Yeni evliyim ama..

Sizde bundan sonra hic birsey yapmayin en azindan ben yapiyorum o yapmiyor demezsiniz cogu erkek malesef evlendikten sonra böyle monotonlasiyor:KK43:

MErhaba kızlar ben yeni evliyim 2-3 aylık daha. Eşim hafta içi çok yogun çalışıyor pek ilgilenemiyor benimle hafta sonlarıda cumartesi çalışıyor pazar köyüne gidiyoruz. Ben hep benimle ilgilenmiyorsun diye söyleniyorum oda ne yapayım diyip duruyor. Sevgisini dahi belli etmiyor. Severek evlendik aramızda 3 yaş fark var yani bunlarda bir sıkıntı yok ama davranış sebebini anlayamıyorum. :KK43: Dün bana dediki ben cumartesi çalışmıcam sende işe gitme dedi.Tamam dedim. Kesin benim için özel birşey yapacak diye bekliyordum çok umutlanmıştım çünkü evlendigimizdeen beri balayı dışında hiç bana sevgisini hissettircek birşey yapmadı :KK43: Bu sabah kalktık 10da hadi alışverişe gidelim dedi tamam dedim karşı markete gittik gıda alışverişi yaptık terziye gidip pantolon verdik eve geldik. Sonra ben dedim ki ''BUGÜN NE YAPICAZ'' nasıl ne yapacaz dedi bende bozuldum tabi. Beraber biz ikimiz özel birşey yapmıcaz mı çalışmıyoruz bugün dedim. Hani bana bugün çalışma demiştin ya dedim. Yine ilk başa döndük ne yapayım diyor :KK43: Bende aldım çantamı çıktım. Nereye dedi. Senin için ihmal ettiğim işime dedim. Onu çok zorluyormuşum ne yapıyorsam :KK43: Ben onun için neler yapıyorum, ofisine çiçekler gönderiyorum, onun sevdigi yemekler yapıyorum , ben kuşu sevmem ama sırf o seviyor diye kuş bile aldım yani :KK43: ona süprizler hazırlıyorum. Sonuçta yeni evliyiz biz benim için birşeyler yapmak bu kadar mı zor evlilige alışma aşamasındayız :KK43:

Akıl verin ne olur ne yapayım :KK43: :KK43:
iste o yüzden süprisi kendin hazırlıykan magden o her istedigind eköye gidiyosu sen de k-haftasonları plan yap 1 hafta sinema bi hafta bi yerde yemek arkadaslarn varsa onlara gidin evde tutma hani pazat yatsın ama cumartesi senin olsun anlasın

hayallerinzde citayi yuksek tutmayin.
Bu sizin en kucuk biseyde bile mutlu olmanizi saglar.

Benim esimde aynii 3 aylik evliyim alistm galiba isten gelincee ben sarilip opmesem opmez bile o derece
aman szide ben 7 senelik evliyim esimin sırnasıklıgı yeter dedirtiyo ne güzel rahatsınzı istee bu sogukta o isle ugrasılır mı ayoll bırak uzak kalsın

evde kaliteli zaman geçirin o halde;beraber yemek pasta börek yapın,tavla oynayın,küveti doldurun patates kızartıp televizyonuda açın keyif yapın,valla aklıma bunlar geliyor.
nerde yemek yapan erkek babam bıle ardaya bayılıyomus ne guzel yemek yapıyo dıyo dedım sen de yap anneme yardım aa ızlemek daha guzel dıyo yemek yapan erkegı bulup evlenmek lazım valla miss

Yahu şü gül olayınızda anlamıyorum vesselam ,:)bnmkide arada alıyor ana ben anlam veremiyorum ,çiçek verme olayı bna çok Avrupai özenti geliyor ,çok bişiy almak isterse mesela bittet alsın ,çekirdek alsın :)en azından çitleriz karşılıklıda muhabbet olur :)
aaa olsun cicek alsın azck cebinden para cıksın ille kavgalı oldugu zaman alınmasına karsıyım ben pazar günü esimin icindne gelmis almıs güzel bi kahvaltı beni geldi uyandırdı kı normalde bende hemen kalkman o an kaldtım bi baktım sofrada güller istedigi kahvaltılar dedim askım cok mutlu oldum neden gül aldım demedin yada yataga getirmedin dedim gül icin kalkmanı istemedim benim icin kalkmanı istedim dedi sonuc olraka erkege biraz acımıycam bırak alsın

aaa olsun cicek alsın azck cebinden para cıksın ille kavgalı oldugu zaman alınmasına karsıyım ben pazar günü esimin icindne gelmis almıs güzel bi kahvaltı beni geldi uyandırdı kı normalde bende hemen kalkman o an kaldtım bi baktım sofrada güller istedigi kahvaltılar dedim askım cok mutlu oldum neden gül aldım demedin yada yataga getirmedin dedim gül icin kalkmanı istemedim benim icin kalkmanı istedim dedi sonuc olraka erkege biraz acımıycam bırak alsın
ayşenaz biraz daha yazarsan forumda herkes senin prenses olduğunu zannedecek:mad:

Evli olmayanlara allah benim eşim gibi es versin . Evli olupta memnun olmayanlarada eşinin, eşim gibi olmasını nasip etsin allah cenneti bana bu dünyada bahsetti ... 1.5 yıllık evliyim bir insan her konuda mi mükemmel olur bu kadar mı insanın üstüne titreyip sevgi dolu olur benim için ölür gözünü kırpmadan. Aileme çok saygılı çok Candan ne istesem çift çift alır hep sprizler yapar namazında niyazinda bir kere bagardigini bilmem. Kimsenin beni ezmesine izin vermez daha sayamadigim bi ton şeyi var. Bazen diyorum allahım ben senin kesin sevgili Kulunum bana bunu verdin:) allah hepinizee hepinizeee boyle es nasip etsin canı gönülden istiyorum

Benim esimde sevgisini belli etmez ozel gunleri sevmez kutlamaz bazen bana opmeyi bile cok ggorur ama napalim bunada sukur ickisi yok kumari yok kari kiz ayağı yok edepli yani.

Beterin beteri vardir diyip duruyorum

Bira hayli ilgilisin gördüğüm kadarı ile. O ilgiyi biraz onun üzerinden çekip kendine yönelt. Bakalım ilgini yeniden kazanmak için ne yapacak.

X