Bana kimse kiymet vermezken ailem bile ben nasıl vereyimhiçmi kıymet vermiyorsun kendine?
bak ailen yoksa kadınsığınma evi var yer siler gene geçinirsin asıl çareszlik bu değil asıl çareszlik sağlığından olmaktır böyle o seni döver günaha davet eder ama yeniden başlarsan hayata iyiinsanda çıkarBana kimse kiymet vermezken ailem bile ben nasıl vereyim
Canim çok şükür benim bir mesleğim olacak öğretmen adayıyım bir senem kaldı okulumun bitmesine aslında beni okutan da esim şimdi bunların hepsi birikti okul bitince ayrılmam nasil olacak okulu bitti adam okuttu ayrıldı olacak ama bir yandan da zan zaman şiddet uygulaması kafam karışık zaten önümüzdeki aylarda çocukta doğacak ben bu hamilelige karar verirken düzelir diye düşünmüştüm ama duzelmedi hep başkalarının tarafını tutuyor ben sanki dusmaniyim iki gun once boğazıma sarıldı hamile bile demeden çok zoruma gitti dün geldi hiç birsey yok gibi bende tekrar tartışmak istemedim ama hatasını dile getirdim vede bosanacagimi söyledim bana boşanma konusunda inanmıyor sen beni çok seviyorsun bosanmazsin diyor bende sen beni tanimiyorsun böyle devam edersen kesinlikle bosanorim diyorum ama önemsemiyor dün dedim 1 senen var duzelmek için kendi bilir cocugimu alir giderim arkama bile bakmam çok çektirdi bana özellikle kendi ailesi yüzünden şimdi şimdi kendi ailesini devre dışı bıraktı o da mecbur kaldibak ailen yoksa kadınsığınma evi var yer siler gene geçinirsin asıl çareszlik bu değil asıl çareszlik sağlığından olmaktır böyle o seni döver günaha davet eder ama yeniden başlarsan hayata iyiinsanda çıkar
Nereye gidecem ki ailem destek olmazadam seni okutabilir bu dövsün hakkı vermiyor şiddet uyguluyosa zaten tazmnat hakkın o verdiği parada hakkın okul için çocuk doğsun drumu düşün sen ona yemek verdn yuva verdin çocuk verdin okutmuş çokmu evden ayrıl bence anlasın eşyanı topla cddiyetni görsn düzelmiosa bırak bu adam hasta kendini haklı görüp vazgeçilmez ulu sanıo gelip alırsa dönersn eve terket
ailene drumu deNereye gidecem ki ailem destek olmaz
Sanırım siz diğer kişiyle beni karistirmissin benim yaşım büyük öğretmen ins nasipse seneye okul bitince ins hersey farklı olur bende bilmiyorum neden ayrilamiyorum ama artısı da çok eksisi kadar bu yuzden sanırım birde 7 aylik hamileyim ayrıldıktan sonra çocuğun sorun olacağını sanmıyorum çünkü nasipse kendi mesleğimi elime alacam ıngilizce öğretmeni olacam kismetseBen sana değil de seni 21 yaşında daha çocuk yaşta eline ekmeğini almadan evlendiren ailene kızıyorum. Kocanu seviyorsun tamam da Leyla ile Mecnun aşkı da yaşamıyorsun. Bu adamın kesinlikle psikolojik bir rahatsızlığı vardı zaten ve senden ailece sakladılar. Bizim toplumumuzda vardır ya evlenince geçer derler onun gibi bir şey. Benim anlamadığım mutlaka kendini bu tutarsız halleriyle ele vermiştir. Evlenmeden hiç mi bu sinirli hallerini belli etmedi? neyse kısaca bu adam asla düzelmez hayatına kurtar ve boşan. Öğretmen olucam seneye demişsin şimdiden ücretli öğretmenlik yapabilir ek işte çalışabilir ve kendine ev arkadaşı buarak iki üç bayan bir evde yaşar geçimini sağlarsın. Seneye diplomanı alınca da doğru düzgün bir işe başlar belki de kendi evini kurarsın. Hayat evlilikten ibaret değil.
