- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
5 yilliksevgililik doneminden sonra evlendik.1.5 yillik. Evliyiz.sevgiliyken inanilmaz surprizler hazirlardi bana esim.herkes cok sansli oldugumu dusunurdu.bende oyle.adima kitap cikarmalar hediyeler..neler neler.
Evlenince borcla evlendik.ve esimev gecimi derdine ddusunce eskisi gibi olmadi ama yinede yapiyor..iste surpriz kahvalti hazirlar,evimize benim onceden begendgimalamadigum aksesuarlari ay basinda alir getirir..atda bikac kez surpriz yemege goturur..son surprizi ise ben ailemin yanindayken bana akillitelhedoye etmesi oldu..
Ama bunlar birden olmadi..yavas yavas..ogrene ogrene..
Mesela her cumaaksami ben direk plan yaparim.c.tesi pazar sunu yapiyoruz diye..
Oda alistisimdi bana soruyor haftasonu ne yapalimdiye:)
Mesela dogumgunum ogretmenler gunumde hediyeler aldi hic ozel gun atlamadi.ama evlilik yildonumumuzde maddi sebeplerden dolayi sanirim bisey alamadi.sadece kutladi..ama ben hic onem vermez diye dusunmedim..vakti oldukca gecim sikintisi hafifledikce daha iyiyegidiyor..
Sizde yeni evlisiniz..alistirin..kartlari acik oynayin.kirilarak darilarak tripatarak olmaz anlamaz.
Soyleyin beklentilerinizi sakayla karisik yada ciddi..ben hep sakayla karisik belirttim..mesela"bende sandimki bugunde sen plan yaparsin beni mutlu edersin..nerde sende eskide kaldi "falan derdim..yada askim derdim bidahaki ozel gune hediye dusunme bak sunu cok begendim imkanin olursa alirsan mutlu olurum falan filan..
Inan ise yariyor eger sizi gercekten seviyorsa dinleyecek ve sekillendirecektir kendini..
Iste zamala daha cok oturur..hic moral bozmayin ve kavga edecek kadar buyutmeyin derim.ben oyle yaptim..farkinda bile olmadan alisiyor sonraGeçen hafta bir gün kahvaltı hazırlıcaktı benim ısrarlarıma dayanamadı sagolsun menemeni ben yaptım o sadece peynirli salata yapmış çay bilee yoktu düşünün yani. Bizim maddi sıkıntımız çok yok şükür ikimizde çalışıyoruz geçinecek kadar para alıyoruz borcumuzda yok..
Anlasilan senn cann sklmsssss haline sukretmeyi bilMErhaba kızlar ben yeni evliyim 2-3 aylık daha. Eşim hafta içi çok yogun çalışıyor pek ilgilenemiyor benimle hafta sonlarıda cumartesi çalışıyor pazar köyüne gidiyoruz. Ben hep benimle ilgilenmiyorsun diye söyleniyorum oda ne yapayım diyip duruyor. Sevgisini dahi belli etmiyor. Severek evlendik aramızda 3 yaş fark var yani bunlarda bir sıkıntı yok ama davranış sebebini anlayamıyorum.Dün bana dediki ben cumartesi çalışmıcam sende işe gitme dedi.Tamam dedim. Kesin benim için özel birşey yapacak diye bekliyordum çok umutlanmıştım çünkü evlendigimizdeen beri balayı dışında hiç bana sevgisini hissettircek birşey yapmadı Bu sabah kalktık 10da hadi alışverişe gidelim dedi tamam dedim karşı markete gittik gıda alışverişi yaptık terziye gidip pantolon verdik eve geldik. Sonra ben dedim ki ''BUGÜN NE YAPICAZ'' nasıl ne yapacaz dedi bende bozuldum tabi. Beraber biz ikimiz özel birşey yapmıcaz mı çalışmıyoruz bugün dedim. Hani bana bugün çalışma demiştin ya dedim. Yine ilk başa döndük ne yapayım diyor Bende aldım çantamı çıktım. Nereye dedi. Senin için ihmal ettiğim işime dedim. Onu çok zorluyormuşum ne yapıyorsam Ben onun için neler yapıyorum, ofisine çiçekler gönderiyorum, onun sevdigi yemekler yapıyorum , ben kuşu sevmem ama sırf o seviyor diye kuş bile aldım yani ona süprizler hazırlıyorum. Sonuçta yeni evliyiz biz benim için birşeyler yapmak bu kadar mı zor evlilige alışma aşamasındayız
Akıl verin ne olur ne yapayım
bende dedim defalarca hemde.. Ama hiç almadıBuket yaptırma alırsan tek gül al, daha az masraflı olur diyen eşine tek benimdir herhalde...
