Yeni evliyim ama sorunlar bitmiyor bir çare bir yol arıyorum

Eşim beni severdi
Ama ailesinin de rolu cok fazla.

Canım esim telefonumu faturasiza3 çevirmiş.
Içimde bakiye yok.
Ne dk ne ama ne internet var.
Sence ne yapmaya çalışıyor.
Eninde sonunda beklerdim görüşme talep edecek mi.

Kızlar hani biz ramazanda annem başka şehirden esiyle gelmişti. Iftar yemeği yenmiştik.
Sonra bie kafeye gitmiştik.
Orda benim esim yan masadaki kızlarla bakışıp gulusmus.
Biz kalkmistik bi ara masadan.
Neyse annemin esi ters ters bakınca önüne dönmüş..
Bunu da duydum ya...

Ya ben bu adamın hala yüzgunu takiyoorum.
Ama adam evliyken gözle kas arasında yapmış yapacağını...

Eve o kadar geç geliyordu. Demek ki yaptığı birşeyler varmış da ben farkedememisim...

gün whatsaptan durum paylaştım diye onla ilgisi olmayan o da böyle durumlar paylaşmış.

Yok arayan ararım sorani sorarım seveni severim

Insanları tanıdıkça yalnızlığı daha çok seversiniz.

Bazı yolların donusu bazı yanlislarin özrü bazı insanlarin anlamı yoktur

Bana yapılanları ne unuttum ne yuttum
Terazi var tartı var herşeyin bir vakti var diye paylaşmış

Güldüm geçtim

Hadi Allah selamete çıkarsın. Hakkımızda Rabbim gönlünüze gore en hayırlısını nasip etsin. Allah eşine ve ailesine vicdan merhamet versin. Hayırlısı olsun canım.
Kızlar eşimin ınstagramda bir kızla mesajını buldum.
Kız bunu engellemiş.
Tanışmışlar. Resim istemiş evliyim demis. Kızda bekar bir tanıdığınız varsa bana ayarlayın yazmış.
Yok çok guzelsiniz bekar olsaydım kendime ayarlardim sizi falan yazmış.

Yaşadığı şehri kızla aynı söylemiş.
Yok yanınıza gelebilirim musaitseniz demis.

Birinin numarasını yollamış herhalde ama numara yok.
Bir de demis ki beni boş birakmazsiniz konuşursunuz demi demis.
Kızda evet demis.

Bu nasıl bir şey ya.
Her erkek böyle mi

Taaa 19 temmuzdan beri konuşmuşlar.
Insan utanır. Evliyken daha böyle neleri saklıyordu acaba allah bilir...

Artık asla olmaz....
BekliBekliyorum ama kestim artık gönül bagimı.

Zaten bu kadar çok baskı yapan insanlar genelde kendileri bişeyler karıştırıyor oluyorlar.
Bir an evvel kurtul

Zaten bu kadar çok baskı yapan insanlar genelde kendileri bişeyler karıştırıyor oluyorlar.
Bir an evvel kurtul

Simdi kaynanam bir komsu gondermis.
Gelin kustu gitti demis. Anlatmis iste esi birakti diye.
Onlarda anlamis. Esim kahveden cikmiyormis.

Gelin kendi evinde kalsin demis.

Iyide annesi bunu dediginde ben esime dedim esim istemememisti.

Halamda seninde kizin vardir onunda kizi var.
P.c gibi kapinin onune biraksalar olur mu. Kim biraktiysa o gelecek demis.
Bende gitmiyorim dedim zaten.
Babannem de onlar gelirse gitcen mi diyor yok dedim.
Yuvani mi yikcaksin diyor.
Ortads bir yuva mi var.

Babamda gecinceksen git diyor sana bırakıyorum demis.

Oglunun bile haberi yoktur.
O denizlerde surtuyor.
Sosyal medyadan laf çarpıyor anca.
Demek anladılar işin ciddiye bineceğini
Çocuk oyuncağı mı bu
Git, gel
Ben olsam dönmem ama yine de düşün taşın kendin için neyi doğru buluyorsan onu yap.
Bir daha hiç sorun çıkmayacağına inanıyor musun?
Ya da bütün hayatını böyle geçirmen gerekirse katlanabilecek misin?
Babanın destek olması çok iyi bence
İyice düşün taşın canım

Canim zaten kendileri gelmedi.
Bir tane komşu geldi.

Ne arıyorlar.
Ne soruyorlar...

Bende tedbir nafakasi mi istiyim

merhaba,
başından ve şimdi de sonundan okuduğum kadarıyla yorum yapacağım.

eşler kendi aralarındaki soruları rahat çözerler. fakat sizin sorununuz erkek tarafının ailesi yani 3. 4. kişiler. ben bu sorunların öncelikle eşinden kaynaklandığını NET olarak düşünmekteyim.

