Yeni evlilik ve sorunlar

Esiniz daha once calistigi yerlerde de sorun yasamis ve cok is degistirmis. Bu sebeple bunu kafasina taktigina ben inanmiyorum.

Cinsellige gelirsek siz sevgiliyken bile adam boyleymis. Nedense adamin paravan evlilik yapmis olabilecegini dusundum.

Yani 3 aylık evlilik için kaç günde bir normal onu da bilemiyorum bana kalsa ben 2 günde bir isterim

Performans endişesi yaşıyor bence, zaten nişanlıyken de kaçınması bunu gösteriyor. Belki kötü tecrübesi falan olmuştur kafasında büyütmüştür sorunu. İşle ilgili sıkıntısı çok talihsiz bir zamanda olmuş bir de sizin istekli haliniz stresini artırmış olabilir. Yanlış anlamayın tabiiki istekli olacaksınız, içinde bulunduğunuz durum nezdinde demek istiyorum. Ama ben yine de garip bulmadan edemiyorum böyle şeyleri , çok yeni evlisiniz eşiniz doktora görünmeli.

Allah affetsin istemsizce çok güldüm benzetmeli yorumunuza , o kadar da doğru ki yazdıklarınız bu arada.

tedavi olması lazım cinsellik olmadan bı yere kadar tahammul edebilirsiniz bi yerde saçma sapan birşeye sinirlenir patlarsınız eften püften bahanelerle bunun bi sonu yok 3 y olmuş daha tavşan gıbı olması lazım o adamın ürolojıye falan gidin

Eşiniz hem çalışmayı sevmeyen/başaramayan hem de cinsel sorunu olan birisi. Ama bu sorunları yaşayan her erkek gibi aile özelliklerini ya da çeşitli stres sebeplerini bahane ediyor ve en önemlisi de size kendinizden şüphe ettiriyor.

keşke evlenmeden önce daha çok dikkat etseydiniz bu durumlara.

İşten çıkarılmış olması falan hiçbiri gerekçe değil bence.
Eşinizin baya baya cinsel sorunları var.
Ne stresli zamanlarımız oldu 17 senedir birlikteyiz eşimle bir kez bile sertleşme sorunu olmadı.
Elle tatmin nedir ya tedavi olsun hazır evdeyken çözsün bu sorununu.

Esiniz daha once calistigi yerlerde de sorun yasamis ve cok is degistirmis. Bu sebeple bunu kafasina taktigina ben inanmiyorum.

Cinsellige gelirsek siz sevgiliyken bile adam boyleymis. Nedense adamin paravan evlilik yapmis olabilecegini dusundum.
Bunu nasıl öğrenebilirim direkt sorsam ters teper mi acaba:/

Buraya bu konuyu açtığıma çok sevindim gerçekten çünkü neredeyse tamamen kendimi suçlu hissedecektim artık üzerine gidiyorum stresli zaten diye …. Durumun normal olmadığını anladım

Evet resmen tüm erkek rolü bende artık….

Daha çok yeni evlisin. Baştan böyle ise sorun büyük demek. Sağlık sorunu olduğu için cinsellik istemiyor. Öncelikle tedavi olması gerek. Ona da yanaşmazsa bu evliliği fazla uzatma derim.
Ayrıca çok sık iş değiştirmesi de ileride sana sorun olacaktır.
Dipnot: Sakın çocuk yapma.

Erkeklerde genelde böyle bir sorun yok. Siz de sorununuzu çözün. Kendinizi kandırmayın. Ev içinde kadın erkek dengesi çok önemli. Cinsel tedavi görmediği sürece erkeklerin hepsi böyle deyip üstünü kapatmayın. Sizin sorununuz olsaydı kocan "Yaa kadınların hepsi böyle" der miydi? Bizim cinselliğimiz hep aynı mı?

