• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlilikte siddet

Sonraki mesajları okumadım neden ayrılamazsınız
1.seviyorum çünkü eksileri kadar artıları da var. 2.okulum henuz bitmesine 1 senem var atamam çıkmadan ayrilmamam 3.ise 7 aylik hamileyim suan bunları düşünüyorum sadece çocuğumun ins sağlıklı bir şekilde doğmasını ve hayırlı olmasını ilk cocugum gibi bunu da kaybetmek istemem Allah korusun hayata tek tutunacagim varlık ins cocugum olacak diyorum kismetse ama çocuk olunca benim peşimi birakmazsa o sıkıntı çünkü çocuk olunca ben alırım diyor ayriliksan ki ben ciddiye almıyorum bu sözlerini bilemeyiz tabiki ama

Konu sahibi siz misiniz??
Ben konu sahibine yazdim.
Ayrica birinin konusunda kendi sorununuzu anlatmak yerine ayri konu acsaniz daha iyi olur.
Dikkat ettiyseniz yukarıdakiler bana ayrı yazanlar ayrıca ben konu başlığı açmadım ama aynı sıkıntıdan muzdarip oldugumu yazdığım için bu kisimdakiler bana yorum yapmışlardı ki ben kimseye bana yorum yapın demedim sizde konu sahibinin kismina yazsaydiniz benim kismima yazanların yerine yazıp kim olduğunu karistiracaginiza eğer sizin yazdiginiz konu sahibi ben degilsem ucretlik öğretmenlik yap vs diye neden dediniz diğer bayanın ogretmenlikle bir alakası yok eğer rahatsız olması gereken biri varsa konu sahibidir siz değil ve sizinle polemiğe girmeyeceğim iyi günler dilerim burada herkes sorunlarından bahsediyor sadece ben veya başkası degil

Bu konu konu sahibine ait. Aynı konunun içinde konu sahibine ait alanla size ait ayrı bir alan yok ki? Neden bahsettiğinizi anlamadım. Ama ben size Bir derdim var bölümüne konu açmanızı tavsiye ederim.
Anladim da siz anlamadiniz sanırım ben burda derdim var diye bahsettiğim birsey yok konu sahibi arkadaşa aynı dertlere yakın dertlerden bende muzdaribim dedim ve burda bazı arkadaşlar bana yorum yazmışlar ne deseydik yazmayin mi deseydik anlamadım sizin amacınız ne?isteyen yorum yapmaz iyi günler

Anladim da siz anlamadiniz sanırım ben burda derdim var diye bahsettiğim birsey yok konu sahibi arkadaşa aynı dertlere yakın dertlerden bende muzdaribim dedim ve burda bazı arkadaşlar bana yorum yazmışlar ne deseydik yazmayin mi deseydik anlamadım sizin amacınız ne?isteyen yorum yapmaz iyi günler

Tabiki de size yorum yapanlara bir şey demeyeceksiniz. Ama tutup da konu sahibine yorum yapana neden atar yapıyorsunuz ben onu anlamadım. O kişi konu sahibine yazmış. Size yazmamış. Bu konu da konu sahibinin olduğuna göre istediği gibi yazmakta özgür. Siz kendinize yorum yapanlara istediğinizi diyin ya da demeyin. Ama başka bir insanın konusundasınız ona yorum yapan insanlara müdahale etme hakkınız yok malesef. Hem de size hiç bir şey dememişken.

Tabiki de size yorum yapanlara bir şey demeyeceksiniz. Ama tutup da konu sahibine yorum yapana neden atar yapıyorsunuz ben onu anlamadım. O kişi konu sahibine yazmış. Size yazmamış. Bu konu da konu sahibinin olduğuna göre istediği gibi yazmakta özgür. Siz kendinize yorum yapanlara istediğinizi diyin ya da demeyin. Ama başka bir insanın konusundasınız ona yorum yapan insanlara müdahale etme hakkınız yok malesef. Hem de size hiç bir şey dememişken.
Yorumları tekrar okumanızı tavsiye ederim çünkü farklı yere yorum yapmışsınız benim anlatmak istediğinde bu ben konu sahibinin yorumuna müdahele etmedim hakkımda yok zaten ama yanlis kısma yani bana yazmış kisiyeydi sözümne yapabilirim anlayamadım uyardım sadece ben o kişi degilim diye buna nasil atar diyorsunuz anlamadım neyse uzamasin ben benim yazımın altına yorum yapana konusmustum dikkatli bakın isterseniz iyi günler dilerim tekrar polemiğe gerek yok

