- 5 Şubat 2020
- 136
- 13
- 48
- 36
- Konu Sahibi Siyahi kiz
eşimle tanıştıktan sonra doğuya gitti 3 sene onu görevi dolayısıyla bekledim son 1 yılda evlendik ama buyuk çoğunluğu maddiyat yüzünden ayrı kaldık.yeni birleştik ama sanki tanıdığım adam o adam değil...üstelik daha kendi evimize bile yeni yeni geçiyoruz eşyalar gelmedi diye aileler de kalıyoruz.esimde geleli 1 ay oldu olmadi insanlığına diyecek lafım yok ama arkadaşlarına gidip 3 te 4 de geliyor ve ailesi hic bi şekilde sen evlisin vs diye kızmiyorlar.biz sürekli sorun yaşıyoruz.suan son gördüğüm mesajlada beynimden kaynar sular döküldü.canakkaleye tatile gidelim arkadasin yanina diyordu bana.msj içeriğine baktığımda tek mi gelsem bi arkadaş var onla mi gelsem diye soruyor.karsi tarafta evlisin esinle gelmen daha doğru olur benim de esim var ortam olur hem vs diyip kabul etmiyor.sinir küpüyüm uykudan uyandırıp bağırıp çağırmak istiyorum resmen.napmaliyim nasil yapmalı hic bilmiyorum.bu arada esim hep beraber herseyi yapma taraftarıyım diye hep beynimi yıkadı bu zamana kadar bunu da belirteyim.