• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken eski sevgiliyle tekrar.. lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında birçok şey denilir de .. küçücük iki aylık çocuğu var . Bazıları gerçekten ateşle oynuyor . Rahat batıyor.
Ben de bunu söylemeye gelmiştim, huzur batmış, sıkılmış, maceralara giresi gelmiş.

Arayın geçin iletişime de oturun sonra totonuzun üzerine. Eşinizi, bebeğinizi gözünüz görmüyorsa bile insanın biraz kendisine saygısı olur. Sizi, sırf bakire olmadığınız için reddetmiş birisine "Beni kabul etseydin böyle olmazdı" diyerek ağlayın hadi arayıp. Sonra gelip bir konu daha açarsınız "Beni yargılamayın" diyerek. Güzelim hayatını sonunu düşünmeden aptalca hareketlerle bombok ettikten sonra buralarda gelip konu açan çok insan gördük; onlardan biri oluverirsiniz en fazla.

Aslında birçok şey denilir de .. küçücük iki aylık çocuğu var . Bazıları gerçekten ateşle oynuyor . Rahat batıyor.
Valla ben doğru düzgün oturamıyordum doğum sonrası ,fingirdemek şöyle dursun, ruh gibi idim. Vallahi içindeki ateş beni şaşırttı :D helal olsun

Valla ben doğru düzgün oturamıyordum doğum sonrası ,fingirdemek şöyle dursun, ruh gibi idim. Vallahi içindeki ateş beni şaşırttı :D helal olsun
Benim kızım da kolikti ayaktayken uyuyordum bazen . Çorba karıştırırken kaşık elimden düşmüştü . Aklıma yeni koca gelecek son şeydi 🤣

Ben de bunu söylemeye gelmiştim, huzur batmış, sıkılmış, maceralara giresi gelmiş.

Arayın geçin iletişime de oturun sonra totonuzun üzerine. Eşinizi, bebeğinizi gözünüz görmüyorsa bile insanın biraz kendisine saygısı olur. Sizi, sırf bakire olmadığınız için reddetmiş birisine "Beni kabul etseydin böyle olmazdı" diyerek ağlayın hadi arayıp. Sonra gelip bir konu daha açarsınız "Beni yargılamayın" diyerek. Güzelim hayatını sonunu düşünmeden aptalca hareketlerle bombok ettikten sonra buralarda gelip konu açan çok insan gördük; onlardan biri oluverirsiniz en fazla.
Valla ne olur o çocuğu alırlar elinden babanne dede yanında kim bilir hangi sıfatlar söylenereke büyütülür. Çocuğunu umursamiyor çok herhalde de kendi hayatı da bu sıfatlarla sürer gider . Erkeklere birşey olmaz . Eski eşi tekrar evlenir aklının kaldığı adam da bununla birkaç gece sevişir "BAKİRE" kızla evlenip kendine hayat kurar .

İlla evlenmem lazım diye koştur koştur aşk peşinde olmasanız iyiymiş .Demekki ilk heyecan aşkınız için ilk olma mevzusu çok oneyliymis bir halt olsa onla olurdunuz tipik kavusamadim efsane oldu kafası kavusamiz çorap kokusu içinde gözünüzde çok bişey kalmazdi .Şimdiki esinizlede ayrıl barış sonra sizin yonelmenizle olmuş .Keşke bu iki seçeneği unutup 0 dan birisiyle evlenseydiniz.Baya sıkıntı var sizde nasıl durduracak sizi bilmem bu kafa yapısı zor .Akacak kan damarda durmaz

Bunu bı erkek yazsa ne derdik düşündüm bir an aslında eşinizi sevmiyorsunuz ve sadece düzen evlendim diye duruyorsunuz beni bu dünyadaki kimse siz bile buna ikna edemezsiniz.Seven insanin kafasını başkası karistiranaz.Siz kendinizi kandırıyorsunuz ben size dur demem çünkü siz eşinizi sevmiyorsunuz dürüst olun bence boşanin.Dmekki neymiş başka kadının adamın suçu yyok durmak istemeyen 3 kişiye düşünce ile olsun yöneliyor.Hic eski sevgilinize kuzmam evli olan sizsiniz.Sizin evliliğiniz sizin umurunuzda değilse bizimde umurumuzda olmaz zaten .Eski sevgilinin de umurunda olmaz.

