- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Evlilik kulübüne hoşgeldiniz
Ben şuan üzgünüm ağlıyorum ama siz sanırım dalga geçiyorsunuz..
hayır onu demiyorAllah bilir bu başım ağrıyo, bu gece olmaz falan da diyordur
evlenmeden önce azda olsa süprizler yapardıEvlendikten sonra mı böyle değişti yoksa ilişki döneminde de dışa vurumu az mıydı ?
Ben sürekli yapıyorum zaten birşeyler ve artık ondanda bekliyorum..Klasik...
Evlendim işte daha ne yapayım diyen erkek...
Baana söylenenleri söyleyeyim; o yapmıyorsa siz yapın, plan yapıp davet edin, yönlendirin vs...
Malesef her pazar onun ailesindeyiz. Hatta böyle davranmamın sebebini ailesine gitmemek için yaptıgımı düşünüyor ama yanılıyor.Pazar günlerini ailesinde mi geçiriyorsunuz? Siz teklif etseniz ya da plan yapsanız şuraya gidelim diye,cevabı ne oluyor?
;Kusura bakmayı alınganım sanırımBu mesajimin neresinden dalga geçtiğimi cikardiniz çok merak ettim doğrusu.? Ben de evliyim ve çoğu evlilik sizinkisi gibi. Evlenince erkeklerin geneli böyle, ve biz bayanlarin çoğu bundan sikayetciyiz demek için yazılmış esprili bi cevaptı. Neyse mutluluklar
her pazar köye gitmek zorundamısınız ailesimi orda, bütün pazar köydemi geçiyo
Aramıza hoşgeldin tatlım
Ayol bunların çoğu böyle sende surprızler yapmayı bırak kendi sevdıggın yeneklerden yap.canınmı sıkılıyor çık gez onu bekleme yavas yavaş degısır zaten. Bunların hepsi odun yav yont yont şekıl alsın diye ama olmuyor işte oldugu kadarıylada idare ediyoruz
hayır onu demiyorherzaman hazır o işe
evlenmeden önce azda olsa süprizler yapardı
Ben sürekli yapıyorum zaten birşeyler ve artık ondanda bekliyorum..
Malesef her pazar onun ailesindeyiz. Hatta böyle davranmamın sebebini ailesine gitmemek için yaptıgımı düşünüyor ama yanılıyor.
;Kusura bakmayı alınganım sanırımYanlış anladım.