Bence eşiniz kötü biri değil, ama tedavi olması şart yoksa bu şekilde ilerlemesi zor. 3 aydır hala nasıl iş bulamadı ina şaşırdım. İş bulsa biraz rahatlar sonra da tedavi olur belki o zaman aranız düzelir. Eğer sertleşme sorunu varsa ilişkiye başlamamasi normal kendini yetersiz hissediyordur bir de işsizlik üstüne iyice stres yapmıştır muhtemelen üzüldüm vallahi. Önce eşinizin iş bulmasına yardımcı olun sonra da tedavi olmasına ha tedaviyi de kabul etmezse o zaman başka şeyler konuşulur

Birbirinize emek değer destek vermiş olman bir ömür harcamak için değer mi düşünmek lazım. Gereksiz taviz seni olsa olsa hizmetçi köleden hallice yapar. Bak boşan demiyoruz ama kadın erkek dengesini kurmayan ev arkadaşı gibi bir evlilikte koca figürü asalaktan farksız oluyor

Ben de yeni evliyim, biz her bulduğumuz fırsatı değerlendiren çiftlerdeniz eşim de ben de istekliyiz bu konuda. Bazen yorgunsam öylesine bile sırnaşmaktan biraz kaçınırdım çünkü sonumuz genelde yatakta bitiyor bizim sırnaşmalarda. Erkek bu nasıl karısı yaklaşıp sırnaştığında geri durabilir ki üstelik bunu erkek kendisi yapıyor ve yine devamı gelmiyor. Bu bir sorun hanımefendi bunu eşinizle konuşun. İşi bahane ederse işe girmesini bekleyin bakalım elinde sonunda girecek.

korunun - çocuk olmaması için mutlaka korunun. Henüz yeni evlisiniz. Arkadaşların da dediği gibi cinsellige yaklaşımın bir sorun var gibi. Yeni evli bir erkeğin istekli olması sizi ikna etmeye çalışıyor olması gerekir normal koşullarda.

Bunu nasıl öğrenebilirim direkt sorsam ters teper mi acaba:/
Neden kocanıza dokunulsa korkudan ölecek, korkudan kalbi küt küt atan , yuvadan düşmüş ,serçe yavrusu muamelesi yapıyorsunuz? Kocanızın egosu neden bu kadar kırılgan ? Aman paşamı üzmeyelim, aman prensimizin psikolojisi bozulmasın, travma olmasın. Kocanız 2 yaşında mı?
Bence kendinize kocanızın yüzüne gerçekleri söylemekten korkmanızın bir nedeni olmalı. Evliliğinizin bitmesinden çok korkuyor gibisiniz, sanki adamın sertleşme sorunu hallolsa cennet bahçesi olacak dünya.
Sizin kocanızın sadece sertleşme sorunu yok ki.
Öncelikle kocanız size karşı dürüst değildi, bu cinsel isteksizliği evlilik öncesinde de vardı , sizden sakladı.
Kocanız girdiği işte tutanamayan bir ergen , bu kadar çok işten çıkartılması hem de evlendikten 1 gün sonra hiç normal değil. Bence eşinizin çalışma iş, iş ortamı konusunda da sorunları var. Düzgün bir işyerinde , patronun böyle evlendikten 1 gün sonra işten kovması , bıçağın kemiğe dayanması anlamına gelir.
Sizin kocanızın açıkça bir kendinde ki sorunu görmezden gelme sorunu var. Bu sorunları da düzeltmek yerine sizi ya da başkalarını suçluyor.
Siz kocanızın ne kadar destekleyici falan olduğundan bahsetmişsiniz, sizin kocanız tamamen normal ve hakkınız olan cinsel istekleriniz için kendinizi suçlamanızı sağlayacak kadar manipülasyon yapan bir erkek. Size karşı başka konularda destek olması , manipülasyonun bir parçası.

Siz enkaz bir 3-5 yıl daha boşanmazsınız, bir çocuk olursa zaten çocuk var , aman çok iyi baba, çocuğum babasız büyümesin diyerek tüm hayatınızı sizin kadınlığınızı öldüren adamla geçirir, sakinleştirici hapların müdavimi olmuş mutsuz, tatminsiz, kendinden , kadınlığından tiksinen bir kadın olursunuz.

Evet neden bu kadar kırılır diye korkuyorum bilmiyorum haklısınız sanırım manipülasyona geliyorum biraz,boşanmaktan korkmadığımı düşünürdüm ancak iş ciddiye binerse nasıl olurum bilemiyorum:/ çalıştığı iş ortamlarını biraz biliyorum pek iyi yerlerde çalışmadı maaşının verilmediği hakkının yendiği yerlerdi kurumsal yerler değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…