Yeni evlilik,Aile binası,Karmaşa..

Aceleci davranmissiniz evlilikte.. yasiniz kac? Mezun olur olmaz evlendiyseniz sizi toy sessiz gorduklerinden de aman nasilsa razi oldu geldi diye düşünüyor olabilirler.
24 yaşındayım hiç bir fikrim yok delirmek üzereyim tek bildiğim bu

Kp çok şikayetçiymiş işi ayıracakmış da seni mi beklemiş

Kv kp amcayı yengeyi ilk defa mı görmüşler de sizi 55 metrekare eve gelin almışlar

Aileniz görmüş geçirmiş siz de cahil değilsiniz neden ağzınızı açıp amca bundan donra X e maaş versin biz de başka yerde oturalım demediniz yani
Ev küçük diye bahane uydurun zeminde deyin vs vs

Hepsini geçtim çocuk olursa ayrı ev açılacak deyip çocuk yapmak

Çocuk dediğin ilk üç yıl anasının odasında yatar derler bir beşiklik yer vardır evde

o kadar da yoksa komidini çıkarır Kvnin evine ya da Bodruma koyarsınız beşiğe yer açılır

Hem tek başına bakamazsın ki bebeğe tecrübeli Kv var, yenge var, boşanmış kızı var, eşinizin babaannesi var

Hele bir çocuk büyüsün sonra ayrılırsın

Bu sözlerimize kızabilirsin ama biz karşılaşacaklarını söylüyoruz özetle sana

Bu arada arabana ne oldu

Yani baban evlendin diye arabanı geri mi aldı yoksa amca izin mi vermiyor gelinin arabası var oğlanın yok olmaz mı diyor

Tek çözüm var eşin gidip dışarıda iş bulacak sen de tabii bir de başka yerden ev bulur yaşarsınız

Belki kp in jeton da düşer abisi ile ilişkileri ayarlar kayınların ileride rahat eder

Son düzenleme:
Keşke çocuk için bu kadar acele etmeseydin.cocuk kurtarıcı değildir mutluluğa ortak.olmak için gelir. Bu evlilik bana ümit vermedi açıkçası. Üstelik cocuk olunca çalışma hayati iyice aksayacak daha zor olacak her sey. Bilemedim ama durum iç açıcı degil gibi. Son pek.iyi görünmüyor

Kac kurtul diyecektim araya bebek soktun be guzelim ama esin zincirlerini kırmazsa eger bebek de seni kurtaramaz sen esini ikna edeceksin gerekirs hamileyken bile calisacaksin yapacak birsey yok

Cocuk kurtulus yolu olmuyor iste. Kizlarimiz evliliklerinin kurtulmasini da cocuga bagliyorlar, hata ediyorlar. Daha evliliginin cicim aylarini yasamadan cocuk sorumluluguna girmek buyuk hata olmus. O evden cikmaniz icin cocuga gerek yoktu. Esin pasif kalmis. Esin ayri olalim tatli olalim ben gidiyorum dese kim tutardi ki onu? Esin cok iyi olabilir ama esin ve esinin ailesi pasif. Sebebi de gelirlerinin amcadan gelmesi sanirim.Parayi veren dudugu calar musali amca da oyle dusunup herkesin hayatina mudahale ediyor sanirim. Oysa esin calisip hakkini aliyor ve o aldigi parayla da nerede isterse oturur, ne isterse evine onu alir. Buna kimse karisamaz.

Sözde mimarsın araban altında her istedipin önünde büyümüşsün ama annenin istemediği bir adamla evlenip, aile apartmanında yaşamayı göze alıp, üstüne cumburlop çocuk yapmışsın. Ne diyim çook safsın. İnşallah karı koca erkenden aklınız başınıza gelir zira hayat kısa.

Hata üzerine hata yapmışsınız kusura bakmayın.

Aile apartmanından kurtuluş olarak çocuk fikri nasıl mantıklı geldi size anlayamıyorum. Arkadaşlara katılıyorum, bu talebiniz de çeşitli sebeplerle görmezden gelinecek. İsterseniz şimdiden deneyin görün. (Sonuçta taşınacaksanız hamileliğiniz ilerlemeden taşınmanız lazım.) Üstüne cimriliğinden bu kadar yakındığınız bu aile yüzünden çocuğunuzla ilgili ihtiyaçlarınız da eksik kalacak muhtemelen.

İş bulmanın kolay olmadığını biliyorum ama ne kadar süre çaba gösterdiniz? Çocuk yerine, yapmanız gereken, iş aramaya devam etmekti. Paranızı kazanıp kendi hayatınızı iyileştirebilirdiniz en azından.

Tavrınızı koyun ve o evden taşının. Çok uzaklara taşınmanıza bile gerek yok. Farklı bir sokağa taşınsanız yeterli. Aynı binada anlayışsız insanlarla yaşamak gerçekten zor olur. Şimdi taşınmazsanız çocuk doğduğu zaman da çocuğun bakımına ailem yardım eder diye taşınmak istemez eşiniz. En büyük hatanız bence işe girmeden evlenmek olmuş.

Eşiniz onlardan ayrı bir iş bulacak ve taşınacaksınız, bu kadar yani. Bunu yapamayan eşiniz suçlu ve bu şartları bile bile evlenen siz hatalısınız

Konuda herkesten çok annenize üzüldüm.

Anlatmış. Anlatmaya çalışmış. Ama kimseyi ikna edememiş. Ve sonunda evladının mutsuzluğuna şahit oluyor.

Elinden de bi sey gelmiyor.

Anneniz biliyor mu içinde bulunduğunuz ruh halinizi?

Çocuk dünyaya geldiğine geleceğine pişman olmasın sonra.Koca koca insanların çözemediği sorunlarını küçücük bir bebek nasıl çözsün?Yaşam standartlarınızı değiştirebilmek için bebeğe güvenmeyin.Ne yapacaksanız kendiniz yapın.Bebeğin olmasıyla beraber sıkıntı yaptığınız konular şekil değiştirebilir.Sizin hepsine hazırlıklı olmanız gerekir.

Tek çare uzaklasmak.ama bebek de var.anneniz baksa siz de çalışsanız ayrı düzen kurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…