- 9 Şubat 2019
- 76
- 14
- 41
- Konu Sahibi Huzunkovankusu13
merhaba, daha 3 aylık evliyim ve hamileyim. Eşim evlenene kadar beni ikna etmek için bir sürü vaadlerde bulundu bazı haftalar her gün çiçek yolladı vs. Evlenince balkabağına dönen bir kocam var. Verdiği sözleri tutmuyor söz verdin deyince de hemen ben söz vermedim onlar söz değildi gibi açıklamalarla geriliyor, inanılmaz düşüncesiz, sorumsuz ve kadın ruhundan zerre kadar anlamıyor. Öncesinde de anlamıyor olsa birşey demeyeceğim o süprizleri yapan adam gitti, ben şöyle romantiğim böyleyim dedi ve fos çıktı. Ağlıyorum dönüp arkasını uyuyor umrunda bile değil. Bir sürü olayda geçti aramızda bu sorumsuzluğu ve söz tutmamasıyla ilgili önceleri güzellikle anlatıyordum özür diliyordu ama hiç değişmeden aynen devam ediyordu. Artık bende sabredemediğim için bağırıp çağırıyorum hatta bazen canım çok yanıyor yüzüne karşı beddua da ediyorum ama dalga geçer gibi tavırlarıyla an bile beni daha da çileden çıkarmayı başarıyor. Birlikte olmak onu görmek bile istemiyorum çocuğum ona benzesin bile istemiyorum. Çocuk neden yaptın hemen diyeceksiniz ben kesinlikle istemiyordum ama yaptı! Ne yapacağımı bilmiyorum ya oyun oynayıp çocuk için mutlu gibi gözüküp susup sinip devam edicem. Ya da boşanıcam. İşin kötüsü onun yüzünden 4 yıldır çok severek çalıştığım işimden de çıktım. Saat şuan sabaha karşı 5, sinirden uyuyamadım ama o yanımda horluyor. Okadar hayat dolu bir insandım şuan dışarı çıkasım bile yok hayattan soğudum. O ise kırgınsam bile üzdüyse de bile bile eve geliyor ve yakınlaşıp sadece cinsellik ve istemediğimi açık açık belli ediyorum hareket etmeden duruyorum, hatta ağlıyorum ama yok sonra da hiçbirşey yapmamış gibi noldu ki neden ağlıyorsun ki diyor, bu kadar hödük. Erkekler neden hayalkırıklığı ???Bir çıkış yolu yok mudur?
Son düzenleme: