Evet yapmıyacaktım ama insan tutamıyorBen de aynı şekilde en güzeli beklemek testler daha da strese sokuyor bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yapmıyacaktım ama insan tutamıyorBen de aynı şekilde en güzeli beklemek testler daha da strese sokuyor bizi
Son durum nedirMerhaba Arkadaşlar..
Yeni evliyim eşimle beraber bir bebek sahibi olmak istiyoruz regl oldum fakat yumurtlama günümü tam hesaplamadım Regal bittikten sonraki 10 gün süreyi değerlendirdik biz eşimle eşim yurt dışına gitti şu an regl olmama 4 gün var yaklaşık 2 haftadır ayak bacak ağrısı kasıklarda ağrı bel ağrısı iştahımın açık olması ve kusura bakmayın vajinal akıntımın rengi beyaz ve böyle biraz su gibi ve arada gaz
sancısı oluyor bunlar 2 haftadır vardı şu an 4 gün kala hafif göğüs ağrısı da başladı hamile olabilir miyim bugün test yaptım fakat negatif çıktı 18 haziran regl olacağım o gününü de bekleyeceğim eğer geçerse test yapacağım ama belirtiler araştırdığımda bu yönde hamile olma ihtimalin var mı bu arada regl dönem düzenle
Benim adet tarihim bugün daha olmadım ama ağrımda yok adetten 2-3 gün önce bel kasık karın ağrısı olurdu ağrım yok sadece bir haftadan fazladır sağ kasık ağrısı ve akıntım varİnşallah gebelik vardır çok istiyorum. bakalım 18 Hazirandan sonra benimle de paylaşır mısınız
İnşallah hayırlısıyla
Regl oldum.ama işin garip yanı 16 Haziran kahverengi akıntı oldu bu sanırım yerleşme kanamasıdır dedim 18.19 Haziran olmadım daha şimdi oldum hafif Pembe akıntı geldiYok olmadım belirtin var mı
Eğer hafif pembe akıntıysa belki regl değildirRegl oldum.ama işin garip yanı 16 Haziran kahverengi akıntı oldu bu sanırım yerleşme kanamasıdır dedim 18.19 Haziran olmadım daha şimdi oldum hafif Pembe akıntı geldi
Test yaptınız mı?Merhaba arkadaşlar geçen ay adetim 2 gün öne geldi. Ama bu ay 4 gündür geçiyor göğüs ağrım arada birde kasıklarıma kramp girer gibi oluyor sizce hamile olabilir miyim?
Bende aynı uygulamayı kullanıyorum ama bir yandan ben acaba doğur mu o uygulama diye düşünüyorumEvet FLO uygulamasını kullanıyorum 22 Mayıs regl olmuştum bittikten sonra yumurtlama günü mü 30 Mayıs ve 7 Haziran arasında gösteriyordu biz de eşimle 27-28 Mayıs 1_3 Haziran ve 4 Haziran olmak üzere birlikte olduk ve yurt dışına gitti eşim