Dikkat ettiyseniz yukarıdakiler bana ayrı yazanlar ayrıca ben konu başlığı açmadım ama aynı sıkıntıdan muzdarip oldugumu yazdığım için bu kisimdakiler bana yorum yapmışlardı ki ben kimseye bana yorum yapın demedim sizde konu sahibinin kismina yazsaydiniz benim kismima yazanların yerine yazıp kim olduğunu karistiracaginiza eğer sizin yazdiginiz konu sahibi ben degilsem ucretlik öğretmenlik yap vs diye neden dediniz diğer bayanın ogretmenlikle bir alakası yok eğer rahatsız olması gereken biri varsa konu sahibidir siz değil ve sizinle polemiğe girmeyeceğim iyi günler dilerim burada herkes sorunlarından bahsediyor sadece ben veya başkası degil
Ben kime yazacagimi karistirmadim oncelikle bunun ayrimina varin lutfen.
Geriye donup bakarsaniz da "konu sahibi arkana bakmadan kac......vb " demisim... Fark ettiyseniz "konu sahibi"demisim.
Karistirip kimseye ucretli ogretmenlik yap da dememisim. Rica ediyorum tutumunuza dikkat edin. Evet size yorum yapanlar olmus ama baskasinin konusu sabote edilmis gibi gorunuyor.iyi gunler

Merhaba arkadaslar yardima ihtiyacim var lütfen tecrübeli olan hanimlar yazarsa sevinirim.. Cikmaz bir sokakdayim

Benim hikayem gercekten cok uzun ..
Bundan 1 yil önce esimle evlendik ben 21 o 26 ilk sevgilim ve ilk flörtümdü ve ilk büyük askim onun icin bende öyleydim ama ilk sevgilisi degildim bir cok seyi hep birlikte ilk kez yasadik bir cok duyguyu sevip sevilmeyi..

Evliligimizin ilk 2 ayi tamamen bir felaketi. Kayinvalidem gille altli üstlü oturuyorduk en ufak bir tartisma, kavgada yukari kosup bizi ayiriliyorlardi. Esimin öfke ve sinir kontröl bozuklugu var dügünden 2 gün sonra balayina ciktik balayinda basladi benimle ufacik seyden tartisip itmeye, yüzüme tükürdü balayinda.

Evimize döndük 1 hafta sonra ben henüz biseyleri kavrayamiyordum eve geldik ilk sabah kahvaltimizda ufak biseye sinirlenip kulagimi öfke aninda cekti ben tepki verince itmeye hakaret etmeye hep devam etti..ailesi karisti kavgamiza bana sen böyleysen babanin evine geri gidersin dedi bende cantami alip gidecektim birakmadilar.

Her neyse bunlar yasadigim en ufak seyler diye bilirim. Bu 2 aylik evliligimde itmek,tükürme karnima yumruk atma, burnuma kafa atmak bacagimi yumrukladi ve vücüdumda morluklar olustu hep. Bu kisa sürede bunlari yaptigina inanamiyordum cünkü 2 yillik bir birlikteligimiz vardi ve adam evlendigi an baska bir insan olmustu. Ilk iki siddetini affettim 3. evi terk ettim. Ailem arkamdaydi ve bosanmak üzere geri döndüm 2 ay sonra ailemin yanina. Ilk zamanlar müthis rahatlamistim iskencesinden kurtulgum icin inanin hic biseyini özlemedim baslarda cünkü bana ettigi hakaretlerin, ettiklerinin hesabi yoktu. Bu adam sinir aninda hep kalbi karaydi ama iyi oldugunda aramiz beni cokk seven evine karisina düskün bir adamdi. Ceyizlerim toparlandi aileler birbirine girdi vss.. (Evlendimizde ben ic mimarlik okumaya basladim iyi bir üniversitede yurt disinda yasiyorum ve müthis bir gelecegim olabilirdi.. Ne yazikki pskolojim öyle bozulduki devamsizlikdan okuldan atildim...)

Aradan aylar gecti ve benim icimdeki öfke ve nefret yerini özleme cevirmisti sadece aklima iyi seyleri geliyordu. Ailesiyle birlikte oturdugumuz icin evlendigini anlamadigini düsündüm ailesinin doldurusuna gelip üzerime geldigini düsündüm yarim kalam hayallerim, ceyizlerim beni kahrediyordu cok severek evlendik bana her defasinda söz veriyordu bir daha asla yapmiycani söylüyordu.
Aradan zaman gecti avukatlara gidildi dava acilacaktiki biz görüsmeye yazismaya eskileri konusmaya basladik.. Sonra bulusmaya ve yarim kalan herseye ben yenik düstüm.. Siddete maruz kalmama ragmen sevgime yenik düstüm nasil sevilir böyle bir adam inanin bilmiyorum. Sebebsiz sever ya insan bazen öyle bir sevgi nedeni yok.belki ilk askim olusu beni böyle bagli yapti ona.. tekrar baristik baska bir ev tuttuk ailesinden uzakda yasiyoruz suan.

