• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evliyim,bilenlerin yorumlarını bekliyorum. hamile olmak istiyorum

Yok canım bu ay 6 gün geciktim geçen pazar günü adet oldum. Bitecek bi kaç güne. Artık düşünmemeye karar verdim ben yoksa altından kalkamıyorum. Bu 1 ay çok zor geçti benim için. Psikolojik olarak çook yıprandım. Artık oluruna bırakıcam. Allah nasip ederse olur zaten. Bi şekilde Rabbim hissettir çıkarır karşıma. O yüzden her gün detay arayıp belirti kollamak sadece kendine eziyet başka hiç bişey değil. 10 gün gecikme olmadan test yapmıcam. Bariz belirti görmeden de ümitlenmicem artık. Bence sende öyle yapmalısın. Çünkü zihnin sana çok oyum oynuyor. İnanıyorsun olmayıncada büyük bir hüsran..
çok doğru söylüyosun canım yakın çevremden de bu hafta biri anlattı o da bebek için 2-3 ay denemişler olmamış sonra oluruna bırakmış aklından çıkarmış tatile falan gitmişler gelmişler hiç beklemezken bi anda hamile kaldığını öğrenmiş hemde tek ilişki de.
insanın kafasını boşaltması gerekiyor biz böyle takip ettikçe hep aklımız orda kalıyor

çok doğru söylüyosun canım yakın çevremden de bu hafta biri anlattı o da bebek için 2-3 ay denemişler olmamış sonra oluruna bırakmış aklından çıkarmış tatile falan gitmişler gelmişler hiç beklemezken bi anda hamile kaldığını öğrenmiş hemde tek ilişki de.
insanın kafasını boşaltması gerekiyor biz böyle takip ettikçe hep aklımız orda kalıyor
Aynen canım. Zor ama relax olmamız gerek bu konuda. Olursa olur olmazsa yapcak bişey yok zaten

Back