu bz kavga etmye devam ettkce o daha fazla içmeye basladı böyle işte

Anlayamıyorum öncedende içiyodu ama bırakıcgnı söyledi bna saldrdgnda bende karşılık verdm sarhos dye üstüne gitme güzelkle anlat dediler ama kolumu tutup beni tahrik etme deyince dayanamadm bende onu yoldum tırnaklarımla dün gece yine dedm içme tamam dedi içip gelms drekt yatak odasına gitti bende konusalm dedkce git dedi yanına cagrdı yatalm dye bn üsteledm o güldkce snrlendm sonuc bu oldu işte

Sen icme dedikce daha cok icer.
Sozde kendi iramde birakicam, karisna gibi cumleler kurar, sozler verir.
Bu hodukler ayni fabrikanin urunu.
Duzeltirim diye cabalama guzelim inan degismiyorlar.

Böyle konular okudukça , neden ülke olarak bu haldeyiz daha iyi anlıyorum.

Konuya tam girmeden , benimde eksiklerim var diyerek ,sözde kocanızın suçunu hafifletmeye çalışıyorsunuz.

Açıkca söylüyorum , ister tahrik etmiş olun naparsanız yapın , bir kere şiddete başvuran erkek , sizin canınızı yakmaktan korkmayan erkektir.

Halbuki gerçekten seven insan , eşinin canının yanmasına dayanamaz.

Konuya tam girmeden , benimde eksiklerim var diyerek ,sözde kocanızın suçunu hafifletmeye çalışıyorsunuz.

Açıkca söylüyorum , ister tahrik etmiş olun naparsanız yapın , bir kere şiddete başvuran erkek , sizin canınızı yakmaktan korkmayan erkektir.

Eşimin sucunu hafifletyorum anlatmak istedgm bende ona saldrdım hatta boyle brsey hc olmamsken ben saldrdım bogazına yapsmstm bnm gcumle onunki bir degl onun yaptgı cok buyuk yanls ama ben sabırsZ brym eminm sabah kalktgmzda boyle brsey olmayacaktı git desede ne desede üstelerm veya da snrle agzmdan cıkanı kulagm duymaz ynede yapmaması gerekrdi o ayrı

Gercekten bir tek ben mi farklı anladım? Konu sahıbı benımde öfke problemim var şiddeti ilk baslatan benim diyor.psikolojik olarak kendinide iyi hıssetmedıgını söylüyor askinda ıkısınınde bosanmaktan daha önemli problemleri var. Yani karsiliklı, hatta ilk hanımefendının davranısıyla baslamıs. alkol durumuna hıc gırmeyecegım bile o ayrı bir konu zaten.

Gercekten bir tek ben mi farklı anladım? Konu sahıbı benımde öfke problemim var şiddeti ilk baslatan benim diyor.psikolojik olarak kendinide iyi hıssetmedıgını söylüyor askinda ıkısınınde bosanmaktan daha önemli problemleri var. Yani karsiliklı, hatta ilk hanımefendının davranısıyla baslamıs. alkol durumuna hıc gırmeyecegım bile o ayrı bir konu zaten.
Bnmde konu acmamın sebebi bu ne yaparsam yapym böylr olmaması gerekrdi ama normal insanlarm verdgi tepkiyi veremyrm susmuyorym durmuyrm o sustkca ben deliriyorum ne olursa olsn bn bi kadınm bazı tepkilerim asırıda olsa ki kendmn farkındaym inkar etmyrum bn sakin oldaydm bnu yapsaydı suan dsunuyo olmazdm kararlı olurdum

Neden kendini sucluyorsun?
Bende susmam. Evet yanlış
Karşımdaki kisi yani kocam susar
Susmak tahrik ediyor ama psikolojik siddet susmak,küsmek,trip atmak. Bunu yapan sonuclarina katlancak.
Ama sonucu tirnaklamak olmayacak
Tabiki susma hakkini savuncaksin. Hesapta sorcaksin ama bu anlattiklarinda eşin haksız.
Boyle evlilkk olmaz
Agresifligin icinde nasil bir cozum uretirim bilmiyorum bende boyle oldugum icin..ilac ta kullandim ama bidaha kullanmak istemiyorum

Neden kendini sucluyorsun?
Bende susmam. Evet yanlış
Karşımdaki kisi yani kocam susar
Susmak tahrik ediyor ama psikolojik siddet susmak,küsmek,trip atmak. Bunu yapan sonuclarina katlancak.
Ama sonucu tirnaklamak olmayacak
Tabiki susma hakkini savuncaksin. Hesapta sorcaksin ama bu anlattiklarinda eşin haksız.
Boyle evlilkk olmaz
Agresifligin icinde nasil bir cozum uretirim bilmiyorum bende boyle oldugum icin..ilac ta kullandim ama bidaha kullanmak istemiyorum
Kendimi suclamamın sebebi birincisi ben önce saldırdm ikincisi eger ben sustgu içn cıkdırıp yne bogazına sarlmasaydm veya da çenesini sıkmasaydm bunlar olmıcaktı ha olanlar oldu orası ayrı yoksa ben eşim haklı demyrm ben haklı oldgnu dsunsem evi terk etmem demek istedgm oda snrlydi bnde uzaklasmak istedi onada izin vermedm sürekli üstüne gittim

Back