Yeni evliyim ama..

Bak cumartesi ve bir çoğumuz sana yazıyoruz .Üzülme artık :KK33:
Biz de çıkacaktık eşim gözlerimi dinlendireyim dedii ve hala dinlendiriyor.

:KK59::cool:

teşekkür ederim cevapalrınız için peki şimdi ne yapayım akıl verin iş yerindeyim eve gitmek istemiyorum köye gitmek hiiiiiiiiçççççççç istemiyorum. :KK43: Aglayıp sızlıyorum burda ne yapayım :KK43:

arkadaşlarınızla buluşun
sinemaya gidin
tiyatroya gidin
başbaşa piknik yapın
alışveriş merkezine gidin
çarşıyı dolaşın
sevişin....

sinemaya ayda 2 kere hafta içi akşamları gidiyoruz 9 seansına. Tiyatro sevmiyor, hava soğuk piknik yapmak için. Aracımız yok ilçede yaşıyorum alişveriş merkezleri marketlerden oluşuyor. Sevişme işinde sıkıntı yok her istediginde oluyor zaten..

bazisi bole erkeklerin bende oleydimherseyi mi ona gore yapiyodum.sonra kavgalar tartismalar bosverdim gitti .simdi o ben ben o oldum sanki .o benim bu durumumdan sikayetli ama bendede eski heves kalmadi.keyfime bakiyom.simdi o c

sinemaya ayda 2 kere hafta içi akşamları gidiyoruz 9 seansına. Tiyatro sevmiyor, hava soğuk piknik yapmak için. Aracımız yok ilçede yaşıyorum alişveriş merkezleri marketlerden oluşuyor. Sevişme işinde sıkıntı yok her istediginde oluyor zaten..
evde kaliteli zaman geçirin o halde;beraber yemek pasta börek yapın,tavla oynayın,küveti doldurun patates kızartıp televizyonuda açın keyif yapın,valla aklıma bunlar geliyor.

Hayatinizin merkezinde esiniz olmasin
Siz sevmediginiz seyleri yapmayin fedakarlik diye kendinizi mutsuz etmeyin
Ilgi gostermeyi birakin
Ilgi beklemek yerine baska seylere yonelin

Siz uzerinden elinizi cekince o sizin pesinize dusmeye baslar.

Aglamayin inanin degmez.
Koye gitmek istemiyorsaniz da istemiyorum demeyin
Ya bi arkadasinizla plan yapin yada kendinizi hasta hissedin biraz. Koye giderseniz daha kotu olacaginizi soyleyin.
Birakin o gitsin.
Yada belki sizinle kalir

Canim esin zaten evlenmeden oncede pek birsey yapmiyormus evlendikten sonra yapmayacagi asikarmis yani esinin ofisine cicek gondermekte nedir anlamadim bu tarz seyleri ben erkekten beklerim yani adami boguyorsun bence normal ol biraz surekli birseyler yapma isteginde olma birlikte tv izlemek yemek yemekte birsey bence yani ne yapmali daha sinemaya gidiomussunuz tavla alin puzzle alin film izleyin

Cnm olurmu ne dalga geçmesi :)arkadaş doğru demiş ..bnada sen dalga geçiyormuşsun bizimle gibi geldi ..adam kuş olup uçsunmu ,çok beklentiye girmişsin

hayır neden dalga geçeyim kuş olup uçacak birşey görmedim ki ben az ile yetinen birisiyim yani bana tek dal bir gül bile alsa günlerce haftalarca o mutlulugu yaşarım.

Cnm mutlu olmak istiyorsan fazla beklentiye girmeyeceksin :)yoksa şimdiki gibi mutlu olmazsın ..yani bak sinemaya gidiyormuşsunuz haftada 2kere:)daha ne olsun ,illa mutlu olmak için bişiyler yapmak mı lazımmış ,ya ben o yanımda telde oyun oynarkende ,sızdığındada mutlu oluyorum :)yahu huzurunuz yerınde ,sağlığınız yerınde ,bak yenide evlisiniz maşallah ,nankörlük etme

bazisi bole erkeklerin bende oleydimherseyi mi ona gore yapiyodum.sonra kavgalar tartismalar bosverdim gitti .simdi o ben ben o oldum sanki .o benim bu durumumdan sikayetli ama bendede eski heves kalmadi.keyfime bakiyom.simdi o c

keşkje bende yapabilsem..

evde kaliteli zaman geçirin o halde;beraber yemek pasta börek yapın,tavla oynayın,küveti doldurun patates kızartıp televizyonuda açın keyif yapın,valla aklıma bunlar geliyor.

