- Konu Sahibi _bilgehan_
Sizde bundan sonra hic birsey yapmayin en azindan ben yapiyorum o yapmiyor demezsiniz cogu erkek malesef evlendikten sonra böyle monotonlasiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iste o yüzden süprisi kendin hazırlıykan magden o her istedigind eköye gidiyosu sen de k-haftasonları plan yap 1 hafta sinema bi hafta bi yerde yemek arkadaslarn varsa onlara gidin evde tutma hani pazat yatsın ama cumartesi senin olsun anlasınMErhaba kızlar ben yeni evliyim 2-3 aylık daha. Eşim hafta içi çok yogun çalışıyor pek ilgilenemiyor benimle hafta sonlarıda cumartesi çalışıyor pazar köyüne gidiyoruz. Ben hep benimle ilgilenmiyorsun diye söyleniyorum oda ne yapayım diyip duruyor. Sevgisini dahi belli etmiyor. Severek evlendik aramızda 3 yaş fark var yani bunlarda bir sıkıntı yok ama davranış sebebini anlayamıyorum. Dün bana dediki ben cumartesi çalışmıcam sende işe gitme dedi.Tamam dedim. Kesin benim için özel birşey yapacak diye bekliyordum çok umutlanmıştım çünkü evlendigimizdeen beri balayı dışında hiç bana sevgisini hissettircek birşey yapmadı Bu sabah kalktık 10da hadi alışverişe gidelim dedi tamam dedim karşı markete gittik gıda alışverişi yaptık terziye gidip pantolon verdik eve geldik. Sonra ben dedim ki ''BUGÜN NE YAPICAZ'' nasıl ne yapacaz dedi bende bozuldum tabi. Beraber biz ikimiz özel birşey yapmıcaz mı çalışmıyoruz bugün dedim. Hani bana bugün çalışma demiştin ya dedim. Yine ilk başa döndük ne yapayım diyor Bende aldım çantamı çıktım. Nereye dedi. Senin için ihmal ettiğim işime dedim. Onu çok zorluyormuşum ne yapıyorsam Ben onun için neler yapıyorum, ofisine çiçekler gönderiyorum, onun sevdigi yemekler yapıyorum , ben kuşu sevmem ama sırf o seviyor diye kuş bile aldım yani ona süprizler hazırlıyorum. Sonuçta yeni evliyiz biz benim için birşeyler yapmak bu kadar mı zor evlilige alışma aşamasındayız
Akıl verin ne olur ne yapayım
Yoo dalga gecmiyor evlilik boyle birsey demeye getiriyorBen şuan üzgünüm ağlıyorum ama siz sanırım dalga geçiyorsunuz..
aman szide ben 7 senelik evliyim esimin sırnasıklıgı yeter dedirtiyo ne güzel rahatsınzı istee bu sogukta o isle ugrasılır mı ayoll bırak uzak kalsınBenim esimde aynii 3 aylik evliyim alistm galiba isten gelincee ben sarilip opmesem opmez bile o derece
nerde yemek yapan erkek babam bıle ardaya bayılıyomus ne guzel yemek yapıyo dıyo dedım sen de yap anneme yardım aa ızlemek daha guzel dıyo yemek yapan erkegı bulup evlenmek lazım valla missevde kaliteli zaman geçirin o halde;beraber yemek pasta börek yapın,tavla oynayın,küveti doldurun patates kızartıp televizyonuda açın keyif yapın,valla aklıma bunlar geliyor.
aaa olsun cicek alsın azck cebinden para cıksın ille kavgalı oldugu zaman alınmasına karsıyım ben pazar günü esimin icindne gelmis almıs güzel bi kahvaltı beni geldi uyandırdı kı normalde bende hemen kalkman o an kaldtım bi baktım sofrada güller istedigi kahvaltılar dedim askım cok mutlu oldum neden gül aldım demedin yada yataga getirmedin dedim gül icin kalkmanı istemedim benim icin kalkmanı istedim dedi sonuc olraka erkege biraz acımıycam bırak alsınYahu şü gül olayınızda anlamıyorum vesselam ,:)bnmkide arada alıyor ana ben anlam veremiyorum ,çiçek verme olayı bna çok Avrupai özenti geliyor ,çok bişiy almak isterse mesela bittet alsın ,çekirdek alsın :)en azından çitleriz karşılıklıda muhabbet olur :)
aaa ben asla onu demen hatta derim söyle gösterisli olsun fayse koyucam ona göre diyee :)))Buket yaptırma alırsan tek gül al, daha az masraflı olur diyen eşine tek benimdir herhalde...
ayşenaz biraz daha yazarsan forumda herkes senin prenses olduğunu zannedecekaaa olsun cicek alsın azck cebinden para cıksın ille kavgalı oldugu zaman alınmasına karsıyım ben pazar günü esimin icindne gelmis almıs güzel bi kahvaltı beni geldi uyandırdı kı normalde bende hemen kalkman o an kaldtım bi baktım sofrada güller istedigi kahvaltılar dedim askım cok mutlu oldum neden gül aldım demedin yada yataga getirmedin dedim gül icin kalkmanı istemedim benim icin kalkmanı istedim dedi sonuc olraka erkege biraz acımıycam bırak alsın
yokk be ne prensesi bu adamı bu hale sokmam 7 yılımı aldı arkadasın daha cok zamanı varr ama eskileer ne der erkegın 2 kasıgı varsa birini kırcan diye valla dogru azcık harcasın yaaayşenaz biraz daha yazarsan forumda herkes senin prenses olduğunu zannedecek
bende dedim defalarca hemde.. Ama hiç almadı