çünkü eşin seni sürekli ezmiş ve ayrı bir aile olamamışsınız. ailesi ne dediyse hep sizin üstünüze yürümüş. bu erkekten koca olunacağını, çoçuk sahibi olunacağını yani kısacası ileriye dönük plan yapılamayacağını düşünmüyorum.

sosyal medyayı takip etmeyi, kimin ne dediğini ve en önemlisini senin canını sıkacak şeyleri takibi bırak. biraz rahatla kim ne dedi, ne yayınladı, ne zaman whatsapa girdiyi bırak. böyle yaparak sadece kuruntu yaparsın.

Yani bu ucuncu dorduncu kisilerle gorusmeyi azaltirsak esimin bana olan sevgisi artmaz mi diyorsun.
Ayrica bende suan icin oyle dusunuyorum..
Isterbistemez bakiyorum..
Hala seviyorum ama bosuna bir sevgi.

Ben sorunun senden kaynaklandığını düşünmüyorum. şunun için;

eşin sürekli bıç bıç ailesiyle takılmak, onların kurallarına göre insan olmanı bekliyor. yani siz kendinizden beklentileri bırakmışsınız ve başkasının evindeki insan olmaya çalışıyorsunuz.

ben konunu okuyunca bunu anladım. bugün bir şeyini düzeltirsin, yarın başka bir şeyine takar böyle insanlar.
siz eşinle bir aile olamamışsınız ki.

her şeye müdahil olan bir aile en önemlisi eşinin de ONLARA HAK VERMESİ. e yani sende insansın. sen 5 yaşında çocuk değilsin ki sürekli birilerini seni çekiştirsin şekil vermeye çalışsın.

ben yapamazdım. eşininde seni sevdiğini düşünmüyorum. boşanırsın boşanmızsın onu sen bilir ve sen analiz edersin.
ama ben sana 18 senelik evli bir ablan olarak söylüyorum. bu kocadan eş olmaz. sırtını dayayamaz önünü göremezsin.

Haklisin düzeltilmesi gereken sekil alması gereken susmasi gereken hep ben oluyorum...

Bu durumlsr duzelmez mi offfffffff

Genc yasta
Evliligimi bozmak istemiyorum..

Ama mutlu da oolmsk istiyorum.
Herseyin ilkini esimle bir omur yasamak isterken o adam benim dusmanim gibi davrsndi.

Ailesi bir yana bu adamın sorunları çözme tarzı hiç hoş değil
İlerde daha da kabalaşacağını düşünüyorum ben
Tek sorun ailesi değil
Arkadaş çok haklı yazdıklarında
Ben de 10 senelik evliyim
Eşimin ailesiylede çok sorunlar yaşadım üstelik
Her evlilikte oluyor
Ama eşim asla bana karşı despotlaşıp kabalaşmadı. O da öyle davransaydı belki ben de boşanırdım.
Senin durumunda eşin de yanlış davranıyor seni önemsemiyor.
İyi düşün taşın.

Beni onemsemiyor biliyorum..

Babannemlerdeyim ya. Halam aradi. Laf rtti. Annemle kalmanii istemiyorum diyor.
Yardim etmiyormusum. Yardim etsemde yine de yaranamaiyorum.
Elimden geleni yaptim ama yine laf ediyor.
Bende akaam babama soylcem

ben oyle bişey yapmadım ama bugün o ne paylaşmış..
gidişine bir ad koymak gerekirse mal kaybı diyelim .
demiş.
ama giden ben değildim.

o bana mal demek istemiş.

Allah yardımcın olsun. Şey acaba birazda sen mi çabalasan. Mesela güzel bi sofra hazırlasan eşin eve gelmeden mesaj atsan bugun basbaşa yemek yiyelim mi evlendigimizden beri gerildik falan desen.

Güzel romantik bi yemekten esnasında ona böyle çok çok ozenli davransan güzel sözler söylesen. Ve sonra konuya gelsen daha genç olduğunuzu bu yemekleri hazırlarken çok zevk aldığı kendinize özel birşeyler yapmaya istekli olduğunu. Onun ailesini sevdiğini ama sürekli birlikte olunca saygının sevginin ister istemez azaldığını söylesen. Sonra da gonlunü hos tuttugun gecenin devaminı getir. Film izleyin müzik dinleyin. Birseyler yapın çıkın gezin.

Belki sizinle hiç böyle vakit geçirmemiştirm bu hoşna gidebilir ve size daha çok zaman ayırabilir.

Bastaki ve sondaki msj okudum. Geri don esinin ailesiyle gorus evlerine git ozellikle esin geldiginde elinden geleni yap. Emin ol onlar sana katlanamayacak kendileri seni kovar. Hem onlarla sohpet etme birak laf atsinlar trip yapsinlar cok mu onemli zaten gereksiz insanlar. Cokta tin bu patladiklarini gosterir birak kudursunlar. ERkekler ilk basta ailelerine cok bagli olur vazgecemez 20 yil onlarla yasamis benimsemis. Savas bacim yuvani kurtar birak havlasinlar sen gul inaduna gul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…