Hayır aldatma diye akilmi verilir bizim dememizlemi duracaksiniz kimiz ki biz.Madem eğilim var şu saatden sonra önemli olan dürüstçe bu düşünceleri kocaya soylemejk bunlar hissedildiyse bu evlilikte senelerce zor durursunuz en kötü sana hislerim bitti deyin bari.Sonucta bu derece beni tutun haline geldiyse o iş ben tutamam kum tutarsa tutsun

Siz hiç işinizden ayrılmayın, her ayrıldığında işinize nasıl geliyorsa öyle yapıyorsunuz. Hiç boş kalmaya gelmiyorsunuz yani. Tepki almamak için adamla iletişime geçmediğini söylüyorsunuz fakat gayette iletişimdesiniz onunla. Yoksa insan hiç iletişim kurmadığı biri için ne bu kadar yoğun hisler içerisine girer nede boşanmayı düşünecek kadar gözünü karartır

Kızlar 1 bucuk sene önce evlendim. Hem sevdiğim hemde mantıklı buldugum bi evlilik yaptım. Ben izmirden istanbula atanınca orada tanıstık ve istanbulda yasamaya devam ettik. Eşimle sevgililik dÖnemimizde uzun bi ayrılığımız oldu. Tamamen bitti bi daha olmaz gözüyle bakıyordum. Fakat o zamanlar ayıptır söylemesi ben onunla ilk cinsel birlikteliğimi yasamıstım. Yne de bazı hoşuma gitmeyen sebeplerden dolayı ayrıldım. Eşimle sevgililiğimden önce aynı apartmanda oturduğum biriyle ilişkim vardı.Kendisi benim cocukluk aşkımdı. Artık evlilik için ailem baskı yapmaya basladıgında bari aşık oldugum biriyle olsun diye kendisiyle ben iletişime geçtim bir kaç ay cok da güzeldi hersey. Cok güzel günler gecirdim. Konu evliliğe gelince ben bilmesi gerekir diye daha önce biriyle beraber oldugumu söyledim ancak o bunu kabul edemiceğini söyledi ve ayrıldık.. bende buna cok üzüldüm ve ilk cinsel birlikteliği yasadığım kişiye yani kocama yöneldim. Birazda onunla evlenmem gerektiğine ikna etmeye calıstım kendimi. Sevdimde tekrardan kocamı yalan yok. Hem aynı meslektendik, içkisi-kumarı yok. Beni el üstünde tutar sağolsun. Biz evleneli 1 bucuk sene oldu. Bir tane bebeğimiz oldu iki aylık suan. Ben doğum izni nedeniyle izmire ailemin yanına yani o cocuğun oturdugu apartmana geldim bir aydır burda kalıyorum. Eşim görevi nedeniyle İstanbulda. Önceleri lohusalıktandır filan diye geciştirmeye calıstım ama yok değil benim aklım kalbim hislerim hepsi koşarak yine ona kaçtı. Düşünmeden duramıyorum. Sizde ne yapmalıyım. Küçücuk bebeğimde var suan bunları o uyurken yazıyorum. Yanlış bi evlilik mi yaptım diye düşünüyorum, pişman oluyorum. Sonra vicdan azabı cekiyorum böyle düşündüğm için.. onunla iletişime geçmek istiyorum hersey senin yüzünden böyle oldu demek istiyorum ama sonra eşime yanlış yapmıs olurum diye vazgeçiyorum. Lütfen yargılamadan bana akıl verin öneri de bulunun cok ihtiyacım var 🙏🏼🙏🏼
Her ne kadar: "Yanındaki ile yaşar aklındaki ile ölürsün" deselerde.....

Hem fliozof Hem komutan Hem imparator olan Marcus Aurelius derki:

"Her şey fanidir, hatırlayan da hatırlanan da."

"Aşağılıyorsun, bizzat kendini aşağılıyorsun ruhum! Kendini onurlandıracağın zaman gelip geçiyor. Çünkü herkesin tek bir yaşamı vardır ve seninki hemen hemen tamamlandı; kendine saygı duyan biri değil, diğer insanların ruhlarında kendi mutluluğunu arayan birisin."

"Neyi sık sık düşünüyorsan, aklın da ona benzer bir şey olacaktır: Çünkü ruhu dolduran düşüncelerdir."

''Sabahları uyandığında hayatta olmanın, sevmenin, mutlu olmanın ve düşünmenin nasıl bir ayrıcalık olduğunu düşün.''

''Seni en sonunda sadakati ihmale, saygıyı bırakmaya, bir şeylerden nefret etmeye, kuşku duymaya, lanet okumaya bir şeyleri yapıyormuş gibi görünmeye, duvarların ve perdelerin arkasında kalması gereken şeyleri arzulamaya zorlayacak uğraşları asla kendine faydalı sayarak yüceltme.''

Hayır aldatma diye akilmi verilir bizim dememizlemi duracaksiniz kimiz ki biz.Madem eğilim var şu saatden sonra önemli olan dürüstçe bu düşünceleri kocaya soylemejk bunlar hissedildiyse bu evlilikte senelerce zor durursunuz en kötü sana hislerim bitti deyin bari.Sonucta bu derece beni tutun haline geldiyse o iş ben tutamam kum tutarsa tutsun
Dıyemez adamı kullanamaz o zaman kim yapacak her ıstedıgını o zaman ? Eskı sevgılısı mı anası babası mı

Valla ne isterse yapsın bence hatayı başta ikisinide hayır demeyerek yapmış aklı eski sevgilide kalmış evlenmek içinde kocası ile evlenmiş ben inanmam seviyorum falan seviyorsun da bu ne turşu ne lahana fıçısı oylemiydi o😂 .Yani bu ne madem.