Suan 3 ay oldu yeni bir eve cikali ailem kesinlikle istemedi tekrar döneceksin o adam degismez dedi ben hep onu savundum bu sefer mutlu olucaz cünkü o degisti terapi yaptigini söyledim.

Velakin bir cok huyunu degistirdi Ama benim aklimda milyonlarca soru isareti??
Bu evde hakarete basladi, sen kimsin bu evi ben gecindiriyorum? Sen bu eve ne getirdin herseyi ben yaptim araba,yat,kat mi getirdin ne gitrdin?Istersem seni bile satin alirim... Ve bunlarla kalmadi beni her tartisma aninda ufak konularda itmeye devam ediyor cimcikledi ve en son koltukdan koltuga atti kollarimi sika sika ertesi gün kollarimda morluklar olustu 5 parmaginin izleri var..
O morluklari görünce uzun kolu bisey giy askim icim aciyor vicdanim sizliyor diyor... Güleyim mi aglayim mi?? Gideyim mi kalayim mi??
Tartisirken bende ona uymaya basladim artik cok sakin bir yapim var normalde asla kavga gürültülü ortamda kalmazdim bekarken sevmezdim. Simdi beni cigrimdan cikariyor beni itmeye basladiginda köseye sikistirdi adim atmama izin vermiyor kafasini kafama koyuyor erkekmisim gibi bagriyor bende elini issirdim eli kanadi..ben bu degilim.. Asla ..
Hic bisey olmamis gibi davraniyor beni sevdigini hala söylüyor ama artik icim almiyor yaptiklarini inanmiyoum 1 hafta iyiysek ertesi gün bir bomba patliyor. Bu inisler cikislar benim ruhumu cok yordu 23 yasinda beni 43 yasindaki kadinin olgunluguna eristirdi..

Demem o ki siddete devam ediyor arkadaslar. Artik icimde umuda dair hic bir sey kalmadi.. Ne yapacagimi bilmiyorum.. Ne hissedecegimi hele hic.. Ondan bu sefer bosanmayi ciddi ciddi düsünüyorum sonra aklima bundan önceki ayriligimiz geliyor o acili dönem hic bir yere ait olamama hissi..tekrar baba evine dönmek .. Ne yapacam nedir bunun cözümü?
ya canım bian dedimki acaba bunu benmi yazdım eşlerin durumu o kadar benziyorki :( bende 23 yaşındayım 1 sene olmak üzere ve ben bitmiş tükenmiş durumdayım evlendiğimin 3.günü dayak yedim hiç bi güzel anım yok ne zaman iyi bişey olsa yda yapmaya kalkışsak hep sonu kötü oldu ben ona o kadar fedakarlık yaptıımki onun babası yok küçükken vefat etmiş bi abisi var sadece bide annesi oyüzden evlenrken hiç bi şekilde zorlamadım kapıma davul bile gelmedi cebini düşündüğümden dul kadın gibi çıktım evden düğün yapmadık nikah oldu kınada herşeyin en alt seviyesi oldu evime şuan bir süs eşyası bile alamıyorum kiracıyım neyimize bizim diyo ikimizde çalışıyoruz ben maaşımdan bi çift ayakkab ı yı zor alıyorum kendisi kafasına esince ucuzdu aldım deyip 2 çift aldıpğını biliyorum ailemin arkasından konuşuyo sana ne yaptılar ne aldılar şimdi babam araba almak üzere babamın peşinde yalakalık yapıo babamdan iyisi yok dedesinin biraz mirası çıktı kapısına koymadığı dedesini hergün arar oldu böyle haysiyetsiz kanı bozuk bir insanla evliyim beni yerden yere vuran saçımda tel bırakmayan bir insan evladı...

en fazla 3 gun canın acır sonra yavas yavas sogur ıcındekı kor bırde okul vs gıbı yenı seylere atılırsan ve sosyallesırsen tumden sılersın kafandan ona aıt herseyı ama onunla yasadıgın surede 10yılda olsa bu sıddete maruz kalıcaksın ve aynı acıları sılbasdan defalarca yasıcaksın unutma once kendıne saygı gostermezsen kımseden saygı goremezsın guclu bırı ol kendı duzenını bırakıp zor gelıyo belkı baba evıne gıtmek ama zamanla orda yenı bır hayat olusturursan kendıne ınan bugununu asla aramazsın

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Back