5 yillik sevgililik doneminden sonra evlendik.1.5 yillik evliyiz.sevgiliyken inanilmaz surprizler hazirlardi bana esim.
Herkes cok sansli oldugumu dusunurdu. Bende oyle.Adima kitap cikarmalar hediyeler..neler neler...
Evlenince borcla evlendik ve esim ev gecimi derdine dusunce eskisi gibi olmadi ama yinede yapiyor..iste surpriz kahvalti hazirlar,evimize benim onceden begendgimalamadigum aksesuarlari ay basinda alir getirir..ayda bikac kez surpriz yemege goturur..son surprizi ise ben ailemin yanindayken bana yeni akilli telefon etmesi oldu..(para biriktirmis)
Mesela her cuma aksami ben direk plan yaparim.c.tesi pazar sunu yapiyoruz diye..
Oda alisti simdi bana soruyor haftasonu ne yapalim diye:)
Mesela dogumgunum ogretmenler gunumde hediyeler aldi hic ozel gun atlamadi.ama evlilik yildonumumuzde maddi sebeplerden dolayi sanirim bisey alamadi.sadece kutladi..ama ben hic onem vermez diye dusunmedim..vakti oldukca gecim sikintisi hafifledikce daha iyiye gidiyor..ve ilk yildonumumuzdu..
Sizde yeni evlisiniz..alistirin..kartlari acik oynayin.kirilarak darilarak tripatarak olmaz anlamaz.
Soyleyin beklentilerinizi sakayla karisik yada ciddi..ben hep sakayla karisik belirttim..mesela"bende sandimki bugunde sen plan yaparsin beni mutlu edersin..nerde sende eskide kaldi "falan derdim..yada askim derdim bidahaki ozel gune hediye dusunme bak sunu cok begendim imkanin olursa alirsan mutlu olurum falan filan..
Inan ise yariyor eger sizi gercekten seviyorsa dinleyecek ve sekillendirecektir kendini..
Tesekkur ederim utandirdiniz beni:)Öyle güzel yazmışsın ki, enfesti o kısacık yazı nerdeyse basılmayı hak eden ama hiç basılmamış ilişki kitabı gibiydi.
Tesekkur ederim utandirdiniz beni:)
Anam bunu okuyunca kocamanın tecrübeli odun olduğuna karar verdim5 yillik sevgililik doneminden sonra evlendik.1.5 yillik evliyiz.sevgiliyken inanilmaz surprizler hazirlardi bana esim.
Herkes cok sansli oldugumu dusunurdu. Bende oyle.Adima kitap cikarmalar hediyeler..neler neler...
Evlenince borcla evlendik ve esim ev gecimi derdine dusunce eskisi gibi olmadi ama yinede yapiyor..iste surpriz kahvalti hazirlar,evimize benim onceden begendgimalamadigum aksesuarlari ay basinda alir getirir..ayda bikac kez surpriz yemege goturur..son surprizi ise ben ailemin yanindayken bana yeni akilli telefon etmesi oldu..(para biriktirmis)
Mesela her cuma aksami ben direk plan yaparim.c.tesi pazar sunu yapiyoruz diye..
Oda alisti simdi bana soruyor haftasonu ne yapalim diye:)
Mesela dogumgunum ogretmenler gunumde hediyeler aldi hic ozel gun atlamadi.ama evlilik yildonumumuzde maddi sebeplerden dolayi sanirim bisey alamadi.sadece kutladi..ama ben hic onem vermez diye dusunmedim..vakti oldukca gecim sikintisi hafifledikce daha iyiye gidiyor..ve ilk yildonumumuzdu..