Yeni evliyim ama..

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
32
MErhaba kızlar ben yeni evliyim 2-3 aylık daha. Eşim hafta içi çok yogun çalışıyor pek ilgilenemiyor benimle hafta sonlarıda cumartesi çalışıyor pazar köyüne gidiyoruz. Ben hep benimle ilgilenmiyorsun diye söyleniyorum oda ne yapayım diyip duruyor. Sevgisini dahi belli etmiyor. Severek evlendik aramızda 3 yaş fark var yani bunlarda bir sıkıntı yok ama davranış sebebini anlayamıyorum. Dün bana dediki ben cumartesi çalışmıcam sende işe gitme dedi.Tamam dedim. Kesin benim için özel birşey yapacak diye bekliyordum çok umutlanmıştım çünkü evlendigimizdeen beri balayı dışında hiç bana sevgisini hissettircek birşey yapmadı Bu sabah kalktık 10da hadi alışverişe gidelim dedi tamam dedim karşı markete gittik gıda alışverişi yaptık terziye gidip pantolon verdik eve geldik. Sonra ben dedim ki ''BUGÜN NE YAPICAZ'' nasıl ne yapacaz dedi bende bozuldum tabi. Beraber biz ikimiz özel birşey yapmıcaz mı çalışmıyoruz bugün dedim. Hani bana bugün çalışma demiştin ya dedim. Yine ilk başa döndük ne yapayım diyor Bende aldım çantamı çıktım. Nereye dedi. Senin için ihmal ettiğim işime dedim. Onu çok zorluyormuşum ne yapıyorsam Ben onun için neler yapıyorum, ofisine çiçekler gönderiyorum, onun sevdigi yemekler yapıyorum , ben kuşu sevmem ama sırf o seviyor diye kuş bile aldım yani ona süprizler hazırlıyorum. Sonuçta yeni evliyiz biz benim için birşeyler yapmak bu kadar mı zor evlilige alışma aşamasındayız

Akıl verin ne olur ne yapayım

Pazar günlerini ailesinde mi geçiriyorsunuz? Siz teklif etseniz ya da plan yapsanız şuraya gidelim diye,cevabı ne oluyor?

Ben şuan üzgünüm ağlıyorum ama siz sanırım dalga geçiyorsunuz..

Bu mesajimin neresinden dalga geçtiğimi cikardiniz çok merak ettim doğrusu.? Ben de evliyim ve çoğu evlilik sizinkisi gibi. Evlenince erkeklerin geneli böyle, ve biz bayanlarin çoğu bundan sikayetciyiz demek için yazılmış esprili bi cevaptı. Neyse mutluluklar

Bende yeni evliyken eişimden bişey görmedim desem yeridir sahi yaa düşündüm de bana hiçbişey yapmamış ?
Tabi özel günleri unutmaz da özel bişey durup dururken bir sürpriz hatırlamıorum
1.5 yıllık evliyim. Bu erkeklerin hepsi böyle. Bana bir kez gül al getir dedim işyerinin bahcesinden gül koparıp getirmiş seviniyim mi ü<üliyim mi bilememiştim
öyle tatlı sözlerde söylemez iyi davranır güzel davranır ama özellikle gözlerime bakıp bişey demez mesela.
Bizim gibi ince düşünmüyolar inan. Bende hep seveceği mutlu olacağı şeyleri yaptım ama bişey görmedim
bnce çözüm su : Beklentileri düşürüp beklentiyi azaltmalısın onu böyle kabullenip sevmelisin ben öyle yaptım.

Allah bilir bu başım ağrıyo, bu gece olmaz falan da diyordur
hayır onu demiyor herzaman hazır o işe

Evlendikten sonra mı böyle değişti yoksa ilişki döneminde de dışa vurumu az mıydı ?
evlenmeden önce azda olsa süprizler yapardı

Klasik...
Evlendim işte daha ne yapayım diyen erkek...
Baana söylenenleri söyleyeyim; o yapmıyorsa siz yapın, plan yapıp davet edin, yönlendirin vs...
Ben sürekli yapıyorum zaten birşeyler ve artık ondanda bekliyorum..

Pazar günlerini ailesinde mi geçiriyorsunuz? Siz teklif etseniz ya da plan yapsanız şuraya gidelim diye,cevabı ne oluyor?
Malesef her pazar onun ailesindeyiz. Hatta böyle davranmamın sebebini ailesine gitmemek için yaptıgımı düşünüyor ama yanılıyor.

;Kusura bakmayı alınganım sanırım Yanlış anladım.

Daha napsın kız Kocasının yerine cicek bile gondermiş ona..
Yapma birsey sende ilgi gosterme

Aramıza hoşgeldin tatlım
Ayol bunların çoğu böyle sende surprızler yapmayı bırak kendi sevdıggın yeneklerden yap.canınmı sıkılıyor çık gez onu bekleme yavas yavaş degısır zaten. Bunların hepsi odun yav yont yont şekıl alsın diye ama olmuyor işte oldugu kadarıylada idare ediyoruz

Benim esimde aynii 3 aylik evliyim alistm galiba isten gelincee ben sarilip opmesem opmez bile o derece

Belki ilerde takmam ama şuan çok zoruma gidiyor.

Olsun onemli değil, moralimiz bozukken yanlış anlama potansiyelimiz yüksek oluyor bende ayniyim :) Eşinizin benxe cok fazla değişmesini beklemeyin 7 yıldır bekliyorum sadece 1 adım ilerlemisimdir belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…