Canım meslegini eline alacaksında hemen atama olmuyor ki belli bir hazırlık yapacaksın sınavaSanırım siz diğer kişiyle beni karistirmissin benim yaşım büyük öğretmen ins nasipse seneye okul bitince ins hersey farklı olur bende bilmiyorum neden ayrilamiyorum ama artısı da çok eksisi kadar bu yuzden sanırım birde 7 aylik hamileyim ayrıldıktan sonra çocuğun sorun olacağını sanmıyorum çünkü nasipse kendi mesleğimi elime alacam ıngilizce öğretmeni olacam kismetse
Canim nasipse çıkar diye ins düşünüyorum alanım iyi ama sonradan bir sıkıntı olmazsa.ama tabiki çalışacağım nasipse ins.Canım meslegini eline alacaksında hemen atama olmuyor ki belli bir hazırlık yapacaksın sınava
Idare eder ama biz arada böyle tartışırız babasından görmüş kadına vurmayı 74 yasindaki kb bile kaynanama hala keskenir bu yuzden bizimki de aynı bir turlu d egistiremedim zaman zaman bende çok sinirleniyorum hatta tesvikte ediyorum bana vurması için sanırım bilmiyorum bunun bahanesi olur mu ama sorun bu da ayni zamanda beni çileden çıkarıp ağzımdan kötü şeyler çıkmasına neden oluyor tabi hakaret boyutunda küfür asla degil bilmiyorum ama ondan vazgecemiyorum da onlada olmuyor onsuzda bu arada o benim ailemle benim iyi olmamida pek istemiyor durumlar böyle ben ona bir sene daha verdim çocuk olup nasipse okul seneye ins bitene kadar sonrasını kendi bilir boyle devam ederse ayrilacagimi soyledim zaten ama ayrilabilirmiyim onu da bilmiyorum sonuçta beni okuttu diyorum bunu kendi öz ailem bile yapmamadi kafam cok karışık oyle iste sordugun içinde teşekkür ederim.zor zamanlar geçiriyorum 7aylik hamileyim ailemde destek olmuyor hiçbir konuda esimde bunu biliyor hoş zaten esim yıllardır benle benim ailemle beni neredeyse düşman etti ailemle dedigim gibi iyi olmamı istemez gibi bir tutumu var düşün iki gun once dedi ki herkesi affedersin kendi aileni de benim ailemi de affet dedim ki senin baban benim üzerime yürüdü sen bana vurunca güç aldı senden ama sen benim esimsin hakkın Olmasa da vurdun onun hic mi hiç hakkı yoktu ki ben nasıl gelinlik yaptim dedim diğer eltim gibi azarlamadim vs.ama iyilik yapmisken kötülük gördüm hep babasiNasıl oldu aranız canım
Babasi kufuurde etti bana hakarette etti annesi bağırdı da ama ben hic seslenmedim benim yapımda yok böyle büyüklere tepki vermek belki kendi anne babama yeri gelir .veririm ama eşimin ailesine değil ama kardeşimin düğünü oldu ky ve kb de gelmişlerdi üç hafta bile olmadı esim zorla ailesinin yanına götürdü bende istemeye istemeye gitmiştim ama kb haksizken haklıymış gibi davranıyor elini vermedi bana çok zoruma gitti akrabalarimda vardı bilmiyorum farkettiler mi neyse ben eşimi orada bırakıp kendi ailemin yanına gidip oturdum ve ağladım haksız yere gördüğüm muameleye sonra esim geldi ağlama sen görevini yaptin dedi beni öptü ama çok aşağılanmış hissettim kendimi esim yıllarca hep ezdirdi beni şimdi yeni yeni diyordum ama yine çok birsey değişmediNasıl oldu aranız canım
Suan ayrilamamYol yakınken geri dön. Kaç kurtul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?