Lohusalik psikolojik olarak bulantili gecen bir sürec ve insan birseyleri de sorgulayabiliyor. Sizin yanildiginiz bir kac konu var ama: siz saniyorsunuz ki: ahh ben galiba bu adami hala seviyorum. Birincisi insan gercekten sevse ping pong topu gibi bir adamdan bir adama gitmez. Bence ikisini de aslinda gercekten sevmediniz. Ikinci kisi sadece sizi reddettigi ve siz bunu icten ice kompleks yaptiginiz icin daha cazip geliyor akliniza. Onu sizi sevmeye kendinizi ikna etseniz o zaman tekrar degerli olursunuz saniyorsunuz, ama öyle birsey yok. Sacmalamaya kafanizda yer verebilirsiniz ama sakın bir adim atip hayatinizi mahvetmeyin. Bebeginize karsi sorumlusunuz simdi. Baktiniz psikoljik olarak problem görmeye devam ediyorsunuz profesyonel destek alip edebinizle ayrilin esinizden gerekiyorsa

Bakire değilsin diye sizi tek eden adam için feda edeceğiniz şeyleri gördükçe size mustehak diyorum ne o masum yavruyu ne de sizi seven eşinizi hak ediyorsunuz.Akliniz bulanmış bir kere o eşiği geçmişsiniz çocuğu babaya verin siz gidin eski sevgiliyle fingirdeyin tabiii kabul ederse.Burada doğum yapmış bir cok kadın var bende dahil değil aşk meşk, sevişmek totomuzun üstüne oturamiyorduk ,bebek uyusada iki dakika tuvalete gidelim derdindeydik.Sizin gibi kadınları anlamıyorum anlamak istemiyorum hele empati yapmak kendime saygısızlık olur.....

Dürüstlük kurtarır sizi ben başkasını düşünen aldatan yada fikir ile bile olsa meyledenleri evliliğe döndürme kulübü olduğumuzu düşünmüyorum.Hayir sizi yargilamiyorumda bu lohusa psikolojisi falan değil bunu kabul etmem o zaman hepimiz eski sevgiliyimi düşündük saçma.Demekki eşinizle evliliğiniz anlattiginiz gibi değil sevmiyorsunuz bu kadar net çocuğun babası ve kocanız hepsi bu Diğer tüm tutku aşk hepsini eski sevgiliye hissediyorsunuz hisler durdurulamaz ki.Sadece ertelenir.

2 aylık bebekle macera arama ya yazik o cocuga da kocaya da. Eski sevgilin kullanir atar seni ne yapacakti aşk mi yasayacagini sanıyorsun yuvani yikar bebegini sıkıntıya sokarsin durduk yere ama senin aklina düşmüş bir kere aklini basina al bebegine bak. Ay inanilmaz bir sey ya. Daha dogum sonrasi vucudun toparlanmamistir düşündüğün şeye bak.

aysel28888 aysel28888 konu sahibi uyelik iptali yapmadan kacip gitmissin ama dışarıdan bizi okuyorsan, eski konularina baktim, 2 aylik bebegini zar zor elde etmissin, hicbir seyin hatırı yoksa dahi o bebegin hatiri var, acilen evine donup bu dusuncelerden siyril, kocana karsi bir vefa hissetmiyorsan bile emin ol böyle bir sebepten bosanirsan ne bebegin kalir seninle, ne esin, ne seni bakire degilsin diye terkeden komsu cocugu, ne de ailen.

Anlayamiyorum acikcasi, komsu cocuguyla gecmiste bir yasanmislik var iken lohusa halinle kostur kostur ailenin yanina gitmeni, 30 yasindaki bir insanin yapacagi hareket degil bu. Ablan yasindayim, abla tavsiyesi veriyorum, aklin daha fazla bulanmadan yuvana don, esine, isine, bebegine sahip cik, yolun yol degil.

Bakire değilsin diye sizi tek eden adam için feda edeceğiniz şeyleri gördükçe size mustehak diyorum ne o masum yavruyu ne de sizi seven eşinizi hak ediyorsunuz.Akliniz bulanmış bir kere o eşiği geçmişsiniz çocuğu babaya verin siz gidin eski sevgiliyle fingirdeyin tabiii kabul ederse.Burada doğum yapmış bir cok kadın var bende dahil değil aşk meşk, sevişmek totomuzun üstüne oturamiyorduk ,bebek uyusada iki dakika tuvalete gidelim derdindeydik.Sizin gibi kadınları anlamıyorum anlamak istemiyorum hele empati yapmak kendime saygısızlık olur.....

Onu bakire değil diye kabul etmeyen adam, boşanmış çocuklu hali ile kabul edecek sanıyor. Anladığım kadarıyla konu sahibi hayal dünyasında yaşayan birisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X