Bu yoruma alkış tutarım. Kesinlikle böyle. Ama keşke bu halini bildiği halde evlenmeseydi. Mesela ben bu huyunu bilmiyordum. Evlendiğimde yaşadım. Öncesinde bilseydim asla evlenmezdim. Çünkü nişan ve düğün arası çok kısa idi benim. O da benim hatam.
Kesinlikle bende evlenmezdim.Evlenince gösterdi bu yüzünü.O gitti bambaşka biri geldi.
Daha doğrusu zamanla babasını gözlemledikce babasının geldiğini farkettim.
Ben surat asmayı bilmem.Konuşurum, kavga ederim ama surat asamam enerjim çekilir yani anlamsız geliyo ağzımız var dilimiz varken niye susup, domuşalım ki.
Galiba bu adamlar enerjisini tüketicek kurbanlar seçiyolar kendilerine çok güzel gizlenip köprüyü geçtiklerini düşündüklerinde de maskelerini çıkarıyolar.
Sınırlarını çok zorladım evlenmeden hiç renk vermedi.
Şahane bir adamdı bana eşlik eden, yüzünde güller açan heyecanlanan.
Evlenirkende sorun yaşamadık ikimizde her şeye okeydik abartı bişey istemedik.Her şeyde hemfikirdik.Cinsel birliktelik desen evlenmeden önce vardı.
Neyse ya o kadar paket bir konu ki bu zincirleme bir sürü şey yaşatıyo insana.Akıl sağlığını koruyabildiysen şükür demen lazım.
Git bıcır bıcır değilde susan somurtan biriyle evlen sen mutlu o mutlu ne kavga olsun ne onların tabiriyle dırdır dimi
Çok şükür öyle debelen, böyle çözüm ara, onu dene bunu düşün kısmı bitti bende ne hali varsa görebilir artık.