Teşekkür ederim birsürü akıl verdiniz ama eşim benimle pasta yapıp kızartma yapacak birisi degil malesef :KK43:

Hayatinizin merkezinde esiniz olmasin
Siz sevmediginiz seyleri yapmayin fedakarlik diye kendinizi mutsuz etmeyin
Ilgi gostermeyi birakin
Ilgi beklemek yerine baska seylere yonelin

Siz uzerinden elinizi cekince o sizin pesinize dusmeye baslar.

Aglamayin inanin degmez.
Koye gitmek istemiyorsaniz da istemiyorum demeyin
Ya bi arkadasinizla plan yapin yada kendinizi hasta hissedin biraz. Koye giderseniz daha kotu olacaginizi soyleyin.
Birakin o gitsin.
Yada belki sizinle kalir

sanırım hayatımın merkezinde eşim var :KK43: keşke olmasa ama ne yapabilirim sosyal hayatım yok ki iş yemek temizlik

hayır neden dalga geçeyim kuş olup uçacak birşey görmedim ki ben az ile yetinen birisiyim yani bana tek dal bir gül bile alsa günlerce haftalarca o mutlulugu yaşarım.
Yahu şü gül olayınızda anlamıyorum vesselam ,:)bnmkide arada alıyor ana ben anlam veremiyorum ,çiçek verme olayı bna çok Avrupai özenti geliyor ,çok bişiy almak isterse mesela bittet alsın ,çekirdek alsın :)en azından çitleriz karşılıklıda muhabbet olur :)

Cnm mutlu olmak istiyorsan fazla beklentiye girmeyeceksin :)yoksa şimdiki gibi mutlu olmazsın ..yani bak sinemaya gidiyormuşsunuz haftada 2kere:)daha ne olsun ,illa mutlu olmak için bişiyler yapmak mı lazımmış ,ya ben o yanımda telde oyun oynarkende ,sızdığındada mutlu oluyorum :)yahu huzurunuz yerınde ,sağlığınız yerınde ,bak yenide evlisiniz maşallah ,nankörlük etme
haftada 2 kere değil ayda 2 kere gidiyoruz tabiki çok şükür sağlıgımız yerinde..

Ben şuan üzgünüm ağlıyorum ama siz sanırım dalga geçiyorsunuz..
tatlım bu dalga geçmek değil.Katılıyorum arkadaşa.Yüksek çoğunluğu böyle yapıyor.Sen bıktığın yere kadar yap yine jestlerini.Gerisini ona bırak.Değişmezse yapmazsın (zaten senin de hevesini kıracak bi süre sonra)o zaman anlayacak.Ama evlilik budur.Boşuna kendini üzme.

Beklentin hiç olmadığı zaman mutlu olursun. Ağlamak üzülmek çare değil. İş yerine çiçek göndermekle hiç iyi etmemişsin.Bırak peşine düşmeyi ..

Yahu şü gül olayınızda anlamıyorum vesselam ,:)bnmkide arada alıyor ana ben anlam veremiyorum ,çiçek verme olayı bna çok Avrupai özenti geliyor ,çok bişiy almak isterse mesela bittet alsın ,çekirdek alsın :)en azından çitleriz karşılıklıda muhabbet olur :)
ahahaha aynı benim kafadasınız,benim de eşim ilk zamanlar gül falan alırdı,baktım vazoda kuruyor,yensen yenmiyor,en sonunda dedim ki bana gül alacağına yerine çikolata alırsan daha çok mutlu olurum.garibim şimdi özel günlerde yerlere çiçek yerine çikolata paketleri koyuyor:KK48:

X